+ Hani imzamızda Bebeğimi kucağıma almama 130 gün kaldı vb yazıyor ya...
Az kalmış iki basamaklı rakamlara
Günaydın arkadaşlar
dün cok kötü bi gün geçirdim
anneme gittim konserve yapmak için ve menemenlik için yeşil biberleri dilimleyip tohumlarını cıkardım
yapmaz olaydım ellerim cok fena oldu yandılar
ama öle böle bi yanma degil.hayatım boyunca hiç bu kadar acı cektigimi hatırlamıyorum ben.5-6 saat boyunca elimi devamlı soguk suda tuttum.cektigim an yanıyordu
defalarca kez sabunladım fayda etmedi.
anestol pomad sürdüm hani uyuşturur acıısnı alır diye banamasın demedi
en son forumlara bakmış abim, gece 12 de aradı. sirke ,tuz, limon ,su karışımı yapılıp elleri onun içinde bekletmek lazımmış ben bekletip iyice ovaladım elimi
sonrasındada şekerli su karışımı yapıp onda beklettim ve ovaladım tekrar
gece yatarken elime soguk pet şişe alarak uyudum.sabaha gecmişti yanma
aman siz siz olun acı biberle ugraşırken eldiven filan giyin.
bizim biberler aslında cok acı dgeildi ama nasıl bu hale geldim bilmiyorum.daha öncede bi cok kez biberler ugraştım böle bişi başıma gelmemişti
yukarda yazdıgım sirkeli ve şekerli karışımıda not alın gercekten işe yarıyor ,ama inş ihtiyac duymazsınız.
şuan yorgunluktan ayaklarımın altı dans ediyor sanki sızım sızım sızlıyor
bütün gün eminönünün altını üstüne getirdik, off acayip indirimler ve güzel fırsatlar vardı
herşeyi çok uyguna aldık, almadığımız bişey kalmadı sanırım
slm kızlar aklıma takıldıda sormak istedim sizler vitamin olarak neler kullanıyorsunuz ilaçlarım bittide yarında pazar dünde içmedim bugünde yarın nöbretçi eczaneden alayım diyorum ama acaba doktor değiştirirmi başka ilaç verirmi idyer düşünüyorum ben elevit ve demir ilacı kullanıyorum
Canım ben elevit balık yagı (marinkap) ve kalsiyum ilacı içiyorum kanım fazla olduğu için kan hapını bıraktırdı doktorum
İi geceler kızlar ya benim sol kasıgımda bi sancı var neden acaba bi bilgisi olan varmı belimin sol tarafından geliyo ağrı inş bişey olmaz:18:
Kızlar bîde benim bebişin ayakları taa midemin olması gereken yerde doltorumda tekmeleri burda hissedersin dedi zaten ama erkenmi döndü acaba benim kızım arada vajinada acaip baskı hissediyorum canım yanıyo hatta inş erken dogum olmaz aklıma takıldı kızlar ya
sağol canım ya bakalım pazartesiyi bekleyelim olmadı 3 gün içmemiş olacam ilaçlarımı brşey ıolmaz değilmi canım bu arada aynı ağrı bendede oluyordu dün doktoruma sordum bebeğin duruşu ile alakalı imiş bizim ufaklık karnımda dimdik duruyordu yani kafası midemin altında ayakları kasıklarımda buda belden kasıklara doğru ağrı yapıyormuş aynen dediğin gibi belimin ortasından sol tarafımdan sol kasığıma doğru bir ağrıydı bazen aynı ağrı sağ tarafımdada oluyordu telaş yapma canım Allaha emanet inşallah birşey olmaz :)
canım bak senink,de öyle imiş karında dik durunca oluyormuş gerçi seninki benimkinin tam tersi ama olsun yinede sonuçta dik :)
Kızlar bîde benim bebişin ayakları taa midemin olması gereken yerde doltorumda tekmeleri burda hissedersin dedi zaten ama erkenmi döndü acaba benim kızım arada vajinada acaip baskı hissediyorum canım yanıyo hatta inş erken dogum olmaz aklıma takıldı kızlar ya
Canım ilaçlar konusunda bi kaç gün içmesen bişey olmaz ama pazartesi hemen al ilaçlarını :) ay canim içimi rahatlattın sagol ne bilim başı aşağıda olunca korktum Allah korudun erken doğum fln olur daha erken çünkü durabildikleri kadar dursun minnoşlar orda rahatlarına dicek yok nası olsa
neler aldın nerde indirim var ben de gidiceeeeeemmmm
çok geçmiş olsun canım o acıyı bilirim egeliyim acuı biber salçası falan çok yaparız o elinin acısı ne yapsan geçmez hemen domates rendesi yapıp içine biraz zeytinyağ döküp elini içinde gezdireceksin anca geçer domates acıyı alıyor umarım birdaha yaşamazsın bu da ip ucu kalsın burda eldivenin altına bile geçiyor acı öyle bişey
Kızlar siz bizim banyo havlumuzu gördünüz mü?
Eki Görüntüle 515811
Havlu 19 TL
Birde patiklerimiz var Tanesi 2 TL
Eki Görüntüle 515812
Eki Görüntüle 515813 10 TL
Eki Görüntüle 515814 7,5 TL
İşte böyle... Fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak için yazdım... Birde ben havlu seti almayacağım 40 TL fazla geldi. Tek havlu yeterli bana göre.
Evdekileri de gösteririm bunlar bugün aldıklarım+ iş yerime yakın mağaza, kaçıp kaçıp alıyorum arada :)
canim iyiyim cok sükür kanamam falan olmadi agrimda yok sadece morluklar var birda kolum agriyor bugun farkettim dün sicakken anlamadim bugun aciyan yerleri hissediyorum doktora gitmedimm cokkk kötü agrim olmayinca karnimda gitmedim canimm atlattik cok sükür morluklarda gecer zamanla artik..evet yaaa sakar olduk iyice daha gecen ayseye demistim dikkat ettikce oluyor allahim daha kötülerini göstermesin kimseye..kendine iyi bak canim msj icin cok tesekkür ederim öpt seni..bence 1. daha güzel..
geçmiş olsun canımdikkat ettikçe daha sakar hale geldik sanki..doktora gittin mi ?
benimde diş eti kanamas oldu sadece bir dişimin üstü hamilelikte oluyormuş evet..senin ki bayaa kötü olmuş dikkat et cnm.. o gargaralar bnm midemi bulandırıyor yaaademişsin gargaralayın diye ama ..
Allah yardımcınız olsun
Arzu, sesli güldüm :)
Geçmiş olsun, C vitaminli meyveler yesen daha iyi olursun sanırım..
Allah yardımcınız olsun,inşallah düzelir bu durum.Güzelce dinlen..
meloon geçmiş olsun iyimimisin canım nazar değmiştir sana umarım şimdi iyisindir
Kızlar sabah grip oldum diye yazmıştım. Sağolun tavsiyeler vermişşiniz, hepinize teşekkür ederim. Bugün doktora gittim, randevum vardı.
Ne yazık ki bende çok iyi haberler yok. Ayrıntılı usg gayet iyi dedi doktor. Sorun yok. Ama bebek çok aşağıda, baş aşağıya doğruymuş. Rahim duvarına dayanmış, doğum pozisyonunda. O yüzden katıksız 10 gün istiharat verdi. Ayrıca günde 3 defa pregeston kullanıcam. 10 gün sonra tekrar doktora gidicem. Erken doğum için şimdilik önlem alındı.
Ara ara kasıklarımda ve vajına bolgemde agrı hissediyordum. Birazda bu şikayetlerle gittim doktora. Muayene sonrası tabii benim oğlan maşalllah o kadar aşağıda çıktı ki, baş aşağıya duruyor öyle, o da rahme baskı yapıoyr. İlaçlarıda erken doğuma karşılık rahim kaslarım güçlensin diye verdim.
10 gün sonra kontrole gidicem. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Allah yarabbim korusun bebeğimi, daha çok erken doğum için.....
Melonee canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol inş bişey olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?