2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
2 gündür düğünlerde sürttüm vallahi çocuğum sesten ne olduğunu şaşırdı eşimin yakın arkadası evlendi.kına düğün derken onca müzikten ben rahatsız oldum kimbilir bebişim nası rahatsız oldu gümbede gümbede,zaten eve geldiğimizden beri hiç kıpırdamadı valla transa geçti benim sıpa heralde kıyamam ona ben, rahatsız olmamıştır inşallah minnoşcağzım benim :120:

Gunaydin hanimlar
ben derse gidip geldim yakin yer ama insan yoruluyor. ev yine herzamanki gibi savas alani
hsonlari evin icine miciliyor maalesef bebek dogunca bir yardimci tutmazsam basedemicem.
brde amerikan mutfak olayi mahfediyor evi.
geldim muzla bir sut ictim simdi biraz dinleneyim mutfaktan baslicam.

canim ben kizimda kako yagi badem yagi zyagi karistiriyordum
surdum ama catladi tabi oyle deli gibi degil.
simdi kremden cok zyagi suruyorum onuda hep unutuyorum zaten
sonumu Allah hayir etsin diyorum.
daha once alisveris yatigim bir site vardi hani su sut artsin diye malt icecekler var ya onlardan almistim
sorunla karsilasmadim ozelden atarim adini canim ordan bakabirsin kremine

cnm ultrasonda çlçüp gönderiyolar teste o anda kaç haftalıksa ona göre test yapılıyo

kızlarrr günaydınnn :))
dün gezdik biraz babişle bebek odası baktık fiyatlar baya uçuk ama artık karar vermeliyiz kesin artık 7 ekimde odasını alıcam çünkü ben ağırlaştıkça yürümek zorlaşıcak galiba dün eve geldiğimde çok feci yorulmuştum tabanlarım ve kasıklarım çok ağrıdı :))
bu arada artık söleyebilirm mandalina isteye hamişler sonunda ist a da geldi dün carrefoura uğradıkkk gördümm ve kendimi kaybettim 4 5 tane yedim sonuç cır cır oldum :))

Günaydın kızlar nasılsınız bakimm :)
haftasonum yogundu benım cumartesı sınav vardı eşimle sınava gittik sınavdan sonra eşim süpürge toz alma işlerini
yapmak üzere eve gitti :) ben de dosya vardı mali müşavire
gidicek onu götürdüm aksaray a sonra ordan pazara gittim pazardan eve gittim az dınlendım
tam mutfaga giriodum yemek ıcın annemle kzıkardesım geldı otruduk bıraz sorna ucumuz gırdık sağolsunalr yardım
etiiler yaptık yemeklerı sadece pilav kek tatlı kaldı yapılcak onalr gidince de onalrı yaptım en sonda evi sildim
masayı kurdum salataları yaptım görümcemler geldi oturduk ye iç okey oyna derken gec oldu yattık pazar sabahı da
aynıs ekıl kahvaltı flm sonrada dısarı cıktık sahıle gıttık gezdık dolandık ve annemlere gittik en son gece de eve geldık direk
yatış...sabahta kalkıp işe geldım işte..baya hareketli gectı haftasonu :)

meloonecim merdivenden düşmüşsün doktora gittin mi nasıl oldun ? hersey yolundadır ınsallah

gamzecım usg de hata payı var ya o sebeple dr kendısını garantıye almak ıcın yaptı sanırırm öyle

daha önce başlarına öle bişi geldiyse olabilir yani...ama bariz bişi olsa da gozukurdu..maşallah bebısınee

Günaydın Arkadaşlarrrr Nasılsınız bakalım?

Huzurlu, mutlu, sağlıklı, güzel ve hayırlı haberlerle dolu bir hafta olsun inş.....

Dün sınavım vardı KPSS.Çok şükür iyi geçti sayılır.Enazından stresim gitmiş oldu.Bakalım hakkıma hayırlısı olsun inş...Geçen yıllardan bildiğim için hızmama kadar çıkardım gittim.Saçında tel tokası olanları bile dışarı çıkardılar,çıkartıp girsinler die.Ama benim sandalette öyle metaller taşlar vardı ki bende unutmuştum sonradan aklıma geldi ama umarım farketmezler dedim:) Öylede oldu metallerle,taşlarla dolu sandaletle girdim sınava kimseciklerde farketmedi:)Akşam üzeride eşime kışlık patlıcan biber közlemelerimi de yaptırdımm mangalda ohhhh ne güzel bitti bu iş de....

canım valla inşallah öyle olur ben tartıldım şimdi 73,9 kilo geliyorum 67 kilo ile başlamıştım.6,9 kilo almışım yani. ama bu aralarçok yoruldum kız kardeşimin eviydi felandı derken.neyse bitti şükür. emzirmeyi bende en az 1 yıl düşünüyorum ama allah nasip ederse tabi

nasılsınız umarım herşey yolundadır
doğum hazırlıklarınıza başlıyın diyorrrrrrrr anammmmmmmmmmmm
korkuyom be yaaaaaaaaaaaaa

nasılsınız umarım herşey yolundadır
doğum hazırlıklarınıza başlıyın diyorrrrrrrr anammmmmmmmmmmm
korkuyom be yaaaaaaaaaaaaa

kız daha cok var doğuma kım dıo onuu

günaydın canım kpss bı garip geldı bana yaa hoş hiç çalışmamıştım sorularında çok zor oldugunu söyleyemem
iyiyidi ama enteresan bi uslub vardı bu sefer sanki...alıştıgım ösym den daha farklı soru sekıllerıyle karsılastım
neyse hayırlısı olsun napalımm :) ne güzel halletmısın patlıcanalrı benım daha domateslerım duruyo yaaa
yarında bi kurabıye siparişi teslim edicem bu akşam kurabuyelerı yapıp süslerim yarında domateslerı kayantırım ancak
napim anacım :)

herkese günaydın..cuma günü doktora gittim.bebeğin suyu daha iyiymiş.şeker yüklemesi yapıldı.çok kötü oldum.başım döndü midem bulandı.benden size tavsiye yanlız gitmeyin şeker yüklemesine.ben babayiğitlik yaptım eşime gelme gerek yok dedim.kayınvalidemin evi yakındı gidip orda yattım sonra..çok şükür sonucu iyi çıktı.oğlumda 50 lik yüksek çıkmıştı 100 lük yaptırmıştı doktor.o daha da kötü.bide yanınızda limon götürün.limonata gibi oluyo.kasılmalarım içinde magnezyum verdi doktor.bebeğim 776 gr.olmuş.benden haberler bu kadar.

sabah sabah sinirimden çatladım.bugün misafirim var.iş çıkışı gelicekler 3 ten sonra.yani eve beraber gircez.haftada 2 yarım gün gelen temizlikçim var.sabah işe gelicem baktım gelmedi.aradım.ne dese beğenirsiniz.ben artık gelmicem.be mübarek şimdimi söylenir bu.dahada dün akşam konuşmuştuk.neden dün söylemedin dedim.kem küm etti.eşim sabah dediki artık gitme falan.misafirim olduğunuda biliyodu.e ben ne yapacağım şimdi.dedim.misafir olmasa sorun değil.ama hafta sonundan çıktık 3 çocukla ev dandini.söyleseydi ben akşam temizler yatardım.insanlar ne kadar düşüncesiz ya.mecbur işe geldim.eski merdivencimizi aradım.o da başka biryere söz vermiş yarım gün.artık yalvar yakar kabul etti.1-2 saat gidip evi düzene koyacak.ama hala çok sinirliyim.hem şimdi yeni birisini aramam lazım.ama bir taraftanda böyle biriyle devam etmediğim için mutluyum.

bende bu hafta gidicem şeker yüklemesine bakalım hayırlısı olsun gitmeden önce yapılacak bişi varmı

bende bu haft
a gidicem şeker yüklemesine bakalım hayırlısı olsun gitmeden önce yapılacak bişi varmı

aç karnına gidiceksin.bide dediğim gibi limon götür yoksa tadı çok iğrenç.önce şekeri içmeden kan alıyolar.içtikten 1 saat sonra tekrar alıyolar.şekeri(glikoz)eczaneden aldırdılar bana ama belki sizin hastane kendi veriyodur.yanında da biri olsun mutlaka.belkide hiç etkilenmezsin ama nolur noolmaz.biraz baş dönmesi ve mide bulantısı yapabiliyor.kan alan kız ilk bebeğinizmi dedi.hayır 4.deyince şok oldu.suratıma baktı tekrar.peşpeşemi oldular küçüklermi dedi.en büyüğü 14 en küçüğü 4 dedim inanmadı.tabii benim çok hoşuma gitti bu durum:))6 kilo almışım toplamda.son 1 hafta hiç kilo almamışım.geçen hafta 2 kilo almıştımya.onun 1 kilosu bu hafta içinmiş heralde.diğer gebeliklerimde şimdiye kadar 10 kilo almıştım.ama bundada artar bu haftadan sonra.

Kızlar günaydın facebook Bübchen Türkiye sayfasında hediyeli yarışma kısmına girin ( biraz zorlanılıyo girerken ama güvenlik hatası falan diyo ekranın altında çıkan bölümü onaylarsanız giriyor )
5 soru soruyor.
Kazananalara Bübchen seyahat seti veriyor. Ben şansımı denedim.

Gerçi bu tarz yarışmalarda hiç yüzüm gülmedi ama olsun denemekten ne çıkar :))))

İlk defa geçenlerde Milupa anne bebek kulübünden hediye geldi keyiften havalara uçtum. Hihih dediğim gibi hiç mi hiç şansım yoktur böyle şeylerde

Saol canım benim yok aslında ayaktada çok durmuyorum ama bende anlamadım eger devam ederse doktorumu ararım artık tamam tatlım dinlenirim cok saol

Anladım canım bende tedirgin oldum ama şimdi içim daha rahat saol canım

Yaa dikkat et canım bende agrı devam ederse doktorumu arıcam canım sende kendine ii bak tatlım yat dinlen bol bol

Yaa dikkat et canım bende agrı devam ederse doktorumu arıcam canım sende kendine ii bak tatlım yat dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…