2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlarrr günaydınnn
bugünn içimden hiçç bi iş yapmak gelmiyoo yatmak istiyomm ve gezmek istiyom akşama kocişe dedim beni linense götür bebişe bişe bakcam diye bakalım gidebilcezmi :))

kızlarrr günaydınnn
bugünn içimden hiçç bi iş yapmak gelmiyoo yatmak istiyomm ve gezmek istiyom akşama kocişe dedim beni linense götür bebişe bişe bakcam diye bakalım gidebilcezmi :))

tubişim başladınmı alışverişe ohh hadi bakalım, bende artık başlıcam yavaş yavaş.... geçen bi yerde okudum 25.haftadan sonra bebiş erken doğsada rahat yaşayabilirmiş... erken doğmasa da az kaldı bebişleri kucağımıza almayaa

kızlarrr günaydınnn
ay canım english home uğrama fırsatın olursa orayada bak inanılmaz güzel bebek ürünleri var ben şahsen bir tane envresim takımı ve havlusunu bu markadan almayı düşünüyorum pamuk gibi öyle yumuşak ki :)

ay canım ya bende kıyafetlerini falan hazırlayayım diyorum nedense erken doğum ihtimali geliyor sürekli aklıma :) sen nasılsın nasıl gidiyor

english home dan ben kendime de nevresim takımları aldım 2 yıldır hiç bişey olmadı çok güzeller ama bebek için ürünler old.bilmiyodum bende bakayım o zaman...

aynen canım nedense hiç ocağı bekleyeceğim gelmiyo aklıma direk aralıkta olacak doğum gibi hisediyorum:) aman daha erken olmasında... bende iyim bebişde iyi:) siz nasılsınız? isim buldunmu??

geldim dişçiden
anesteziye gerek yok dedi,aynı hastanede başka doktora randevu vermişlerdi..spreyle yaptı
biraz acıdı ama işte dayandım

diş etimdeki şişlikler hanılelıkten oluyormuş,üstüne diş taşlarıda eklenınce öyle şişmişler..temzledi,2hafta sonra şişler inince 1kez daha temızleyecek hamılelıkten sonrada tamamen geçer dedi.diş fırçasını kullanırken diş etinin üstünden aşağı yapacaksın sadece dişi fırçalama dedi..gargarada yapılcak,ayy iyi bakın dişlerinize hala sızlıo yanii

canım geçen kampanyası vardı yarı yarıya 3 lü çıtçıtlı badilerini aldım ben yeni doğan 45 falandı 22.5 a aldım ama arkadaşlar bebeğin eşyalarına bakarken direk o badileri alıyorla bunların markası neymiş çok kaliteli çok farklı diye inanamazsın öyle yumuşaklarki mutlaka bakmalısın canım :)
bizde iyiyiz canım çok şükür kzızımız hareketlenmeye başlayınca stresimiz biraz daha azaldı çok şükür isim zeynep serra diye düşünüyoruz ama kararsızız eşim tek isim olsun zeynep olsun diyor bende sadece zeynep olsun istemiyorum sanırım yine zeynep serrada karar kılacaz gibi ama tabi daha var bakalım o zamana kadar kaç kere değişir daha siz düşündünüzmü varmı akınızda bişey..
canım neyse atlattın sayılır artık evet ya bugünlerde özellikle dikkat etmeliyiz dişlerimize :)

yaa aslında tam başladım denemez ufak ufak alıyoruz etraftan birsürü geldi kıyafet oyuzden kıyafet almıcam daha 1 hastane çıkışı okadar :)) büyük eşyalara başlıcaz artık 6 ekimde doktora gidicem 7 ekimdede ıkaya gidip odasını alıcam kuzumun :))
evet kuzucum az kaldı kucağımza almaya sende artık yavaş yavaş başla kuzum yakında ağırlaşmaya başlıcaz hiç yapamayız valla :))
hımm olur kuzu bakarım çok saoll :)) evet yaa bende oyuzden 32 e kadar herşeyi tamamlım diyorum nolu nolmaz :))

cnm çok sevindim diş işini halledebilmene inşallah zorlamaz seni bundan sonra çok çok geçmiş olsun

Canım iyiki gitmişşin doktora. İhmal etmemişşin. Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah. Dualarımız seninle...

Ayyy canım ya, hamile hamile keşke uğraşmasaydın, çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine...

tşk cnm.böle olacagımı bilsem elimi bile sürmezdim ama heryıl yaptıgım şey.bu yıl şanssızlık oldu

Kızlar yardım edin ya... Ben hasta oluorum galiba.. Nezle oldum sandım. Sürekli hapşuruyorum. Bir de üşüme geldi böyle. İlaç falan da kullanamıyoruz malum. Bugün doktor kontrolüm var. Sorucam ne yapabilirim diye ama hiç ilaç kullanmak istemiyorum. Her bitki çayınıda içemiyoruz gebeyken. Var mıdır böyle bildiğiniz çabuk ayağa kalkmamı sağlayan birşey? Dün İstanbul'un havası bir ACAYİPTİ. bİRDEN soğudu, sonra güneş açtı, yağmur yağdı. Ben de arkadaşımla dışarıdaydım bütün gün. Şifayı kaptım

sanada cok gecmiş olsun cnm.agrı kesici olarak parol kullanabilirisn
hamilelikte kullanabilecegin c vitamini bakımından en bol , direnci arttıran bitkiler ıhlamur ve kuşburnudur.evinde kuruları varsa kaynatıp içine bal limon ilave edip içebilriisn
sonrasındada terle ve duş al biraz rahatlarsın inş

kızlar merhaba şubat annelerinden misafir geldim...

acil yardımınıza ihtiyacım var....

grip oldum tamam ona dayanırım da boğazım iltihaplandı nefes alamıyorum şişti. ne yapsam? acile gitsem ilaç yazar mı ilaç kullanma dediler kime sorduysam tamam kullanmam yine dayanırım da çocuğa bu iltihap zarar verir mi böyle olan var mı nasıl atlattınız ilaç aldınız mı salı günü dr randevum var diyorum ki acilde bugün ilaç yazdırsam salı günü gidince de götürüp dr. a sorsam içsem mi diye... sıcak su bal meyve falan yiyorum içiyorum ama bunlarla iltihap geçer mi tecrübeli anneler bana bir yardım edin... ne yapacağımı şaşırdım lütfen... bebeğime birşey olmasın da her şeye katlanırım... şimdiden teşekkürler...

gecmiş olsun.iltihap varsa antibiyotik kullanman gerekir.hamilelikte kullanılanlardan doktorun uygun olanı verir sana.agrı kesici olarakta minoset yazdırsan ii olur
bence salı gününe kadar bekleme bugün acile gitsen ii olur.

Son düzenleme:

Biraz önce yazdım sana ama görmedin sanırım.. Bunları internette bir sitede görmüştüm çok hoşuma gitmişti güle güle sağlıkla giysin inşallah...

ay canım gördüm tabi ki okudum da yazdığını cevap yazacaktım bişey girdi araya iş yeri malum :)) sonra da unuttum galiba cok özüürr..
ya ben kilo konusuna takık durumdayım.. yani hamilelik öncesinde de cok cabuk kilo alan ve kolay veren bi tiptim.. sanırım hormonlardan dolayı iyice arttı bu kapasitem.. kafaya takmadan edemiyorum. ama kararlıyım dikkat edicem ve bir sonraki randevuya hedefim 1 kilo :)) allahım ne kadar hayalperestimm

YANMAYA Yeşil ekşi elma birebir.
ben öyle durdurdum.
bi dene tatlım.

beni daha beter yapıyor ekşi elma canım ya.. normal yeşil elma yiyorum sorun yok ama eşim gecende almış bildiğin ekşiiiiiiiii ayy cok fena yaptı midemi yiyemedim ( gaviscon aldık dün.. şu an da yanmaya başladım aslında iceyim bari..

12 miiiiii ben 8 kilo aldım.. depresyondayım resmen arya.. ve aynen az yiyorum.. ama herşeyi yiyodum yani bi kısıtlamam yoktu..herşeyden az az.. ama yanlış demek ki,... tatlıya, pilava, makarnaya vedaaaa .. bakalım nolcakk..

saol canım.. bende akşamları olmuyor allahtan.. bi öğleden sonra oluyodu. artık sabahları da başladı.. cok fena gercekten. dr umla konuştum gaviscona başladım az önce ictim hatta.. tadı kötü ama yanmaktan iyidir.. cok iyi geliyormuş bu şurup..

ayy bayıldım bulursam alcamm
bende bi badi aldım görmüşsünüzdür
ANNECİM SEN UYU BABMIN NE İŞİ VAR BAKSIN YAZIYO, ANNE YATAKTA BABA BEBK PIŞPIŞLIYO:=)

cokk tatli yazilara bayildim güle güle kullansin insallahh sagsaglim aminn..

aman ne kadar güzeller bende alayım ogluma
ii günlerde giyinsin paşan

ayy bayıldım bayıldım yaa çook şirinler güle güle giysinler canım benim

teşekkür ederim kızlar ben de cok beğendim valla dayanamadım aldım işte.. birinin rengini daha koyu mavi istemiştim ama böle aynı gelmiş napalım ..
cimcimebebeden aldım fiyatları da cok makul ve yeri cok güzel, yumuşacık gercekten de.. tavsiye ederim..

Eki Görüntüle 515397 Eki Görüntüle 515398 bi karar veremedım hangı uyku setını alayım bı fıkır verın
kesinlikle acık renk olan canım.. cok beğendim güle güle kullansın oğluşun :))

canım ya gecmiş olsun nasılsın şimdi daha iyi misin??? bebiş hareket ediyo mu?? yoksa git dr a durma allah korusun sonra pişman olma..

o yanma bendede var bende yazmistim o konuyu buraya cokk kötüüü yaaavv valla insan mahvaluyo hala yasiyorum ben..tekrar gecmis olsun..

gaviscon al canım hiç bir zararı yokmuş, hamilelikte kullanılabiliyor.. ben aldım az önce de ictim bakalım.. hafiften başlamıştı yanma.. şu an yok mesela hemen etki etti galiba..

cok gecmiş olsun canım, dualarım seninle. inşallah hic bir sorun olmadan cıkacaksın hasteneden.. kendine dikkat et. dr larını dinle. güclü olmaya calış canım benim, bebeğin senin tek dayanağın olsun..

off cok fenadır o yanma hissi.. cok gecmiş olsun canım.. şimdi daha iyi misin???

saol canım, hatırlatman iyi oldu.. ptt ile gönderelim evet..

oh afiyet olsun canım.. ben de senin gibiyim dayanamam saat kac olursa olsun kalkar yaparım :))
ya oğluna maşallah senin.. benimki hic böle kaymalar falan yapmıyo :)) eşine de cok güldüm ya komik adam :)) bence poposunu havaya kaldırmıştır yani başka bişey gelmiyo aklıma :)) ama cok güzel bir duygu olduğuna eminim, umarım benimki de yapar böyle hareketler bekliyorum sabırsızlıkla :)

Günaydın güzel anneler.sabah erkenden kalktık kızımla sımdıde gezecek bir yer arıyoruz havada güzele benziyor.:44:

oh hadi bakalım iyi gezmeler sizee :)) anne kız carşının altını üstüne getirirsiniz siz şimdi

Günaydın kızlar...
Benim canım gezmek istiyor bugün yaa, yazlık-kışlık değişimi yapmak ve çamaşır yıkamak istemiyorr
yok mu izmirli bir arkadaş, kaçırsın beni de gezelim beraber

ayy calışmıyo olsam ve yarın misafirim gelmese ben seni kacırırdım canım :)))))))))))))

cok gecmiş olsun canım. anesteziye gerek kalmamış ona cok sevindim.. inşallah olmasın bir daha..

gecmiş olsun canım.. ıhlamurun zararı yok diye biliyorum hamilelikte.. aşırıya kaçmamak şartı ile icebilirsin bence.. bol bol da dinlen. yani ilac alamıyoruz malum..ıhlamura bol limon da koyabilirsin canım.

Kızlar siz bizim banyo havlumuzu gördünüz mü?

Havlu 19 TL

Birde patiklerimiz var Tanesi 2 TL

10 TL

7,5 TL

İşte böyle... Fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak için yazdım... Birde ben havlu seti almayacağım 40 TL fazla geldi. Tek havlu yeterli bana göre.
Evdekileri de gösteririm bunlar bugün aldıklarım + iş yerime yakın mağaza, kaçıp kaçıp alıyorum arada :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…