Merhabalar ,
1 haftadıır yoktum ,geriye dönük bakamadım ,misler gibi çok şükür güzel Bodrumda tatil yaptık eşimle ,tırsmıştım başlarda gitmeye ama değdi,hava değişimi deniz,havuz iyi geldi fakat dün gece gelir gelmez bi tartıldım ..
tam tamına 70 kilo olmuşum(((((((((((((((
6 ayda 10 kilo almışım ,benim gibi çok kilo alan var mı aranızda ,teselli olur belki bana
Merhabalar ,
1 haftadıır yoktum ,geriye dönük bakamadım ,misler gibi çok şükür güzel Bodrumda tatil yaptık eşimle ,tırsmıştım başlarda gitmeye ama değdi,hava değişimi deniz,havuz iyi geldi fakat dün gece gelir gelmez bi tartıldım ..
6 ayda 10 kilo almışım ,benim gibi çok kilo alan var mı aranızda ,teselli olur belki bana
beişler olcak ya o bakımdan heyecanlıyım ev çok farklı olucaaaaak ama akşamlrı bi yürüyşe çay içmeye falan çıkarım benn kocişle ya valla sıkıntıdan kocişe sararım yani annem bakar yarım saat 1 saat gider geliveririz prenseslede yazın artıkkızlar merhaba bizler ocak ayında doğum yapacağız bu demek oluyor ki zorunluluklar dışında aşı vs. mart sonuna kadar dışarı çıkamayacağız demektir evde keyif yapacağız inş. alışverişleri de ona göre yapmak lazım bence ...
şeker yüklemesi 25. haftada yapılır canım ona göre hesap et..
aynen bende tam 10 kılo aldım son aylardada baya alacz bılemıyrm artk
cnm benimde herşeyim güzeldi maşşallah diyelim ama banada %80 dedi .%20lik kısmı kabul etmiyorlar yani risk payı bırakıyorlar.valla çok takılmadım.önceden ayrıntılı ultrasonmu varmış.bebişlerimiz Allaha emanet olsun inş. sağlıklı doğucak onlar..kızlar dün yazıcaktım üşendim
dün renkliye girdiksaat 5 gibi
40 dk falan sürdü
bebeğimizi gördük allahıma şükürler olsun ki olumsuz bişey duymadık herşey iyiydi
amaaaa doktr bana herşey gayet normal güzel dedi tek tek saydı işte ama bu doğana kadar iyi olcak anlamına gelmiyo dedi yani bi sorun çıkarsa doğunca mesuliyet kabul etmem der gibiydi :44: salak ya zaten neye garantimiz varki
doktoruma çok güveniyrum aslında ama ne gelirse allahtan allah isterse herşey olur doktra güvensem ne çare
sonra usgden sonra yani bana kağıt imzalattı yazıda da 2 paragraf bişey işte anladığım bölümde bu usg de %70 görülür die bişe imzaladım yani
sizde de böle bişey varmı imza olayı falan olumsuz bişe olsa görürdü heralde dimi nedense hiç bişeyden memnun olamıcaz kızlar ne olursa olsun bi tatminsizlik var bizde he :) tek derdimiz bebeklerimizin sağlığıda ondan işte allahım yardımcımız ol nolur
çıkıştada gezdik kocişle kızıma havlu aldım banyo havlusu bende set almıcam gereksiz buluyrum pembe bi tanede ayakakbbı aldık ya çok tatluılarr dua edip duruyrum allahım kullnamayı nasip eyle die..bugünde dolap bakıcaz ama annem le komşusu acele etmeyin büyük eşyalara diyo bişey olursa çok üzülürsün diyo birinin odası hazrmışmışda bebek ölmüş allah korusun ona baktıkça mahvoluyolarmı ama allah gecinden versin öle bişey olsa alınan şeyler var sonuçta en ufak bi patik bile yeter mahvolmaya die düşünüyrum aklımı çeldiler biraz yani kortum ama aldığımız şeylerde hep ortalıkta bi dolabı olsa yerleştriridim yani kızl<r bişi diyin yaaaa:18:
sonra eve gelince videoyu izledik eşimle ses çıkarmadı eşim 7 tane foto verdi tek tek bakıyrum eşimede bak ne tatlı diyrum oda ya uff dedi noldu be salak dedim korktunmu len dedim
oda yok ne korkcam tuhaf oldum dediyani çok tuhaf duruyomuş böle düşündüğünü bilmiydum ama anlyrum onuda canım benim böle tuaf olduğum için kzıyrum kendime nolur üsteleme dedi bende tamam anlyrum seni dedim ...annelik duygusu çok farklıymış kızlar ya
yani biz kadın olduğumz halde içimizde bi canlı var ve nasıl mutluyuz çok şükür ama erkek ler neden böleki yüce rabbim nasılda işini biliyo onlar bebek falan doğurmazmış yahuneyse çok uzattım anlıcanız herşey iyi şimdilik inşallah hep böle gider
he birde 17 ekimde gidicem kontrole yani nerdeyse 1 ay var o güne kadar benim şeker yüklemem geçmiyomu bişi demedi doktor ama burda herkes yaptryo benim daha 1 ay var kontrolume
-
ah ah bodrumu çok everim bu sene güvenemedim kendime tatil için.. öncelikle tatiliniz iyi geçmiştir umarım.tatil demek kilo demekMerhabalar ,
cnm ben yaşamadım ama böyle sorunu olan tanıdıklarım oldu tabi.ben herzman önce işinin ehli bir profesör bulun derim.iyice incelesin bebeğinizi.o karar versin buna,yani amniyosenteze.. amniyosentez riskli ama yaptıranda çok var..yaş riskin varmı ondan yüksek çıkmasın,genelde tanıdıklarımın hep böyle..Merhaba,
2013 Şubat annesiyim ama sizlere fikir danışmak istedim..
4lü test sonucum 1:431 çıktı. Doktorum amniyosentez istersen yapabiliriz dedi. Ben de hemen bugün detaylı ultrason için Sonomed e gittim. Detaylımda bir sorun görülmedi. İçim rahat etmedi, ev döndüğümde Atıl Yüksel ve Cihat Şen'in muayehanelerini aradım, bir perinatolog a danışmak için. Ekim sonuna kadar randevu bulamadım ama Cihat Bey ile telefonda görüştüm. Detaylı ultrasonun mutlaka bir perinatolog tarafından yapılması gerektiğini, eğer bir perinatolog detaylıda sorun göremezse amniyosentez düşünmeme gerek kalmayacağını söyledi.. Ben hala ne yapacağımı bilmiyorum, amniyosentez yaptırdığım için bebeğime bişi olursa çok büyük vicdan azabı.
Benzer bir durum yaşayan var mı aranızda acaba? Ne karar verdiniz amniyosentez yaptrdınız mı?
Kızlar sabah grip oldum diye yazmıştım. Sağolun tavsiyeler vermişşiniz, hepinize teşekkür ederim. Bugün doktora gittim, randevum vardı.
Ne yazık ki bende çok iyi haberler yok. Ayrıntılı usg gayet iyi dedi doktor. Sorun yok. Ama bebek çok aşağıda, baş aşağıya doğruymuş. Rahim duvarına dayanmış, doğum pozisyonunda. O yüzden katıksız 10 gün istiharat verdi. Ayrıca günde 3 defa pregeston kullanıcam. 10 gün sonra tekrar doktora gidicem. Erken doğum için şimdilik önlem alındı.
Ara ara kasıklarımda ve vajına bolgemde agrı hissediyordum. Birazda bu şikayetlerle gittim doktora. Muayene sonrası tabii benim oğlan maşalllah o kadar aşağıda çıktı ki, baş aşağıya duruyor öyle, o da rahme baskı yapıoyr. İlaçlarıda erken doğuma karşılık rahim kaslarım güçlensin diye verdim.
10 gün sonra kontrole gidicem. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Allah yarabbim korusun bebeğimi, daha çok erken doğum için.....
2li testimde risk 1:29400 çıkmış şimdi baktım da, ne oldu da 4lü de birden 1:431 e düştüyaş ile ilgili bir sıkıntı diildir gibi geliyor 28 yaşındayım.. Doktorumdan memnunum aslında ama işte sorumluluk almak istemiyor sanırım o yüzden senin kararın ben amniyonsentez yaptır ya da yaptırma demiyor.. Umarım herkes için herşey iyi olur
canım ayrıntılı tarama yaptırdın mı peki. çünkü orada doktor eğer bi rahatsızlık varsa şu ölçüm böyle çıkar burası böyle olur falan diyor.
bence 1. daha güzel..Eki Görüntüle 515397 Eki Görüntüle 515398 bi karar veremedım hangı uyku setını alayım bı fıkır verın
geçmiş olsun canımkizlar oglumu krejten almaya gidiyordum merdiverlerden düstüm ayagim sisti iste birazda kasikta agri var ama cok degil kanamada yok esimde isten aradi iste bir doktora git baksinlar dedi bende cok agrirsa giderim dedim o gece 11 bucukte geliyor kanama yok diye gitmedim cok agrida yokk sizce ne yapayimmi gitmek gerekmi acaba popom aciyo birde ayak bilegim sis orasi aciyor baska bir sey yok cokk sükür kanama falan..ne sakarim yaaa ayag kaydi tutunamadimda kaydim gittim bagirdim ama kimse duymadi kmsular yoktu evde...ne yapayim kizlar..
benimde diş eti kanamas oldu sadece bir dişimin üstü hamilelikte oluyormuş evet..senin ki bayaa kötü olmuş dikkat et cnm.. o gargaralar bnm midemi bulandırıyor yaaagebelik gingivitisi ile okuduklarım
kızlar hiç ıhmal etmeyın 2kez fırçalamayı
hatta diş ipi kullanın ki ben hiç kullanmadım
Gebelik (hamilelikte) Az Di Bakm, Di Tedavisi
Allah yardımcınız olsunGünaydin arkadaslar, Evvelsi gün yazmistim rahimagzi kanali 2,5cme düstu diye. Evde yatmami istedi doktorum dün ama karnimda tuhaf tuhaf siskinlik sertlesmeler basladi dayanamadim acile geldim. Meger sanciymis. Gece iyice siklasti, sancilarin kaybolmasi icin bir serum taktilar cok sükür sancim bitti ama bu sefer kalp carpintisi basladi. Suan bile parmaklarimin titremesinden zor yaziyorum. Suan hastanedeyim sizle paylasmak istedim. Dualarinizi eksik etmeyin
Arzu, sesli güldüm :)günaydın kızlar sabahın 6 sında kalktım.neden?canım cevizli kek istedi dayanamadım:)dün kızlardan biri burda söylemiştı aklımda kalmış .bende aklımda kalacağına midemde kalsın dedimbu ay 1 kilo almış olmanın sevinciyle kek yemeyi hak ettım yanı.akşam cok degısık bişey oldu.göbegımın sagından soluna dogru oğlum hareket ettı böyle kayar gıbı sonra sol tarafımda 5 cm lık bı cıkıntı olarak kaldı elımle ellıyorum cok sert bi 5 dk öle kaldı sonra düzeldi.acaba neresını dayamıstı kafamıydı popomuydu.eşimi bi heyecanla cagırdım gösterdım salak "ben korkuyom bana böle şeyler gösterme" dıyo .ruhsuz:)sanki uzaylı gösteriyoruz.allahın bi mucizesi resmen çok güzeldi.ayy acaba neresını dayadı cok merak ettım:)
Geçmiş olsun, C vitaminli meyveler yesen daha iyi olursun sanırım..Kızlar yardım edin ya... Ben hasta oluorum galiba.. Nezle oldum sandım. Sürekli hapşuruyorum. Bir de üşüme geldi böyle. İlaç falan da kullanamıyoruz malum. Bugün doktor kontrolüm var. Sorucam ne yapabilirim diye ama hiç ilaç kullanmak istemiyorum. Her bitki çayınıda içemiyoruz gebeyken.Var mıdır böyle bildiğiniz çabuk ayağa kalkmamı sağlayan birşey? Dün İstanbul'un havası bir ACAYİPTİ. bİRDEN soğudu, sonra güneş açtı, yağmur yağdı. Ben de arkadaşımla dışarıdaydım bütün gün. Şifayı kaptım
Allah yardımcınız olsun,inşallah düzelir bu durum.Güzelce dinlen..Kızlar sabah grip oldum diye yazmıştım. Sağolun tavsiyeler vermişşiniz, hepinize teşekkür ederim. Bugün doktora gittim, randevum vardı.
Ne yazık ki bende çok iyi haberler yok. Ayrıntılı usg gayet iyi dedi doktor. Sorun yok. Ama bebek çok aşağıda, baş aşağıya doğruymuş. Rahim duvarına dayanmış, doğum pozisyonunda. O yüzden katıksız 10 gün istiharat verdi. Ayrıca günde 3 defa pregeston kullanıcam. 10 gün sonra tekrar doktora gidicem. Erken doğum için şimdilik önlem alındı.
Ara ara kasıklarımda ve vajına bolgemde agrı hissediyordum. Birazda bu şikayetlerle gittim doktora. Muayene sonrası tabii benim oğlan maşalllah o kadar aşağıda çıktı ki, baş aşağıya duruyor öyle, o da rahme baskı yapıoyr. İlaçlarıda erken doğuma karşılık rahim kaslarım güçlensin diye verdim.
10 gün sonra kontrole gidicem. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Allah yarabbim korusun bebeğimi, daha çok erken doğum için.....
Selam kızlar ..Bu aralar agrı gibi bişeyler hissediyorum karnımda ,havalarda sogudu kasıklarım agrıyor gibi noluyor acaba ? doktoruma gitcem ama bazen korkuyorum ..
ne anormal insanım ben abi ya:18:
şuan yorgunluktan ayaklarımın altı dans ediyor sanki sızım sızım sızlıyor
bütün gün eminönünün altını üstüne getirdik, off acayip indirimler ve güzel fırsatlar vardı
herşeyi çok uyguna aldık, almadığımız bişey kalmadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?