2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar bu arada ben kaç aylığım her kafadan bi ses çıkıyo anlamadım şu haftalıkları aya çevirmeyi bilen varsa bana da sölesin bi de ben bebeğimin tekmelerini hala çok aşağıda hissediyorum benimkinin dönmeye niyeti yok herhalde sizde nasıl acaba

günaydın kızlar bu sabah tahlil oldum sonuçlarımı akşama doğru alacam doktora göstercem perşembe günüde ikinci tetonoz aşısı için sağlık ocağına gidecem oradan kendi doktoruma gidecem bakalım sol tarafımdaki baskı ne durumda düzelmiştir inşallah bebiş yoruldumu neler oldu perşembe günü öğrencez

başta çekirdekçim amin rabbim herkezinkini korusun

güzel 1hafta geçirsin topikimizin anneleri ve zuzuları

ay biz buyaşta abi zoruyla kpss ye girerken kimse girmedimi dedik bugün çıkmış herkez ayşecim garipti sorular ve tarih sevmem zor geldi bana mantıktı hep soru değil yorum gibi ay yine 60 70 e 85 90almadıkça zaten giremeyiz cmt sınav sonu bizde babaya gittik erken çıktı yemek market derken gezdik gece eve geldik ölmüşüz pz baba girdi oda tarihçi :) matamatik türkçe yapmamış oda aynı yani yine ev karusu ve aynı iş devam

bizim bızdık hep aşağılarda cmt yemek yiyoruz gidiyor geliyor vaj... oraya vuruyor enson dayanamadım açılcak kapı düşecek aşağıya aklı başına gelecek diyorum babamız gülmekten öldü olurmu diyor nebileyim azcık daha zorlasa becerecek ya bu bebişler 5aydan sonra yukarı çıkmıyormu aşağıda durdukça yürümekte zor oluyo gerçi pz teyzesiyle konuşurken ilkez güçlü bi tekme yolladı ciciler alıyo teyzesi ekrandan gösteriyor sevindi sanırım bu saatte bidaha anca tepikledi tüm gücü akşam harcadı herhalde

ay yeşimcim hele melon doğumları bakımı anlatıyorya benim kardeşte abd okuyor dedim para olsa yanına gelsem eh uçaklar kolay bulunur e kalacak yerde var ama işte sigorta olmayınca doğumu burda düşünüyoruz orda batar çıkarız herhalde ama bi anda çift vatandaş ama sağlık allah kolaylık versin ki tedaviye benim halalar bile buraya dönüyor orda pahalı diye

26.hafta bitince 6. ay bitiyor canim
ben bu ay sonu nasip olursa 6. ayi bitiricem.:)

Son düzenleme:
canım arzu söyleyecek bakalım aldığı yeri. belis iyiymiş bende duydum elimde katoloğuda var. çok iyi bi fiyata almışsın hep 2000in üstünde fiyat veriyolar.. nerden aldın söle bakalım bizede:)

evet 2,500 demişlerdi pazarlıkla ve üstelik 10 taksitle aldık. Güven Bebe
den. bakırcılar çarşısının çıkışında altıntop var onun sırasından aşağı iniyosun. bebeler sarayının tam karşısında. çok kolay yeri. Doğa modeli.3 kapılı dolap,şifonyer, büyüyen beşik, yaylı yatağı ve uyku seti.2000tl. suntalem olanı da 1400tl. düşünürsen.

amin Rabbım kımseye yasatmasın kuzenıne de sabırlar versın canım

eko mu cekıldı canım sana ??? ne guzel bişey cıkmamış
3 gundur sabah uyanıyorum bakıyorum çarpıntım var ve yemeklerden sonra da oluyo tabıı
hele cumartesı akşamı yatarken bı basladı zar zor uyyakaldım sabah uyandım gene carpıntı vardı
gece gectıde sonra mı basladı bılmıyorum yarın eko cekılıcek ıste bana da bakalım ıns bişi çıkmaz
ama çarpıntı cok fena etkılıo benı zaten bisürü işim gücüm var halsiz kalıyorum yaa...

şekerle ilgili söylediği mantıklı cidden olabilir....benım evet açlık kan şekerim düşük çıkmsıtı
sonra 50 lik şeker yüklemem çok yuksek olmasa da yuksek cıktı bılmıyorum kı ne iş anlamadım
hayatımda ılk kez böyle bişey yasıyorum :S

Yaa dikkat et canım bende agrı devam ederse doktorumu arıcam canım sende kendine ii bak tatlım yat dinlen bol bol

Sagol canım ya. Ama sen de ıhmal etme. çünkü benım agrılarım azdı ve ara ara oluyordu. sonuç bu çıktı. inşalaah senınkısı onemsız bırseydır.. :81:

Ben 64'le hamile kaldım şuan 69'um.İkiz bebişlerim olacak Allah kısmet ederse.Bence ideal gibi.Sağlık olsun da kilo önemli değil.Yeterki bebişler iyi olsun...

ben abd de degilim guney koredeyim. burda sigorta varsa normal dogum 500tl civari sezaryan 1200tl
sigorta yoksada ocagin batmis demektir. dr muayenesi 50tl civari sigortasiz. kasim ayinda yaptiricaz ins gunumuz dolsun diye
bekliyoruz. burasi asiri pahali bir ulke ozellikle gida. sebze fiytlari almis basini gitmis.

burada yazmışlar canım bak :) ayrıca benım bebıs otururken aşağıdalar vuruyo

uzandıgımda veya otururken arkama yaslandıgımda göbeğime göbek deliğimin üst tarafına doğru vuruyo

sanırırm sık sık pozisyon değiştiriyo benimki çünkü çat oraya vuruyo çat buraya

1 Aylık Gebelik (ilk 4 hafta)

2 Aylık Gebelik (4-8 haftalar arası)

3 Aylık Gebelik (9-12 haftalar arası)

4 Aylık Gebelik (13-16 haftalar arası)

5 Aylık Gebelik (17-20 haftalar arası)

6 Aylık Gebelik (21-24 haftalar arası)

7 Aylık Gebelik (25-28 haftalar arası)

8 Aylık Gebelik (29-33 haftalar arası)

9 Aylık Gebelik (34-40 haftalar arası)

10 Aylık Gebelik (40 haftadan sonraki dönem)

kaynak : HAFTA HAFTA GEBELİK (HAMİLELİK)

gunaydın canım ınsallah temzı cıkmsıtır tahlılelrın :)

evet canim yaaa daha gecen konustuk sakarliktan yani geldi buldu yinee haatövbe tövbe allahima cokkk sükür birseyim yokk agrim sancim kanamam falan sadece vurmanin etkisinden bacagimda birde popomda morluklar var iste onlarda gecer artik tekrar msj icin cok tesekkür ederim canim benim kendine cokk iyi bakk prensesede3....

inşallah bakalım akşam üzeri belli olur

ayşecim bu listenin bide farklısı var onda 6cı haftaya kadar ilk ay 40cı haftada 9ay seninkinin 2hafta tersi biz sana göre 6aydayız ama 5bitti diyoruz 22haftada aman 36 38 leri görelimde gerisi önemli değil sat a göre ay haftaya göre de hafta sayarız :)

ay biz minikin ekosunu çektirdik pıtır pıtır açıp kapanan bişey büyüklerinki nasıl ki kocaman dır inşallah kötü bişey çıkmaz

yeşimcim korede olduğunu biliyorum kız sık girenlerin bulunduığu yerleri öğrendik artık genelde koca huyları oturulan yerler eh çoğumuzu tanıyoruz artık sonrada resimlerden minişlerimizi inşallah

ay bide burda yemekler meyveler bahsediyoruz ya yurtdışı anneleri hakkınızı helal edin bulması alması nasıl zor biliyoruz inşallah şansınıza burdan gelen olur ısmarlarsınız yada türk marketleri bulup alırsınız ay canımız bişey istemiyo ama o aşerme çok farklı bişey deniliyor rabbim size daha çok kolaylık versin

Son düzenleme:
canım işte benim bildiğimde bu ama diyolarki ilk ay 6 hafta hesaplanıyo böle deyince kafam karıştı sağol canım

canım alıntı yaptıgım site bir doktorun sitesi...yanı demekkı dr lara göre yöntem bu :)

dıkkat ettıysen bu lıstede de 9. ay 6 hafta olrk hesaplanmış ha ılk ay ha son ay yanı :)

ama en iyısı bebegı haftasına göre takıp etmek bence yıne de bazıları ısrarla kaç aylık oldu dıe soruyolar...

onalrda gecer ınsallah canım yaa ben de 9 haftalık hamıleyken merdıvenden düşmüştüm popo üstü

çok zor oluyo yavas yavas gecmsıtı morluklar ama cok canım acımsıtı ...Allah ım korusun bebeklerımızı

ona emanet hepsi :) bı daha böle kazalar yasamayız ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…