2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
çook gecmış olsun ama doktora gıt bence.çunku bı tandık öle balkonda düştu kanaması yoktu ama rahım agzında acılma olmustu.34.haftasında falandı dogum yaptı.inş bişi yoktur.

bekliyom oturuyom bilgisayarin basinda esim kalkma dedi dinlen bende oturuyom o git dedi ama bende kanama falan yokk ya gitmedim insallahh birsey olmaz yaa ne sakarim sagol canim benimm msj icin....

Son düzenleme:

o yanma bendede var bende yazmistim o konuyu buraya cokk kötüüü yaaavv valla insan mahvaluyo hala yasiyorum ben..tekrar gecmis olsun..

herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim benimmüsütme dikkat et kendine...insallahh yüklemende iyi gecer tonton olcak demekki masallahhh..sübhanallahh..

hadi gözünaydin herseyin yolunda olmasina cokk sevindimm.saglikla alirsin sagsaglim insallahhh..masallahhh kilosuda iyiymis..canim benim ilk cocuklarimdan var banyosu ama sen alirsan bile bence erken degil alabilirsin öyle seylerini..

canimmm cokk güzeller ellerine saglik güle güle saglikla sihatle giysin insallahh masallahh sana hamarat arkadasimm..

yıldız benim ,arkadaşımda bana msj yazmış beni görünce
aman melone dikkat et lütfen çook geçmiş olsun inş hiç bişey yoktur ama ihmal etme dr git mutlaka
allah korusun hiçbişey olmaz inş
herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim benimmüsütme dikkat et kendine...insallahh yüklemende iyi gecer tonton olcak demekki masallahhh..sübhanallahh..
çok teşekkür edrim melone çok şükür oglum imş
bakalım yüklemede ne çıkaçak inş ii çıkar:18:

Eki Görüntüle 515397 Eki Görüntüle 515398 bi karar veremedım hangı uyku setını alayım bı fıkır verın
canım ben beyazlı olanı beğendim diğeri daha basit geldi bana bence beyazlı daha karizma :)
canım ihmal etme git bence biran önce inşallah birşey yoktur..
hadi gözünaydin herseyin yolunda olmasina cokk sevindimm.saglikla alirsin sagsaglim insallahhh..masallahhh kilosuda iyiymis..canim benim ilk cocuklarimdan var banyosu ama sen alirsan bile bence erken degil alabilirsin öyle seylerini..
biraz daha bekleyeyimde bu ayın sonunda alacam canım ama kendimi ne kadar tutabilirsem kar :)

Eki Görüntüle 515397 Eki Görüntüle 515398 bi karar veremedım hangı uyku setını alayım bı fıkır verın
ikiside güzelmiş ama 1. resim daha güzel sanki
ii günlerde kullanın güzel bebişle
kızlar.. oğluşuma aldığım cicilerden ikisi daha :))Eki Görüntüle 515359
aman ne kadar güzeller bende alayım ogluma
ii günlerde giyinsin paşan
Eki Görüntüle 515331 biraz önceki yan olmuş kızlar kusura bskmayın

çok güzel olmuş ellerine saglık annesi güle güle giyinsin ii günlerde

kızlar size bişey danışacam eşimle epeydir araba araştırıyorduk almak için sonunda aldık bi tane çok şükür ama ne zorluklarla borçlarla streslerle...Eşim kafaya takınca ben de üzülüyordum ben ondan daha çok hesap kitap yapıyordum sonunda bugün aldı ben daha görmedim bile arabayı.Bugün ruhsat noter işiyle falan uğraşmış arabayı kendi üstüne yapmış...Sizce arabayı sadece kendi üstüne yapması doğru mu? ha bi de şu var ben çalışmıyorum ünv mezunuym henüz iş bulamadım ona maddi katkım yok ama evdeki tüm işlerle ben ilgileniyorum sizin fikriniz ne?

kızlar.. oğluşuma aldığım cicilerden ikisi daha :))Eki Görüntüle 515359
ayy bayıldım bayıldım yaa çook şirinler güle güle giysinler canım benim

canım hayrlı uğurlu olsun arabanız ,güle güle kullanın inşallah kazasız belasız,
valla bizde almıştık araba 2 sene önce biraz kredi çektik ve benim takıları bozdurduk bilezik falan kalmadı anlıcan eşim o yüzden benim üstüme yaptı arabayı
mesela görümcemlerde ev aldı tartışmışlardı çünkü kocası kendi üsütne yaptı evi
ikiside çalışıyo kızda bende çalışıp ödüyrum dedi neden ikimizn üstüne değil falan filan tartıştılar anlıcan.... ama işte yapıcak bişey yok aman napıyım olsun zaten bi tane çocuğum var olaki olumsuz bi durumda zaten kocamın neyi varsa brnim dedi yani sıkma canını bişey olucandan değilde kadın olunca insan kendini garantiye almaya çalışyıo bence iyide yapıyo çocuğada genelde anne bakıyo adam her türlü kurtaryo kendini ama devlet sahip çıkıyo no panik :) olaki boşanmada eşinin neyi varsa senin ben öle biliyrum yani zaten bunlara hiç grerk yok şu durumda nasılsa mutluysan araba da evde ne senin ne eşinin iknizin herşey

canım hayırlı olsun arabanızRAbbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah ama canım takılma böyle şeylere şahsen benim için hiç farketmez hatta ben sevmiyorum birşeylerin benim üstüme olmasını yani nasıl diyeyim ilişkilerde biraz daha baskın erkek seviyorum ben bundan önceki arabamızı benim üstüme yapmıştı eşim şimdiki onun üstüne ama ben hiç takılmıyorum dediğim gibi Allah can sağlığı versi :)

cok sagol canim benim simdilik iyiyim kanamam falan yok insallahh birsey olmaz yarin doktora giderim belki cok agrim falan olursa sagolasin canim msj icin tekrardan..insallahh canim..yüklemen iyi cikar insallahh.

cokk sagol msj icin insallahh canim yaa agrim kanamam yokk hafif karnim agriyor iste ihmal etmem canim cok sagol,,evet insan durmadan almak isttiyor tutamiyor kendini hevesleniyoruz iste...

hayirli olsun canim benim kazasiz belasiz kullanin insallahh..

canim güle güle kullansin saglikla insallahh cok renkli güzel olmus ellerine saglik..

Tesekkürederiz teyzesi amin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…