çook gecmış olsun ama doktora gıt bence.çunku bı tandık öle balkonda düştu kanaması yoktu ama rahım agzında acılma olmustu.34.haftasında falandı dogum yaptı.inş bişi yoktur.
kızlar.. oğluşuma aldığım cicilerden ikisi daha :))Eki Görüntüle 515359
Eki Görüntüle 515331 biraz önceki yan olmuş kızlar kusura bskmayın
yıldızımmm cok fena evet, bugün bu yanma yüzünden kustuğuma inanamadım.. drumu da aradım söyledim zaten.. gaviscon işe yaramazsa şayet senden ilacın ismini isterim, dr uma danışırım canım.. ilgin için teşekkür ederim yaşamayan bilmiyor gercekten cok fena bir durum..
selam güzel anneler ve minikleri nasılsınız
ben çok şükür iyim dr gittim ,herşeye baktı rahim kısalması varmı diye,bebişime baktı sancılar neden oluyo diyye ,hiç bişey bulamadı üşütmeye baglı olurmuş
şükürler olsun rabbime
75 lik şeker yüklemesi yapıldı ,kızlar onasıldı ya mahvoldum resmen ellerim ayaklarım acayip şişti sizlerinde öle oldumu .
mide bulantısı oldu,dr acile yatırıp serum verdiler.2-3 saaatte ancak kendime gelebildim,sonuç ne çıkacak bilmiyorum yarın belli olacak...:18:
paşam iimiş ,zıpır zıppır dolaşıyoda göbişde ,kilosuda 538gr mış nasıl ya ,biraz bana fazla geldi tontonmu olacak nedir
işte böyle sizlerede haber vereyim dedim
herkesin bebeği tombiş maşallah..bnmki zayıf mı gidecek nedir..boyu 34 cm kilosu 370 gr dedi doktor..birde ben SAT a göre kendim hesapladım 22. hafta ,doktor hesapladı o meşur cetvelleri ile :) 23. hafta dedi..
canım seninki acık narin mi olacak ne gerçi ult gösterdiğinden az veya fazla oluyorlar bizde 20 ama bebişe göre 21 haftada 386 gr gelmişiz eh artık yarım kilocuk olmuşuzdur inşallah aman zamanında gelsinlerde hem kötü bişey olsa doktorun gelişim geriliği der ona göre bi beslenme düzeni oluştururdu haftasına göre iyi diyolareh et süt tüketemiyoruz acık zorluyoruz tontiklesin kuzular
Eki Görüntüle 515199 bu da benim sıpa:)
hadi gözünaydin herseyin yolunda olmasina cokk sevindimm.saglikla alirsin sagsaglim insallahhh..slm kızlar hepinize hayırlı cumalar ben doktordan geldim şimdi çok şükür herşey yolunda ama sanırım doktor bebeğimin ağırlığını yanlış ölçtü 615 gr. dediama bence yanlış ölçtü o kadar olamaz henüz neyse hayırlısı artık doğum tarihimde günden güne öne geliyor bugünde 17 ocak dedi 31 ocakla başlamıştık :) hayırlısı bakalım artık bebişime birşeyler almak istiyorum banyo gereçlerini alıyım diye düşünüyorum ama sizlerin fikirleriniz neler kızlar henüz erkenmi sevi bebenin küveti filesi kovası ve maşrapasını alacam küvetini giderli olandan filesinide çok fonksiyonlu olandan almayı düşünüyorum birde yeni bir site keşfettim fiyatları diğer sitelere göre yarı yarıya oynuyor neredeyse :)
canimmm cokk güzeller ellerine saglik güle güle saglikla sihatle giysin insallahh masallahh sana hamarat arkadasimm..Kızlarrrr...İşte geldim...Şimdi bitirebildim süslemeleri filan ancak..Bakın bakalım begenecekmisiniz...Normalde elimde başka bi yelek vardı dün akşam ipi bitti yarım kaldı.Bende sıkıldım napsamki ip alana kadar die.Önceden az bişiy kırmızı ipliğim vardı onu degerlendireyim dedim.Neti açtım baktım bu modeli gördüm çok sıcak geldi bana hemen yapıym dedim.Aslında bolero..Ama ilk doğdugunda yelek niyetine giydiririm 2-3 ay. Daha sonra büyür biraz seneyede bolero olarak giydiririm..
Eki Görüntüle 515011
Battaniyeyide sade kalacaktı hatırlarsanız ama antepe gittiğimde bizimkiler çok sade biraz kız bebek janjanlı olsun deyince geri pembeler attım araya.Nasıl olmuş bunada bi bakın...
Kundak yaptım bide büyüklüğüne bakmak için öyle çektim:)
Eki Görüntüle 515015
Ay çhekirdekk ne güldüm ya demek makası getireyim mi dedin ha :) Bende önceden bilmiyordum son 1 yıldır öğrendim yapıyorum ama enazından görürdüm halalarımda b.annemin ellinde filan hep heves ederdim sonunda da oldu :) Tabi daha ustalaşmadım ama bildiğim kadarıyla bişeyler yapmakta hoşuma gidiyo helede kendi bebeğime yapıyor olmak çok keyiflendiriyor beni.....
oğluşumun bugüne kadar aldığım en net görüntüsü, yine bişey anlamadım o ayrı. anlayan varsa beri gelsin.
Eki Görüntüle 515065 Eki Görüntüle 515066
yıldız benim ,arkadaşımda bana msj yazmış beni görünce
aa olar mııı ekşi ve yeşil olan her şey yanmayı arttırır, ben canım çekiyor diye yemeye kalkmıştım da 2 katına çıkmıştı yanmam..zaten çiğ meyve sebzelerin tümü iyice arttırır asit salgısını...
nerde yazmışın ben atladımama demin biri de yıldızım öptüm diye yazmış kim bu yıldız yaa ne toplanmasııı :44:
aman melone dikkat et lütfen çook geçmiş olsun inş hiç bişey yoktur ama ihmal etme dr git mutlakakizlar oglumu krejten almaya gidiyordum merdiverlerden düstüm ayagim sisti iste birazda kasikta agri var ama cok degil kanamada yok esimde isten aradi iste bir doktora git baksinlar dedi bende cok agrirsa giderim dedim o gece 11 bucukte geliyor kanama yok diye gitmedim cok agrida yokk sizce ne yapayimmi gitmek gerekmi acaba popom aciyo birde ayak bilegim sis orasi aciyor baska bir sey yok cokk sükür kanama falan..ne sakarim yaaa ayag kaydi tutunamadimda kaydim gittim bagirdim ama kimse duymadi kmsular yoktu evde...ne yapayim kizlar..
çok teşekkür edrim melone çok şükür oglum imşherseyin yolunda olmasina cok sevindim canim benimmüsütme dikkat et kendine...insallahh yüklemende iyi gecer tonton olcak demekki masallahhh..sübhanallahh..
canım ben beyazlı olanı beğendim diğeri daha basit geldi bana bence beyazlı daha karizma :)Eki Görüntüle 515397 Eki Görüntüle 515398 bi karar veremedım hangı uyku setını alayım bı fıkır verın
canım ihmal etme git bence biran önce inşallah birşey yoktur..kizlar oglumu krejten almaya gidiyordum merdiverlerden düstüm ayagim sisti iste birazda kasikta agri var ama cok degil kanamada yok esimde isten aradi iste bir doktora git baksinlar dedi bende cok agrirsa giderim dedim o gece 11 bucukte geliyor kanama yok diye gitmedim cok agrida yokk sizce ne yapayimmi gitmek gerekmi acaba popom aciyo birde ayak bilegim sis orasi aciyor baska bir sey yok cokk sükür kanama falan..ne sakarim yaaa ayag kaydi tutunamadimda kaydim gittim bagirdim ama kimse duymadi kmsular yoktu evde...ne yapayim kizlar..
biraz daha bekleyeyimde bu ayın sonunda alacam canım ama kendimi ne kadar tutabilirsem kar :)hadi gözünaydin herseyin yolunda olmasina cokk sevindimm.saglikla alirsin sagsaglim insallahhh..masallahhh kilosuda iyiymis..canim benim ilk cocuklarimdan var banyosu ama sen alirsan bile bence erken degil alabilirsin öyle seylerini..
ikiside güzelmiş ama 1. resim daha güzel sankiEki Görüntüle 515397 Eki Görüntüle 515398 bi karar veremedım hangı uyku setını alayım bı fıkır verın
aman ne kadar güzeller bende alayım oglumakızlar.. oğluşuma aldığım cicilerden ikisi daha :))Eki Görüntüle 515359
Eki Görüntüle 515331 biraz önceki yan olmuş kızlar kusura bskmayın
Meraba güzel anneler nasılsınız iki gündür giremiyoruö dün annanemize gittik bugunde arladaşım geldi oturduk bi güzel gecmişi okuyamadım umarım herkes iidir bu arada bebişime yelek ördüm sizinle paylaşıcam yorumlarınızı bekliyoruEki Görüntüle 515321
ayy bayıldım bayıldım yaa çook şirinler güle güle giysinler canım benimkızlar.. oğluşuma aldığım cicilerden ikisi daha :))Eki Görüntüle 515359
kızlar size bişey danışacam eşimle epeydir araba araştırıyorduk almak için sonunda aldık bi tane çok şükür ama ne zorluklarla borçlarla streslerle...Eşim kafaya takınca ben de üzülüyordum ben ondan daha çok hesap kitap yapıyordum sonunda bugün aldı ben daha görmedim bile arabayı.Bugün ruhsat noter işiyle falan uğraşmış arabayı kendi üstüne yapmış...Sizce arabayı sadece kendi üstüne yapması doğru mu? ha bi de şu var ben çalışmıyorum ünv mezunuym henüz iş bulamadım ona maddi katkım yok ama evdeki tüm işlerle ben ilgileniyorum sizin fikriniz ne?
kızlar size bişey danışacam eşimle epeydir araba araştırıyorduk almak için sonunda aldık bi tane çok şükür ama ne zorluklarla borçlarla streslerle...Eşim kafaya takınca ben de üzülüyordum ben ondan daha çok hesap kitap yapıyordum sonunda bugün aldı ben daha görmedim bile arabayı.Bugün ruhsat noter işiyle falan uğraşmış arabayı kendi üstüne yapmış...Sizce arabayı sadece kendi üstüne yapması doğru mu? ha bi de şu var ben çalışmıyorum ünv mezunuym henüz iş bulamadım ona maddi katkım yok ama evdeki tüm işlerle ben ilgileniyorum sizin fikriniz ne?
yıldız benim ,arkadaşımda bana msj yazmış beni görünce
aman melone dikkat et lütfen çook geçmiş olsun inş hiç bişey yoktur ama ihmal etme dr git mutlaka
allah korusun hiçbişey olmaz inş
çok teşekkür edrim melone çok şükür oglum imş
bakalım yüklemede ne çıkaçak inş ii çıkar:18:
canım ben beyazlı olanı beğendim diğeri daha basit geldi bana bence beyazlı daha karizma :)
canım ihmal etme git bence biran önce inşallah birşey yoktur..
biraz daha bekleyeyimde bu ayın sonunda alacam canım ama kendimi ne kadar tutabilirsem kar :)
canim güle güle kullansin saglikla insallahh cok renkli güzel olmus ellerine saglik..
ikiside güzelmiş ama 1. resim daha güzel sanki
ii günlerde kullanın güzel bebişle
aman ne kadar güzeller bende alayım ogluma
ii günlerde giyinsin paşan
Teşekkürederim canim daha güzelleri senin kuzuna oldun ins :)
çok güzel olmuş ellerine saglık annesi güle güle giyinsin ii günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?