cnm sanırım sınırı kiloya göre belirliyolar..160-170 de çok fazla geldi bana.neyse tatlım inş. güzel çıkar sonucunteşekkür ederim canım.ben bi tanıdıığa sordum.doktora göre değerler değişiyor dedi.160 170 sınır sayanlar var dedi.bakalım bana ne dicek.
yarın doktora telle sorcam canım.sanırım 100lük ister gibi geliyor
ah canıım geçmiş olsun.yat dinlen inşallah bişey olmaz.bebişinin hareketleri nasıl hissedebiliomusun bari.varya en korktuğum şey şu halimle düşmek.tekrar geçmiş olsun cnm.rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş.kizlar oglumu krejten almaya gidiyordum merdiverlerden düstüm ayagim sisti iste birazda kasikta agri var ama cok degil kanamada yok esimde isten aradi iste bir doktora git baksinlar dedi bende cok agrirsa giderim dedim o gece 11 bucukte geliyor kanama yok diye gitmedim cok agrida yokk sizce ne yapayimmi gitmek gerekmi acaba popom aciyo birde ayak bilegim sis orasi aciyor baska bir sey yok cokk sükür kanama falan..ne sakarim yaaa ayag kaydi tutunamadimda kaydim gittim bagirdim ama kimse duymadi kmsular yoktu evde...ne yapayim kizlar..
kızlar size bişey danışacam eşimle epeydir araba araştırıyorduk almak için sonunda aldık bi tane çok şükür ama ne zorluklarla borçlarla streslerle...Eşim kafaya takınca ben de üzülüyordum ben ondan daha çok hesap kitap yapıyordum sonunda bugün aldı ben daha görmedim bile arabayı.Bugün ruhsat noter işiyle falan uğraşmış arabayı kendi üstüne yapmış...Sizce arabayı sadece kendi üstüne yapması doğru mu? ha bi de şu var ben çalışmıyorum ünv mezunuym henüz iş bulamadım ona maddi katkım yok ama evdeki tüm işlerle ben ilgileniyorum sizin fikriniz ne?
sağol canım bunu yapıyorum normalde kalorılı ama evet cok lezzetlı oluyo :) :) :)
oo bisürü kabaklı tarıfım olduehehe yaızyorum bunu da sağol canım
kızlar size bişey danışacam eşimle epeydir araba araştırıyorduk almak için sonunda aldık bi tane çok şükür ama ne zorluklarla borçlarla streslerle...Eşim kafaya takınca ben de üzülüyordum ben ondan daha çok hesap kitap yapıyordum sonunda bugün aldı ben daha görmedim bile arabayı.Bugün ruhsat noter işiyle falan uğraşmış arabayı kendi üstüne yapmış...Sizce arabayı sadece kendi üstüne yapması doğru mu? ha bi de şu var ben çalışmıyorum ünv mezunuym henüz iş bulamadım ona maddi katkım yok ama evdeki tüm işlerle ben ilgileniyorum sizin fikriniz ne?
kizlar oglumu krejten almaya gidiyordum merdiverlerden düstüm ayagim sisti iste birazda kasikta agri var ama cok degil kanamada yok esimde isten aradi iste bir doktora git baksinlar dedi bende cok agrirsa giderim dedim o gece 11 bucukte geliyor kanama yok diye gitmedim cok agrida yokk sizce ne yapayimmi gitmek gerekmi acaba popom aciyo birde ayak bilegim sis orasi aciyor baska bir sey yok cokk sükür kanama falan..ne sakarim yaaa ayag kaydi tutunamadimda kaydim gittim bagirdim ama kimse duymadi kmsular yoktu evde...ne yapayim kizlar..
cnm sanırım sınırı kiloya göre belirliyolar..160-170 de çok fazla geldi bana.neyse tatlım inş. güzel çıkar sonucun
ah canıım geçmiş olsun.yat dinlen inşallah bişey olmaz.bebişinin hareketleri nasıl hissedebiliomusun bari.varya en korktuğum şey şu halimle düşmek.tekrar geçmiş olsun cnm.rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş.
cnm bizimde arabamız eşimin üstüne.böyle şeylere takılma bence.bizde arabamızı alırken bende takılarımı verdim iyi bi araba alabilmek için..benimde hakkım var yani arabada..ama hep şöyle derim yarın öbürgün yuvam yıkılıcak olsa(ALLAH KORUSUN) napiim arabayı napiim parayı pulu..bence böyle şeylere takılmaya gerek yok.. eşin adamsa eğer seni zaten açta açıkta bırakmaz.adam değilsede bi insan arabada onun olsun evde parada..böle düşün bence
Slm kızlar nasılsınız.birsürü bebiş resmi gördümallahım nasıl sekerler Allah onlarauzuun saglikli ömürler versin benim kız aynı ablasına benziyor üst dudağı kalın kafa yapısı,ufacık burnu şimdilik hep ablasına benziyor.yavrum benim ölürüm ben ona
Meloneecim çook gecmis olsun Canim üzüldüm yaa iyisindir inşallah ya bende cok sakarım düz yolda kackere ayağımı burktum nerdeyse düşecektim Allah korusun bizleri ve yavrularımızı.
Canım çok geçmiş olsun...Dikkat et kendine ve bence yinede Dr a gözüksek iyi edersin canım...İnş bişiy yoktur ama enazından rahatlarsın...
Hayırlı olsun canım arabanız.Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allahım...Bizde çok olmadı arabayı değiştirdik ve biraz daha yüksek model almak için benim altınları istedi hatta borç filan dedi:) Bende sorun deil arabada bizim aynı şey deil mi demiştim.Kendi üzerine yaptı eşim ve ben kimin üzerine olacağını hiç düşünmedim bile gerek duymadım yani.Zaten en kötü durumda Allah kimsenin yuvasını bozmasın ama yeni kanunlara göre evlendikten sonra alınan herşey ortak...Şuan bende çalışmıyorum.Evlendikten sonra 1 yıl daha çalışmıştım ve o arada borç ödedik beraber...Hayat herşeye ortak olmaktır zaten maddi manevi.O yüzden canını sıkma hiç.Çok da önemli deil bu konular.....Allah başınızı bozmasın yeterki.....
ay okurken çıkıvermek zorunda kalmıştım
aherdocum çok tatlı cicilerin benimde alt almam lazım üstlerimiz var ama böyle patikli ve düz altlar almam lazım ve çok şirinlermiş hergören poposunu ısırır oğluşunun
meloncum geçmiş olsun bende bayramda tatilde kaydım 1bacak 1yere 1i bi yere aklıma kötü bişey gelmedi ama düşmek te iyi değil dinleniyorum deken de oturma yat bakayım inşallah bişeyi yoktur minişin
eylülcüm takma böyle şeyleri ve araba senin yada eşinin üstüne oldukça sorun yok bak bende çalışmıyorum ama önceden dünya param takım gitti şuan evin yarısı kanunen benim eşime borçlarını sayarsam evin tamamı benim diyorum oda drek üstüne yapayım der ama kayınvalidem duysa çıngar çıkar ki ev alınırken drek kocaya sen ölürsen buna kalacak benim üstüme yap bile dedi şimdide ben e.... çok seviyorum diyor bende inanıyorumama eşim düzgün cevap vermişti artık herşey zaten onun diye yani önemli olan kalp canım ama 2008de mi çıkmıştı yeni kanuna göre evlilikten sonra edinilen bütün mallar eşlerin arasında yarıyarıyadır yani şuan Allah korusun ama boşanma olsa araba kimin üstünde olursa olsun yarı yarı bölüşülüyor ama tabiki eşin sorsaydı güzeldi ama genelde erkekler arabayı kendilerinin görür ev alırsanız veya varsa onu seve seve üstüne yapar
yaprakçım cicişlerin çok güzel battaniye sade boş olurdu çok güzel olmuş bakalım annem yapsın bende mavişini koyarım ama anca doğuma gelir herhalde
günaydın kızalr
sabahın korunde kalktım yıne
okul başladı,6,20de kalkmam gerek hafta içi ama ben kabuslar yuzunden 5lerde ayaktaydım bugun de dişçi randevum var ama 7,30da kalkmam lazımdı yıen erkenden uyandım,neyse15gundur diş iltıhabı çekıyorum
diş etim şiş ve kıpkırmızı
ağzıma ıltıhap gelıo
neyse 1hafta dayandım pztesi doktora gıttım o da boşa baklemişin iltıhap oyle gargara ile geçmez dedi
Biliyorum ama hamıleyım bebğe antıbıyotık zarar verır dıye gelmemdım dedim
ama antıbıyotık yetmezmiş
tüm diş diplerini temızleyecekmiş ve anestesi yapacagız dedi
temmelı içime kurt düştü bugune randevu verdi
doktoruma sordum uygulayacağı doza bağlı bişi diyemem dedi!!! o demiycek kim diyecek
sağlık ocagı ıltıhat düşük rüskı demek gerekıyosa yaptır dedi
ve netten okutum GEBELİK GİNGİVİTİSİ bunun adı
2ve 8.ay arası oluyormuş..
şimdi daha dişimi fırçalamadım tükürünce bıle pıhtı pıhtı kaan gelıo her sabah ağzımdan
iltihap anesteziden daha tehlikeli diye gidicem dişçiye.. umarım iyi bi karar vermişimdir
cnm cok cok gecmiş olsun inşallah bi sorun olmaz.Allaha emanet bebeklerimizkizlar oglumu krejten almaya gidiyordum merdiverlerden düstüm ayagim sisti iste birazda kasikta agri var ama cok degil kanamada yok esimde isten aradi iste bir doktora git baksinlar dedi bende cok agrirsa giderim dedim o gece 11 bucukte geliyor kanama yok diye gitmedim cok agrida yokk sizce ne yapayimmi gitmek gerekmi acaba popom aciyo birde ayak bilegim sis orasi aciyor baska bir sey yok cokk sükür kanama falan..ne sakarim yaaa ayag kaydi tutunamadimda kaydim gittim bagirdim ama kimse duymadi kmsular yoktu evde...ne yapayim kizlar..
günaydın kızalr
sabahın korunde kalktım yıne
okul başladı,6,20de kalkmam gerek hafta içi ama ben kabuslar yuzunden 5lerde ayaktaydım bugun de dişçi randevum var ama 7,30da kalkmam lazımdı yıen erkenden uyandım,neyse15gundur diş iltıhabı çekıyorum
diş etim şiş ve kıpkırmızı
ağzıma ıltıhap gelıo
neyse 1hafta dayandım pztesi doktora gıttım o da boşa baklemişin iltıhap oyle gargara ile geçmez dedi
Biliyorum ama hamıleyım bebğe antıbıyotık zarar verır dıye gelmemdım dedim
ama antıbıyotık yetmezmiş
tüm diş diplerini temızleyecekmiş ve anestesi yapacagız dedi
temmelı içime kurt düştü bugune randevu verdi
doktoruma sordum uygulayacağı doza bağlı bişi diyemem dedi!!! o demiycek kim diyecek
sağlık ocagı ıltıhat düşük rüskı demek gerekıyosa yaptır dedi
ve netten okutum GEBELİK GİNGİVİTİSİ bunun adı
2ve 8.ay arası oluyormuş..
şimdi daha dişimi fırçalamadım tükürünce bıle pıhtı pıhtı kaan gelıo her sabah ağzımdan
iltihap anesteziden daha tehlikeli diye gidicem dişçiye.. umarım iyi bi karar vermişimdir
Canıım ya çok gecmıs olsun aman nolursun dıkkat et kendıne doktorların sözünden çıkma surda ne kaldıkıbbıraz dıkkat etGünaydin arkadaslar, Evvelsi gün yazmistim rahimagzi kanali 2,5cme düstu diye. Evde yatmami istedi doktorum dün ama karnimda tuhaf tuhaf siskinlik sertlesmeler basladi dayanamadim acile geldim. Meger sanciymis. Gece iyice siklasti, sancilarin kaybolmasi icin bir serum taktilar cok sükür sancim bitti ama bu sefer kalp carpintisi basladi. Suan bile parmaklarimin titremesinden zor yaziyorum. Suan hastanedeyim sizle paylasmak istedim. Dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?