2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Merhabalar ,
1 haftadıır yoktum ,geriye dönük bakamadım ,misler gibi çok şükür güzel Bodrumda tatil yaptık eşimle ,tırsmıştım başlarda gitmeye ama değdi,hava değişimi deniz,havuz iyi geldi fakat dün gece gelir gelmez bi tartıldım ..
tam tamına 70 kilo olmuşum (((((((((((((((
6 ayda 10 kilo almışım ,benim gibi çok kilo alan var mı aranızda ,teselli olur belki bana

merhaba üzülme canım bende çok aldım bende 15 kilo aldım :) halimden de memnunum :))

aynen bende tam 10 kılo aldım son aylardada baya alacz bılemıyrm artk

beişler olcak ya o bakımdan heyecanlıyım ev çok farklı olucaaaaak ama akşamlrı bi yürüyşe çay içmeye falan çıkarım benn kocişle ya valla sıkıntıdan kocişe sararım yani annem bakar yarım saat 1 saat gider geliveririz prenseslede yazın artık
şeker yüklemesi 25. haftada yapılır canım ona göre hesap et..

sağolasın canım ya 25.haftamda ben bi ararım ozaman doktru şuan 23 haftamın içindeyim

Merhaba,

2013 Şubat annesiyim ama sizlere fikir danışmak istedim..

4lü test sonucum 1:431 çıktı. Doktorum amniyosentez istersen yapabiliriz dedi. Ben de hemen bugün detaylı ultrason için Sonomed e gittim. Detaylımda bir sorun görülmedi. İçim rahat etmedi, ev döndüğümde Atıl Yüksel ve Cihat Şen'in muayehanelerini aradım, bir perinatolog a danışmak için. Ekim sonuna kadar randevu bulamadım ama Cihat Bey ile telefonda görüştüm. Detaylı ultrasonun mutlaka bir perinatolog tarafından yapılması gerektiğini, eğer bir perinatolog detaylıda sorun göremezse amniyosentez düşünmeme gerek kalmayacağını söyledi.. Ben hala ne yapacağımı bilmiyorum, amniyosentez yaptırdığım için bebeğime bişi olursa çok büyük vicdan azabı.

Benzer bir durum yaşayan var mı aranızda acaba? Ne karar verdiniz amniyosentez yaptrdınız mı?

Kızlar sabah grip oldum diye yazmıştım. Sağolun tavsiyeler vermişşiniz, hepinize teşekkür ederim. Bugün doktora gittim, randevum vardı.

Ne yazık ki bende çok iyi haberler yok. Ayrıntılı usg gayet iyi dedi doktor. Sorun yok. Ama bebek çok aşağıda, baş aşağıya doğruymuş. Rahim duvarına dayanmış, doğum pozisyonunda. O yüzden katıksız 10 gün istiharat verdi. Ayrıca günde 3 defa pregeston kullanıcam. 10 gün sonra tekrar doktora gidicem. Erken doğum için şimdilik önlem alındı.

Ara ara kasıklarımda ve vajına bolgemde agrı hissediyordum. Birazda bu şikayetlerle gittim doktora. Muayene sonrası tabii benim oğlan maşalllah o kadar aşağıda çıktı ki, baş aşağıya duruyor öyle, o da rahme baskı yapıoyr. İlaçlarıda erken doğuma karşılık rahim kaslarım güçlensin diye verdim.

10 gün sonra kontrole gidicem. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Allah yarabbim korusun bebeğimi, daha çok erken doğum için.....

cnm benimde herşeyim güzeldi maşşallah diyelim ama banada %80 dedi .%20lik kısmı kabul etmiyorlar yani risk payı bırakıyorlar.valla çok takılmadım.önceden ayrıntılı ultrasonmu varmış.bebişlerimiz Allaha emanet olsun inş. sağlıklı doğucak onlar..

ah ah bodrumu çok everim bu sene güvenemedim kendime tatil için.. öncelikle tatiliniz iyi geçmiştir umarım.tatil demek kilo demek ooh ekmek elden su gölden hesabı ye babam ye normal cnm üzülme..
Allahın izniyle bebişlerimizi emzirirken birazda boğazlarımıza dikakt edicez vericez bu kiloları
cnm ben yaşamadım ama böyle sorunu olan tanıdıklarım oldu tabi.ben herzman önce işinin ehli bir profesör bulun derim.iyice incelesin bebeğinizi.o karar versin buna,yani amniyosenteze.. amniyosentez riskli ama yaptıranda çok var..yaş riskin varmı ondan yüksek çıkmasın,genelde tanıdıklarımın hep böyle..

cnm dinlen.dualarımız seninle iyi bak kendine..

2li testimde risk 1:29400 çıkmış şimdi baktım da, ne oldu da 4lü de birden 1:431 e düştü yaş ile ilgili bir sıkıntı diildir gibi geliyor 28 yaşındayım.. Doktorumdan memnunum aslında ama işte sorumluluk almak istemiyor sanırım o yüzden senin kararın ben amniyonsentez yaptır ya da yaptırma demiyor.. Umarım herkes için herşey iyi olur

canım ayrıntılı tarama yaptırdın mı peki. çünkü orada doktor eğer bi rahatsızlık varsa şu ölçüm böyle çıkar burası böyle olur falan diyor.

canım ayrıntılı tarama yaptırdın mı peki. çünkü orada doktor eğer bi rahatsızlık varsa şu ölçüm böyle çıkar burası böyle olur falan diyor.

Yaptırdım canım ya ama doktorum istanbul da Sonomed diye bir merkeze yönlendirdi orda bi radyoloji uzmanı yaptı detaylıyı.. İnternette de şimdi detaylıyı perinatoloji uzmanlarına yaptırın diye okuyunca tekrar stres oldum, ptesi günü detaylıyı tekrarlıcam sanırım..

Eki Görüntüle 515397 Eki Görüntüle 515398 bi karar veremedım hangı uyku setını alayım bı fıkır verın
bence 1. daha güzel..

geçmiş olsun canım dikkat ettikçe daha sakar hale geldik sanki..doktora gittin mi ?
gebelik gingivitisi ile okuduklarım
kızlar hiç ıhmal etmeyın 2kez fırçalamayı
hatta diş ipi kullanın ki ben hiç kullanmadım
Gebelik (hamilelikte) Az Di Bakm, Di Tedavisi
benimde diş eti kanamas oldu sadece bir dişimin üstü hamilelikte oluyormuş evet..senin ki bayaa kötü olmuş dikkat et cnm.. o gargaralar bnm midemi bulandırıyor yaaa demişsin gargaralayın diye ama ..
Allah yardımcınız olsun
Arzu, sesli güldüm :)

Geçmiş olsun, C vitaminli meyveler yesen daha iyi olursun sanırım..
Allah yardımcınız olsun,inşallah düzelir bu durum.Güzelce dinlen..

Selam kızlar ..Bu aralar agrı gibi bişeyler hissediyorum karnımda ,havalarda sogudu kasıklarım agrıyor gibi noluyor acaba ? doktoruma gitcem ama bazen korkuyorum ..
ne anormal insanım ben abi ya:18:

şuan yorgunluktan ayaklarımın altı dans ediyor sanki sızım sızım sızlıyor
bütün gün eminönünün altını üstüne getirdik, off acayip indirimler ve güzel fırsatlar vardı
herşeyi çok uyguna aldık, almadığımız bişey kalmadı sanırım

Selam kızlar ..Bu aralar agrı gibi bişeyler hissediyorum karnımda ,havalarda sogudu kasıklarım agrıyor gibi noluyor acaba ? doktoruma gitcem ama bazen korkuyorum ..
ne anormal insanım ben abi ya:18:

ben de çok yorgun oldugumda vajinamda ağrı hissediyorum ama 1-2 dk sürüyor hiç takmıyorum
yani sonuçta hamileyiz, karnımız genişliyor rahmimiz büyüyor vücudumuzda değişik şeyler oluyo yani

normal karşılamak gerek bu tarz ağrılar olabilir

Son düzenleme:

neler aldın annesi, koy da bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…