2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

doktor eleviti haftada 2 güne düşürdü, demir hapı her gün aç karnına devam..bir gün magnezyum bir gün kalsiyum tablet..

:)) ah cnm varya bundan sonra canımın her istediği tatlıyı böreği yapmamaya karar verdim zaten.tarçınlı cevizli kek yaptım demiştim ya 3te 2sini ben yedim,babamız 3te 1ini anca yemiştir yani. çocuğum tarçınlı çocuk oldu valla ama gidip gidip mutfağa yedim.bundan sonra hamur kömür yapmıyorum.alıyorum çünkü kilo.bende dikkat edicem bundan sonra ,yoksa sonum harap valla

cnm anladım anlatmak istediğini.ben çook yürüyünce oluyor o ağrı,doktorumada danıştım rahim genişlediği için olur dedi ama genelde dikkat ettim çok yürüdüğümde oluyor..yorulmaya gelmiyor sanırım ondan

iyi pazarlar herkese
suyun nekadar değerli olduğunu bılıyordum da musluktan akan suyun kıymetını 2 gundur anladık.taşıma suyuyla mutfak dönmüyor hele wc hiç dönmuyor:)neysekı 2 günlük su rezıllıgınden sonra bugun su geldı şırıl şırıl mutfagı temızledım belim koptu agrısından uzanamıyorum size bakayım dedım.dün bebetto nun fabrıka satış magzasını kesfettım zaten o markayı cok severım oğluşuma atkı bere tulum yelek ve üst pijama ya 17 tl verdım kumasları da yumusacık.bursalı olan varsa tarıf edebılırım.alışverısı severım bıde markayı ucuza aldım mı daha cook severım:)napalım daha odasını alıcaz 3000 lıra verıcez eşimde kriz var kriz var dıye dıye geziyo evde:)ekonomı yapmak boynumuzun borcu oldu yanı.dün aksam saçma sapan bı düğüne gıttım hava 12 derece adam havuz başında düğün yapıyor bı yerlerımız dondu resmen. takıyı taktık kactık.geleneksel olaylara bayılan kojam bıle düğüne tahammul edemedı soguktan.benım de işime geldı valla.tanımadıgım ınsanların düğününe gıtmekten ve bayram zıyaretlerınden hıçççç hoşlanmıyorum,eşim de bi okadar sever:)tencere kapak gıbıyız valla.öptüm herkesin bebeşini ayaklarından16

Son düzenleme:
istanbulda belis var mı bilmiyorum ki bi araştırayım bakalım:44:

belisin ankarada kendine ait mağazası yok ama bir sürü bebk magazasında ürünü var..tüm çeşitleri yok,1örnnek oluyor genelede o yuzden 4 magazaya baktım 4 çeşit görmüş oldum:)
bu arada bugun avm ye gıttık.
H&M mağazası diye biyere gırmiştim, hamıle kıyafetı de varmış bebk de.. oğluma beyz kadiye bere ve patık aldım kendımede gomlek

hayırlı olsun şekerim güle güle giyin oğluşunla ben daha zırnık almadım bakıyom sadece ama bebek odasını beğendim sanırım alıcam 2.500 tl napiim artık açıcaz kesenin ağzını bakmak istersen eğer şeker bebe bonbon oda takımı diye geçiyor tatlım

var canım var benim oo

soranlar için ; belis ümraniye sondurakta var.

bu durumda benim alma gereken kilo 13400 gram buda demek oluorki artık doğuma kadar daha dikkatli gitmeliyim

bende keke hiç dayanamıyorum.kızımda cok seviyor onun için yapıyorum güyyaa ama yarısından cogunu ben yiyorum :)
3 ayımız kaldı biraz daha sabredip emzirme döneminde acısını cıkarırız inşallah
emziren kadın günde 600-700 ml kadar süt üretilir..bu miktarı cocuk 1 günde emer genelde ve anne emzirme esnasında 500 kalori yakar
kısacası emzirme döneminde cok güzel kilo veriliyor.12 kilo alsak dogum sonrası 8 kilo gidiyor kesin.kalan 4 kiloyu hatta fazlasınıda emzirme döneminde versek cagla şikel gibi oluruz

demir hapı içemiyorum ben tatlım yaa dehşet mide yanması yapıyor ölüyorum resmen

hangisini kullanıyorsun? ferro sanolda beni mahvetti doktoruma söyledim feramet isimli demir ilacı verdi.
cok rahat içiyorum bunu
sende degiştir istersen .demir cok önemli.emzirme döneminde bile almamız gerekiyor cnm.

bu durumda benim alma gereken kilo 13400 gram buda demek oluorki artık doğuma kadar daha dikkatli gitmeliyim
sen kaç kilo aldın ?

bende bugun temızlık yaptım,normalde elım kolum ağrır ama artık yorulunca direk karın bolgeme ağrı giriyo

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr nabersiniz

pazar nasıl geçti bakem
bizimki çok yoğundu ama güzel bi pazardı...
niye sabahın 8'inde kalktık bugün zavvallı eşim pazar günüde erken kalktı kpss sınavı için bende onu yanlız bırakmamk için yanında gttim
çıkıştada sahile gittik bisiklet sürmeye tabi ben sürmedim ama sürmeyide çok istedim denedim birazcık ama yok rahmi çok zorluyo die tırstım dedim ben almıyım
çok deliyim dimi ya

slm kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir :) perşembeden beri giremiyorum nete doğru düzgün temizlikti gelendi gidendi derken ooo pazar olmuş :) geçmişe doru şöle bi bakim bakalım neler olmuş :)

kız ayşecik nasılsın :) maşallah kızına güzel poz verdi mi bari annesi :) canım benim doktorlar zaten bunu söylüo benim raporumda da yazıo yüzde 70 die, ama içimizi ferah tutalım nihayetinde o baktığında bişi olmayabilir ama sonraki gün bir anomali gelişebilir allah göstermesin.. inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)

canım havlu seti almayabilirsin ama iki üç tane havlun olsun çünkü bu yaramazlar banyodan çıkıp kurulanırken çişlerini yapıveriolar eeee bi de o anda diğer havlun kirli olabilir yedek olsun yani :) ben iki tane başlıklı bebiş havlusu aldım bi de o setlerden alcam içinde yine başlıklı havlusu ve bornozu olanlardan :) yeğenime almıştık 4 yaşında bornozunu hala giyiyo kuzum

canım hamileleri uyarmak adına bu felaket senaryolarını anlatanlara sinir oluyorum.. tamam belki iyi bişi yapmaya çalışıolar ama bizim psikolojimizi hiç umursamıolar kızıyorum.. ona bakarsan yarına çıkacağımızın garantisi de yok ki tamam bunların farkında olarak yaşıyoruz ama buna takıntılı olmamak lazım.. sen ne beğeniosan al canım dediğin gibi allah göstermesin kötü bişi olsa hiç bişe almasan da bebişe sonuç yine aynı oluo üzülüosun yani ... bak kızım karnımda allaha şükür sağlıklı ama düşük yaptığım bebişi de düşünmeden edemiom oysaki hiçbişe almamıştım ona zaten sekiz haftalıkken gitmişti..

ayyy biz her akşam oturup izlioz kızımızın videosunu eşim dio ki radyasyon yayıomuş bu çok yaptırmak bebişe zararlı olmasa her ay gidip yaptırırdık bebişimizi görürdük ne güzel :) nie korkuo ki bazı erkekler bebek oynayınca anlamıom, eeeee sen koydun onu oraya ne korkuosun demezler mi adama

canım ya iyi demişsin tedbirli olmakta fayda var ama iki ay evde lohusalık psikolojisiyle kafayı yemeyelim sonra

arkadaşlar selamlar,

öncelikle hepinize hayırlı olsun diyeyim , allah bebişleriniz sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
ben de mart annesi olacagım nasip olursa benden ileri oldugunuz için deneyimlerinizden faydalanmak adına arada bir takip ediyorum.
size bir sorum olacak, sanırım hepiniz çatlak kremi kullanmya başladınız ben de LIERAC almayı düşünüyorum netten. acaba güvendiğiniz ve öneribleceğiniz bir site var mi? malum nete guvenilmiyor pek sahte olabilir falan gibi şeyler duyuyorum.

şimdiden çok teşekkür edrim

amin aminnn millet 40 günde yarısından fazlası gidiyor diyor ama ben kesin ozmanda veremem ama tutucam boğazımı en azından karınca kararınca yiycem ozman..bol bol su diyor doktorlar.umarım sütümüzde gelir veletlerimizde emer inşallah..kilo vermek ikinci planda kalsın..

valla tatlım ben vaselin kullanıyorum sıfır çatlağım var şuan.malum bizim göbişler şişti artık.3 ayımız kaldı dahada şişecek bundan sonra da çatlamaz inşallah..bir tek dizden yukarı bacaklarımda azıcık kılcal damar çatlaması gibi şeyler oluştu.oda her anne olan arkadaslarımda var öyle diyolar daha doğrusu..badem yağı kıllanma yapıyor kullanma derim.benim teyzemin kızı vaselin kullandı çatlağı yok bide o kız annesi oldu.benim oğluşum olucak (hani kızlarda karın daha çok şişer oyüzden dedim).kokusuz vaselin aldımtiksinti vermesin kokusu diye.. ama sen bilirsin yinede ,şimdi topiğimizdeki arkadaslarda sana cevap yazar,aklına hangisi yatarsa ondan alırsın cnm... Allah sana da hayırlı evlat ,kolay doğum nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…