kızlarrr günaydınnn
bugünn içimden hiçç bi iş yapmak gelmiyoo yatmak istiyomm ve gezmek istiyom akşama kocişe dedim beni linense götür bebişe bişe bakcam diye bakalım gidebilcezmi :))
ay canım english home uğrama fırsatın olursa orayada bak inanılmaz güzel bebek ürünleri var ben şahsen bir tane envresim takımı ve havlusunu bu markadan almayı düşünüyorum pamuk gibi öyle yumuşak ki :)kızlarrr günaydınnn
bugünn içimden hiçç bi iş yapmak gelmiyoo yatmak istiyomm ve gezmek istiyom akşama kocişe dedim beni linense götür bebişe bişe bakcam diye bakalım gidebilcezmi :))
tubişim başladınmı alışverişe ohh hadi bakalım, bende artık başlıcam yavaş yavaş.... geçen bi yerde okudum 25.haftadan sonra bebiş erken doğsada rahat yaşayabilirmiş... erken doğmasa da az kaldı bebişleri kucağımıza almayaa
ay canım english home uğrama fırsatın olursa orayada bak inanılmaz güzel bebek ürünleri var ben şahsen bir tane envresim takımı ve havlusunu bu markadan almayı düşünüyorum pamuk gibi öyle yumuşak ki :)
ay canım ya bende kıyafetlerini falan hazırlayayım diyorum nedense erken doğum ihtimali geliyor sürekli aklıma :) sen nasılsın nasıl gidiyor
canım geçen kampanyası vardı yarı yarıya 3 lü çıtçıtlı badilerini aldım ben yeni doğan 45 falandı 22.5 a aldım ama arkadaşlar bebeğin eşyalarına bakarken direk o badileri alıyorla bunların markası neymiş çok kaliteli çok farklı diye inanamazsın öyle yumuşaklarki mutlaka bakmalısın canım :)english home dan ben kendime de nevresim takımları aldım 2 yıldır hiç bişey olmadı çok güzeller ama bebek için ürünler old.bilmiyodum bende bakayım o zaman...
aynen canım nedense hiç ocağı bekleyeceğim gelmiyo aklıma direk aralıkta olacak doğum gibi hisediyorum:) aman daha erken olmasında... bende iyim bebişde iyi:) siz nasılsınız? isim buldunmu??
canım neyse atlattın sayılır artık evet ya bugünlerde özellikle dikkat etmeliyiz dişlerimize :)geldim dişçiden
anesteziye gerek yok dedi,aynı hastanede başka doktora randevu vermişlerdi..spreyle yaptı
biraz acıdı ama işte dayandım
diş etimdeki şişlikler hanılelıkten oluyormuş,üstüne diş taşlarıda eklenınce öyle şişmişler..temzledi,2hafta sonra şişler inince 1kez daha temızleyecek hamılelıkten sonrada tamamen geçer dedi.diş fırçasını kullanırken diş etinin üstünden aşağı yapacaksın sadece dişi fırçalama dedi..gargarada yapılcak,ayy iyi bakın dişlerinize hala sızlıo yanii
yaa aslında tam başladım denemez ufak ufak alıyoruz etraftan birsürü geldi kıyafet oyuzden kıyafet almıcam daha 1 hastane çıkışı okadar :)) büyük eşyalara başlıcaz artık 6 ekimde doktora gidicem 7 ekimdede ıkaya gidip odasını alıcam kuzumun :))tubişim başladınmı alışverişe ohh hadi bakalım, bende artık b
aşlıcam yavaş yavaş.... geçen bi yerde okudum 25.haftadan sonra bebiş erken doğsada rahat yaşayabilirmiş... erken doğmasa da az kaldı bebişleri kucağımıza almayaa
hımm olur kuzu bakarım çok saoll :)) evet yaa bende oyuzden 32 e kadar herşeyi tamamlım diyorum nolu nolmaz :))ay canım english home uğrama fırsatın olursa orayada bak inanılmaz güzel bebek ürünleri var ben şahsen bir tane envresim takımı ve havlusunu bu markadan almayı düşünüyorum pamuk gibi öyle yumuşak ki :)
ay canım ya bende kıyafetlerini falan hazırlayayım diyorum nedense erken doğum ihtimali geliyor sürekli aklıma :) sen nasılsın nasıl gidiyor
geldim dişçiden
anesteziye gerek yok dedi,aynı hastanede başka doktora randevu vermişlerdi..spreyle yaptı
diş etimdeki şişlikler hanılelıkten oluyormuş,üstüne diş taşlarıda eklenınce öyle şişmişler..temzledi,2hafta sonra şişler inince 1kez daha temızleyecek hamılelıkten sonrada tamamen geçer dedi.diş fırçasını kullanırken diş etinin üstünden aşağı yapacaksın sadece dişi fırçalama dedi..gargarada yapılcak,ayy iyi bakın dişlerinize hala sızlıo yanii
Günaydin arkadaslar, Evvelsi gün yazmistim rahimagzi kanali 2,5cme düstu diye. Evde yatmami istedi doktorum dün ama karnimda tuhaf tuhaf siskinlik sertlesmeler basladi dayanamadim acile geldim. Meger sanciymis. Gece iyice siklasti, sancilarin kaybolmasi icin bir serum taktilar cok sükür sancim bitti ama bu sefer kalp carpintisi basladi. Suan bile parmaklarimin titremesinden zor yaziyorum. Suan hastanedeyim sizle paylasmak istedim. Dualarinizi eksik etmeyin
Günaydın arkadaşlar
dün cok kötü bi gün geçirdim
anneme gittim konserve yapmak için ve menemenlik için yeşil biberleri dilimleyip tohumlarını cıkardım
yapmaz olaydım ellerim cok fena oldu yandılar
ama öle böle bi yanma degil.hayatım boyunca hiç bu kadar acı cektigimi hatırlamıyorum ben.5-6 saat boyunca elimi devamlı soguk suda tuttum.cektigim an yanıyordu
defalarca kez sabunladım fayda etmedi.
anestol pomad sürdüm hani uyuşturur acıısnı alır diye banamasın demedi
en son forumlara bakmış abim, gece 12 de aradı. sirke ,tuz, limon ,su karışımı yapılıp elleri onun içinde bekletmek lazımmış ben bekletip iyice ovaladım elimi
sonrasındada şekerli su karışımı yapıp onda beklettim ve ovaladım tekrar
gece yatarken elime soguk pet şişe alarak uyudum.sabaha gecmişti yanma
aman siz siz olun acı biberle ugraşırken eldiven filan giyin.
bizim biberler aslında cok acı dgeildi ama nasıl bu hale geldim bilmiyorum.daha öncede bi cok kez biberler ugraştım böle bişi başıma gelmemişti
yukarda yazdıgım sirkeli ve şekerli karışımıda not alın gercekten işe yarıyor ,ama inş ihtiyac duymazsınız.
bende bugün yapacam menemen için konserve söylediğin iyi oldu canım bende dikkat edeyim :) sanada çok geçmişo lsun canım :)
canım daha çekiliş yapılmadı demi yani henüz belli değil kime hediye alacağımız ..
Canım iyiki gitmişşin doktora. İhmal etmemişşin. Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah. Dualarımız seninle...
Ayyy canım ya, hamile hamile keşke uğraşmasaydın, çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine...
tşk cnm.böle olacagımı bilsem elimi bile sürmezdim ama heryıl yaptıgım şey.bu yıl şanssızlık oldu
Kızlar yardım edin ya... Ben hasta oluorum galiba.. Nezle oldum sandım. Sürekli hapşuruyorum. Bir de üşüme geldi böyle. İlaç falan da kullanamıyoruz malum. Bugün doktor kontrolüm var. Sorucam ne yapabilirim diye ama hiç ilaç kullanmak istemiyorum. Her bitki çayınıda içemiyoruz gebeyken.Var mıdır böyle bildiğiniz çabuk ayağa kalkmamı sağlayan birşey? Dün İstanbul'un havası bir ACAYİPTİ. bİRDEN soğudu, sonra güneş açtı, yağmur yağdı. Ben de arkadaşımla dışarıdaydım bütün gün. Şifayı kaptım
kızlar merhaba şubat annelerinden misafir geldim...
acil yardımınıza ihtiyacım var....
grip oldum tamam ona dayanırım da boğazım iltihaplandı nefes alamıyorum şişti. ne yapsam? acile gitsem ilaç yazar mı ilaç kullanma dediler kime sorduysam tamam kullanmam yine dayanırım da çocuğa bu iltihap zarar verir mi böyle olan var mı nasıl atlattınız ilaç aldınız mı salı günü dr randevum var diyorum ki acilde bugün ilaç yazdırsam salı günü gidince de götürüp dr. a sorsam içsem mi diye... sıcak su bal meyve falan yiyorum içiyorum ama bunlarla iltihap geçer mi tecrübeli anneler bana bir yardım edin... ne yapacağımı şaşırdım lütfen... bebeğime birşey olmasın da her şeye katlanırım... şimdiden teşekkürler...
canım benim maşallah oğluşunatombalak olacak sanırım aman güzelim veririz doğumdan sonra üzülme bozma moralini benim iştahım öyle bir açıldı ki 60 kilo falan oldum naapim yaa gençlikte kilo alacağız diye yiyemiyoruz sonra da yaşlandık dokunuyor diye yiyemiyoruz hamileliğimde kendime izin verdim canım ne istiyorsa yiyiyorum valla oohh sefam olsun
Biraz önce yazdım sana ama görmedin sanırım.. Bunları internette bir sitede görmüştüm çok hoşuma gitmişti güle güle sağlıkla giysin inşallah...
YANMAYA Yeşil ekşi elma birebir.
ben öyle durdurdum.
bi dene tatlım.
12 miiiiiiya siz ne diyosunuzben 12 kilo aldım hamile kaldığımdan beri istikrarlı bi şekilde kilo alıyorum önceleri çok üzüldüm hep ağlıyodum eşim ve doktorum bana çok kızıyodu .. şimdi yapacak bişey kalmadı kabullendim artık ha diiceksiniz ki çok mu yiyosun asla
saol canım.. bende akşamları olmuyor allahtan.. bi öğleden sonra oluyodu. artık sabahları da başladı.. cok fena gercekten. dr umla konuştum gaviscona başladım az önce ictim hatta.. tadı kötü ama yanmaktan iyidir.. cok iyi geliyormuş bu şurup..ah canım yaa o yanma bendede var,özellikle akşam 10dan sonra başlıyor,yatıcam ya inadına..naneli şeker yutmuş gibi bir his ,tarif edemiyorum ama rahatsızlık verici...bide bende reflüde var,halim harap,kusmalarım bitti benim şükür,aman kusmayım..sana geçmiş olsun tatlım
ayy bayıldım bulursam alcamm
bende bi badi aldım görmüşsünüzdür
ANNECİM SEN UYU BABMIN NE İŞİ VAR BAKSIN YAZIYO, ANNE YATAKTA BABA BEBK PIŞPIŞLIYO:=)
cokk tatli yazilara bayildim güle güle kullansin insallahh sagsaglim aminn..
aman ne kadar güzeller bende alayım ogluma
ii günlerde giyinsin paşan
ayy bayıldım bayıldım yaa çook şirinler güle güle giysinler canım benim
kesinlikle acık renk olan canım.. cok beğendim güle güle kullansın oğluşun :))Eki Görüntüle 515397 Eki Görüntüle 515398 bi karar veremedım hangı uyku setını alayım bı fıkır verın
kizlar oglumu krejten almaya gidiyordum merdiverlerden düstüm ayagim sisti iste birazda kasikta agri var ama cok degil kanamada yok esimde isten aradi iste bir doktora git baksinlar dedi bende cok agrirsa giderim dedim o gece 11 bucukte geliyor kanama yok diye gitmedim cok agrida yokk sizce ne yapayimmi gitmek gerekmi acaba popom aciyo birde ayak bilegim sis orasi aciyor baska bir sey yok cokk sükür kanama falan..ne sakarim yaaa ayag kaydi tutunamadimda kaydim gittim bagirdim ama kimse duymadi kmsular yoktu evde...ne yapayim kizlar..
o yanma bendede var bende yazmistim o konuyu buraya cokk kötüüü yaaavv valla insan mahvaluyo hala yasiyorum ben..tekrar gecmis olsun..
cok gecmiş olsun canım, dualarım seninle. inşallah hic bir sorun olmadan cıkacaksın hasteneden.. kendine dikkat et. dr larını dinle. güclü olmaya calış canım benim, bebeğin senin tek dayanağın olsun..Günaydin arkadaslar, Evvelsi gün yazmistim rahimagzi kanali 2,5cme düstu diye. Evde yatmami istedi doktorum dün ama karnimda tuhaf tuhaf siskinlik sertlesmeler basladi dayanamadim acile geldim. Meger sanciymis. Gece iyice siklasti, sancilarin kaybolmasi icin bir serum taktilar cok sükür sancim bitti ama bu sefer kalp carpintisi basladi. Suan bile parmaklarimin titremesinden zor yaziyorum. Suan hastanedeyim sizle paylasmak istedim. Dualarinizi eksik etmeyin
Günaydın arkadaşlar
dün cok kötü bi gün geçirdim
anneme gittim konserve yapmak için ve menemenlik için yeşil biberleri dilimleyip tohumlarını cıkardım
yapmaz olaydım ellerim cok fena oldu yandılar
ama öle böle bi yanma degil.hayatım boyunca hiç bu kadar acı cektigimi hatırlamıyorum ben.5-6 saat boyunca elimi devamlı soguk suda tuttum.cektigim an yanıyordu
defalarca kez sabunladım fayda etmedi.
anestol pomad sürdüm hani uyuşturur acıısnı alır diye banamasın demedi
en son forumlara bakmış abim, gece 12 de aradı. sirke ,tuz, limon ,su karışımı yapılıp elleri onun içinde bekletmek lazımmış ben bekletip iyice ovaladım elimi
sonrasındada şekerli su karışımı yapıp onda beklettim ve ovaladım tekrar
gece yatarken elime soguk pet şişe alarak uyudum.sabaha gecmişti yanma
aman siz siz olun acı biberle ugraşırken eldiven filan giyin.
bizim biberler aslında cok acı dgeildi ama nasıl bu hale geldim bilmiyorum.daha öncede bi cok kez biberler ugraştım böle bişi başıma gelmemişti
yukarda yazdıgım sirkeli ve şekerli karışımıda not alın gercekten işe yarıyor ,ama inş ihtiyac duymazsınız.
Arkadaşlar hediyeleşme topiginede yazdım burayada yazayım
kargolarınızı ptt kargoyla yollamanızı tavsiye ediyorum
ptt kargoda 1 kiloya kadar olan paketler 4 tl den başlıyor.mesafeye göre degişiyor.
mesela yarım kiloluk paket ankara istanbul arası 5.5 tl.özel kargolarda 10 lira.
günaydın kızlar sabahın 6 sında kalktım.neden?canım cevizli kek istedi dayanamadım:)dün kızlardan biri burda söylemiştı aklımda kalmış .bende aklımda kalacağına midemde kalsın dedimbu ay 1 kilo almış olmanın sevinciyle kek yemeyi hak ettım yanı.akşam cok degısık bişey oldu.göbegımın sagından soluna dogru oğlum hareket ettı böyle kayar gıbı sonra sol tarafımda 5 cm lık bı cıkıntı olarak kaldı elımle ellıyorum cok sert bi 5 dk öle kaldı sonra düzeldi.acaba neresını dayamıstı kafamıydı popomuydu.eşimi bi heyecanla cagırdım gösterdım salak "ben korkuyom bana böle şeyler gösterme" dıyo .ruhsuz:)sanki uzaylı gösteriyoruz.allahın bi mucizesi resmen çok güzeldi.ayy acaba neresını dayadı cok merak ettım:)
Günaydın güzel anneler.sabah erkenden kalktık kızımla sımdıde gezecek bir yer arıyoruz havada güzele benziyor.:44:
Günaydın kızlar...
Benim canım gezmek istiyor bugün yaa, yazlık-kışlık değişimi yapmak ve çamaşır yıkamak istemiyorr
yok mu izmirli bir arkadaş, kaçırsın beni de gezelim beraber
geldim dişçiden
Kızlar yardım edin ya... Ben hasta oluorum galiba.. Nezle oldum sandım. Sürekli hapşuruyorum. Bir de üşüme geldi böyle. İlaç falan da kullanamıyoruz malum. Bugün doktor kontrolüm var. Sorucam ne yapabilirim diye ama hiç ilaç kullanmak istemiyorum. Her bitki çayınıda içemiyoruz gebeyken.Var mıdır böyle bildiğiniz çabuk ayağa kalkmamı sağlayan birşey? Dün İstanbul'un havası bir ACAYİPTİ. bİRDEN soğudu, sonra güneş açtı, yağmur yağdı. Ben de arkadaşımla dışarıdaydım bütün gün. Şifayı kaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?