kızlarr dün akşamm 4 tane yeşil mandalina yedim ve şimdi inanılmaz isal olmuşumm( yaa mandalina isal yaprmı uff fecide karın ağrım var (
kızlarr dün akşamm 4 tane yeşil mandalina yedim ve şimdi inanılmaz isal olmuşumm( yaa mandalina isal yaprmı uff fecide karın ağrım var (
çok üzüldüm bebek için....verende allah alanda işte....allah yardımcısı olsun....
yani bende şimdi sorucam ayşe ama şimdi biz 6 aylık hamileyiz diyebilirmiyizbendesoranlara 5 buçuk diyorum
havalardan dır tuba sen mandalinaya yorma onu beş kilo yedimde bişiy olmadı bana
arkadaşlar selamlar,
öncelikle hepinize hayırlı olsun diyeyim , allah bebişleriniz sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
ben de mart annesi olacagım nasip olursa benden ileri oldugunuz için deneyimlerinizden faydalanmak adına arada bir takip ediyorum.
size bir sorum olacak, sanırım hepiniz çatlak kremi kullanmya başladınız ben de LIERAC almayı düşünüyorum netten. acaba güvendiğiniz ve öneribleceğiniz bir site var mi? malum nete guvenilmiyor pek sahte olabilir falan gibi şeyler duyuyorum.
şimdiden çok teşekkür edrim
bunu tv de bi doktor da sölemsıtı canım öğütülecek şekıdle satın alınıp öğütülerek kullanılmaısnı
söylemsıtı ben de hamıle kaldıgımdan berı alcam alcam erteledım hep artık ertelemeyım ödem
toplama zamanalrımız geldı benımde çok ödemım olmsutu bu sefer olmasını ıstemıyorum cidden
bi keregeldımı çok zor giden bişey
ah kıyamam motoru bozdun desene arkadaşımkızlarrr günaydınnn :))
dün gezdik biraz babişle bebek odası baktık fiyatlar baya uçuk ama artık karar vermeliyiz kesin artık 7 ekimde odasını alıcam çünkü ben ağırlaştıkça yürümek zorlaşıcak galiba dün eve geldiğimde çok feci yorulmuştum tabanlarım ve kasıklarım çok ağrıdı :))
bu arada artık söleyebilirm mandalina isteye hamişler sonunda ist a da geldi dün carrefoura uğradıkkk gördümm ve kendimi kaybettim 4 5 tane yedim sonuç cır cır oldum :))
Arkadaşlar bi tavsiyede bulunmak istiyorum
evinizde tuz olarak ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben size iyotlu himaliya tuzunu tavsiye ediyorum.
ben uzun zamandır bu tuzu kullanıyorum.hem kilo vermemde, hemde verdigim kiloları geri almamamda etkili oldu.
şimdide bebegim için kullanmaya devam ediyorum
normal sofra tuzları hamilelikte hem ödem yapıp şişkinlige neden oluyor hemde yüksek tansiyona.
bebegin içinde bulundugu su tuzlu sudur biliyorsunuz.5.aydan sonra bu tuzlu su 2 güne bir degiştigi için annenin tuz ve suyu bolca tüketmesi lazım.
normal sofra tuzu tüketirseniz tansiyon ve şişkinliginiz artar.özellikle son aylar cok fazla el ayak şişkinliginiz olur
himaliya tuzu tüketirseniz tansiyonunuz dengelenir,vucudunuzdaki ödem kaybolur
özellikle iyotlu olması şart.iyot bebegi zeka geriliginden ve guatr hastalıgından koruyor
kızıma hamileyken son aylarımda ayakkabı giyemiyordum ayak şişkinligimden.ozaman tabi bilmiyorduk bunları.
şimdi siz biliyorsunuz bence bu konuya dikkat edin
doruk melike hanımdı canım kadında bazı şeyler hoşuma gitmedi şimdi şevket yılmaz ufuk beye gidiyorum şu anlık memnunum ama tek korktuğum sgk doğum nasıl olur doktorum çok ii ama devlet olunca korkuyorum bende tedavi amaçlı gittim nedret hanım çok ii ama çok pahalı orası doğum içinde arkadaşımdan 3000 tl istemiş ne doğru bilemem
canım ufuk beyi bende duydum herkes memnun. şevkette iyi bi hastane aslında çoğu insan doğumlardan memnun. evet pahalı ne yazıkki. ya bende biraz hastalıklı bi durum oldu doktoru bıraktım mı sanki başka bulamazmışım gibi geliyor o yüzden devam ettik. doğum 2500tl. muayeneyede gittiğim için.
Allahtan bu bebiste abuk birset istemedi canim ama kaybettigim bebeegimde olmayan birseyi aserdimayşecim bu listenin bide farklısı var onda 6cı haftaya kadar ilk ay 40cı haftada 9ay seninkinin 2hafta tersi biz sana göre 6aydayız ama 5bitti diyoruz 22haftada aman 36 38 leri görelimde gerisi önemli değil sat a göre ay haftaya göre de hafta sayarız :)
ay biz minikin ekosunu çektirdik pıtır pıtır açıp kapanan bişey büyüklerinki nasıl ki kocaman dır inşallah kötü bişey çıkmaz
yeşimcim korede olduğunu biliyorum kız sık girenlerin bulunduığu yerleri öğrendik artık genelde koca huyları oturulan yerler eh çoğumuzu tanıyoruz artıksonrada resimlerden minişlerimizi inşallah
ay bide burda yemekler meyveler bahsediyoruz ya yurtdışı anneleri hakkınızı helal edin bulması alması nasıl zor biliyoruz inşallah şansınıza burdan gelen olur ısmarlarsınız yada türk marketleri bulup alırsınız ay canımız bişey istemiyo ama o aşerme çok farklı bişey deniliyor rabbim size daha çok kolaylık versin
canim ben son adete 1 ay ekleye ekleye gidiyorum ay hesabinda ama dedigin gibi onemli olan haftasi.anladım canım ben aya göre bakmıyorum hep haftaya göre takıp edıyorum bebekler aylık olrk değil
haftalık olrk gelişim atakalrı gecırıyolar cunku :) aman sağlıklı olsunlarda ha 5 aylık denmıs ha 6 aylık :)
bana soruyolar kaç aylık die ben hala 5 aylık dıyorum halbu kı 24 haftalıkalr genelde 6 aylık dıyoalr kendıelrı ıcın olsunn :)
farkmazz ocak ayında gelıcekelr ınsallahhh eylulde bitti bitio geldık mı ekime :)
inşallah kötü bişey cıkmaz canım en son 2010 yılında eko çekınmsıtım temzıdı bakalım ıns hersey yolundadır
yarm cay bardagi sade gazoza bir bebe aspirini atip erit ic iyi geliyor:)) gecmis olsunkızlarr dün akşamm 4 tane yeşil mandalina yedim ve şimdi inanılmaz isal olmuşumm( yaa mandalina isal yaprmı uff fecide karın ağrım var (
kızlarrr günaydınnn :))
dün gezdik biraz babişle bebek odası baktık fiyatlar baya uçuk ama artık karar vermeliyiz kesin artık 7 ekimde odasını alıcam çünkü ben ağırlaştıkça yürümek zorlaşıcak galiba dün eve geldiğimde çok feci yorulmuştum tabanlarım ve kasıklarım çok ağrıdı :))
bu arada artık söleyebilirm mandalina isteye hamişler sonunda ist a da geldi dün carrefoura uğradıkkk gördümm ve kendimi kaybettim 4 5 tane yedim sonuç cır cır oldum :))
kızlarrr,,
alakasız olacak ama orhan gencebay'ın yeni cıkan albümü.... süper olmuş, hit şarkılarını okumuş ünlü sanatçılar.. ben en cok ajda,demet, şevval sam ve zara'yı beğendim..
burdan dinleyebilirsiniz Orhan Gencebay-Orhan Gencebay ile Bir Ömür (2012) Full Albüm Dinle
benden size gelsin hem dinleyelim hem yazalım :))
canim ben son adete 1 ay ekleye ekleye gidiyorum ay hesabinda ama dedigin gibi onemli olan haftasi.
ay olsak soyle 35. haftalarda:))
bende zayıflama dönemimde keşfetmiştim.sole hazırlayıp içiyordum ödem atsın diye
benim aldıgım pembe renkli ve iri olan himaliya tuzu.zaten böylesi makbulmüş benim araştırdıgım kadarıyla
ben ögütme makinasıda almıştım onda ögütüp kullanıyorum
birde tuzu koyu renkli bi şişede saklamak gerekiyor iyodun kayba ugramaması için.
kızlar ist. capacity avm de zemin katta mayoral diye bi bebek-çocuk giyim mağazası var
süpper şeyler var yaa bayıldımm resmen fiyatalr yüksek azbucuk ama çok güzel ve kaliteli şeyler var
yolunz düşerse bakın derim :)
bir de bu haftalardan sonra ödem yüksek tabsıyon şikayetlerımız artabılır yoğurt tuketımı yukske tansıyonu
engelliyormuş aklınızda bulunsun 15 yıllık bi arastırma soncuuymuş bu öğünlerınızde bulundurun mutlaka :)
özellikle tansıyon rahatsızlıgı yasayan , kılolu , ve daha önce preeklampsi yasamız hamişler...
kızlarrr,,
alakasız olacak ama orhan gencebay'ın yeni cıkan albümü.... süper olmuş, hit şarkılarını okumuş ünlü sanatçılar.. ben en cok ajda,demet, şevval sam ve zara'yı beğendim..
burdan dinleyebilirsiniz Orhan Gencebay-Orhan Gencebay ile Bir Ömür (2012) Full Albüm Dinle
benden size gelsin hem dinleyelim hem yazalım :))
ayy bilemedimki cnm onun dışında bişi yemedim akşam yatmadan yedim ve sabah kalktığımda böleydim benimkiler yeil yeşildi ve ekşihavalardan dır tuba sen mandalinaya yorma onu beş kilo yedimde bişiy olmadı bana
ayy ayşee tualettin çıkamıyorum desem yeri yaaa fenayım valla şu saat oldu 3 kez gittim 4 e de gidicem az sonra 2 tane su brd var yanımda bol bol su içiyorum ayy korkuyorum bişi olur diye hiç böle olmamıştımCanım ishal veya kabız yapan gıdalar kişiden kişiye değişiyo
demekkı sende ishal yaptı ama bu ara salgın varmış ben de aynı durumdayım :S
canım ben soranlara 5-5,5 aylık dıyorum gecıyorum
ah kıyamam motoru bozdun desene arkadaşımöncelikle geçmiş olsun cnm.bol bol sıvı tüket,ayran yap,meyve suyu yap doğal kendin meyvelerden..ishaldeki su kaybını önle..muz ye bide kabız yapar derler ya fazla yiyince..hamile kalmadan önce kuru kahveye biraz tz şeker ekler 3-4 kaşık yerdim keserdi ishali ama şimdi hamilelikte yapılımı bilemicem.bizararı olmaz diye düşünüyorum ama kendin karar ver cnm..
cnm ben iyotlu tuz kullanıyorum baya 1 seneden beri zaten.çünkü 1 sene önce 20lik diş iltihabı yüzünden kullandığım antibiyotikler sayesinde troid bezim şişmişti kendi çevresinde ,nodülsüzdü yani,geçici bi şişlik demişti doktorlar,hormonlarım normaldi.oyüzden iyotlu tuz ye geçer dediler,geçmiştir heralde ama ben hala kullanıyorum..troidten,bebeği zeka gerilinden ve hamilelik troidinden koruduğunuda biliyorum..
Allahtan bu bebiste abuk birset istemedi canim ama kaybettigim bebeegimde olmayan birseyi aserdim
cok zorduyiyemedimde. simdi hamurislerini istiyor canim onuda yapip yiyorum iste sekerden korka korka:)
canim ben son adete 1 ay ekleye ekleye gidiyorum ay hesabinda ama dedigin gibi onemli olan haftasi.
ay olsak soyle 35. haftalarda:))
yarm cay bardagi sade gazoza bir bebe aspirini atip erit ic iyi geliyor:)) gecmis olsun
bursalı kızlar:)heykele gıderken kızılay duragında inin hemen karşısında bı ara yol var bulamazsan bakırcılar çarşısını sorun çarsının hemen girişinde bebetto fabrıka satış magazası var.içerdekı ürünler outlet degıl yanı pahalı ama dışarıya sepete cok güzel outlet olanları gelıyor.ayrıca çarşı ıcınde bebeler sarayı var orası da uygun ben havlusunu ordan aldım 5 tl.şu pakette satılan 30 küsür liralık havlunun aynısı.hatta desen bıle aynı.ayrıca koruparktakı kıpadan uzun kollu bodylerı alın 5 tanesı 30 tl ve cok kalıtelı tanesı 6 ya gelıyo.c&a magzasında koruparkta o da sırf organık pamuk tulum 5 lıraya aldım.indirime girenler kısmını bıraz karıstırmak lazım:)
mdf ıse süper fıyat ben 3000 e alacaktım düz beyaz varsa alırız nerede?
ayy ayşee tualettin çıkamıyorum desem yeri yaaa fenayım valla şu saat oldu 3 kez gittim 4 e de gidicem az sonra 2 tane su brd var yanımda bol bol su içiyorum ayy korkuyorum bişi olur diye hiç böle olmamıştım
evet cnm yaaa bozdum ki fena bozdum nasıl toplicam bilmiyommkola içiyom şimdi papates püresi yedim düzelmezsen bide türk kahvesi içicem
Ayşeciğim bu bilgi çok iyi oldu, bende kızımda yüksek tansiyon yaşadım, şiştim, tam 37 kilo almıştımartık yoğurdu eksik etmem...
gerçekten güzel olmuş, sık kulanılanlara ekledim, paylaşım için tşk...
Günaydın kızlar nasılsınız bakimm :)
haftasonum yogundu benım cumartesı sınav vardı eşimle sınava gittik sınavdan sonra eşim süpürge toz alma işlerini
yapmak üzere eve gitti :) ben de dosya vardı mali müşavire
gidicek onu götürdüm aksaray a sonra ordan pazara gittim pazardan eve gittim az dınlendım
tam mutfaga giriodum yemek ıcın annemle kzıkardesım geldı otruduk bıraz sorna ucumuz gırdık sağolsunalr yardım
etiiler yaptık yemeklerı sadece pilav kek tatlı kaldı yapılcak onalr gidince de onalrı yaptım en sonda evi sildim
masayı kurdum salataları yaptım görümcemler geldi oturduk ye iç okey oyna derkengec oldu yattık pazar sabahı da
aynıs ekıl kahvaltı flm sonrada dısarı cıktık sahıle gıttık gezdık dolandık ve annemlere gittik en son gece de eve geldık direk
yatış...sabahta kalkıp işe geldım işte..baya hareketli gectı haftasonu :)
çok güzeller ,iiii günlerde kullanınKızlar siz bizim banyo havlumuzu gördünüz mü?
Eki Görüntüle 515811
Havlu 19 TL
Birde patiklerimiz var Tanesi 2 TL
Eki Görüntüle 515812
Eki Görüntüle 515813 10 TL
Eki Görüntüle 515814 7,5 TL
İşte böyle... Fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak için yazdım... Birde ben havlu seti almayacağım 40 TL fazla geldi. Tek havlu yeterli bana göre.
Evdekileri de gösteririm bunlar bugün aldıklarım+ iş yerime yakın mağaza, kaçıp kaçıp alıyorum arada :)
ayyy aman allahım ne kadar güzeller bayıldım inanTeşekkür ederim canım.
Daha güzelleri sizin olsun :)
Abiyelerimiz evimizde
Hı birde şu ayakkabımız var
Eki Görüntüle 515831
benimki düz beyaz zaten ve sırf mdf. suntalem olanı da 1400tl. ama mdf için 2000 iyi bence ve kaliteli. tarifini yazdım önceki sayfalarda görebildin mi güven bebe. bebettodan çıkıp aşağı doğru yürüyosun bakırcılardan çıkıyosun yani. alt taraftaki bebeler sarayının tam karşısında. hem de 10 taksitle aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?