bu uyku setleri ve nevresim takımları ne kadar pahalı yaaaa, 150-200'den aşağı uyku seti yok,kafayı yemiş bunlar.Bakmadığım yer yok,nereye sorsam en az 150 lira diyor. Bizim kendi kocaman nevresimlerimiz 50-60 lira yaff..
Siz ne yaptınız kızlar uyku seti ve nevresim takımı işini ?
ayy birde öyle durum mu var..ee şimdi set alsak suluğuydu yedeğiydi,elimizde mi patlar :44: tek tek alıp mı baksak acaba..iyice kafam karıştı
geçmiş olsun Kübra
ayy birde öyle durum mu var..ee şimdi set alsak suluğuydu yedeğiydi,elimizde mi patlar :44: tek tek alıp mı baksak acaba..iyice kafam karıştı
geçmiş olsun Kübra
cnm geçmiş olsun kuzunun iyileşmesine çok sevindim :)) basit şeyler yapıcam demişsin yemek ama bence ıspanak en zor yemeklerden çünkü yıkması deli ediyo beni onu yıkayana kadar 2 farklı yemek atarım ocağa :))
aminn cnm yaaa inşallahhhh :))
sende çok dikkat et cnm yaa mevsim geçişlerindeki grip çok kötü geçiyo... bol bol c vitamini alman lazım cnm sıcak şeyler bol bol tavuksuyuna çorba çok iyi geliyo ve en büyügü dinlenmek :))
cnm gecmiş olsun Allah şifa versin.
Hamilelikte grip aşısı güvenlidir ve kesinlikle önerilir diyor Dr.Alper Mumcu
Okuyun kızlarr
Gebelik ve Grip Aşısı-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
günaydın kızlar ben hastayımfarenjitim azdı yine aman kendinize çok dikkat edin tam hastalık havası var...
kızlar geldım dr dan eko cekıldı mıtral ve triküspid yetersizliği varmış diğer değerler
normalmiş bu da cok ciddi değilmiş bi de vücuduma ekg cekılrıken yapıstırlan seyelrden yapıştırıp
cep telefonu buyuklugunde bı alet verdıelr çarpıntın oldukça bas dedıler yarın 11 e kadar ustumde kalcakmıs
öle işte yarın konuscaz tekrar geldım ıse calısıom :)
slm canim sifa olur insallahhh..tekrar gecmis olsun canim benimm..
kızlar diyetisyen kontrolünde hamileliğini sürdüren bir arkadaşa sebepsiz kılo alımı sonucunda dr u elevitten olabilir diye eleviti kesmiş..
ya benim de bu anlamsız aldığım 4,5 kilo acaba elevit yüzünden mi ??
sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettim??
Slm güzel anneler nasılsınız ben bugün daha halsizim dün hasta olduğumu yazmıştım akşam eşim geldi doktora gitmeyelim şindi antibiyotik vercek dedi peki dedim sonra seni bi terletiyim dedî ve üstüme birsürü battaniye örttü iki defa atletîmi değiştirdi çorba yaptı duş aldım saçlarımı kuruttu hala pikede yatıyoduk oda soğuk oluyodu kaz tüyü yorganımızı çıkarttı nevresimi değiştirdi saolsun canım kocam dün bana baktı hep hakkını ödeyememyattım hemen gece acaip bi boğaz ağrısıyla uyandım hemen bi minoset içtim rhatladım sabah kalktım mutfağa bi girdim göçüyo resmen nese bu kadarda olsun artık dedim mutfağı topladım doktora gittim burun damlası serim fizyolojik mînoset ve augmentın verdi şimdi geldim eve yatıyorum kızlar kendinize çok dikkat edin hastalanmayın bol bol vitaminli şeyler yiyin gerçekten zor çünkü
canım cocuk doğar doğmaz nasısla anneısnı emıcek bence onun ıcın doğmadna bıberın almak gereksiz
doğsun eger sütte emmede sıkıntı olursa biberon alınır gene bak bi fikir edın tabıı kı ama dediğim gibi
ben en suluk ne de bıberon alıcam doğmadan doğsun bakalım emmede sıkıntı yasarsak bıberon deneriz
selam güzel anneler
biberon konusunda kararsızım siz hangisini almayı düşünüyorsunuz ? cam Nuk düşünüyorum ama DR.Brow nun gaz önleyen patentli sistemimide ilgimi çekmiyor değil,malum bebeişlerde gaz büyük problem
bu arada morhipoda sevi bebek ürünlerinde indirim vardı(kansorejen madde içermiyormuş plastikleri),diğer yerlere baktım gerçekten indirimli,bende aldım ihtiyaç olanlardan,hem küvetti falan çarşıdan almak güç taşıması var..geliversin kapıma arabama koyar evime giderim
alışverişler sayfasına eklerim yine birazdan..
bende kararsızım chicconun cam biberonunu kauçuk emzikli olanı alıcaktım karar vermiştim hafta sonu arkadaşın bebeğini görmeye gittim 2,5 aylık olmuş sütü yetmiyormuş mama da veriyormuş chicconun böyle şişman bi biberonu var emziği de anne göğsü şeklinde yamuk. ondan çok memnun olduğunu söyledi. kafam karıştı
Önemli birşey çıkmamasına çok sevindim canım.. İnşAllah birdaha çarpıntın falan olmaz da bişeyciklere basman gerekmez. :)
Babamız öyle şeylerden anlamaz kibir de çalışıyor olacak..kim alır öyle durumda ben lohusa olucam malum diye alalımda ileride lazım olur diye düşündüm ama şimdi bu durumda çelişkili kaldım..en iyisi 1 tane alırım başka siparişim olursa eklerim sepete napayım..çok gerekli olursa yıkar yıkar kullanırız geçici :))
Ayşecim çok mu kötüydü ki çarpıntın tatlım,onu takmakta ayrı bir psikolojik olay olur benim için ...Umarım çalıştırmazsın hiç,gerek kalmaz..
canım özdıleğin sıtesıne gır 109 tl uyku setı.bırebır gördümm cok guzel.ordan alıcam.nevresımı de englısh home dan yada taç dan alıcam ıkı markada 45 tl.
Şimdi bitti kızlar kalan ipliğiyle bi patik daha yapcam onuda hemen başlar akşam eklerim....
Eki Görüntüle 517509
Şimdi bitti kızlar kalan ipliğiyle bi patik daha yapcam onuda hemen başlar akşam eklerim....
Eki Görüntüle 517509
Oooo siz baya sütlüsünüz masAllah :) gecen biri gebelikte süt gelince dogumdan sonra kesilir dedi cok korktum...
Benim annem bizi pek emzirememis sütü yokmus heralde babanneme cekmisim onun bolmus sütü :)
Merhaba arkadaşlarımmmm NAsılsınız bakalım
Ben malum geç girdim yine sabahtandır dürdüp duruyorum örgüleri yineBi tane daha bitirdim yelek..Yelek aşı yapcam yakında
Ya kızlar ben 2 gündür kızımın hareketlerini genelde iç tarafta hissediyorum..İçe vuruyo sanki.Dışarıyada vurdugu oluyor görüyorum ama genelde iç kısımda hissediyorum sanki popoma yakın bi yerde gibi yani bana öyle geliyo belkide...Acaba arkasını döndüde iç kısımda mı hissediyorum anlamadım:44:?
yaprakcım yelek süper olmuş ellerine sağlık.. maşallah marifetlisin sen de :))) ben hic anlamıyorum örgü işlerinden, atkı yaparım anca dümdüz ör gitsin bi teeers bi yüüzz
bu arada o dediğin popo kısmına atılan tekmelerden bizde de var.. allahım noluyo diyorum makatımda hissediyorum ya resmen tekmelerini.. yazmamıştım burda ama sen yazınca dayanamadım dedim yanlız değilsin kızım
Eki Görüntüle 517509
selam güzel anneler
biberon konusunda kararsızım siz hangisini almayı düşünüyorsunuz ? cam Nuk düşünüyorum ama DR.Brow nun gaz önleyen patentli sistemimide ilgimi çekmiyor değil,malum bebeişlerde gaz büyük problem
bu arada morhipoda sevi bebek ürünlerinde indirim vardı(kansorejen madde içermiyormuş plastikleri),diğer yerlere baktım gerçekten indirimli,bende aldım ihtiyaç olanlardan,hem küvetti falan çarşıdan almak güç taşıması var..geliversin kapıma arabama koyar evime giderim
alışverişler sayfasına eklerim yine birazdan..
Daha önce hiç böyle olmuyordu acaba büyüyolar ya bide ondan mıdır nedir hem güçlü hissediyorum hemde dediğin gibi makata doğru içten içten bişeyler oluyo deminden beri de öyle biyerlerde tepiniyoki idrar torbasına baskı yapıo galiba lavaboya çıkasım geliyo ve acıyo da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?