2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım linenste lisanslı çizgi karakterli nevresimler 45 tl. özdilekte 47,90tl ayrıca özdilekte uyku setleri 110 tl. benim oda takımının hediyesi olarak vericekler uyku setini almıcam sadece nevresim takımı almak istiyorum. cotton box dediğiniz buursada satılıyormu?

ayy birde öyle durum mu var..ee şimdi set alsak suluğuydu yedeğiydi,elimizde mi patlar :44: tek tek alıp mı baksak acaba..iyice kafam karıştı
geçmiş olsun Kübra

canım cocuk doğar doğmaz nasısla anneısnı emıcek bence onun ıcın doğmadna bıberın almak gereksiz

doğsun eger sütte emmede sıkıntı olursa biberon alınır gene bak bi fikir edın tabıı kı ama dediğim gibi

ben en suluk ne de bıberon alıcam doğmadan doğsun bakalım emmede sıkıntı yasarsak bıberon deneriz

Evet bu mevsim değişiklikleri insanı alt üst ediyor. Dediğin gibi yapıyorum bende.. Bol bol c vitamini ve en büyüğü dinlenmek :))

cnm gecmiş olsun Allah şifa versin.

Sağolasın canım.. Tüm hastalara acil şifalar inşAllah.. Ya başka zamanlarda olsa bi şekilde atlatılır. Şimdi kendim için değil kuzucuğuma bişey olmasın diye endişem..
Sen iyisin demi kızım diyip elimi göbeğime koyduğumda hemen tepikliyo kuzucuğum.. İlaç gibi geliyor tepikleri.. :)

Hamilelikte grip aşısı güvenlidir ve kesinlikle önerilir diyor Dr.Alper Mumcu

Okuyun kızlarr

Gebelik ve Grip Aşısı-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]

Ciddi ciddi düşünüyorum artık grip aşısını ama bu hastalığı atlatmam gerekiyor önce. Hastayken yapılmıyor diye biliyorum..

günaydın kızlar ben hastayım farenjitim azdı yine aman kendinize çok dikkat edin tam hastalık havası var...

Çok geçmiş olsun.. Bu ara herkesler hasta.. Rabbim cc acil şifalar versin..

Canım aldığın nevresim takımını iyi günlerde kullan inşAllah.. Bende çok beğendim bunları hem fiyatları da çok uygunmuş. Sık kullanılanlara ekledim bile sayfayı..

Önemli birşey çıkmamasına çok sevindim canım.. İnşAllah birdaha çarpıntın falan olmaz da bişeyciklere basman gerekmez. :)

slm canim sifa olur insallahhh..tekrar gecmis olsun canim benimm..

Amin inşAllah.. Çok sağolasın canım..

Hamileliğin başından beri 4.5 kilo aldıysan hiçde fazla değil.. Olması gereken şekilde almışsındır kilo canım..

Geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin.. Ah ya sağolsunlar benim eşimde başımda dolandı durdu.. Şimdi işte dakka başı kontrol ediyo arayıp :)

Babamız öyle şeylerden anlamaz ki bir de çalışıyor olacak..kim alır öyle durumda ben lohusa olucam malum diye alalımda ileride lazım olur diye düşündüm ama şimdi bu durumda çelişkili kaldım..en iyisi 1 tane alırım başka siparişim olursa eklerim sepete napayım..çok gerekli olursa yıkar yıkar kullanırız geçici :))

Ayşecim çok mu kötüydü ki çarpıntın tatlım,onu takmakta ayrı bir psikolojik olay olur benim için ...Umarım çalıştırmazsın hiç,gerek kalmaz..

bende kararsızım chicconun cam biberonunu kauçuk emzikli olanı alıcaktım karar vermiştim hafta sonu arkadaşın bebeğini görmeye gittim 2,5 aylık olmuş sütü yetmiyormuş mama da veriyormuş chicconun böyle şişman bi biberonu var emziği de anne göğsü şeklinde yamuk. ondan çok memnun olduğunu söyledi. kafam karıştı

onu bende bebeğim ve biz dergisinde gördüm , iyimiy miş bak onuda düşünmek gerek..evet aynı anne göğsü şeklinde çok beğenmiştim..
biraz daha araştırmakta fayda var demekki..

kızlar ben hamileliğimin başından beri 8 kilo civarı aldım.. bunun 4,5 kg ımını son 1 ayda aldım.. o yüzden dertleniyorum..
cok abartı beslenmiyorum, tatlı falan cok yemiyorum.. niye böle oldu anlamadım ya. eleviti de duyunca arkadaştan dedim acaba benim de mi ondan ?? (

Önemli birşey çıkmamasına çok sevindim canım.. İnşAllah birdaha çarpıntın falan olmaz da bişeyciklere basman gerekmez. :)

Sağol canım ama hala devam edıo çarpıntım takılaı 3 kez basmam gerektı bısı yapcak sandım ama

kayıt alıyor sanırırm basınca bi duruyo tarıh saat yazıo

anladım canım öle tabıı sen bılırsın :)

canım evet nerdeyse 1-1,5 aydır gecmedı ne yapsam azaldı bı ara gene şiddetle basladı

bi de haftasınu hıc azalmadı bile en son kardıyolojıye gıtttık mecbur çarpıntım çok oldu bugun

çalışltırdım ama bakalım yarın ne dicekler...

Merhaba arkadaşlarımmmm NAsılsınız bakalım

Ben malum geç girdim yine sabahtandır dürdüp duruyorum örgüleri yine Bi tane daha bitirdim yelek..Yelek aşı yapcam yakında

Ya kızlar ben 2 gündür kızımın hareketlerini genelde iç tarafta hissediyorum..İçe vuruyo sanki.Dışarıyada vurdugu oluyor görüyorum ama genelde iç kısımda hissediyorum sanki popoma yakın bi yerde gibi yani bana öyle geliyo belkide...Acaba arkasını döndüde iç kısımda mı hissediyorum anlamadım:44:?

slm arkadaslar biberon markasi icin ben hepsini nuk öneririm emzik biberon hersey almanyada en tercihhh edilen marka.ben 2 oglumada nuk aldim herseyini..

Oooo siz baya sütlüsünüz masAllah :) gecen biri gebelikte süt gelince dogumdan sonra kesilir dedi cok korktum...

Benim annem bizi pek emzirememis sütü yokmus heralde babanneme cekmisim onun bolmus sütü :)

evet maaşallah vallahi. Bizde de aynı olur inşallah. Ben de hep dua ediyorum inşallah anneme çekmem ablama çekerim diye. Biz de çünkü hiç emememişiz. Hem göğüs ucu yokmuş hem de hiç sütü gelmemiş annemin ne yaptıysa ne yediyse gelmemiş süt. Ablamın maaşallah ucunu tuttuğu gibi çeşme gibi fışkırırdı. Off off benim de göğüs ucum yok hiç çok korkuyorum ama inşallah sütüm bol olur da bir şekilde emzirebilirim.

yaprakcım yelek süper olmuş ellerine sağlık.. maşallah marifetlisin sen de :))) ben hic anlamıyorum örgü işlerinden, atkı yaparım anca dümdüz ör gitsin bi teeers bi yüüzz

bu arada o dediğin popo kısmına atılan tekmelerden bizde de var.. allahım noluyo diyorum makatımda hissediyorum ya resmen tekmelerini.. yazmamıştım burda ama sen yazınca dayanamadım dedim yanlız değilsin kızım

Daha önce hiç böyle olmuyordu acaba büyüyolar ya bide ondan mıdır nedir hem güçlü hissediyorum hemde dediğin gibi makata doğru içten içten bişeyler oluyo deminden beri de öyle biyerlerde tepiniyoki idrar torbasına baskı yapıo galiba lavaboya çıkasım geliyo ve acıyo da....

Şimdi bitti kızlar kalan ipliğiyle bi patik daha yapcam onuda hemen başlar akşam eklerim....

Eki Görüntüle 517509

Canım cidden ellerine sağlık. çok güzel. bunların değeri ve önemi çok çok farklı. bayıldım. ben de babaneme ördürüyorum..

canım biberona ihtiyacımız var mı ki şimdiden? inşallah emziririzde gerek kalmaz. benım arkadaslarım genelde nuk kullanıyor ve hepsi de cok mennun. ben de nuk dusunuyorum zamanı gelınce..

aynen işte.. ama seninki ilk oyuncağını bulmuş yaprakcım oynar durur artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…