2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Bu yüzden Dr a bile gideseim var ne yalan diym...Enazından yeri nasıl aksi bi durum var mı filan die...Acaba Dr bebek bu aşağıda da olur yukarıda da derse Karar veremedim:44::44:Ama o her vurdukça acı hissediyorum iç kısımda....

acıyo yani baya ( bence sor dr una.. randevun yakın mı???

ben acı hissetmiyorumm.. sadece makat kısmında pıtpıtlar.. tabi şimdi bi ordalar bi burda.. ama sen acıyor diye sölersen belki başka türlü bi değerlendirme yapar.. benim de göbek altımda acı vardı.. baktı ama bişey anlamadı.. bişey yok herşey normal yorulma dedi sadece..

Öyle çok deil ama ben acı gibi geliyo sıkıştırıyo beni sığmıyor içeri gibi:)Aynen pıtpıt oluyor ama bazen de göğsümün altıda aynı anda hissediyorum..Ahh bide anlasam neresi vuruyo neresi değiyo başı kıçı nerde...:) Yinede yarın bi gözükeyim Dr a napıym merak ediyorum işte...

canım benimde sol göğsümün ucu yok gibi.çok az yani.ama zaten bebek göğsün ucunu tutmuyoki etrafındaki arola mı ne deniyo ya o kahverengi bölgeyi tutuyo.yani ben üçündede sorun yaşamadım ama tabii sağ göğsümü daha rahat yani hemen tutuyodu,sol göğsümde biraz uğraşıyodum tutana kadar.o da ilk günler sadece.hem bebek küçük oluyo hemde emmeyi tam bilemiyo.ilerleyen günlerde zaten emmeye bağlı olarak uçuda daha çok çıkıyo.baktın olmadı yapay uçlar var onu alırsın.dert etme bence..

bende öyle düşünüyorum.hiç bi çocuğumda biberon suluk falan almadım önceden.sonra gerekirse alırsınız ama inşallah gerekmez.bence önceden biberon alıp beynimizede"benim sütüm olmıcak,biberon vericem"mesajı göndermeyelim dimi:))benden size tavsiye.kesinlikle ilk başta içine ne koyarsanız koyun biberonla vermeyin.onun rahatlığına alışır ve memeyi bırakır.bişey vermeniz gerekiyosada çay kaşığıyla verin.gerçi ilk 6 ay suya bile gerek yok.inşallah hiçbirimiz biberona gerek duymayız.

kızlar benim gebelikten önce değerlerim iyiydi ama gebelikten sonra tsh ım biraz yüksek çıktı doktor 3 ün altına inmesi bebek için en ideali dedi gün aşırı ilaç alıyorum ben de zeka geriliğini ben de sordum kolay kolay olmaz o inşallah bundan sonra dikkat edelim biz aylık kan tahlili yapmak gerekiyor Allah şifa versin hepimize benimki de inşallah gebeliğe bağlıdır sonra geçer diye dua ediyorm

Teşekkürderim canım snada geçmiş olsun.. Aklı sende kaldı tabi kocişinin:)) iiki varlar canım Allah başımızdan eksîk etmesin

git canım git, aklında kalmasın için rahat eder en azından bebeğini görürsün :))

Ayyy canım ne güldürdün beni ya..Aynen bulmuş oynuyor...

ya hep öle derler ya bebeğinizin ilk oyuncağı mesaneniz diye :)) benimki daha bulamadı galiba

Kızkardesımde doğum yaptıgında ilk 2-3 gun emzırmeye calsıtı ama yegenım tutamadı göğsünü biraz zorluk cektı

baktı olmıycak silikon göğüs uçalrı var onalrdana ldı ve 1 yasına kaadr nerdeyse emzırdı hıc de sıkıntı yasamadı :)

bebekde sılıkon ucla gayet ıyı aldı memeyı...bazıalrı süt tasıyo kenarından kayıyo fln dıo silikon uc ama

onun boyalrı var ve markadan markaya değişen incelıklerı ona göre secip alınca sorun yasanmaz bence :)

Şimdi bitti kızlar kalan ipliğiyle bi patik daha yapcam onuda hemen başlar akşam eklerim....

Eki Görüntüle 517509

canım ellerine sağlık çok güzel olmuss :)

canım benım yaramaz kızcem de öle sık sık yon değiştirio ve gun ıcınde bazen göbeğimde bazen rahım cıkısında

bazen ıdrar kesemde tekme hıssedıyorum bi de sert vuruyo kı cadı normal bişey yanı ben sormustum dr a

bebıs yaramaz yapcak bısı yok hareketlı bız drlar hareketlı bebısleı severız dedı ıı dedım ben de

şimdi tekemsi bu kadar etkılı oluosa yanı ilerkı ayalrda nolcak bilmem :) gecen evden cıkıcaz son anda vc gırdım eşim dıo

durdun durdun vc giriosn dedım senın idrar kesenle oynayan bı ufaklık olamdıgı ıcın böle konusuosun tabı

Son düzenleme:

Canım bu aralar benim bebişte ole dediğin gibi aşagıya doğru bi baskı hissediyorum ve bazen gerçekten canım acıyo alsi bi durum yoktur sen içini rahat tut ama yinede bi doktorunu ara için rahat etmezse

Madem konu emzirmeden açıldı.Sezeryan olunca süt 2-3 günde geliyor diyorlar ya,peki o arada bebiş ne ile beslenecek?Biberonla felan mama verirsek ona alışır mı acaba?

Harikasınnnnnnnnnnnnn....Çok güzel bi cvp olmuş Sen sorduysan Dr a cnm ahanda rahatladım şimdi..Dediğin gibi bazen sert vuruyor bende yeri mi rahat deilki acaba diyorum:) Hele biraz daha bekleyim bari...

Yaprakcım yelek çok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle kullansın kuzucuk

onu bende bebeğim ve biz dergisinde gördüm , iyimiy miş bak onuda düşünmek gerek..evet aynı anne göğsü şeklinde çok beğenmiştim..
biraz daha araştırmakta fayda var demekki..

bencede. bir de acele mi ediyorum diyorum ama ben çalışıyorum ve resmi iznim bitince mecburen çalışmaya devam ederim. o yüzden lazım biberon süt sağıp bırakmak için. neyle içiricekler. o dönemde de çarşı pazar çıkamam die bakıyorum şimdiden.

doktora gittim bugün kızlar.bebeğim çoook iyi maşallah hemen açtı doktor teyzesine pipuşunu :) eşimde bende görmek istiyorum dedi ona göstermedi ohh olsun.832 gr olmuş boyuda 32 cm civarında.plasenta normal yerdeymiş bebeğin kafasıda aşağıda hiç sorun yok.37.haftada çatı muayeni yaprız normal doğum olup olmadığına karar veririz dedi.doktorumu yeni değiştrdim çok memnun kaldım bu kadından.ama anemiymişim.demir ilacımı kesti yerine tüplü kan ilacı verdi hemde 6 kutu verdi.içinde kaç tane çıkıyor bilmiyorum.magnezyum verdi kasılmalrım için.ayrıca vitamini de kesti çok ilaç kullanmış oluyorsun doğal yollradn al vitaminini dedi.mide yanması için renni verdi.böyle işte ama bebeğim iyi sevindim onu görünce :) bu arada e bebekten aldığım sebamed ürünlerde geldi mis gibiler

Aynı şeyi ben de hissediyorum birkaç gündür.Korktum biraz da aşağımı indi diye.Doktora gidince sormayı düşünüyordum.

Maşallah bebeğine canım.Çok şükür herşeyi de yerindeymiş.Umarım senin kan ilacın da işe yarar atlatırsın bu durumu...Allah şifalıklar versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…