Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor.. Umarım en kısa zamanda kuzenin tekrar hamile kalır ve sağlıkla doğum yapar
Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor.. Umarım en kısa zamanda kuzenin tekrar hamile kalır ve sağlıkla doğum yapar
ilk gebelik , 20.hafta canım.
kızlar bu arada ben kaç aylığım her kafadan bi ses çıkıyo anlamadım şu haftalıkları aya çevirmeyi bilen varsa bana da sölesin bi de ben bebeğimin tekmelerini hala çok aşağıda hissediyorum benimkinin dönmeye niyeti yok herhalde sizde nasıl acaba
canım arzu söyleyecek bakalım aldığı yeri. belis iyiymiş bende duydum elimde katoloğuda var. çok iyi bi fiyata almışsın hep 2000in üstünde fiyat veriyolar.. nerden aldın söle bakalım bizede:)
Kuzenimin 4'lü test sonucu 1:50 çıktı , detaylı ultrasona girdiğinde bebeğin barsaklarında sorun gözlendi. (down sendromlu çoocuklarda barsak ekojenitesi diye bir rahatsızlık oluyormuş)
amniyosentez yapıldı ve down sendromu %100 kesinleşti ve geçen hafta gebeliğine son verildi.
Çok ama çok yıpratıcı bir süreçti.
Yani ultrasonda birşeyler görünüyor illaki.
Zaten bebek alındığında down sendromlu olduğu kesinleşti. Ensesi çokk kalın ve kulakları aşağı düşükmüş.
Allah kimseye yaşatmasın, kimseye
ayşecim kardiolojiden geldim. bugün normal çıktı kalp atışlarım. zaten bizimkisi sürekli olan bi durum değil. yalnız doktora yemeklerden sonra fazla oluyor dediğimde belki şeker birden yükselip düşüyodur dedi. bana da mantıklı geldi. şeker yüklemesini yaptırayım tokluk ne çıkacak bakalım. açlık normal çıkıyorda. senin yanlış hatırlamıyorsan açlık kan şekerin düşük çıkmıştı bak belki bu durumdan kaynalanıyor olabilir.. doktoruna bi sor istersen canım.. doğuma kadar takip devam edecek benim.artık hayırlısı canım.
Yaa dikkat et canım bende agrı devam ederse doktorumu arıcam canım sende kendine ii bak tatlım yat dinlen bol bol
canım eğitim de oturuyorum ben sen;?
bende ışıklar askeri lisesinin altında oturuyorum duaçınarında çalışıyorum canım çok yakınız
bende 23.haftamdayım
58ile başladım,62,5 ve 63arası gidiyorum
19haftamdan beri kilo almadım sabit:)
bazı haftalar bir anda kılo alıyo,bazı arkadaşlarda demişya hiç almasım 10gunde 2kıloa aldım diye..
demekki o dönemler bbekte bi gelişim oluyor hemencik alıyoruz..
12/14kılo ile bitirsek ne güzel olurr:)
başta çekirdekçim amin rabbim herkezinkini korusun
güzel 1hafta geçirsin topikimizin anneleri ve zuzuları
ay biz buyaşta abi zoruyla kpss ye girerken kimse girmedimi dedikbugün çıkmış herkez ayşecim garipti sorular ve tarih sevmem zor geldi bana mantıktı hep soru değil yorum gibi ay yine 60 70 e 85 90almadıkça zaten giremeyiz cmt sınav sonu bizde babaya gittik erken çıktı yemek market derken gezdik gece eve geldik ölmüşüz pz baba girdi oda tarihçi :) matamatik türkçe yapmamış oda aynı yani yine ev karusu ve aynı iş devam
bizim bızdık hep aşağılarda cmt yemek yiyoruz gidiyor geliyor vaj... oraya vuruyor enson dayanamadım açılcak kapı düşecek aşağıya aklı başına gelecek diyorum babamız gülmekten öldü olurmu diyor nebileyim azcık daha zorlasa becerecek ya bu bebişler 5aydan sonra yukarı çıkmıyormu aşağıda durdukça yürümekte zor oluyo gerçi pz teyzesiyle konuşurken ilkez güçlü bi tekme yolladı ciciler alıyo teyzesi ekrandan gösteriyor sevindi sanırım bu saatte bidaha anca tepikledi tüm gücü akşam harcadı herhalde
ay yeşimcim hele melon doğumları bakımı anlatıyorya benim kardeşte abd okuyor dedim para olsa yanına gelsem eh uçaklar kolay bulunur e kalacak yerde var ama işte sigorta olmayınca doğumu burda düşünüyoruz orda batar çıkarız herhalde ama bi anda çift vatandaş ama sağlık allah kolaylık versin ki tedaviye benim halalar bile buraya dönüyor orda pahalı diye
kızlar bu arada ben kaç aylığım her kafadan bi ses çıkıyo anlamadım şu haftalıkları aya çevirmeyi bilen varsa bana da sölesin bi de ben bebeğimin tekmelerini hala çok aşağıda hissediyorum benimkinin dönmeye niyeti yok herhalde sizde nasıl acaba
günaydın kızlar bu sabah tahlil oldum sonuçlarımı akşama doğru alacam doktora göstercem perşembe günüde ikinci tetonoz aşısı için sağlık ocağına gidecem oradan kendi doktoruma gidecem bakalım sol tarafımdaki baskı ne durumda düzelmiştir inşallah bebiş yoruldumu neler oldu perşembe günü öğrencez
Günaydın kızlar nasılsınız bakimm :)
haftasonum yogundu benım cumartesı sınav vardı eşimle sınava gittik sınavdan sonra eşim süpürge toz alma işlerini
yapmak üzere eve gitti :) ben de dosya vardı mali müşavire
gidicek onu götürdüm aksaray a sonra ordan pazara gittim pazardan eve gittim az dınlendım
tam mutfaga giriodum yemek ıcın annemle kzıkardesım geldı otruduk bıraz sorna ucumuz gırdık sağolsunalr yardım
etiiler yaptık yemeklerı sadece pilav kek tatlı kaldı yapılcak onalr gidince de onalrı yaptım en sonda evi sildim
masayı kurdum salataları yaptım görümcemler geldi oturduk ye iç okey oyna derkengec oldu yattık pazar sabahı da
aynıs ekıl kahvaltı flm sonrada dısarı cıktık sahıle gıttık gezdık dolandık ve annemlere gittik en son gece de eve geldık direk
yatış...sabahta kalkıp işe geldım işte..baya hareketli gectı haftasonu :)
meloonecim merdivenden düşmüşsün doktora gittin mi nasıl oldun ? hersey yolundadır ınsallah
gamzecım usg de hata payı var ya o sebeple dr kendısını garantıye almak ıcın yaptı sanırırm öyle
daha önce başlarına öle bişi geldiyse olabilir yani...ama bariz bişi olsa da gozukurdu..maşallah bebısınee
burada yazmışlar canım bak :) ayrıca benım bebıs otururken aşağıdalar vuruyo
uzandıgımda veya otururken arkama yaslandıgımda göbeğime göbek deliğimin üst tarafına doğru vuruyo
sanırırm sık sık pozisyon değiştiriyo benimki çünkü çat oraya vuruyo çat buraya
1 Aylık Gebelik (ilk 4 hafta)
2 Aylık Gebelik (4-8 haftalar arası)
3 Aylık Gebelik (9-12 haftalar arası)
4 Aylık Gebelik (13-16 haftalar arası)
5 Aylık Gebelik (17-20 haftalar arası)
6 Aylık Gebelik (21-24 haftalar arası)
7 Aylık Gebelik (25-28 haftalar arası)
8 Aylık Gebelik (29-33 haftalar arası)
9 Aylık Gebelik (34-40 haftalar arası)
10 Aylık Gebelik (40 haftadan sonraki dönem)
kaynak : HAFTA HAFTA GEBELİK (HAMİLELİK)
canım işte benim bildiğimde bu ama diyolarki ilk ay 6 hafta hesaplanıyo böle deyince kafam karıştı sağol canım
burada yazmışlar canım bak :) ayrıca benım bebıs otururken aşağıdalar vuruyo
uzandıgımda veya otururken arkama yaslandıgımda göbeğime göbek deliğimin üst tarafına doğru vuruyo
sanırırm sık sık pozisyon değiştiriyo benimki çünkü çat oraya vuruyo çat buraya
1 Aylık Gebelik (ilk 4 hafta)
2 Aylık Gebelik (4-8 haftalar arası)
3 Aylık Gebelik (9-12 haftalar arası)
4 Aylık Gebelik (13-16 haftalar arası)
5 Aylık Gebelik (17-20 haftalar arası)
6 Aylık Gebelik (21-24 haftalar arası)
7 Aylık Gebelik (25-28 haftalar arası)
8 Aylık Gebelik (29-33 haftalar arası)
9 Aylık Gebelik (34-40 haftalar arası)
10 Aylık Gebelik (40 haftadan sonraki dönem)
kaynak : HAFTA HAFTA GEBELİK (HAMİLELİK)
gunaydın canım ınsallah temzı cıkmsıtır tahlılelrın :)
canım işte benim bildiğimde bu ama diyolarki ilk ay 6 hafta hesaplanıyo böle deyince kafam karıştı sağol canım
evet canim yaaa daha gecen konustuk sakarliktan yani geldi buldu yinee haatövbe tövbe allahima cokkk sükür birseyim yokk agrim sancim kanamam falan sadece vurmanin etkisinden bacagimda birde popomda morluklar var iste onlarda gecer artik tekrar msj icin cok tesekkür ederim canim benim kendine cokk iyi bakk prensesede3 ....
bu belirtiler bende çoktan başladı özellikle diş eti kanamaları :)inşallah bakalım akşam üzeri belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?