Günaydin arkadaslar, Evvelsi gün yazmistim rahimagzi kanali 2,5cme düstu diye. Evde yatmami istedi doktorum dün ama karnimda tuhaf tuhaf siskinlik sertlesmeler basladi dayanamadim acile geldim. Meger sanciymis. Gece iyice siklasti, sancilarin kaybolmasi icin bir serum taktilar cok sükür sancim bitti ama bu sefer kalp carpintisi basladi. Suan bile parmaklarimin titremesinden zor yaziyorum. Suan hastanedeyim sizle paylasmak istedim. Dualarinizi eksik etmeyin
ay canım maşallah kuzucuğa artık günden güne dahada bir hızlı büyüyorlar annelik farklı birşey ya yalnız babanızın tepkisinede çok güldüm :)günaydın kızlar sabahın 6 sında kalktım.neden?canım cevizli kek istedi dayanamadım:)dün kızlardan biri burda söylemiştı aklımda kalmış .bende aklımda kalacağına midemde kalsın dedimbu ay 1 kilo almış olmanın sevinciyle kek yemeyi hak ettım yanı.akşam cok degısık bişey oldu.göbegımın sagından soluna dogru oğlum hareket ettı böyle kayar gıbı sonra sol tarafımda 5 cm lık bı cıkıntı olarak kaldı elımle ellıyorum cok sert bi 5 dk öle kaldı sonra düzeldi.acaba neresını dayamıstı kafamıydı popomuydu.eşimi bi heyecanla cagırdım gösterdım salak "ben korkuyom bana böle şeyler gösterme" dıyo .ruhsuz:)sanki uzaylı gösteriyoruz.allahın bi mucizesi resmen çok güzeldi.ayy acaba neresını dayadı cok merak ettım:)
canım çok geçmiş olsun istersen başka bir doktorlada görüş tek doktora güvenme ama anestezidende o kadar korkma bir arkadaşta demiş ya zaten sanırım sadece ağız bölgesine yapılacaktır Allaha emanet kuzucuk :)günaydın kızalr
sabahın korunde kalktım yıne
okul başladı,6,20de kalkmam gerek hafta içi ama ben kabuslar yuzunden 5lerde ayaktaydım bugun de dişçi randevum var ama 7,30da kalkmam lazımdı yıen erkenden uyandım,neyse15gundur diş iltıhabı çekıyorum
diş etim şiş ve kıpkırmızı
ağzıma ıltıhap gelıo
neyse 1hafta dayandım pztesi doktora gıttım o da boşa baklemişin iltıhap oyle gargara ile geçmez dedi
Biliyorum ama hamıleyım bebğe antıbıyotık zarar verır dıye gelmemdım dedim
ama antıbıyotık yetmezmiş
tüm diş diplerini temızleyecekmiş ve anestesi yapacagız dedi
temmelı içime kurt düştü bugune randevu verdi
doktoruma sordum uygulayacağı doza bağlı bişi diyemem dedi!!! o demiycek kim diyecek
sağlık ocagı ıltıhat düşük rüskı demek gerekıyosa yaptır dedi
ve netten okutum GEBELİK GİNGİVİTİSİ bunun adı
2ve 8.ay arası oluyormuş..
şimdi daha dişimi fırçalamadım tükürünce bıle pıhtı pıhtı kaan gelıo her sabah ağzımdan
iltihap anesteziden daha tehlikeli diye gidicem dişçiye.. umarım iyi bi karar vermişimdir
canım ya Allaha emanet olun ikinizde sen dikkat et stres yapma inşallah atlatırsın biran önce canını sıkma dualarımız seninle :)Günaydin arkadaslar, Evvelsi gün yazmistim rahimagzi kanali 2,5cme düstu diye. Evde yatmami istedi doktorum dün ama karnimda tuhaf tuhaf siskinlik sertlesmeler basladi dayanamadim acile geldim. Meger sanciymis. Gece iyice siklasti, sancilarin kaybolmasi icin bir serum taktilar cok sükür sancim bitti ama bu sefer kalp carpintisi basladi. Suan bile parmaklarimin titremesinden zor yaziyorum. Suan hastanedeyim sizle paylasmak istedim. Dualarinizi eksik etmeyin
bende bugün yapacam menemen için konserve söylediğin iyi oldu canım bende dikkat edeyim :) sanada çok geçmişo lsun canım :)Günaydın arkadaşlar
dün cok kötü bi gün geçirdim
anneme gittim konserve yapmak için ve menemenlik için yeşil biberleri dilimleyip tohumlarını cıkardım
yapmaz olaydım ellerim cok fena oldu yandılar
ama öle böle bi yanma degil.hayatım boyunca hiç bu kadar acı cektigimi hatırlamıyorum ben.5-6 saat boyunca elimi devamlı soguk suda tuttum.cektigim an yanıyordu
defalarca kez sabunladım fayda etmedi.
anestol pomad sürdüm hani uyuşturur acıısnı alır diye banamasın demedi
en son forumlara bakmış abim, gece 12 de aradı. sirke ,tuz, limon ,su karışımı yapılıp elleri onun içinde bekletmek lazımmış ben bekletip iyice ovaladım elimi
sonrasındada şekerli su karışımı yapıp onda beklettim ve ovaladım tekrar
gece yatarken elime soguk pet şişe alarak uyudum.sabaha gecmişti yanma
aman siz siz olun acı biberle ugraşırken eldiven filan giyin.
bizim biberler aslında cok acı dgeildi ama nasıl bu hale geldim bilmiyorum.daha öncede bi cok kez biberler ugraştım böle bişi başıma gelmemişti
yukarda yazdıgım sirkeli ve şekerli karışımıda not alın gercekten işe yarıyor ,ama inş ihtiyac duymazsınız.
canım daha çekiliş yapılmadı demi yani henüz belli değil kime hediye alacağımız ..Arkadaşlar hediyeleşme topiginede yazdım burayada yazayım
kargolarınızı ptt kargoyla yollamanızı tavsiye ediyorum
ptt kargoda 1 kiloya kadar olan paketler 4 tl den başlıyor.mesafeye göre degişiyor.
mesela yarım kiloluk paket ankara istanbul arası 5.5 tl.özel kargolarda 10 lira.
kizlar oglumu krejten almaya gidiyordum merdiverlerden düstüm ayagim sisti iste birazda kasikta agri var ama cok degil kanamada yok esimde isten aradi iste bir doktora git baksinlar dedi bende cok agrirsa giderim dedim o gece 11 bucukte geliyor kanama yok diye gitmedim cok agrida yokk sizce ne yapayimmi gitmek gerekmi acaba popom aciyo birde ayak bilegim sis orasi aciyor baska bir sey yok cokk sükür kanama falan..ne sakarim yaaa ayag kaydi tutunamadimda kaydim gittim bagirdim ama kimse duymadi kmsular yoktu evde...ne yapayim kizlar..
Günaydın güzel anneler.sabah erkenden kalktık kızımla sımdıde gezecek bir yer arıyoruz havada güzele benziyor.:44:
Günaydin arkadaslar, Evvelsi gün yazmistim rahimagzi kanali 2,5cme düstu diye. Evde yatmami istedi doktorum dün ama karnimda tuhaf tuhaf siskinlik sertlesmeler basladi dayanamadim acile geldim. Meger sanciymis. Gece iyice siklasti, sancilarin kaybolmasi icin bir serum taktilar cok sükür sancim bitti ama bu sefer kalp carpintisi basladi. Suan bile parmaklarimin titremesinden zor yaziyorum. Suan hastanedeyim sizle paylasmak istedim. Dualarinizi eksik etmeyin
günaydın kızlar sabahın 6 sında kalktım.neden?canım cevizli kek istedi dayanamadım:)dün kızlardan biri burda söylemiştı aklımda kalmış .bende aklımda kalacağına midemde kalsın dedimbu ay 1 kilo almış olmanın sevinciyle kek yemeyi hak ettım yanı.akşam cok degısık bişey oldu.göbegımın sagından soluna dogru oğlum hareket ettı böyle kayar gıbı sonra sol tarafımda 5 cm lık bı cıkıntı olarak kaldı elımle ellıyorum cok sert bi 5 dk öle kaldı sonra düzeldi.acaba neresını dayamıstı kafamıydı popomuydu.eşimi bi heyecanla cagırdım gösterdım salak "ben korkuyom bana böle şeyler gösterme" dıyo .ruhsuz:)sanki uzaylı gösteriyoruz.allahın bi mucizesi resmen çok güzeldi.ayy acaba neresını dayadı cok merak ettım:)[/
evet canım maalesef bazen ruhsuz oluyorlar.ya bende kek canavarımheleki çikolatalı kek görünce gozlerım donüyor
Aslında cokta yemek ıstemıyorum kılo alırım dıye ama kendimi geri cekemiyorum sabah iki tane top kek yedim suandada hıc kahvaltı yapasım yok iştahım kapandı tabi.
ay kızlar çok kötü oldum yasabah sabahta böyle birşeyi niye sizlerle paylaşıyorum anlamadım ama ..
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...r-yenidogan-bebeklerini-bogup-cope-atmis.html
ay canım ya yazını okuyunca birden aaa bizde bugün gezelim deyiverdim içime inanılmaz bir enerji doldu :) bende düşünmeye başlayayım nerelere gitsek çiçek kızımla birlikte :)
günaydın kızlar sabahın 6 sında kalktım.neden?canım cevizli kek istedi dayanamadım:)dün kızlardan biri burda söylemiştı aklımda kalmış .bende aklımda kalacağına midemde kalsın dedimbu ay 1 kilo almış olmanın sevinciyle kek yemeyi hak ettım yanı.akşam cok degısık bişey oldu.göbegımın sagından soluna dogru oğlum hareket ettı böyle kayar gıbı sonra sol tarafımda 5 cm lık bı cıkıntı olarak kaldı elımle ellıyorum cok sert bi 5 dk öle kaldı sonra düzeldi.acaba neresını dayamıstı kafamıydı popomuydu.eşimi bi heyecanla cagırdım gösterdım salak "ben korkuyom bana böle şeyler gösterme" dıyo .ruhsuz:)sanki uzaylı gösteriyoruz.allahın bi mucizesi resmen çok güzeldi.ayy acaba neresını dayadı cok merak ettım:)[/
evet canım maalesef bazen ruhsuz oluyorlar.ya bende kek canavarımheleki çikolatalı kek görünce gozlerım donüyor
Aslında cokta yemek ıstemıyorum kılo alırım dıye ama kendimi geri cekemiyorum sabah iki tane top kek yedim suandada hıc kahvaltı yapasım yok iştahım kapandı tabi.
canım benım kardesım gıda mühendisi sakın hazır kek yeme dıyor her kekde 1 su bardagı yag varmıs onun yerıne bı tepsı ev kekı ye daha ıyı dıyor.ben tam bugday unuyla yapıyorum besleyıcı en azından.şekerı az koyup ıcıne üzüm cevız eklıyorum.sıvı yagı da yarım cay bardagı koyuyorum.içinde yumurta yogurt da var gayet besleyıcı oluyor.bende sabah 1 bardak sütle ıctım artık öğlen bıseyler yerım.
ayyy evet ya haberlerde ızledım ınanamadım.nasıl böyle bısey olur.bunları idam edıceksın.biz sağlıkla bebeklerımıze kavusabılmek ıcın neler yapıyoruz ,nasıl dertlenıyoruz bebek sahibı olmak ıcın yıllarca ınsanlar ugrasıyorken bunların yaptıgına bak.allah bı daha onlara bebek nasip etmesın ınsallah.[/QUOT
Amiiinnn.bunun hesabını öbür dünyada nasıl verecekler katilleeerr.
canım benım kardesım gıda mühendisi sakın hazır kek yeme dıyor her kekde 1 su bardagı yag varmıs onun yerıne bı tepsı ev kekı ye daha ıyı dıyor.ben tam bugday unuyla yapıyorum besleyıcı en azından.şekerı az koyup ıcıne üzüm cevız eklıyorum.sıvı yagı da yarım cay bardagı koyuyorum.içinde yumurta yogurt da var gayet besleyıcı oluyor.bende sabah 1 bardak sütle ıctım artık öğlen bıseyler yerım.
bugün bütün topik kek yaparmış hamileliğe sığınıp böylede güzel bir tariften sonra :)
cnm herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindim :)) ee 22 haftaya şurda bişi kalmadı yakında tepikleri yicen ozaman :))Doktordan geldim, plasentanın ön duvara yerleşik olması normal bir yerleşimmiş. ya ön duvara ya arka duvara yerleşirmiş zaten.
Bebeği hissetmememin nedeni, bebeğin çok derinde olmasıymış. makine bile zor görüyor bebeği çok derinde ama keyfi yerinde gayet iyi merak etme dedi. kalp atışlarını da dinledim tekrar,rahatladım.
22.haftadan sonra başlayacaksın hissetmeye ve hareketlerini takip edeceksin, o hareketler bebeğin sigortası dedi.
inşallah hissederim, o kadar heyecanla bekliyorum ki , nasıl birşey olduğunu hiç hayal edemiyorum
çok çok güzeller cnm bayıldım hele battaniyeye bayıldımmm :)) sağlıklı sıhatli kullanmak nasip olsun inşallahh :))Kızlarrrr...İşte geldim...Şimdi bitirebildim süslemeleri filan ancak..Bakın bakalım begenecekmisiniz...Normalde elimde başka bi yelek vardı dün akşam ipi bitti yarım kaldı.Bende sıkıldım napsamki ip alana kadar die.Önceden az bişiy kırmızı ipliğim vardı onu degerlendireyim dedim.Neti açtım baktım bu modeli gördüm çok sıcak geldi bana hemen yapıym dedim.Aslında bolero..Ama ilk doğdugunda yelek niyetine giydiririm 2-3 ay. Daha sonra büyür biraz seneyede bolero olarak giydiririm..
Eki Görüntüle 515011
Battaniyeyide sade kalacaktı hatırlarsanız ama antepe gittiğimde bizimkiler çok sade biraz kız bebek janjanlı olsun deyince geri pembeler attım araya.Nasıl olmuş bunada bi bakın...
Kundak yaptım bide büyüklüğüne bakmak için öyle çektim:)
Eki Görüntüle 515015
Ay çhekirdekk ne güldüm ya demek makası getireyim mi dedin ha :) Bende önceden bilmiyordum son 1 yıldır öğrendim yapıyorum ama enazından görürdüm halalarımda b.annemin ellinde filan hep heves ederdim sonunda da oldu :) Tabi daha ustalaşmadım ama bildiğim kadarıyla bişeyler yapmakta hoşuma gidiyo helede kendi bebeğime yapıyor olmak çok keyiflendiriyor beni.....
hehheh cnm yan profil gibi duruyo maşallahhh oğluşuna :))oğluşumun bugüne kadar aldığım en net görüntüsü, yine bişey anlamadım o ayrı. anlayan varsa beri gelsin.
Eki Görüntüle 515065 Eki Görüntüle 515066
maşşallahhh kuzunaa seninnn :)))Eki Görüntüle 515199 bu da benim sıpa:)
heheh çok şekermiş cnm sağlıklı sıhatli giydirek nasip olur inşallahhhMeraba güzel anneler nasılsınız iki gündür giremiyoruö dün annanemize gittik bugunde arladaşım geldi oturduk bi güzel gecmişi okuyamadım umarım herkes iidir bu arada bebişime yelek ördüm sizinle paylaşıcam yorumlarınızı bekliyoruEki Görüntüle 515321
anammm çok tatlılarr bayıldımmm güle giysinnn :))kızlar.. oğluşuma aldığım cicilerden ikisi daha :))Eki Görüntüle 515359
ahhh cnm yaaaa dikkat cnm nolur git bi doktora ihmal etme çok çok geçmiş olsunnn ....kizlar oglumu krejten almaya gidiyordum merdiverlerden düstüm ayagim sisti iste birazda kasikta agri var ama cok degil kanamada yok esimde isten aradi iste bir doktora git baksinlar dedi bende cok agrirsa giderim dedim o gece 11 bucukte geliyor kanama yok diye gitmedim cok agrida yokk sizce ne yapayimmi gitmek gerekmi acaba popom aciyo birde ayak bilegim sis orasi aciyor baska bir sey yok cokk sükür kanama falan..ne sakarim yaaa ayag kaydi tutunamadimda kaydim gittim bagirdim ama kimse duymadi kmsular yoktu evde...ne yapayim kizlar..
cnmm dualarımız seninle inşallah herşey yolunda çıkarsın hastaneden :))Günaydin arkadaslar, Evvelsi gün yazmistim rahimagzi kanali 2,5cme düstu diye. Evde yatmami istedi doktorum dün ama karnimda tuhaf tuhaf siskinlik sertlesmeler basladi dayanamadim acile geldim. Meger sanciymis. Gece iyice siklasti, sancilarin kaybolmasi icin bir serum taktilar cok sükür sancim bitti ama bu sefer kalp carpintisi basladi. Suan bile parmaklarimin titremesinden zor yaziyorum. Suan hastanedeyim sizle paylasmak istedim. Dualarinizi eksik etmeyin
Tugbacım senin paketi ptt kargoya verdim cnm bi kac güne gelir.verdigin adres işyerinin adresiydi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?