2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm kızlar ben geldm dun dr gittik bebeğimizi gördük şeker yüklemesi yapıldı allaha sükür şeker fln çıkmadı..4 boyutlu ultrasonda bebeğimizi gördük ağzını burnunu yediğim:)kızlar ilkten eşimi yanıma almadılar eşide kızdı neyse girdimm içeri aklım hep eşim ağlıcam nerdeyse oda gelsin diye yarım saat içerde kaldım bebek göstermedi kendini dr dediki yürüyüş yap 15 dk hareket etsin yaptık yürüyüş eşim dedi bende gircem neyse dr çağırdı eşimide içeri ..sonra kızım kendini gsterdi dudağını bükmüş babası gelmeyince göstermedi cadı kızım

canım annemin yaptığı şaşmaz-garantili turşu tarifi..
kütür kütür ses gelir yerken :))))) ay canım istedi vallaha ben de yapacam..

öncelikle, annem 2,5 litrelik plastik cola şişelerine ya da 5 litrelik plastik su şişelerine yapar. ama plastik sağlıklı değil dersen cam bir kaba da yapabilirsin. ama vereceğim tarif 2,5 litrelik bir kap için.. 5 litreye yapacaksan tüm malzemeyi x2 yaparsın.

*kabın en altına yaklaşık olarak 10-15 adet yemeklik nohut koyuyoruz.
*sonra malzemelerini yerleştirmeye başla.. aralara sarımsak at cok güzel oluyor.
tüm malzemeni koyduktan sonra(tercihe göre salatalık, havuç, biber, lahana vs..)

*2 su bardağı sirkeyi huni yardımı ile kabına döküyorsun.
*2.5 tatlı kaşığı toz şeker
*7 tatlı kaşığı tuz
*kalan boşluğa da su...
kapağını sıkıca kapatıp tüm malzemenin karışması için özellikle de sirkenin dağılması ve şekerle tuzun erimesi için güzelce sallıyosun..

20 gün kadar beklettikten sonra acıp afiyetle yiyebilirsin canım..

ACTIKTAN SONRA İYİ MUHAFAZA EDİLDİĞİ TAKDİRDE ASLA YUMUŞAMA YAPMIYOR CANIM..

ayy fesleğencimmm canım benim bayıldım kızının cicilerine yaa..
fiyatlar da cok makul maşallah güle güle giydir kızına.. sağlıkla inşallah :))

turşu tarifimi gördün mü fesleğen..
cok kolay yaa yapıcam galiba :)))
canım istedi kız resmen :))
anlatırken ağzım sulandı hahaa

bu hafta kornişon turşu kurdum
keşke önce burdan sizlere sorup yapsaydım
ilk kez kendi başıma denedim ve netten bulup yaptım
1 lt.suya 5 yemek kaşığı turşuluk tuz ve her 1 kg.kavonoza 1 çay bardağı sirkeyle yaptım
inş.sonuç güzel olur

turşu tarifimi gördün mü fesleğen..
cok kolay yaa yapıcam galiba :)))
canım istedi kız resmen :))
anlatırken ağzım sulandı hahaa

Ay okurken ağzım sulandı zaten.
Anacığım yolladı yaz turşusu bana sağolsun
Ama olmasa yapardım sanırım
Turşuyu çok seviyorum

ellerine sağlık canım olur tabi niye olmasın .. ama bu tarifi bir yere yaz derim pembetoka..
valla annem yapıyo diye demiyorum ama gercekten süper bir sonuc cıkıyor.. kütür kütür tadı da harika :))
bi dahaki sefere bundan yaparsın canım..

Ay okurken ağzım sulandı zaten.
Anacığım yolladı yaz turşusu bana sağolsun
Ama olmasa yapardım sanırım
Turşuyu çok seviyorum
fesleğen sen de not et bi yere bak lazım olur sonra hee :)))))))

kızlar herkese iyi tatiller diliyorum..
eve gidip yemek yapıcam, sonra da temizlik... hadi bana kolay gelsin :))))))

kopyaladım zaten tarifi:)))sağol canım
daha karışık turşu kurucam bu tarifide ozaman denicem inş.
bende erimeyen yani kıtır kıtır turşuları seviyorum

ayy fesleğencimmm canım benim bayıldım kızının cicilerine yaa..
fiyatlar da cok makul maşallah güle güle giydir kızına.. sağlıkla inşallah :))

canım bunlar 0-3 aylıkmı yoksa 3-6 aylıkmı? kış olucagı için 3-6 aylık alın diyorlar ben bitürlü karar veremedim

geçmiş olsun canım allahın izniyle herşey yoluna girecektir bebeğine ve kendine çok dikkat et

canım bunlar 0-3 aylıkmı yoksa 3-6 aylıkmı? kış olucagı için 3-6 aylık alın diyorlar ben bitürlü karar veremedim

0-3 canım.
İstersen biraz öyle al biraz öyle...
Sonuçta kullanırsın ikisini de.

esramtirak çok geçmiş olsun canım. Aynı sorun bende de var 3 cmmiş benimki...
Kızlar bu rahim ağzı uzunluğu git gide kısalan bir şey mi?
Mesela doktora gider gittiğimde ölçtüğü zaman daha mı kısa olacak?

sabah sabah kek hee tatlıyla aram yok olsada sabahın köründe valla işim olmaz bravo sana fazla kaçırmmışındır umarum gerçi ne güzel 1 kilo almışın ama
ay sorma benim eşimde renkli fotolarına ve videoya pek bakamıyo hiç böle görmemiştim korkuyonmu len dedim yok da bi tuhaf oluyrumdie te allahım ya

sayfalada takıldım ilerleyemiyorum..

allah kurtarsın canım bana da oluyo bazen hihihihihi :)

cnm ben 2,5 aylıkken yaptırdım korkma,iltihap daha kötü bişey bebek için.ayrıca doktorların çok bilinçsizce yaklaşmışlar sana karşı kızdım onlara kıyamam uyuşturucu fısfısla canın acımıştır.gebelere atılan iğnelerden yani adrenalin içermeyen iğne atıyolar bebeğe hiçbi zarar vermiyor.zaten diğer iğneler gibi değil 15-20 dk uyuşukluk geçiyor..

cnm üzülme dualrımız seninle.kendinede bebişinede iyi bak.moralini yüksek tut,3,5 ay sonra hepimiz çok sevinçli olucaz inşallah bebişlerimize kavuşunca inşallah

yaa başladımı hediyeleşme o topiğe nası geri dönücem ben :44: yani nası giricem orayaa,bende varım listede ama haberim yok bişiyden yauww

Son düzenleme:
kızlar dün yazıcaktım üşendim
dün renkliye girdiksaat 5 gibi
40 dk falan sürdü
bebeğimizi gördük allahıma şükürler olsun ki olumsuz bişey duymadık herşey iyiydi
amaaaa doktr bana herşey gayet normal güzel dedi tek tek saydı işte ama bu doğana kadar iyi olcak anlamına gelmiyo dedi yani bi sorun çıkarsa doğunca mesuliyet kabul etmem der gibiydi :44: salak ya zaten neye garantimiz varki
doktoruma çok güveniyrum aslında ama ne gelirse allahtan allah isterse herşey olur doktra güvensem ne çare
sonra usgden sonra yani bana kağıt imzalattı yazıda da 2 paragraf bişey işte anladığım bölümde bu usg de %70 görülür die bişe imzaladım yani
sizde de böle bişey varmı imza olayı falan olumsuz bişe olsa görürdü heralde dimi nedense hiç bişeyden memnun olamıcaz kızlar ne olursa olsun bi tatminsizlik var bizde he :) tek derdimiz bebeklerimizin sağlığıda ondan işte allahım yardımcımız ol nolur

çıkıştada gezdik kocişle kızıma havlu aldım banyo havlusu bende set almıcam gereksiz buluyrum pembe bi tanede ayakakbbı aldık ya çok tatluılarr dua edip duruyrum allahım kullnamayı nasip eyle die..bugünde dolap bakıcaz ama annem le komşusu acele etmeyin büyük eşyalara diyo bişey olursa çok üzülürsün diyo birinin odası hazrmışmışda bebek ölmüş allah korusun ona baktıkça mahvoluyolarmı ama allah gecinden versin öle bişey olsa alınan şeyler var sonuçta en ufak bi patik bile yeter mahvolmaya die düşünüyrum aklımı çeldiler biraz yani kortum ama aldığımız şeylerde hep ortalıkta bi dolabı olsa yerleştriridim yani kızl<r bişi diyin yaaaa:18:

sonra eve gelince videoyu izledik eşimle ses çıkarmadı eşim 7 tane foto verdi tek tek bakıyrum eşimede bak ne tatlı diyrum oda ya uff dedi noldu be salak dedim korktunmu len dedim
oda yok ne korkcam tuhaf oldum dedi yani çok tuhaf duruyomuş böle düşündüğünü bilmiydum ama anlyrum onuda canım benim böle tuaf olduğum için kzıyrum kendime nolur üsteleme dedi bende tamam anlyrum seni dedim ...annelik duygusu çok farklıymış kızlar ya
yani biz kadın olduğumz halde içimizde bi canlı var ve nasıl mutluyuz çok şükür ama erkek ler neden böleki yüce rabbim nasılda işini biliyo onlar bebek falan doğurmazmış yahu neyse çok uzattım anlıcanız herşey iyi şimdilik inşallah hep böle gider

he birde 17 ekimde gidicem kontrole yani nerdeyse 1 ay var o güne kadar benim şeker yüklemem geçmiyomu bişi demedi doktor ama burda herkes yaptryo benim daha 1 ay var kontrolume

-

kızlar merhaba bizler ocak ayında doğum yapacağız bu demek oluyor ki zorunluluklar dışında aşı vs. mart sonuna kadar dışarı çıkamayacağız demektir evde keyif yapacağız inş. alışverişleri de ona göre yapmak lazım bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…