Günaydııınnn tüm annelerhepinize güzel bir gün diliyorum ben dün bebek odalarına baktım sabahtan akşama kadar çok yoruldum ama şahane şeyler var yalnız çoookkk pahalıı gece rüyamda hep oda takımlarını gördüm canımın istediğini alıyodum biricik oğlumaaa offffff
belisin mdf olanlarına baktın mı
nette 2500civarı diorlar ma magazada 1500e buldum bne
Milsacım çok geçmiş olsun lütfen dikkat et kendine...
Doktorun söylediklerini muhakkak uygula...
Kızlar bîde benim bebişin ayakları taa midemin olması gereken yerde doltorumda tekmeleri burda hissedersin dedi zaten ama erkenmi döndü acaba benim kızım arada vajinada acaip baskı hissediyorum canım yanıyo hatta inş erken dogum olmaz aklıma takıldı kızlar ya
slm canim gecmis olsun dikkat et kendine bende yasadim ilk oglumda rahim agzim acildi 8 hafta hic kalkmadan yattim ama yinede erken oldu sende aman dikkaet et hic birsey yapma kalma gercekten dikkat et umarim bebisin dönerde düzelir durumun oran acilmaz insallahh acildimi cokkkk zor ben 8 hafta ne cekmistim kortizonla gelisti bebeisimin cigerleri acildigi iicn dogarsa yasama ihtimali olsun diye acildimi zor ama sende farkli biraz umarim bebis dönerde seni üzmez kendine cokkkkkkk iiy bakkk gecmis olsun tetkrardan canim benimmm..
Kızlar siz bizim banyo havlumuzu gördünüz mü?
Eki Görüntüle 515811
Havlu 19 TL
Birde patiklerimiz var Tanesi 2 TL
Eki Görüntüle 515812
Eki Görüntüle 515813 10 TL
Eki Görüntüle 515814 7,5 TL
İşte böyle... Fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak için yazdım... Birde ben havlu seti almayacağım 40 TL fazla geldi. Tek havlu yeterli bana göre.
Evdekileri de gösteririm bunlar bugün aldıklarım+ iş yerime yakın mağaza, kaçıp kaçıp alıyorum arada :)
Teşekkür ederim canım.
Daha güzelleri sizin olsun :)
Abiyelerimiz evimizde
Hı birde şu ayakkabımız var
Eki Görüntüle 515831
Kızlar sabah grip oldum diye yazmıştım. Sağolun tavsiyeler vermişşiniz, hepinize teşekkür ederim. Bugün doktora gittim, randevum vardı.
Ne yazık ki bende çok iyi haberler yok. Ayrıntılı usg gayet iyi dedi doktor. Sorun yok. Ama bebek çok aşağıda, baş aşağıya doğruymuş. Rahim duvarına dayanmış, doğum pozisyonunda. O yüzden katıksız 10 gün istiharat verdi. Ayrıca günde 3 defa pregeston kullanıcam. 10 gün sonra tekrar doktora gidicem. Erken doğum için şimdilik önlem alındı.
Ara ara kasıklarımda ve vajına bolgemde agrı hissediyordum. Birazda bu şikayetlerle gittim doktora. Muayene sonrası tabii benim oğlan maşalllah o kadar aşağıda çıktı ki, baş aşağıya duruyor öyle, o da rahme baskı yapıoyr. İlaçlarıda erken doğuma karşılık rahim kaslarım güçlensin diye verdim.
10 gün sonra kontrole gidicem. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Allah yarabbim korusun bebeğimi, daha çok erken doğum için.....
usg ye bakan doktorda bana benzer şey söledi.ultrasonda anca %60-%70 lik görülür sen yine tüm takiplerini zamanında yaptır v.s dedi.ama kagıt filan imzalatmadısonra usgden sonra yani bana kağıt imzalattı yazıda da 2 paragraf bişey işte anladığım bölümde bu usg de %70 görülür die bişe imzaladım yani
-
Merhaba,
2013 Şubat annesiyim ama sizlere fikir danışmak istedim..
4lü test sonucum 1:431 çıktı. Doktorum amniyosentez istersen yapabiliriz dedi. Ben de hemen bugün detaylı ultrason için Sonomed e gittim. Detaylımda bir sorun görülmedi. İçim rahat etmedi, ev döndüğümde Atıl Yüksel ve Cihat Şen'in muayehanelerini aradım, bir perinatolog a danışmak için. Ekim sonuna kadar randevu bulamadım ama Cihat Bey ile telefonda görüştüm. Detaylı ultrasonun mutlaka bir perinatolog tarafından yapılması gerektiğini, eğer bir perinatolog detaylıda sorun göremezse amniyosentez düşünmeme gerek kalmayacağını söyledi.. Ben hala ne yapacağımı bilmiyorum, amniyosentez yaptırdığım için bebeğime bişi olursa çok büyük vicdan azabı.
Benzer bir durum yaşayan var mı aranızda acaba? Ne karar verdiniz amniyosentez yaptrdınız mı?
Kızlar sabah grip oldum diye yazmıştım. Sağolun tavsiyeler vermişşiniz, hepinize teşekkür ederim. Bugün doktora gittim, randevum vardı.
Ne yazık ki bende çok iyi haberler yok. Ayrıntılı usg gayet iyi dedi doktor. Sorun yok. Ama bebek çok aşağıda, baş aşağıya doğruymuş. Rahim duvarına dayanmış, doğum pozisyonunda. O yüzden katıksız 10 gün istiharat verdi. Ayrıca günde 3 defa pregeston kullanıcam. 10 gün sonra tekrar doktora gidicem. Erken doğum için şimdilik önlem alındı.
Ara ara kasıklarımda ve vajına bolgemde agrı hissediyordum. Birazda bu şikayetlerle gittim doktora. Muayene sonrası tabii benim oğlan maşalllah o kadar aşağıda çıktı ki, baş aşağıya duruyor öyle, o da rahme baskı yapıoyr. İlaçlarıda erken doğuma karşılık rahim kaslarım güçlensin diye verdim.
10 gün sonra kontrole gidicem. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Allah yarabbim korusun bebeğimi, daha çok erken doğum için.....
çok geçmiş olsun canım o acıyı bilirim egeliyim acuı biber salçası falan çok yaparız o elinin acısı ne yapsan geçmez hemen domates rendesi yapıp içine biraz zeytinyağ döküp elini içinde gezdireceksin anca geçer domates acıyı alıyor umarım birdaha yaşamazsın bu da ip ucu kalsın burda eldivenin altına bile geçiyor acı öyle bişey
slm kızlar aklıma takıldıda sormak istedim sizler vitamin olarak neler kullanıyorsunuz ilaçlarım bittide yarında pazar dünde içmedim bugünde yarın nöbretçi eczaneden alayım diyorum ama acaba doktor değiştirirmi başka ilaç verirmi idyer düşünüyorum ben elevit ve demir ilacı kullanıyorum
iyi geceler kızlar... ne güzel ciciler almışsınız bebişlerinize..güle güle kullansınlar hepsini bebişlerimiz... şöyle okuyorum ara ara da kızlar aldığınız kilolardan bahsetmişsiniz... 15 kiloyu bile duydum, ben 23 haftalığım 4 kilo aldım, acaba benim aldığım kilomu az? kafama takıldı, bebişin gelişimi iyi 1 hafta önde gidiyo hattaama sanırım daha fazla almam gerekiyodu dimi...
kız vallahi okurum canına seninbence hemen eline iki zil al tak oyna ne güzel 4 kilo almışsın bebeğinin gelişimi iyi gidiyorsa kilo almaman senin için iyi kuzucum.62 ile hamile kaldım bugün tartıya çıktığımda dedimki kendime Aslıcım tombiş günler seni bekliyor 68 kilo olmuşum heheheyyytt şok geçirdim,bende 2 hafta öncesine kadar sadece 2 kilo almıştım,şimdi 10 günde bir 2 kilo alıyorum.çünkü deli gibi yiyiyorum ,bütün tatlılar benimmm tatlı bulamazsam alıyorum bi elime ceviz bi elimede nutella kutusu kaşıkla Aslııı kaşıklaaa korkma bebişim iyisin iyiiii
Kızlar Merhaba,
Dün bahsetmiştim 4lü test sonuçlarımda sorun çıktığından. Şimdi diğer forumlara da bakarken biri 4lü test taramasında gebelik haftasının yanlış yazıldığını o yüzden riskli sonuç verdiğini, hafta düzeltiğinde riskin kaybolduğunu söylemiş. Ben de bundan ümitlendim. Çünkü benim de tarihim 16+1 yerine 17+2 olarak yazıyor 4 lü test sonuç kağıdında.. Ama bebeğim ultrasonda 1 hafta önden gidiodu, acaba o tarihi baza alarak mı 4lü test yapılıyor yoksa SAT a göre mi?
Yanında 3lü ya da 4lü test sonucu olanlar kontrol edebilirler mi acaba?
4 lü tarama testinde gebelik haftası için SAT baz alınıyor
ben aşagıdada yazdım sana cvp.bence cok fazla takılma bu testlere
Çok sağol cevabın için.. delirdim gerçekten dün haberini aldığımdan beri, her doktor ayrı bişey söylüor, artık pek bi inancım kalmadı zaten bu testlere, insanı üzmekten başka bi işe yaramıolar..
evet aynen.senin risk cok düşük degil.ikili testin cok ii cıkmış.bence kafanı takıp zehir etme günleri kendine
amniyosentezdede düşük riski var
burda bir arkadaş yaptırdı ve suyu boşalmış amniyosentezden sonra bebegini kaybetti
bu arada ense kalınlıgı kac mm cıktı?
bak almanyada ikili test diye bişi yok.sadece ikili test haftasında bebegin ense kalınlıgı ölcülüyor eger normal sınırlardaysa sorun yok deniliyor
yani bizdeki gibi kanda bakılmıyor.
Çok sağol canım benim. Dinleniyorum evde işte...
Canım ben aynı şikayetlerle gittim. Erken doğum başlangıcı dedi, şimdi evde yatıyorum. İlaç tedavisne başladık. Bebek çok rahme dayanmış. Senınkı belki alakasız bir durumdur. Ama yine de doktora git canım, ihmal etme...
Canım yaa çok sağol... çok tesekkur ederim. bebek o kadar aşağıdaki korkuyorum açılma olucak diye. senin oğluşun kaç aylıktı doğdugunda canım? bir de almanyada ne güzel sistem. keşke tr de böyle olsa...
Ense kalınlığı 1.3 mm.. bu güne hiç sorun yoktu sadece 4lü test düşündürdü bizi.. Doktoruma da çok kızdım tamam sorumluluk almak istemiyor ama o kadar politik davranıyor ki ağzını bıçak açmıyor, istersen hemen yapalım istemezsen yapmayalım diyor sağolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?