2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Doktorum bugün detaylı ultrason temiz çıktığı için risk yok, zaten 2li ve 4lü test sonuçları çok güvenilir değildir önemli olan ultrasonda bir sorun olmaması dedi.. Bu testler gerçekten neden yapılıyor artık hiç anlamıyorum. Neyse sorun yaşayan herkes hayırlı haberler alır inşallah kızlar..

Son düzenleme:

herkes seker yuklemesını yaptırmış. benım doktorum 28. haftaya kadar zamanı var dedi. bakalım beklemedeyiz. geçmiş olsun cnm sana da. atlatmışşın, şekerin de çıkmamış ne güzel...

kızlar ist. capacity avm de zemin katta mayoral diye bi bebek-çocuk giyim mağazası var
süpper şeyler var yaa bayıldımm resmen fiyatalr yüksek azbucuk ama çok güzel ve kaliteli şeyler var
yolunz düşerse bakın derim :)

bir de bu haftalardan sonra ödem yüksek tabsıyon şikayetlerımız artabılır yoğurt tuketımı yukske tansıyonu
engelliyormuş aklınızda bulunsun 15 yıllık bi arastırma soncuuymuş bu öğünlerınızde bulundurun mutlaka :)
özellikle tansıyon rahatsızlıgı yasayan , kılolu , ve daha önce preeklampsi yasamız hamişler...

temizligi bitirdim cok sukur daha cuma temizlik yapmistim
h sonu evdede durmadik guya
sol gogsumun alt tarafi batmaya basladi yine. yorgunluktan sanirim
kizimda kresten geldi yedirdim birseler ama huysuzlugu ustunde oyuncagini kaybetmis bulamiyoruz
doktor eleviti haftada 2 güne düşürdü, demir hapı her gün aç karnına devam..bir gün magnezyum bir gün kalsiyum tablet..
ben sadece elevit iciyorum onuda zorla aldim dr dan burda hic birsey vermiyorlar . demir icinde vardi elevitin umarm yeterlidir.
yoksa ayrica demir ilacimi getirtsem tr den bilemedim. zaten burdaki elevitede bir dunya para odedim ya bir ilac 75 tl olurmu ya

nasılsınız umarım herşey yolundadır
doğum hazırlıklarınıza başlıyın diyorrrrrrrr anammmmmmmmmmmm
korkuyom be yaaaaaaaaaaaaa
ya ben korkmuyorum da hep icimde bir merak var yani normal istiyorum acaba olurmu ?
dr la daha konusmadim ama bu gidisimde konusucam gelecek ayin 6 sinda randevum var
gunler zor geciyor.
masallah bebisine canim
yalniz su limon olayi benim aklima takildi benim bldigim limon sekeri indirir e o sekerli siviyi limonlu icince etki etmezmi
yani gercek sekeri az gostermez mi?
hakikaten sinir bozucu olmus keske onceden deseydi
valla bende 1 cocuk 1 koca hsonundan cikinca savas alani oluyor
3 cocukla hic dusunemiyorum ya Allah yardim etsin. calisiyorsun bide.
ben calisssam herhalde evi b.k goturur.

Son düzenleme:
sanırım bakara süresindeydi cocukları emzirme süresi 2 yıl olarak belirtiliyor.
inş hepimiz 2 yıl doya doya emziririz bebeklerimizi
ben kızımı hamd olsun 2 yıl emzirmiştim.

gözün aydın.birdaki hamileliginde yaptrmazsın bu testleri.sadece ense kalınlıgı ölcümü ve ayrıntılı usg yeterli bencede

herkes seker yuklemesını yaptırmış. benım doktorum 28. haftaya kadar zamanı var dedi. bakalım beklemedeyiz. geçmiş olsun cnm sana da. atlatmışşın, şekerin de çıkmamış ne güzel...

Ben de bir iki hafta içinde yaptıracağım ama şimdiden tasasına düştüm. Iyyyy çok iğrenç ya daha önce de diyetisyene gideceğim zaman yaptırmıştım. Düşük bile çıkmıştı o zaman şekerim ama bu sefer farklı tabiii. Hem PKO hem kilo şeker çıkma riski yüksek maalesef. İnşallah çıkmaz.
Bu ara tatlı şeyler midemi bulşandırıyor, normalde de hiç aram yoktur zaten. Bir de ilk defa c.tesi günü istifra ettim. Ama kendim kaşındım galiba Bİr günlük yemem gereken şeyi galiba bir öğün yedim :) Karamelli cornflakes, bir tutam ceviz, biraz erik kurusu ve süt :))) Canım istedei diye yapıp yiyim dedim anammm yapmaz olaydım.

evet canım yaa sureyi bende biliyorum. ama benim düşüncem ardından ikinciyi yapmak olduğu için kendimce proğram yaptım ama allah bilir tabi biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz ama

arzucum bende bursadayım. su rezilliğini atlatmışsın, kayınvalidemlerde yoktu ben yıldırımda olduğum için rahattım:) bana yazarmısın keşfettiğin yerlerii, çok memnun olurum.

evet canım yaa sureyi bende biliyorum. ama benim düşüncem ardından ikinciyi yapmak olduğu için kendimce proğram yaptım ama allah bilir tabi biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz ama
cnm bende peşpeşe dogururum diye hesap etmiştim ama bak 4 yaş olcak araları
insan kıyamıyor cocuguna.cok minik ve muhtac oluyorlar.o öyleyken tekrar bi bebek dünyaya getirmek insanı düşündürüyor.
ben acıkcası kızım bu kadar iştahlı emerken onu 1 yaşında memeden ayırıp hamile kalmak istemedim vicdanım rahatsız oldu
sonrasındada kızım büyükdükce rahata alıştım 2.bebek fikrinden vazgecmiştim ki kazara hamile kalıverdim :) dedigin gibi plan yapmak boşuna.Allah neyi nasip ettiyse o oluyor

benim alt komşum 2.kızını yeni dogurdu.ilk bebegi 2 aylıkken sanırım lohusalıgı bitti dönem tekrar hamiş kaldı.2 cocugun arası 11 ay düşünsene.ve kadın sezeryan oldu peşpeşe
size tavsiyem süt korur filan diye düşünmeyin kesninlikle cok ii tedbirinizi alın.

hanımlar günaydınn

sağola canım şimdi başka doktrlarında böle dediğini duyunca sizden rahatladım demekki genelde doktrlar söylüymuş..inşallah canım amimm..

hiç öle düşünmemeiştim havlu konusunda ben havlu takımını biraz büyüsün 6 aylıkken falan alırım diydum ....ama bu başlıklı tek havlulardan 1-2 tane daha alıyım bari haklısın yani çiş olayı olursa bebişimi neyle kurulıcam :))

evet ya sorma yok daha var yok nolur nolmaz ne gelirse allahtan napalım yani allah zaten kaldırmıcan acıyı vermez allah korusun yaa....sen düşük mü yapmıştın canım bilmiyodum ya üzüldüm şimdi bak yrrabbim verdi sana yine şükkürler olsun....

ay benim kociş izlemiyo dimi demezlermi diyrum herşeyin farkındayım ben korkmyrum diyo korktuğunu itirafda edemiyo .... ben izliyom hergün ağzını açıp esneyip duruyo sıpa ya allahım nazardan kötülüklerden korusun yavrumuzu....radyasyon yayıyo demek he bidaha çektrmem :))

günaydın canım
afiyet olsun mandalina lar ohh yarasın

yoğun bi haftasonu geçirmişin sende vuuu :))
allah razı olsun canım ...burdakilerin bi kaçına da aynı şeyi sölemiş doktrlar o yüzden rahatladım

nasılsınız umarım herşey yolundadır
doğum hazırlıklarınıza başlıyın diyorrrrrrrr anammmmmmmmmmmm
korkuyom be yaaaaaaaaaaaaa

benimkide acele etmeyin diyorrr

ödem he bol bol yoğrt yerim ben artık sağol bilgi için

arzucum bende bursadayım. su rezilliğini atlatmışsın, kayınvalidemlerde yoktu ben yıldırımda olduğum için rahattım:) bana yazarmısın keşfettiğin yerlerii, çok memnun olurum.

ben de bursadayım bana da tarif edin:)
bu arada oda takımını yatağı içinde uyku seti hediyeli olarak hem de sırf mdf den yapılmış takımını 2000 e bulduk biz. belis marka. isterseniz ben de size orayı tarif edeyim.

Kuzenimin 4'lü test sonucu 1:50 çıktı , detaylı ultrasona girdiğinde bebeğin barsaklarında sorun gözlendi. (down sendromlu çoocuklarda barsak ekojenitesi diye bir rahatsızlık oluyormuş)

amniyosentez yapıldı ve down sendromu %100 kesinleşti ve geçen hafta gebeliğine son verildi.

Çok ama çok yıpratıcı bir süreçti.

Yani ultrasonda birşeyler görünüyor illaki.

Zaten bebek alındığında down sendromlu olduğu kesinleşti. Ensesi çokk kalın ve kulakları aşağı düşükmüş.

Allah kimseye yaşatmasın, kimseye

ayşecim kardiolojiden geldim. bugün normal çıktı kalp atışlarım. zaten bizimkisi sürekli olan bi durum değil. yalnız doktora yemeklerden sonra fazla oluyor dediğimde belki şeker birden yükselip düşüyodur dedi. bana da mantıklı geldi. şeker yüklemesini yaptırayım tokluk ne çıkacak bakalım. açlık normal çıkıyorda. senin yanlış hatırlamıyorsan açlık kan şekerin düşük çıkmıştı bak belki bu durumdan kaynalanıyor olabilir.. doktoruna bi sor istersen canım.. doğuma kadar takip devam edecek benim.artık hayırlısı canım.

cok uzucu gercekten kacinci haftada sonlandirdi gebeligi?
ilk gebelikmiydi?

canım arzu söyleyecek bakalım aldığı yeri. belis iyiymiş bende duydum elimde katoloğuda var. çok iyi bi fiyata almışsın hep 2000in üstünde fiyat veriyolar.. nerden aldın söle bakalım bizede:)

Allah yardımcın olsun Amin kimseye vermesin rabbim

Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor.. Umarım en kısa zamanda kuzenin tekrar hamile kalır ve sağlıkla doğum yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…