slm canim cokk sükür iyiyim bebisim oynadi sabahhh ccokkkk sükür uyandirdi cok mutlu oldumm valla hemen sirittim sabah sabahhh iyiyim cokk sükür canim cok sagol msj icin kendine iyi bak sende morluklarimda gecer insallahhh zamanla..ay canım gördüm tabi ki okudum da yazdığını cevap yazacaktım bişey girdi araya iş yeri malum :)) sonra da unuttum galibacok özüürr..
ya ben kilo konusuna takık durumdayım.. yani hamilelik öncesinde de cok cabuk kilo alan ve kolay veren bi tiptim.. sanırım hormonlardan dolayı iyice arttı bu kapasitem.. kafaya takmadan edemiyorum. ama kararlıyım dikkat edicem ve bir sonraki randevuya hedefim 1 kilo :)) allahım ne kadar hayalperestimm
beni daha beter yapıyor ekşi elma canım ya.. normal yeşil elma yiyorum sorun yok ama eşim gecende almış bildiğin ekşiiiiiiiii ayy cok fena yaptı midemi yiyemedim( gaviscon aldık dün.. şu an da yanmaya başladım aslında iceyim bari..
12 miiiiiiben 8 kilo aldım.. depresyondayım resmen arya.. ve aynen az yiyorum.. ama herşeyi yiyodum yani bi kısıtlamam yoktu..herşeyden az az.. ama yanlış demek ki,... tatlıya, pilava, makarnaya vedaaaa .. bakalım nolcakk..
saol canım.. bende akşamları olmuyor allahtan.. bi öğleden sonra oluyodu. artık sabahları da başladı.. cok fena gercekten. dr umla konuştum gaviscona başladım az önce ictim hatta.. tadı kötü ama yanmaktan iyidir.. cok iyi geliyormuş bu şurup..
teşekkür ederim kızlar ben de cok beğendim valla dayanamadım aldım işte.. birinin rengini daha koyu mavi istemiştim ama böle aynı gelmiş napalım ..
cimcimebebeden aldım fiyatları da cok makul ve yeri cok güzel, yumuşacık gercekten de.. tavsiye ederim..
kesinlikle acık renk olan canım.. cok beğendim güle güle kullansın oğluşun :))
canım ya gecmiş olsun nasılsın şimdi daha iyi misin??? bebiş hareket ediyo mu?? yoksa git dr a durma allah korusun sonra pişman olma..
gaviscon al canım hiç bir zararı yokmuş, hamilelikte kullanılabiliyor.. ben aldım az önce de ictim bakalım.. hafiften başlamıştı yanma.. şu an yok mesela hemen etki etti galiba..
cok gecmiş olsun canım, dualarım seninle. inşallah hic bir sorun olmadan cıkacaksın hasteneden.. kendine dikkat et. dr larını dinle. güclü olmaya calış canım benim, bebeğin senin tek dayanağın olsun..
off cok fenadır o yanma hissi.. cok gecmiş olsun canım.. şimdi daha iyi misin???
saol canım, hatırlatman iyi oldu.. ptt ile gönderelim evet..
oh afiyet olsun canım.. ben de senin gibiyim dayanamam saat kac olursa olsun kalkar yaparım :))
ya oğluna maşallah senin.. benimki hic böle kaymalar falan yapmıyo :)) eşine de cok güldüm ya komik adam :)) bence poposunu havaya kaldırmıştır yani başka bişey gelmiyo aklıma :)) ama cok güzel bir duygu olduğuna eminim, umarım benimki de yapar böyle hareketler bekliyorum sabırsızlıkla :)
oh hadi bakalım iyi gezmeler sizee :)) anne kız carşının altını üstüne getirirsiniz siz şimdi
ayy calışmıyo olsam ve yarın misafirim gelmese ben seni kacırırdım canım :)))))))))))))
cok gecmiş olsun canım. anesteziye gerek kalmamış ona cok sevindim.. inşallah olmasın bir daha..
gecmiş olsun canım.. ıhlamurun zararı yok diye biliyorum hamilelikte.. aşırıya kaçmamak şartı ile icebilirsin bence.. bol bol da dinlen. yani ilac alamıyoruz malum..ıhlamura bol limon da koyabilirsin canım.
Kızlar siz bizim banyo havlumuzu gördünüz mü?
Eki Görüntüle 515811
Havlu 19 TL
Birde patiklerimiz var Tanesi 2 TL
Eki Görüntüle 515812
Eki Görüntüle 515813 10 TL
Eki Görüntüle 515814 7,5 TL
İşte böyle... Fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak için yazdım... Birde ben havlu seti almayacağım 40 TL fazla geldi. Tek havlu yeterli bana göre.
Evdekileri de gösteririm bunlar bugün aldıklarım+ iş yerime yakın mağaza, kaçıp kaçıp alıyorum arada :)
slm canim cok sagol msj icimn.iyiyim canim morluklarim var iste birde vurdugum yerlerin yeri aciyor.karnim gecti bebekte oynuyor teyzesi cokkk sükür sabah uyandirdi adeta ben iyiyim anneee der gibi cünki öyle düsüne düsüne yattim sabah agzim kulaklarimdaydi valla oynayinca pekkk mutlu oluyorummm yaaa..sende kendine iyi bak canim amannn havalarda soguyor kendine iyi bakkcnm herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindim :)) ee 22 haftaya şurda bişi kalmadı yakında tepikleri yicen ozaman :))
çok çok güzeller cnm bayıldım hele battaniyeye bayıldımmm :)) sağlıklı sıhatli kullanmak nasip olsun inşallahh :))
hehheh cnm yan profil gibi duruyo maşallahhh oğluşuna :))
maşşallahhh kuzunaa seninnn :)))
heheh çok şekermiş cnm sağlıklı sıhatli giydirek nasip olur inşallahhh
anammm çok tatlılarr bayıldımmm güle giysinnn :))
ahhh cnm yaaaa dikkat cnm nolur git bi doktora ihmal etme çok çok geçmiş olsunnn ....
cnmm dualarımız seninle inşallah herşey yolunda çıkarsın hastaneden :))
tamam kuzucum çok çok saolll :)) evet cnm işyeri adresim :))
canım çok geçmiş olsun bu tür durumlarda mutlaka doktora gitmek gerekiyor ihmal etme lütfen...
cnm cok cok gecmiş olsun inşallah bi sorun olmaz.Allaha emanet bebeklerimiz
açıkcası ben cok takılmıyorum bu tip şeylere.ama senin takıldıgın şey eşinin düşüncesizligi sanırım.yani en azından bi teklif etseydi filan diyemi düşündün
arsa aldık benim bileziklerle ve kredi cekerek. eşim benim üstüme yaptırmayı cok istedi ama ben o gün müsait degildim notere gidemedim ,eşim mecburen kendi üstüne yaptırdı
araba aldıgımız gün de eşimin iş toplantısı vardı mecburen ben gittim arabayı almaya ve benim üstüme yapıldı.arabada onun üstüne olsa hiççç sorun olmazdı benim için
sende cok sorun etme.ilerde yine bişi alırsınız o da senin üstüne olur
cok gecmiş olsun.inşallah sorunsuzca gecer anesteziyle temizleme işi
cnm benimde herşeyim güzeldi maşşallah diyelim ama banada %80 dedi .%20lik kısmı kabul etmiyorlar yani risk payı bırakıyorlar.valla çok takılmadım.önceden ayrıntılı ultrasonmu varmış.bebişlerimiz Allaha emanet olsun inş. sağlıklı doğucak onlar..
slm canim cok ama cokk gecmis olsun inan cok üzüldüm insallahh düzelirsin hic birsey yapma bende ayni sorun yasadim ilk oglumda acilma oldu 8 hafta yattim tuvalete banyoya hic bir yere kalkmiyordum o dereceydi banyo hele 3 hafat sonra agladim nerdeyse bitlencektim yalvardim yakardimda onuda kendim degil hemsire yaptirdi sagolsun almanya o konuda cokkk iyi hemsireler cok ama cokk iyi bebek gibi baktilar sacimi kuruttu taradi insan ancak kendi cocuguna yapar dersin oyüzden sende banyo yaparken cok dikkat et orasi daha cok acilmasin canim hareket ettikce acilir dediler bana 8 hafta yattim hastaneden ciktim 1 gün sonrami ne dogurdum ogün resim cektirmek icin birr yer vardi oraya gittim hamile resmim yok diye karnim hastanede cikti iste benim kortizon verdiler bebegin cigerleri gelissin diye onlar sisirdi iste ama yinede cokk sükür 10 kiloyla bitti hamileligim 2.hamilelik 5 bucukla bitti bunda simdilik 1 kilo aldim yani ne kadar oynarsan aciliyor resimlerimi cektirdim kanamayla dogumum basladi cokk sükür bebegim cokk iyyiydi gelismisti kendine cokkk ama cokkk iyi bakkk dualarim seninle hic birsey yapma canim allahh yardimcin olsun..Günaydin arkadaslar, Evvelsi gün yazmistim rahimagzi kanali 2,5cme düstu diye. Evde yatmami istedi doktorum dün ama karnimda tuhaf tuhaf siskinlik sertlesmeler basladi dayanamadim acile geldim. Meger sanciymis. Gece iyice siklasti, sancilarin kaybolmasi icin bir serum taktilar cok sükür sancim bitti ama bu sefer kalp carpintisi basladi. Suan bile parmaklarimin titremesinden zor yaziyorum. Suan hastanedeyim sizle paylasmak istedim. Dualarinizi eksik etmeyin
evet aci kötü oluyor elden kolay kolay cikyor dokundukca biryerlere yaniyor gecmis olsun valla canim benimm..Günaydın arkadaşlar
dün cok kötü bi gün geçirdim
anneme gittim konserve yapmak için ve menemenlik için yeşil biberleri dilimleyip tohumlarını cıkardım
yapmaz olaydım ellerim cok fena oldu yandılar
ama öle böle bi yanma degil.hayatım boyunca hiç bu kadar acı cektigimi hatırlamıyorum ben.5-6 saat boyunca elimi devamlı soguk suda tuttum.cektigim an yanıyordu
defalarca kez sabunladım fayda etmedi.
anestol pomad sürdüm hani uyuşturur acıısnı alır diye banamasın demedi
en son forumlara bakmış abim, gece 12 de aradı. sirke ,tuz, limon ,su karışımı yapılıp elleri onun içinde bekletmek lazımmış ben bekletip iyice ovaladım elimi
sonrasındada şekerli su karışımı yapıp onda beklettim ve ovaladım tekrar
gece yatarken elime soguk pet şişe alarak uyudum.sabaha gecmişti yanma
aman siz siz olun acı biberle ugraşırken eldiven filan giyin.
bizim biberler aslında cok acı dgeildi ama nasıl bu hale geldim bilmiyorum.daha öncede bi cok kez biberler ugraştım böle bişi başıma gelmemişti
yukarda yazdıgım sirkeli ve şekerli karışımıda not alın gercekten işe yarıyor ,ama inş ihtiyac duymazsınız.
slm canim valla biz bu sene tr ye gelemedik hotellede gidemeddik cokk istedik ama olmadi ev alinca burdan olmadi seneye insalahh cok üzüldüm agladim ama iste olmadi sizde iyi yapmizsiniz ne güzel olmustur mis gibi iyi gecmesine cokk sevindimm....Merhabalar ,
1 haftadıır yoktum ,geriye dönük bakamadım ,misler gibi çok şükür güzel Bodrumda tatil yaptık eşimle ,tırsmıştım başlarda gitmeye ama değdi,hava değişimi deniz,havuz iyi geldi fakat dün gece gelir gelmez bi tartıldım ..
tam tamına 70 kilo olmuşum(((((((((((((((
6 ayda 10 kilo almışım ,benim gibi çok kilo alan var mı aranızda ,teselli olur belki bana
slm kızlar ben geldm dun dr gittik bebeğimizi gördük şeker yüklemesi yapıldı allaha sükür şeker fln çıkmadı..4 boyutlu ultrasonda bebeğimizi gördük ağzını burnunu yediğim:)kızlar ilkten eşimi yanıma almadılar eşide kızdı neyse girdimm içeri aklım hep eşim ağlıcam nerdeyse oda gelsin diye yarım saat içerde kaldım bebek göstermedi kendini dr dediki yürüyüş yap 15 dk hareket etsin yaptık yürüyüş eşim dedi bende gircem neyse dr çağırdı eşimide içeri ..sonra kızım kendini gsterdi dudağını bükmüş babası gelmeyince göstermedi cadı kızım
slm canim yaa cookkk gecmis olsun cok zor hamilelikte kendini cok iiy koruman lazim bol bol terlemen lazimm..limon nane iyi gelir ama..yinede sen bilirsin canim benim tekrardan gecmis olsunn..Kızlar yardım edin ya... Ben hasta oluorum galiba.. Nezle oldum sandım. Sürekli hapşuruyorum. Bir de üşüme geldi böyle. İlaç falan da kullanamıyoruz malum. Bugün doktor kontrolüm var. Sorucam ne yapabilirim diye ama hiç ilaç kullanmak istemiyorum. Her bitki çayınıda içemiyoruz gebeyken.Var mıdır böyle bildiğiniz çabuk ayağa kalkmamı sağlayan birşey? Dün İstanbul'un havası bir ACAYİPTİ. bİRDEN soğudu, sonra güneş açtı, yağmur yağdı. Ben de arkadaşımla dışarıdaydım bütün gün. Şifayı kaptım
Teşekkür ederim canım.
Daha güzelleri sizin olsun :)
Abiyelerimiz evimizde
Hı birde şu ayakkabımız var
Eki Görüntüle 515831
İi geceler kızlar ya benim sol kasıgımda bi sancı var neden acaba bi bilgisi olan varmı belimin sol tarafından geliyo ağrı inş bişey olmaz:18:
Ay evet tatlım ya öyle çok istiyorumki onu görebilmeyi rüyalarıma bile giriyor açıkcası böyle satışın gec yüzlü biziyorum canım olgusum benim hasretinden oldum yahu
cnm benimkininde ayakları midemin altında.korkulucak bişey yok ,panik yapma canım ,erken doğum dediğin şey serviks uzunluğuyla alakalı..boşyere panik yapıosunKızlar bîde benim bebişin ayakları taa midemin olması gereken yerde doltorumda tekmeleri burda hissedersin dedi zaten ama erkenmi döndü acaba benim kızım arada vajinada acaip baskı hissediyorum canım yanıyo hatta inş erken dogum olmaz aklıma takıldı kızlar ya
kız vallahi okurum canına seniniyi geceler kızlar... ne güzel ciciler almışsınız bebişlerinize..güle güle kullansınlar hepsini bebişlerimiz... şöyle okuyorum ara ara da kızlar aldığınız kilolardan bahsetmişsiniz... 15 kiloyu bile duydum, ben 23 haftalığım 4 kilo aldım, acaba benim aldığım kilomu az? kafama takıldı, bebişin gelişimi iyi 1 hafta önde gidiyo hattaama sanırım daha fazla almam gerekiyodu dimi...
iyi geceler kızlar... ne güzel ciciler almışsınız bebişlerinize..güle güle kullansınlar hepsini bebişlerimiz... şöyle okuyorum ara ara da kızlar aldığınız kilolardan bahsetmişsiniz... 15 kiloyu bile duydum, ben 23 haftalığım 4 kilo aldım, acaba benim aldığım kilomu az? kafama takıldı, bebişin gelişimi iyi 1 hafta önde gidiyo hattaama sanırım daha fazla almam gerekiyodu dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?