canim ben kizimda kako yagi badem yagi zyagi karistiriyordumarkadaşlar selamlar,
öncelikle hepinize hayırlı olsun diyeyim , allah bebişleriniz sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
ben de mart annesi olacagım nasip olursa benden ileri oldugunuz için deneyimlerinizden faydalanmak adına arada bir takip ediyorum.
size bir sorum olacak, sanırım hepiniz çatlak kremi kullanmya başladınız ben de LIERAC almayı düşünüyorum netten. acaba güvendiğiniz ve öneribleceğiniz bir site var mi? malum nete guvenilmiyor pek sahte olabilir falan gibi şeyler duyuyorum.
şimdiden çok teşekkür edrim
Kızlar Merhaba,
Dün bahsetmiştim 4lü test sonuçlarımda sorun çıktığından. Şimdi diğer forumlara da bakarken biri 4lü test taramasında gebelik haftasının yanlış yazıldığını o yüzden riskli sonuç verdiğini, hafta düzeltiğinde riskin kaybolduğunu söylemiş. Ben de bundan ümitlendim. Çünkü benim de tarihim 16+1 yerine 17+2 olarak yazıyor 4 lü test sonuç kağıdında.. Ama bebeğim ultrasonda 1 hafta önden gidiodu, acaba o tarihi baza alarak mı 4lü test yapılıyor yoksa SAT a göre mi?
Yanında 3lü ya da 4lü test sonucu olanlar kontrol edebilirler mi acaba?
bende keke hiç dayanamıyorum.kızımda cok seviyor onun için yapıyorum güyyaa ama yarısından cogunu ben yiyorum :)
3 ayımız kaldı biraz daha sabredip emzirme döneminde acısını cıkarırız inşallah
emziren kadın günde 600-700 ml kadar süt üretilir..bu miktarı cocuk 1 günde emer genelde ve anne emzirme esnasında 500 kalori yakar
kısacası emzirme döneminde cok güzel kilo veriliyor.12 kilo alsak dogum sonrası 8 kilo gidiyor kesin.kalan 4 kiloyu hatta fazlasınıda emzirme döneminde versek cagla şikel gibi oluruz
nasılsınız umarım herşey yolundadır
doğum hazırlıklarınıza başlıyın diyorrrrrrrr anammmmmmmmmmmm
korkuyom be yaaaaaaaaaaaaa
Günaydın Arkadaşlarrrr Nasılsınız bakalım?
Huzurlu, mutlu, sağlıklı, güzel ve hayırlı haberlerle dolu bir hafta olsun inş.....
Dün sınavım vardı KPSS.Çok şükür iyi geçti sayılır.Enazından stresim gitmiş oldu.Bakalım hakkıma hayırlısı olsun inş...Geçen yıllardan bildiğim için hızmama kadar çıkardım gittim.Saçında tel tokası olanları bile dışarı çıkardılar,çıkartıp girsinler die.Ama benim sandalette öyle metaller taşlar vardı ki bende unutmuştum sonradan aklıma geldi ama umarım farketmezler dedim:) Öylede oldu metallerle,taşlarla dolu sandaletle girdim sınava kimseciklerde farketmedi:)Akşam üzeride eşime kışlık patlıcan biber közlemelerimi de yaptırdımm mangalda ohhhh ne güzel bitti bu iş de....
herkese günaydın..cuma günü doktora gittim.bebeğin suyu daha iyiymiş.şeker yüklemesi yapıldı.çok kötü oldum.başım döndü midem bulandı.benden size tavsiye yanlız gitmeyin şeker yüklemesine.ben babayiğitlik yaptım eşime gelme gerek yok dedim.kayınvalidemin evi yakındı gidip orda yattım sonra..çok şükür sonucu iyi çıktı.oğlumda 50 lik yüksek çıkmıştı 100 lük yaptırmıştı doktor.o daha da kötü.bide yanınızda limon götürün.limonata gibi oluyo.kasılmalarım içinde magnezyum verdi doktor.bebeğim 776 gr.olmuş.benden haberler bu kadar.
bende bu haft
a gidicem şeker yüklemesine bakalım hayırlısı olsun gitmeden önce yapılacak bişi varmı
slm canim gecmis olsun dikkat et kendine cokk ayakta kalmaktanda oluyor gercekten ayaktami cok kaliyorsun dinlenmen gerek bol bol yoksa benimde oluyor öyle agrilar dinlenince geciyorrr..gecmis olsun tekrardan dinlen bol bol canim benimmm.............
cnm benimkininde ayakları midemin altında.korkulucak bişey yok ,panik yapma canım ,erken doğum dediğin şey serviks uzunluğuyla alakalı..boşyere panik yapıosun
kız vallahi okurum canına seninbence hemen eline iki zil al tak oyna ne güzel 4 kilo almışsın bebeğinin gelişimi iyi gidiyorsa kilo almaman senin için iyi kuzucum.62 ile hamile kaldım bugün tartıya çıktığımda dedimki kendime Aslıcım tombiş günler seni bekliyor 68 kilo olmuşum heheheyyytt şok geçirdim,bende 2 hafta öncesine kadar sadece 2 kilo almıştım,şimdi 10 günde bir 2 kilo alıyorum.çünkü deli gibi yiyiyorum ,bütün tatlılar benimmm tatlı bulamazsam alıyorum bi elime ceviz bi elimede nutella kutusu kaşıkla Aslııı kaşıklaaa korkma bebişim iyisin iyiiii
Çok sağol canım benim. Dinleniyorum evde işte...
Canım ben aynı şikayetlerle gittim. Erken doğum başlangıcı dedi, şimdi evde yatıyorum. İlaç tedavisne başladık. Bebek çok rahme dayanmış. Senınkı belki alakasız bir durumdur. Ama yine de doktora git canım, ihmal etme...
Canım yaa çok sağol... çok tesekkur ederim. bebek o kadar aşağıdaki korkuyorum açılma olucak diye. senin oğluşun kaç aylıktı doğdugunda canım? bir de almanyada ne güzel sistem. keşke tr de böyle olsa...
Çok sağol canım benim. Dinleniyorum evde işte...
Canım ben aynı şikayetlerle gittim. Erken doğum başlangıcı dedi, şimdi evde yatıyorum. İlaç tedavisne başladık. Bebek çok rahme dayanmış. Senınkı belki alakasız bir durumdur. Ama yine de doktora git canım, ihmal etme...
Canım yaa çok sağol... çok tesekkur ederim. bebek o kadar aşağıdaki korkuyorum açılma olucak diye. senin oğluşun kaç aylıktı doğdugunda canım? bir de almanyada ne güzel sistem. keşke tr de böyle olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?