aynen işte.. ama seninki ilk oyuncağını bulmuş yaprakcım oynar durur artık :)))
Bu yüzden Dr a bile gideseim var ne yalan diym...Enazından yeri nasıl aksi bi durum var mı filan die...Acaba Dr bebek bu aşağıda da olur yukarıda da derse Karar veremedim:44::44:Ama o her vurdukça acı hissediyorum iç kısımda....
acıyo yani baya( bence sor dr una.. randevun yakın mı???
ben acı hissetmiyorumm.. sadece makat kısmında pıtpıtlar.. tabi şimdi bi ordalar bi burda.. ama sen acıyor diye sölersen belki başka türlü bi değerlendirme yapar.. benim de göbek altımda acı vardı.. baktı ama bişey anlamadı.. bişey yok herşey normal yorulma dedi sadece..
canım benimde sol göğsümün ucu yok gibi.çok az yani.ama zaten bebek göğsün ucunu tutmuyoki etrafındaki arola mı ne deniyo ya o kahverengi bölgeyi tutuyo.yani ben üçündede sorun yaşamadım ama tabii sağ göğsümü daha rahat yani hemen tutuyodu,sol göğsümde biraz uğraşıyodum tutana kadar.o da ilk günler sadece.hem bebek küçük oluyo hemde emmeyi tam bilemiyo.ilerleyen günlerde zaten emmeye bağlı olarak uçuda daha çok çıkıyo.baktın olmadı yapay uçlar var onu alırsın.dert etme bence..evet maaşallah vallahi. Bizde de aynı olur inşallah. Ben de hep dua ediyorum inşallah anneme çekmem ablama çekerim diye. Biz de çünkü hiç emememişiz. Hem göğüs ucu yokmuş hem de hiç sütü gelmemiş annemin ne yaptıysa ne yediyse gelmemiş süt. Ablamın maaşallah ucunu tuttuğu gibi çeşme gibi fışkırırdı. Off off benim de göğüs ucum yok hiç çok korkuyorum ama inşallah sütüm bol olur da bir şekilde emzirebilirim.
canım cocuk doğar doğmaz nasısla anneısnı emıcek bence onun ıcın doğmadna bıberın almak gereksiz
doğsun eger sütte emmede sıkıntı olursa biberon alınır gene bak bi fikir edın tabıı kı ama dediğim gibi
ben en suluk ne de bıberon alıcam doğmadan doğsun bakalım emmede sıkıntı yasarsak bıberon deneriz
arkadaşlar benim gibi tiroid problemi olanlar varsa lütfen yardımcı olun.
gebe kalmadan önce tsh değerim 9.45 ti 100lük levotrona başladım gebeliğin 8.haftasında
dr.ilacı yarım doza düşürdü.ve ben bidaha ölçtürmedim.şimdi 24 haftalık hamileyim gecen çarşamba ölçtürdüm
ve değerim tekrar yükselmiş.5.73 olmuş.okuyorumda gebeliğin 2.üç aylık döneminde tedavi edilmezse bbekte
zeka problemleri yaratıyormuş bu durum.sizce ciddi bir problem var mıdır?bebğim etkilenmiş midir?
yarına derhal randevu aldım dahiliyeden.ama benm gbi bunları yaşayanlar varsa noolur yardımcı olun
slm canim benim gecmis olsun ben hamile kalmadan öncede vardi canim biliyodum yaa hamile kaldigimdan buyana kadin doktorumla bir yürütüyorum 4 haftaya bir kan verip ilacin dozunu ayarliyorlar iste ama korkma canim sen zaten iciyormusun dozu artmis benimde öyle olmustu ilk önce 50 verdi simdi 75 lik verdi benimde arada 4 hafta falan gecmisti ama bir sorun yok canim korkma cokk gecmis olsun kontrollerini kan vermeyi sakin unutma gercekten hamileklikte önemli kendine iiy bak tekrar gecmis olsun canim..
Evet bu mevsim değişiklikleri insanı alt üst ediyor. Dediğin gibi yapıyorum bende.. Bol bol c vitamini ve en büyüğü dinlenmek :))
Sağolasın canım.. Tüm hastalara acil şifalar inşAllah.. Ya başka zamanlarda olsa bi şekilde atlatılır. Şimdi kendim için değil kuzucuğuma bişey olmasın diye endişem..
Sen iyisin demi kızım diyip elimi göbeğime koyduğumda hemen tepikliyo kuzucuğum.. İlaç gibi geliyor tepikleri.. :)
Ciddi ciddi düşünüyorum artık grip aşısını ama bu hastalığı atlatmam gerekiyor önce. Hastayken yapılmıyor diye biliyorum..
Çok geçmiş olsun.. Bu ara herkesler hasta.. Rabbim cc acil şifalar versin..
Canım aldığın nevresim takımını iyi günlerde kullan inşAllah.. Bende çok beğendim bunları hem fiyatları da çok uygunmuş. Sık kullanılanlara ekledim bile sayfayı..
Önemli birşey çıkmamasına çok sevindim canım.. İnşAllah birdaha çarpıntın falan olmaz da bişeyciklere basman gerekmez. :)
Amin inşAllah.. Çok sağolasın canım..
Hamileliğin başından beri 4.5 kilo aldıysan hiçde fazla değil.. Olması gereken şekilde almışsındır kilo canım..
Geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin.. Ah ya sağolsunlar benim eşimde başımda dolandı durdu.. Şimdi işte dakka başı kontrol ediyo arayıp :)
Öyle çok deil ama ben acı gibi geliyo sıkıştırıyo beni sığmıyor içeri gibi:)Aynen pıtpıt oluyor ama bazen de göğsümün altıda aynı anda hissediyorum..Ahh bide anlasam neresi vuruyo neresi değiyo başı kıçı nerde...:) Yinede yarın bi gözükeyim Dr a napıym merak ediyorum işte...
Ayyy canım ne güldürdün beni ya..Aynen bulmuş oynuyor...
canım benimde sol göğsümün ucu yok gibi.çok az yani.ama zaten bebek göğsün ucunu tutmuyoki etrafındaki arola mı ne deniyo ya o kahverengi bölgeyi tutuyo.yani ben üçündede sorun yaşamadım ama tabii sağ göğsümü daha rahat yani hemen tutuyodu,sol göğsümde biraz uğraşıyodum tutana kadar.o da ilk günler sadece.hem bebek küçük oluyo hemde emmeyi tam bilemiyo.ilerleyen günlerde zaten emmeye bağlı olarak uçuda daha çok çıkıyo.baktın olmadı yapay uçlar var onu alırsın.dert etme bence..
bende öyle düşünüyorum.hiç bi çocuğumda biberon suluk falan almadım önceden.sonra gerekirse alırsınız ama inşallah gerekmez.bence önceden biberon alıp beynimizede"benim sütüm olmıcak,biberon vericem"mesajı göndermeyelim dimi:))benden size tavsiye.kesinlikle ilk başta içine ne koyarsanız koyun biberonla vermeyin.onun rahatlığına alışır ve memeyi bırakır.bişey vermeniz gerekiyosada çay kaşığıyla verin.gerçi ilk 6 ay suya bile gerek yok.inşallah hiçbirimiz biberona gerek duymayız.
Şimdi bitti kızlar kalan ipliğiyle bi patik daha yapcam onuda hemen başlar akşam eklerim....
Eki Görüntüle 517509
Merhaba arkadaşlarımmmm NAsılsınız bakalım
Ben malum geç girdim yine sabahtandır dürdüp duruyorum örgüleri yineBi tane daha bitirdim yelek..Yelek aşı yapcam yakında
Ya kızlar ben 2 gündür kızımın hareketlerini genelde iç tarafta hissediyorum..İçe vuruyo sanki.Dışarıyada vurdugu oluyor görüyorum ama genelde iç kısımda hissediyorum sanki popoma yakın bi yerde gibi yani bana öyle geliyo belkide...Acaba arkasını döndüde iç kısımda mı hissediyorum anlamadım:44:?
Bu yüzden Dr a bile gideseim var ne yalan diym...Enazından yeri nasıl aksi bi durum var mı filan die...Acaba Dr bebek bu aşağıda da olur yukarıda da derse Karar veremedim:44::44:Ama o her vurdukça acı hissediyorum iç kısımda....
Şimdi bitti kızlar kalan ipliğiyle bi patik daha yapcam onuda hemen başlar akşam eklerim....
Eki Görüntüle 517509
Kızkardesımde doğum yaptıgında ilk 2-3 gun emzırmeye calsıtı ama yegenım tutamadı göğsünü biraz zorluk cektı
baktı olmıycak silikon göğüs uçalrı var onalrdana ldı ve 1 yasına kaadr nerdeyse emzırdı hıc de sıkıntı yasamadı :)
bebekde sılıkon ucla gayet ıyı aldı memeyı...bazıalrı süt tasıyo kenarından kayıyo fln dıo silikon uc ama
onun boyalrı var ve markadan markaya değişen incelıklerı ona göre secip alınca sorun yasanmaz bence :)
canım ellerine sağlık çok güzel olmuss :)
canım benım yaramaz kızcem de öle sık sık yon değiştiriove gun ıcınde bazen göbeğimde bazen rahım cıkısında
bazen ıdrar kesemde tekme hıssedıyorum bi de sert vuruyo kı cadınormal bişey yanı ben sormustum dr a
bebıs yaramaz yapcak bısı yok hareketlı bız drlar hareketlı bebısleı severız dedı ıı dedım ben de
şimdi tekemsi bu kadar etkılı oluosa yanı ilerkı ayalrda nolcak bilmem :) gecen evden cıkıcaz son anda vc gırdım eşim dıo
durdun durdun vc giriosn dedım senın idrar kesenle oynayan bı ufaklık olamdıgı ıcın böle konusuosun tabı
onu bende bebeğim ve biz dergisinde gördüm , iyimiy miş bak onuda düşünmek gerek..evet aynı anne göğsü şeklinde çok beğenmiştim..
biraz daha araştırmakta fayda var demekki..
Merhaba arkadaşlarımmmm NAsılsınız bakalım
Ben malum geç girdim yine sabahtandır dürdüp duruyorum örgüleri yineBi tane daha bitirdim yelek..Yelek aşı yapcam yakında
Ya kızlar ben 2 gündür kızımın hareketlerini genelde iç tarafta hissediyorum..İçe vuruyo sanki.Dışarıyada vurdugu oluyor görüyorum ama genelde iç kısımda hissediyorum sanki popoma yakın bi yerde gibi yani bana öyle geliyo belkide...Acaba arkasını döndüde iç kısımda mı hissediyorum anlamadım:44:?
doktora gittim bugün kızlar.bebeğim çoook iyi maşallah hemen açtı doktor teyzesine pipuşunu :) eşimde bende görmek istiyorum dedi ona göstermedi ohh olsun.832 gr olmuş boyuda 32 cm civarında.plasenta normal yerdeymiş bebeğin kafasıda aşağıda hiç sorun yok.37.haftada çatı muayeni yaprız normal doğum olup olmadığına karar veririz dedi.doktorumu yeni değiştrdim çok memnun kaldım bu kadından.ama anemiymişim.demir ilacımı kesti yerine tüplü kan ilacı verdi hemde 6 kutu verdi.içinde kaç tane çıkıyor bilmiyorum.magnezyum verdi kasılmalrım için.ayrıca vitamini de kesti çok ilaç kullanmış oluyorsun doğal yollradn al vitaminini dedi.mide yanması için renni verdi.böyle işte ama bebeğim iyi sevindim onu görünce :) bu arada e bebekten aldığım sebamed ürünlerde geldi mis gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?