2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm canim cokk sükür iyiyim bebisim oynadi sabahhh ccokkkk sükür uyandirdi cok mutlu oldumm valla hemen sirittim sabah sabahhh iyiyim cokk sükür canim cok sagol msj icin kendine iyi bak sende morluklarimda gecer insallahhh zamanla..

slm canim güle güle saglikli sihatli giysin insallahhh aminnn..cok güzel hepsi.patiklerde cokk tatli hemde cok uygunmus.tekrar güle güle giysin insallahh.

slm canim cok sagol msj icimn.iyiyim canim morluklarim var iste birde vurdugum yerlerin yeri aciyor.karnim gecti bebekte oynuyor teyzesi cokkk sükür sabah uyandirdi adeta ben iyiyim anneee der gibi cünki öyle düsüne düsüne yattim sabah agzim kulaklarimdaydi valla oynayinca pekkk mutlu oluyorummm yaaa..sende kendine iyi bak canim amannn havalarda soguyor kendine iyi bakk

slm canim cokk sagolasin iyiyim canim morluklarim var iste birde vurdugum yerler agriyor iste bebisim iyi cokkkk sükür simdilik bir sorun yok canim cok sükür hepimiz allaha emanetiz allahim korusunnn bizleri yüce rabbimm..

iyi geceler kızlar... ne güzel ciciler almışsınız bebişlerinize..güle güle kullansınlar hepsini bebişlerimiz... şöyle okuyorum ara ara da kızlar aldığınız kilolardan bahsetmişsiniz... 15 kiloyu bile duydum, ben 23 haftalığım 4 kilo aldım, acaba benim aldığım kilomu az? kafama takıldı, bebişin gelişimi iyi 1 hafta önde gidiyo hatta ama sanırım daha fazla almam gerekiyodu dimi...

Son düzenleme:

maşallah canım bebişlere
demekki her doktor 520 lik bi oran bırakıyolar
doğru canım ya bak nasıl rahatlattın şimdi bende takılmıyorum vallahada
teşşekkür ederim tatlım

slm canim cok ama cokk gecmis olsun inan cok üzüldüm insallahh düzelirsin hic birsey yapma bende ayni sorun yasadim ilk oglumda acilma oldu 8 hafta yattim tuvalete banyoya hic bir yere kalkmiyordum o dereceydi banyo hele 3 hafat sonra agladim nerdeyse bitlencektim yalvardim yakardimda onuda kendim degil hemsire yaptirdi sagolsun almanya o konuda cokkk iyi hemsireler cok ama cokk iyi bebek gibi baktilar sacimi kuruttu taradi insan ancak kendi cocuguna yapar dersin oyüzden sende banyo yaparken cok dikkat et orasi daha cok acilmasin canim hareket ettikce acilir dediler bana 8 hafta yattim hastaneden ciktim 1 gün sonrami ne dogurdum ogün resim cektirmek icin birr yer vardi oraya gittim hamile resmim yok diye karnim hastanede cikti iste benim kortizon verdiler bebegin cigerleri gelissin diye onlar sisirdi iste ama yinede cokk sükür 10 kiloyla bitti hamileligim 2.hamilelik 5 bucukla bitti bunda simdilik 1 kilo aldim yani ne kadar oynarsan aciliyor resimlerimi cektirdim kanamayla dogumum basladi cokk sükür bebegim cokk iyyiydi gelismisti kendine cokkk ama cokkk iyi bakkk dualarim seninle hic birsey yapma canim allahh yardimcin olsun..

evet aci kötü oluyor elden kolay kolay cikyor dokundukca biryerlere yaniyor gecmis olsun valla canim benimm..

slm canim valla biz bu sene tr ye gelemedik hotellede gidemeddik cokk istedik ama olmadi ev alinca burdan olmadi seneye insalahh cok üzüldüm agladim ama iste olmadi sizde iyi yapmizsiniz ne güzel olmustur mis gibi iyi gecmesine cokk sevindimm....

hersein yolunda olmasina cokk sevindim canim benimm gözün aydin..sekerde iyi cikmis cok sükür.evettt yaa insan cokk mutlu oluyor degilmi bizdede öyle oluyor esim ben cocuklar agzimiz kulaklarimiza variyor cokk ama cok mutlu oluyoruz sanki ilk bebk gibi heyecanlaniyoruzzz..esinin sonradan girmesine sevindim valla evet insan tuhaf oluyor onunda olmasini ister tabiki insanin akli gözü arkada kaliyorr ..demekki fistik kizin babasini beklemiss..

slm canim yaa cookkk gecmis olsun cok zor hamilelikte kendini cok iiy koruman lazim bol bol terlemen lazimm..limon nane iyi gelir ama..yinede sen bilirsin canim benim tekrardan gecmis olsunn..

İi geceler kızlar ya benim sol kasıgımda bi sancı var neden acaba bi bilgisi olan varmı belimin sol tarafından geliyo ağrı inş bişey olmaz:18:

slm canim gecmis olsun dikkat et kendine cokk ayakta kalmaktanda oluyor gercekten ayaktami cok kaliyorsun dinlenmen gerek bol bol yoksa benimde oluyor öyle agrilar dinlenince geciyorrr..gecmis olsun tekrardan dinlen bol bol canim benimmm.............

Ay evet tatlım ya öyle çok istiyorumki onu görebilmeyi rüyalarıma bile giriyor açıkcası böyle satışın gec yüzlü biziyorum canım olgusum benim hasretinden oldum yahu

insallahh sag saglim dogarda saglikla sihatle alirsin kucagina hepimiz insallahh allahin izniyle saglikli sihatli kurban oldugumm allahimm aminn...annesi dogdumu insallahh bol bol hasret giderin..insalahh.

cnm benimkininde ayakları midemin altında.korkulucak bişey yok ,panik yapma canım ,erken doğum dediğin şey serviks uzunluğuyla alakalı..boşyere panik yapıosun

kız vallahi okurum canına senin bence hemen eline iki zil al tak oyna ne güzel 4 kilo almışsın bebeğinin gelişimi iyi gidiyorsa kilo almaman senin için iyi kuzucum.62 ile hamile kaldım bugün tartıya çıktığımda dedimki kendime Aslıcım tombiş günler seni bekliyor 68 kilo olmuşum heheheyyytt şok geçirdim,bende 2 hafta öncesine kadar sadece 2 kilo almıştım,şimdi 10 günde bir 2 kilo alıyorum.çünkü deli gibi yiyiyorum ,bütün tatlılar benimmm tatlı bulamazsam alıyorum bi elime ceviz bi elimede nutella kutusu kaşıkla Aslııı kaşıklaaa korkma bebişim iyisin iyiiii

Gunaydin kizlar hiziniza yetismek ne mumkun:))

feslegencim
bebisin cicileri cok guzel ule gule giysin:)

hsonu cok yogun geciyor bizde
ev daginik yemek bulasik beni bekler zaten bizim canavar evdeyken evin toplu kalmasi gibi
bir durum soz konusu degil.
yorucu bir is gunu beni bekliyor kisaca

bende 23.haftamdayım
58ile başladım,62,5 ve 63arası gidiyorum
19haftamdan beri kilo almadım sabit:)
bazı haftalar bir anda kılo alıyo,bazı arkadaşlarda demişya hiç almasım 10gunde 2kıloa aldım diye..
demekki o dönemler bbekte bi gelişim oluyor hemencik alıyoruz..
12/14kılo ile bitirsek ne güzel olurr:)

Günaydııınnn tüm annelerhepinize güzel bir gün diliyorum ben dün bebek odalarına baktım sabahtan akşama kadar çok yoruldum ama şahane şeyler var yalnız çoookkk pahalıı gece rüyamda hep oda takımlarını gördüm canımın istediğini alıyodum biricik oğlumaaa offffff

Günaydın canlar benim kilom 75 sİmdi hamileliğe 67 kilo ile başlamıştım 8 kilo almışim doguma kadar herhalde bı sekiz kilo daha alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…