2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canim cok gecms olsun. İcini ferah tutmaya calis, Allah in iznoyle atlatacaksin insallah.

Arkadaşlar hediyeleşme topiginede yazdım burayada yazayım
kargolarınızı ptt kargoyla yollamanızı tavsiye ediyorum
ptt kargoda 1 kiloya kadar olan paketler 4 tl den başlıyor.mesafeye göre degişiyor.
mesela yarım kiloluk paket ankara istanbul arası 5.5 tl.özel kargolarda 10 lira.

Son düzenleme:
günaydın kızlar sabahın 6 sında kalktım.neden?canım cevizli kek istedi dayanamadım:)dün kızlardan biri burda söylemiştı aklımda kalmış .bende aklımda kalacağına midemde kalsın dedimbu ay 1 kilo almış olmanın sevinciyle kek yemeyi hak ettım yanı.akşam cok degısık bişey oldu.göbegımın sagından soluna dogru oğlum hareket ettı böyle kayar gıbı sonra sol tarafımda 5 cm lık bı cıkıntı olarak kaldı elımle ellıyorum cok sert bi 5 dk öle kaldı sonra düzeldi.acaba neresını dayamıstı kafamıydı popomuydu.eşimi bi heyecanla cagırdım gösterdım salak "ben korkuyom bana böle şeyler gösterme" dıyo .ruhsuz:)sanki uzaylı gösteriyoruz.allahın bi mucizesi resmen çok güzeldi.ayy acaba neresını dayadı cok merak ettım:)

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler.sabah erkenden kalktık kızımla sımdıde gezecek bir yer arıyoruz havada güzele benziyor.:44:

günaydın kızlar hepinize mutlu hafta sonları :)
ay canım maşallah kuzucuğa artık günden güne dahada bir hızlı büyüyorlar annelik farklı birşey ya yalnız babanızın tepkisinede çok güldüm :)
canım çok geçmiş olsun istersen başka bir doktorlada görüş tek doktora güvenme ama anestezidende o kadar korkma bir arkadaşta demiş ya zaten sanırım sadece ağız bölgesine yapılacaktır Allaha emanet kuzucuk :)
canım ya Allaha emanet olun ikinizde sen dikkat et stres yapma inşallah atlatırsın biran önce canını sıkma dualarımız seninle :)
bende bugün yapacam menemen için konserve söylediğin iyi oldu canım bende dikkat edeyim :) sanada çok geçmişo lsun canım :)
canım daha çekiliş yapılmadı demi yani henüz belli değil kime hediye alacağımız ..

canım çok geçmiş olsun bu tür durumlarda mutlaka doktora gitmek gerekiyor ihmal etme lütfen...

Günaydın güzel anneler.sabah erkenden kalktık kızımla sımdıde gezecek bir yer arıyoruz havada güzele benziyor.:44:

ay canım ya yazını okuyunca birden aaa bizde bugün gezelim deyiverdim içime inanılmaz bir enerji doldu :) bende düşünmeye başlayayım nerelere gitsek çiçek kızımla birlikte :)

canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun dualarımız seninle inş kısa sürede düzelirsin...

ay kızlar çok kötü oldum ya sabah sabahta böyle birşeyi niye sizlerle paylaşıyorum anlamadım ama ..

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...r-yenidogan-bebeklerini-bogup-cope-atmis.html

ayyy evet ya haberlerde ızledım ınanamadım.nasıl böyle bısey olur.bunları idam edıceksın.biz sağlıkla bebeklerımıze kavusabılmek ıcın neler yapıyoruz ,nasıl dertlenıyoruz bebek sahibı olmak ıcın yıllarca ınsanlar ugrasıyorken bunların yaptıgına bak.allah bı daha onlara bebek nasip etmesın ınsallah.

ay canım ya yazını okuyunca birden aaa bizde bugün gezelim deyiverdim içime inanılmaz bir enerji doldu :) bende düşünmeye başlayayım nerelere gitsek çiçek kızımla birlikte :)

Eee kızlar ve anneler nereye gıderlertabiki alışverişe.hadiyin kızlar işler çabuk bitsin alışveriş zamanı

Günaydın arkadaşlar
Hayırlı, mutlu, huzurlu, sağlıklı, güzel haberle dolu bir gün olur inşallah...
Son iş günü bugün.
Çok uzun çalışıyorum, yoruluyorum... 08:30 - 19:00
Yarın dinleneceğim inşallah
(Dinlenmekten kasıt: Ev işlerini yapıp mutlu olmak ve biraz geç kalkmak...)
Melonecim geçmiş olsun canım...
Arzucum sana da bişey dicektim ama unuttum
Araba alan arkadaşımıza da hayırlı olsun...
dodohemini sana da geçmiş olsun canım. Sonucu yaz bize...
Tontirik benimde başıma gelmişti canım. Birde o ellerimle gözlerimi ovuşturmuştum Geçmiş olsun...

Son düzenleme:

Günaydın kızlar...
Benim canım gezmek istiyor bugün yaa, yazlık-kışlık değişimi yapmak ve çamaşır yıkamak istemiyorr
yok mu izmirli bir arkadaş, kaçırsın beni de gezelim beraber

Günaydın Kızlar....

Canım çok geçmiş olsun..Allahım acil şifalar versin bian önce...Dualarımız seninle...

cnm herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindim :)) ee 22 haftaya şurda bişi kalmadı yakında tepikleri yicen ozaman :))
çok çok güzeller cnm bayıldım hele battaniyeye bayıldımmm :)) sağlıklı sıhatli kullanmak nasip olsun inşallahh :))
oğluşumun bugüne kadar aldığım en net görüntüsü, yine bişey anlamadım o ayrı. anlayan varsa beri gelsin.
Eki Görüntüle 515065 Eki Görüntüle 515066
hehheh cnm yan profil gibi duruyo maşallahhh oğluşuna :))
maşşallahhh kuzunaa seninnn :)))
heheh çok şekermiş cnm sağlıklı sıhatli giydirek nasip olur inşallahhh
kızlar.. oğluşuma aldığım cicilerden ikisi daha :))Eki Görüntüle 515359
anammm çok tatlılarr bayıldımmm güle giysinnn :))
ahhh cnm yaaaa dikkat cnm nolur git bi doktora ihmal etme çok çok geçmiş olsunnn ....
cnmm dualarımız seninle inşallah herşey yolunda çıkarsın hastaneden :))
Tugbacım senin paketi ptt kargoya verdim cnm bi kac güne gelir.verdigin adres işyerinin adresiydi dimi

tamam kuzucum çok çok saolll :)) evet cnm işyeri adresim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…