2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm sanırım sınırı kiloya göre belirliyolar..160-170 de çok fazla geldi bana.neyse tatlım inş. güzel çıkar sonucun

ah canıım geçmiş olsun.yat dinlen inşallah bişey olmaz.bebişinin hareketleri nasıl hissedebiliomusun bari.varya en korktuğum şey şu halimle düşmek.tekrar geçmiş olsun cnm.rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş.

cnm bizimde arabamız eşimin üstüne.böyle şeylere takılma bence.bizde arabamızı alırken bende takılarımı verdim iyi bi araba alabilmek için..benimde hakkım var yani arabada..ama hep şöyle derim yarın öbürgün yuvam yıkılıcak olsa(ALLAH KORUSUN) napiim arabayı napiim parayı pulu..bence böyle şeylere takılmaya gerek yok.. eşin adamsa eğer seni zaten açta açıkta bırakmaz.adam değilsede bi insan arabada onun olsun evde parada..böle düşün bence

Son düzenleme:
sağol canım bunu yapıyorum normalde kalorılı ama evet cok lezzetlı oluyo :) :) :)

oo bisürü kabaklı tarıfım oldu ehehe yaızyorum bunu da sağol canım

ben de vereyim bir tarif ama kafamdan uydurma. Ben genelde tatlı tuzlu ne yaparsam yapayım içine illaki kendimden bir ekleme yapıyorum o yüzden tam ölçü veremeyeceğim.

Kıymalı Tepsi Böreği

5-6 yufka ( yapacağın tepsiye göre )

yarım bardak yağ
yarım bardak su
2-3 kaşık yoğurt

250 gr kadar kıyma
2-3 patates büyüklüğüne göre
2 soğan
tuz

Öncelikle kıyma soğanla kavrulacak. İkisi de güzelce kavrulduktan sonra çiğ olarak patates rendelenecek, bir kaç dakika daha ateşte çevrilecek.

Yufka ortadan kesilerek içine yağ-su-yoğurt karışımı sürülecek. Yufkanın düz tarafına ılımış olan harçtan konulacak ve yuvarlak sarılacak.

Tüm yufkalar tepsi dolana kadar yağlanmış tepsiye ortasından başlayarak spiral şeklinde dizilecek. Üzerine yumurta sarısı sürülüp ( yumurtaya yoğurt ya da yağ da ekleyebilirsiniz ) 180 derecede narrr gibi pişecek.

Hazır yufka böreklerinde içine ya da üstüne sürülen yoğurt daha da lezzet katıyor bence.

Ben bu böreği yaptığımda ablamları kendi yaptığıma inandırabilmek için baya bir zorlandım. Ki ablam üstaddır bu konularda :)))

İnşallah yardımım olmuştur. Şimdiden Afiyet olsunnn

Yeni medeni kanuna gore (eger kanunun yururluge girdigi 2002den sonra evlendiyseniz) evlilik suresince edinilmis mallar ikinize de aittir. sizin calisiyor olup olmamaniz farketmez. evdeki emeginizle esinizin calisip para kazanmasina katkida bulundugunuz kabul ediliyor. huzurunuzu bozmaya degmez arabanin kimin uzerine oldugu konusu.

ay okurken çıkıvermek zorunda kalmıştım
aherdocum çok tatlı cicilerin benimde alt almam lazım üstlerimiz var ama böyle patikli ve düz altlar almam lazım ve çok şirinlermiş hergören poposunu ısırır oğluşunun

meloncum geçmiş olsun bende bayramda tatilde kaydım 1bacak 1yere 1i bi yere aklıma kötü bişey gelmedi ama düşmek te iyi değil dinleniyorum deken de oturma yat bakayım inşallah bişeyi yoktur minişin

eylülcüm takma böyle şeyleri ve araba senin yada eşinin üstüne oldukça sorun yok bak bende çalışmıyorum ama önceden dünya param takım gitti şuan evin yarısı kanunen benim eşime borçlarını sayarsam evin tamamı benim diyorum oda drek üstüne yapayım der ama kayınvalidem duysa çıngar çıkar ki ev alınırken drek kocaya sen ölürsen buna kalacak benim üstüme yap bile dedi şimdide ben e.... çok seviyorum diyor bende inanıyorum ama eşim düzgün cevap vermişti artık herşey zaten onun diye yani önemli olan kalp canım ama 2008de mi çıkmıştı yeni kanuna göre evlilikten sonra edinilen bütün mallar eşlerin arasında yarıyarıyadır yani şuan Allah korusun ama boşanma olsa araba kimin üstünde olursa olsun yarı yarı bölüşülüyor ama tabiki eşin sorsaydı güzeldi ama genelde erkekler arabayı kendilerinin görür ev alırsanız veya varsa onu seve seve üstüne yapar

yaprakçım cicişlerin çok güzel battaniye sade boş olurdu çok güzel olmuş bakalım annem yapsın bende mavişini koyarım ama anca doğuma gelir herhalde

kokopelli cim kanunun tarihini yanlış hatırlaya bilirim ama aynı şeyi yazmışız kız nerden biliyoruz hazırlık mı yapmışız bu konuda ay neçok çıkmıştı tvlerde de kaçmış kızların gözünden
canım sen nasılsın ve minişin nasıl

Canım çok geçmiş olsun...Dikkat et kendine ve bence yinede Dr a gözüksek iyi edersin canım...İnş bişiy yoktur ama enazından rahatlarsın...

Hayırlı olsun canım arabanız.Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allahım...Bizde çok olmadı arabayı değiştirdik ve biraz daha yüksek model almak için benim altınları istedi hatta borç filan dedi:) Bende sorun deil arabada bizim aynı şey deil mi demiştim.Kendi üzerine yaptı eşim ve ben kimin üzerine olacağını hiç düşünmedim bile gerek duymadım yani.Zaten en kötü durumda Allah kimsenin yuvasını bozmasın ama yeni kanunlara göre evlendikten sonra alınan herşey ortak...Şuan bende çalışmıyorum.Evlendikten sonra 1 yıl daha çalışmıştım ve o arada borç ödedik beraber...Hayat herşeye ortak olmaktır zaten maddi manevi.O yüzden canını sıkma hiç.Çok da önemli deil bu konular.....Allah başınızı bozmasın yeterki.....

Slm kızlar nasılsınız.birsürü bebiş resmi gördüm allahım nasıl sekerler Allah onlarauzuun saglikli ömürler versinbenim kız aynı ablasına benziyor üst dudağı kalın kafa yapısı,ufacık burnu şimdilik hep ablasına benziyor.yavrum benim ölürüm ben ona

Meloneecim çook gecmis olsun Canim üzüldüm yaa iyisindir inşallah ya bende cok sakarım düz yolda kackere ayağımı burktum nerdeyse düşecektim Allah korusun bizleri ve yavrularımızı.

Canım öncelikle hayırlı olsun arabanız. Bence boşuna takıyorsun. Ne zaman evlenmiş olursan ol, tarıh hiç önemli değil, Allah korusun boşanma gibi bir durumda zaten bütün mal varlığınız sizin. Benim durumum daha bbir fena. Mesela benim eşimin ailesinin bir sürü evi var. Kira alıyoruz o evlerden. Ama hiçbir ev ne benim, ne eşimin üstüne. Arabamız bile kayınvaldemin üstüne. Alllah var yukarıda, her ay kiraları alıyoruz. Ama üstümüze mal varlığımız yok hiç. Benim boşanma gibi bir durumumuz olsa, kaldım açıkta

Allah kötü günlerimizi göstermesin. Yıllarca çalışıp ev almışlar o kadar. Bzim üstümüze yapın da diyemiyorum. Neyse ki iyi insanlar, şimdilerde yuvarlanıp gidiyoruz öyle

allahrazi olsun canim valla cok sagolun hepiniz yasmiszsiniz dinleniyorum canim insallahh birsey olmaz popom bacaklarim morarmis iste esim gelince bakti simdi oda dikkat et artik sen hamilesin yavas hareket et falan dedi oda merak etmis is yerinde insallahhh bir sey olmaz falan demis insallah olmaz canim tekar tesekkür ederim canim benim..evet cokkk kötü yaa insan kötü oluyor valla daha hissetmedim düstükten sonra bekliyom insallah oynarda icim rahat olur birazdan.amin insallahh kazasiz belasiz..

slm canim benim cok sagol tesekkür ederim iyiyim iste bacagim popom morarmis aciyor iste bebekte oynar insallahh..aminnnn insallahh canim benim allahim korusun..

slm canim cokkk sagol valla sizlerde olmasaniz..yaa giderdim aslindada cocuklar evde esim iste yakinda kimsem yokk malum burasi almanya dedim bir bakayim cok agrim olursa giderim fazla yokk morarmis iste bacagimla popom allahima emanetiz iste insallahhh birsey olmaz yavrularimizi korusun rabbim..

slm canim cokk sagolll.sanada gecmis olsun evet hic iyi degil valla ne yapcagimi sasirtim biryandan bacagim popom kayiyom ama elim karnimda bagirdim falan aciyla insallahhh birsey olmaz morarmisim iste aciyor tabiki yinede allahim korusun hepimizi insallahhhoturuyom dinleniyom canim insallahhhh yoktur kuzumun birseyi..

günaydın kızalr
sabahın korunde kalktım yıne
okul başladı,6,20de kalkmam gerek hafta içi ama ben kabuslar yuzunden 5lerde ayaktaydım bugun de dişçi randevum var ama 7,30da kalkmam lazımdı yıen erkenden uyandım,neyse
15gundur diş iltıhabı çekıyorum
diş etim şiş ve kıpkırmızı
ağzıma ıltıhap gelıo
neyse 1hafta dayandım pztesi doktora gıttım o da boşa baklemişin iltıhap oyle gargara ile geçmez dedi
Biliyorum ama hamıleyım bebğe antıbıyotık zarar verır dıye gelmemdım dedim
ama antıbıyotık yetmezmiş
tüm diş diplerini temızleyecekmiş ve anestesi yapacagız dedi
temmelı içime kurt düştü bugune randevu verdi
doktoruma sordum uygulayacağı doza bağlı bişi diyemem dedi!!! o demiycek kim diyecek
sağlık ocagı ıltıhat düşük rüskı demek gerekıyosa yaptır dedi
ve netten okutum GEBELİK GİNGİVİTİSİ bunun adı
2ve 8.ay arası oluyormuş..
şimdi daha dişimi fırçalamadım tükürünce bıle pıhtı pıhtı kaan gelıo her sabah ağzımdan
iltihap anesteziden daha tehlikeli diye gidicem dişçiye.. umarım iyi bi karar vermişimdir

Geçmiş olsun yaa benim bildiğim bi sorun olmaz anesteziyi sadece ağız bölgesine yapmıcak mı ? sen gönlünü ferah tut içine sinmezse başka bi doktorla daha irtibata geçebilirsin

cnm cok cok gecmiş olsun inşallah bi sorun olmaz.Allaha emanet bebeklerimiz

açıkcası ben cok takılmıyorum bu tip şeylere.ama senin takıldıgın şey eşinin düşüncesizligi sanırım.yani en azından bi teklif etseydi filan diyemi düşündün
arsa aldık benim bileziklerle ve kredi cekerek. eşim benim üstüme yaptırmayı cok istedi ama ben o gün müsait degildim notere gidemedim ,eşim mecburen kendi üstüne yaptırdı
araba aldıgımız gün de eşimin iş toplantısı vardı mecburen ben gittim arabayı almaya ve benim üstüme yapıldı.arabada onun üstüne olsa hiççç sorun olmazdı benim için
sende cok sorun etme.ilerde yine bişi alırsınız o da senin üstüne olur

cok gecmiş olsun.inşallah sorunsuzca gecer anesteziyle temizleme işi

Günaydin arkadaslar, Evvelsi gün yazmistim rahimagzi kanali 2,5cme düstu diye. Evde yatmami istedi doktorum dün ama karnimda tuhaf tuhaf siskinlik sertlesmeler basladi dayanamadim acile geldim. Meger sanciymis. Gece iyice siklasti, sancilarin kaybolmasi icin bir serum taktilar cok sükür sancim bitti ama bu sefer kalp carpintisi basladi. Suan bile parmaklarimin titremesinden zor yaziyorum. Suan hastanedeyim sizle paylasmak istedim. Dualarinizi eksik etmeyin

Canıım ya çok gecmıs olsun aman nolursun dıkkat et kendıne doktorların sözünden çıkma surda ne kaldıkıbbıraz dıkkat et

Günaydın arkadaşlar
dün cok kötü bi gün geçirdim
anneme gittim konserve yapmak için ve menemenlik için yeşil biberleri dilimleyip tohumlarını cıkardım
yapmaz olaydım ellerim cok fena oldu yandılar
ama öle böle bi yanma degil.hayatım boyunca hiç bu kadar acı cektigimi hatırlamıyorum ben.5-6 saat boyunca elimi devamlı soguk suda tuttum.cektigim an yanıyordu
defalarca kez sabunladım fayda etmedi.
anestol pomad sürdüm hani uyuşturur acıısnı alır diye banamasın demedi
en son forumlara bakmış abim, gece 12 de aradı. sirke ,tuz, limon ,su karışımı yapılıp elleri onun içinde bekletmek lazımmış ben bekletip iyice ovaladım elimi
sonrasındada şekerli su karışımı yapıp onda beklettim ve ovaladım tekrar
gece yatarken elime soguk pet şişe alarak uyudum.sabaha gecmişti yanma

aman siz siz olun acı biberle ugraşırken eldiven filan giyin.
bizim biberler aslında cok acı dgeildi ama nasıl bu hale geldim bilmiyorum.daha öncede bi cok kez biberler ugraştım böle bişi başıma gelmemişti
yukarda yazdıgım sirkeli ve şekerli karışımıda not alın gercekten işe yarıyor ,ama inş ihtiyac duymazsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…