2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
+ Hani imzamızda Bebeğimi kucağıma almama 130 gün kaldı vb yazıyor ya...
Az kalmış iki basamaklı rakamlara

Ay evet tatlım ya öyle çok istiyorumki onu görebilmeyi rüyalarıma bile giriyor açıkcası böyle satışın gec yüzlü biziyorum canım olgusum benim hasretinden oldum yahu

çok geçmiş olsun canım o acıyı bilirim egeliyim acuı biber salçası falan çok yaparız o elinin acısı ne yapsan geçmez hemen domates rendesi yapıp içine biraz zeytinyağ döküp elini içinde gezdireceksin anca geçer domates acıyı alıyor umarım birdaha yaşamazsın bu da ip ucu kalsın burda eldivenin altına bile geçiyor acı öyle bişey

neler aldın nerde indirim var ben de gidiceeeeeemmmm

Feslegencim canim bebişinin eşyaları çok güzel bizimde bnyo havlumuz var ama annanemizde hastene setinin içinde onu annem aldığı için daha getirmedim inş saglıklı sıhhatlı kullanır bebişin canım :)

slm kızlar aklıma takıldıda sormak istedim sizler vitamin olarak neler kullanıyorsunuz ilaçlarım bittide yarında pazar dünde içmedim bugünde yarın nöbretçi eczaneden alayım diyorum ama acaba doktor değiştirirmi başka ilaç verirmi idyer düşünüyorum ben elevit ve demir ilacı kullanıyorum

İi geceler kızlar ya benim sol kasıgımda bi sancı var neden acaba bi bilgisi olan varmı belimin sol tarafından geliyo ağrı inş bişey olmaz:18:

Canım ben elevit balık yagı (marinkap) ve kalsiyum ilacı içiyorum kanım fazla olduğu için kan hapını bıraktırdı doktorum

Kızlar bîde benim bebişin ayakları taa midemin olması gereken yerde doltorumda tekmeleri burda hissedersin dedi zaten ama erkenmi döndü acaba benim kızım arada vajinada acaip baskı hissediyorum canım yanıyo hatta inş erken dogum olmaz aklıma takıldı kızlar ya

Canım ben elevit balık yagı (marinkap) ve kalsiyum ilacı içiyorum kanım fazla olduğu için kan hapını bıraktırdı doktorum

İi geceler kızlar ya benim sol kasıgımda bi sancı var neden acaba bi bilgisi olan varmı belimin sol tarafından geliyo ağrı inş bişey olmaz:18:

sağol canım ya bakalım pazartesiyi bekleyelim olmadı 3 gün içmemiş olacam ilaçlarımı brşey ıolmaz değilmi canım bu arada aynı ağrı bendede oluyordu dün doktoruma sordum bebeğin duruşu ile alakalı imiş bizim ufaklık karnımda dimdik duruyordu yani kafası midemin altında ayakları kasıklarımda buda belden kasıklara doğru ağrı yapıyormuş aynen dediğin gibi belimin ortasından sol tarafımdan sol kasığıma doğru bir ağrıydı bazen aynı ağrı sağ tarafımdada oluyordu telaş yapma canım Allaha emanet inşallah birşey olmaz :)

canım bak senink,de öyle imiş karında dik durunca oluyormuş gerçi seninki benimkinin tam tersi ama olsun yinede sonuçta dik :)

canım bak senink,de öyle imiş karında dik durunca oluyormuş gerçi seninki benimkinin tam tersi ama olsun yinede sonuçta dik :)

Canım ilaçlar konusunda bi kaç gün içmesen bişey olmaz ama pazartesi hemen al ilaçlarını :) ay canim içimi rahatlattın sagol ne bilim başı aşağıda olunca korktum Allah korudun erken doğum fln olur daha erken çünkü durabildikleri kadar dursun minnoşlar orda rahatlarına dicek yok nası olsa

bu dönemlerde bebekler çok sık pozisyon değiştiriyomuş canım endişelenmeyi gerektirecek bi durum değil merak etme
doktordan dinlemiştim ben de

yok canım birşey olmaz inşaallah sonuçta 9 ay kalacakları yer orası annesi arada sıradsa baş aşağıda durup afacanlık yapacaklar yoksa nasıl geçer onca zaman daracık yerde :)
ben kaçayım eşim geldi maçtan meyve hazırlayayım adama efor sarfetmiş :)

Son düzenleme:
neler aldın nerde indirim var ben de gidiceeeeeemmmm

mahmutpaşa yokuşundaki bir bebek han var hayatım yaklaşık 5-6 katlı ve ne ararsan var
biz bebeğin a dan z ye herşeyini aldık bugün
ve mağazalara nazaran çok çok uygun hem de son derece kaliiteli ve şirinler

Vallahi biber acisi hicbir seye benzemiyor. Elini nereye surersen cayir cayir yaniyor. Bende tursu yaparken farkinda olmadan yuzume surdum. Aman yarabbim yok boyle bisi. Allahtan gozume falan surmedim. Yoksa dusuneiyorum bile

Canım hayırlı olsun hepsi birbirinden tatlı çok güzel hangi mağazadan aldın istanbuldan mı aldın fiyatları çok uygun

canim iyiyim cok sükür kanamam falan olmadi agrimda yok sadece morluklar var birda kolum agriyor bugun farkettim dün sicakken anlamadim bugun aciyan yerleri hissediyorum doktora gitmedimm cokkk kötü agrim olmayinca karnimda gitmedim canimm atlattik cok sükür morluklarda gecer zamanla artik..evet yaaa sakar olduk iyice daha gecen ayseye demistim dikkat ettikce oluyor allahim daha kötülerini göstermesin kimseye..kendine iyi bak canim msj icin cok tesekkür ederim öpt seni..

meloon geçmiş olsun iyimimisin canım nazar değmiştir sana umarım şimdi iyisindir

slm canim valla sizlerde olmasaniz cokk sagolasin canim benimm..evet nazar degdi herhalde iyiyim simdilik morluklarim var iste onlarda ancak gecer bugun daha iyi anliyorum aciyan yerlerimi..tekrardan cok saolasin canim msj icin sende kendine iyi bakkk aman dikkat et canim..

slm canim gecmis olsun dikkat et kendine bende yasadim ilk oglumda rahim agzim acildi 8 hafta hic kalkmadan yattim ama yinede erken oldu sende aman dikkaet et hic birsey yapma kalma gercekten dikkat et umarim bebisin dönerde düzelir durumun oran acilmaz insallahh acildimi cokkkk zor ben 8 hafta ne cekmistim kortizonla gelisti bebeisimin cigerleri acildigi iicn dogarsa yasama ihtimali olsun diye acildimi zor ama sende farkli biraz umarim bebis dönerde seni üzmez kendine cokkkkkkk iiy bakkk gecmis olsun tetkrardan canim benimmm..

Melonee canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol inş bişey olmamıştır

slm canimmm cokkk sagol valla iyiyim dinleniyorum canim bol bol morluklar var iste onlarda gecer allahtan agrim gecti karnim gecince bebekte oynayinca icim rahat etti cokkk sükür bugun sabahhh günaydin dedi bana oynadi onun oynamasiyla kalktimmm cokkk güzel duygu yaaaa sagolasin canim tekrardan sende kendine cokk iyii bakkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…