2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlarr dün akşamm 4 tane yeşil mandalina yedim ve şimdi inanılmaz isal olmuşumm ( yaa mandalina isal yaprmı uff fecide karın ağrım var (

Canım ishal veya kabız yapan gıdalar kişiden kişiye değişiyo

demekkı sende ishal yaptı ama bu ara salgın varmış ben de aynı durumdayım :S

çok üzüldüm bebek için....verende allah alanda işte....allah yardımcısı olsun....

yani bende şimdi sorucam ayşe ama şimdi biz 6 aylık hamileyiz diyebilirmiyiz bendesoranlara 5 buçuk diyorum

canım ben soranlara 5-5,5 aylık dıyorum gecıyorum

canım benim doktorum her duştan sonra bebe yağı sürmemi tavsiye etti sabah akşam da lierac sür dedi.. bende şuan çatlama yok allaha şükür, netten unnado.com dan almıştım ben kremi, kuzenim de eczaneden almış aynısı bi farkı yok ve bir tane fiyatına iki tane alıosun netten alınca... bi de zaten faturasıyla yolluolar sahte olma imkanı yok yani canım ama tabi sen bilirsin..

bende zayıflama dönemimde keşfetmiştim.sole hazırlayıp içiyordum ödem atsın diye
ben ögütme makinasıda almıştım onda ögütüp kullanıyorum
birde tuzu koyu renkli bi şişede saklamak gerekiyor iyodun kayba ugramaması için.

Son düzenleme:
ah kıyamam motoru bozdun desene arkadaşım öncelikle geçmiş olsun cnm.bol bol sıvı tüket,ayran yap,meyve suyu yap doğal kendin meyvelerden..ishaldeki su kaybını önle..muz ye bide kabız yapar derler ya fazla yiyince..hamile kalmadan önce kuru kahveye biraz tz şeker ekler 3-4 kaşık yerdim keserdi ishali ama şimdi hamilelikte yapılımı bilemicem.bizararı olmaz diye düşünüyorum ama kendin karar ver cnm..

cnm ben iyotlu tuz kullanıyorum baya 1 seneden beri zaten.çünkü 1 sene önce 20lik diş iltihabı yüzünden kullandığım antibiyotikler sayesinde troid bezim şişmişti kendi çevresinde ,nodülsüzdü yani,geçici bi şişlik demişti doktorlar,hormonlarım normaldi.oyüzden iyotlu tuz ye geçer dediler,geçmiştir heralde ama ben hala kullanıyorum..troidten,bebeği zeka gerilinden ve hamilelik troidinden koruduğunuda biliyorum..

Son düzenleme:

Allahtan bu bebiste abuk birset istemedi canim ama kaybettigim bebeegimde olmayan birseyi aserdim
cok zordu yiyemedimde. simdi hamurislerini istiyor canim onuda yapip yiyorum iste sekerden korka korka:)
canim ben son adete 1 ay ekleye ekleye gidiyorum ay hesabinda ama dedigin gibi onemli olan haftasi.
ay olsak soyle 35. haftalarda:))
kızlarr dün akşamm 4 tane yeşil mandalina yedim ve şimdi inanılmaz isal olmuşumm ( yaa mandalina isal yaprmı uff fecide karın ağrım var (
yarm cay bardagi sade gazoza bir bebe aspirini atip erit ic iyi geliyor:)) gecmis olsun

slm kızlar nasılsınız.geçmişi okuyamadım şimdi başlıycam cumadan beri okumuyorum.hafta sonu hiç fırsatım olmadı umarım herkes iyidir.

slm canım nasılsın? ohhh gezin bakalım ikeadan alcam diodun yine mi kararsız kaldın kıyamam :) ama bence ne yap bilio musun tubacım eğer ikinci bebişi de yakın zamanda düşünüosan beyaz takım düşün sonra dört beş yaşına gelince odalarını beğenmio veletler arabalı yatak isteyen kızlar bile çıkıo yani... bayılıoz rengarenk bebiş oda takımlarına ama işte sürekli de alınan şeler deil, efe başka bişe isterse ona alırsın kardeşine de beyazı kullanırsın az büyüyene kadar..

bu aralar ne görsem benim de canım çekio böle giderse top gibi olcaz :) dün okuyorum geçmişi kek konuşulmuş sabah uyandım kek mi yapsam acaba die düşünürken buldum kendimi :) kestane çıkmış dün gördüm iki kilo aldım akşam yarısını kestirim eşime fırınladım bir kilo kestanenin 600 700 gramını ben yemişimdir ama gör yarışa yiyorum nefes almadan sanki biri alcak önümdem doymadım bu akşam yine yapcam :) ara ara takılıom böle şelere yazın da mısıra takmıştım her akşam iki tane yiyodum :) bizim kız doğunca direk mısır isticek diodu eşim

hım ne güzle böle albumlerı severım ama ısyerıdne dınleyemıyoruz eve gıdınce artık :)

canim ben son adete 1 ay ekleye ekleye gidiyorum ay hesabinda ama dedigin gibi onemli olan haftasi.
ay olsak soyle 35. haftalarda:))

anladım canım öle de olur ya farkmaz :) nasısla haftayı baz alıyoruz genelde :)

dımı yaa 35 olsak az kalmıs olsa ahh ahh bız 35 haftalık oldugumuzda hava baya serın olcak kanımca :)

ınsallah sağlıkla gelrı yavru kuşlarımız :)

ben de gecen hamılelıgıdme çok ödem toplamsıtım ayak numaramın ıkı katına cıkmsıtı odemden

çok zor attım çok anlatamam onun ıcın sımdı dıkkat eıdyorum ödem toplamaım die çok şükür basarıyorumda

soleyi denemedım hıc okudum blogalrda fln ama sen hımalaya tuzunu nerden alıosn onunda

dolandırıcılıgını yapanlar çıkmış die duydum ?

Ayşeciğim bu bilgi çok iyi oldu, bende kızımda yüksek tansiyon yaşadım, şiştim, tam 37 kilo almıştım artık yoğurdu eksik etmem...

gerçekten güzel olmuş, sık kulanılanlara ekledim, paylaşım için tşk...

havalardan dır tuba sen mandalinaya yorma onu beş kilo yedimde bişiy olmadı bana
ayy bilemedimki cnm onun dışında bişi yemedim akşam yatmadan yedim ve sabah kalktığımda böleydim benimkiler yeil yeşildi ve ekşi (
ayy ayşee tualettin çıkamıyorum desem yeri yaaa fenayım valla şu saat oldu 3 kez gittim 4 e de gidicem az sonra 2 tane su brd var yanımda bol bol su içiyorum ayy korkuyorum bişi olur diye hiç böle olmamıştım

evet cnm yaaa bozdum ki fena bozdum nasıl toplicam bilmiyomm kola içiyom şimdi papates püresi yedim düzelmezsen bide türk kahvesi içicem

ayyyy bunuda deniyim ozaman yaaa geçsin valla iş yerinde zor oluyo evde olsam problem diilde :)

benimki düz beyaz zaten ve sırf mdf. suntalem olanı da 1400tl. ama mdf için 2000 iyi bence ve kaliteli. tarifini yazdım önceki sayfalarda görebildin mi güven bebe. bebettodan çıkıp aşağı doğru yürüyosun bakırcılardan çıkıyosun yani. alt taraftaki bebeler sarayının tam karşısında. hem de 10 taksitle aldık.

canım su ıc bol bol önce vucudun sonra bebısın suyu eksılmesın :)

gecer ınsallah ayy muz ıshale ıyı gelıo ama he ye mutlaka bende ıse yarıo yanı :)

kız canım patates püresi çekti ne bıcım neyse eve gidiym de yapar yerım ayy tereyağlı tereyağlı olcak

sütte haşlıycaksın krem gibi of of of

canım ıns bu sefer olmaz ya ödem tansıyıon fena Allah korusun...

walla ben iyiyim sen nasılsın canım :) ohhh walla okurken ben yoruldum :) cuma akşamı misafirlerim wardı geç gitmişlerdi eee onlar gidince ortalığı topla et derken bayağı bir geç yattım, cumartesi öğlene zor kalktım yataktan eve usta geldi yemekti ekmekti derken akşam oldu, akşam kuzenlerle sinemaya gittik, pazar kahvaltısını eşim hazırladı maça gidicek ya samsun maçı kaçıramaz o gitti bende kışlıkları çıkardım anam ütüle ütüle bitmez ütüle ütüle bitmez hala yarısı duruo kalkıp da yapasım yok, akşam da düğüne gittik bugün diorum eşime haftasonu yoruldum bugün yatıcam ama bugünde kalkıp kuaföre gitmem lazım, market alışverişi var o yapılcak, tetanozun ikinci dozunu vurulmam lazım sağlık ocağından aradılar, eve gelip bi de yemek yapılcak.. ve ben hala oturuom:) benden bi tane klonlasalar olmaz mı :):)

çok güzeller ,iiii günlerde kullanın
Teşekkür ederim canım.
Daha güzelleri sizin olsun :)
Abiyelerimiz evimizde

Hı birde şu ayakkabımız var

Eki Görüntüle 515831
ayyy aman allahım ne kadar güzeller bayıldım inan
kızlar böle cicili oluyo işte gülegüle giyinsin prenses hanım

tamam canım orayı görmüştüm ama suntadır dıye hıc gırıp bakmadık.bız aysen bebeden 3000 e alacaktık söylemen ıyı oldu saol hafta sonu bakarız zaten düz beyaz ıstıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…