bu uyku setleri ve nevresim takımları ne kadar pahalı yaaaa, 150-200'den aşağı uyku seti yok,kafayı yemiş bunlar.Bakmadığım yer yok,nereye sorsam en az 150 lira diyor. Bizim kendi kocaman nevresimlerimiz 50-60 lira yaff..
Siz ne yaptınız kızlar uyku seti ve nevresim takımı işini ?
evet canım malesef çok pahalı oluyor nevresimi benim annem dikti hazırdan hiçbir farkı yok uyku setini de beşiği alırken hediye veriyorlar o yüzden ayrıca almayacağım
bu uyku setleri ve nevresim takımları ne kadar pahalı yaaaa, 150-200'den aşağı uyku seti yok,kafayı yemiş bunlar.Bakmadığım yer yok,nereye sorsam en az 150 lira diyor. Bizim kendi kocaman nevresimlerimiz 50-60 lira yaff..
ne güzel dikebilen birileri var :)
hepsiburada ve nevresim dünyasında 40-50 liraya buldum internette ama kaliteleri nasıldır bilemedim.
doğdugunda hemen kullanacağı şeyleri almayı düşünüyorum sadece.. yani beşik, ana kucağı(oto koltuğu) gibi.. zaten kış aylarında doğum yapıcaz ve dr haricinde dışarı cıkamıycaz.. o yüzden puset icin erken olduğunu düşünüyorum..kızlar şu büyük eşyaları ne zaman almak uygundur ya.hepsını sectım bı alması kaldı yanı sonrasında dolanmıcaz dıye rahatım ama odası ve arabasını bayram sonu dıyorum erkenmı gecmı ne bıleyım.anama kalsa doğduktan sonra olcak bunlar ama ben başak burcu olarak ılla hazır ve nazır olmalıyım.gıysılerı 9 aylık olana kadar gıyecek kadar aldım.bı hastane cıkısı eksık onda da ekru rengı aradım bulamadım sipariş verdım getırcekler.sabah eşim uyurken elını karnıma koydu bızım minnoş geldı tam elının oldugu yere tekme attı eşim de dıyorkı beyfendı rahatsız oldun sanırım ama ben annenı ellemeseydım sen olabılecekmıydın acaba:)benım eşim hala bi kıskanclık trıplerınde .dogum gunumde sana ne alayım dıye sormustu bende bebek esyası dedım "anlasılan artık sırf bebek ıcın yasacaksın falan dedı kızdı"sanırım bende bıraz abartıyorum gecen ebru şallı dıyordu önce eşim sonra ogullarım.ne bilim öle mı yapmak lazım anlamadımkı.adam alısmıs süreklı bebek gıbı ılgılenmeme başkasıyla paylasamıyor.umarım oğlumuz dogunca onu cok sever ,sevmez ıllgılenmez dıye korkuyorumannem de dıyor bı kucagına alsın sana vermez artık yeterkı yüzünü görsün.rabbim saglıklı evlatlar ve hayırlı anne- baba olmayı nasıp etsın hepimize...
Mide yanmasından muzdarip 1kisi daha ben olarak;aksam 6 dan beri denemedigim bise kalmadı.rennie şurup 2kasik ictim bir parça bile fayda etmez mı?yok..yeşil eksi elma hiç damak zevkim olmamasına rağmen sipariş ettik markete yok yanmayı geç yuttukta alev topu olup gırtlağıma kadar geldi..madn suyu yok fayda etmedi..sut fayda etmedi..en son her zaman yaptıgım basit yöntem 3brd.ayran ictim büyük beklentiler icinde ama malsef hala aynı..ee bunca şeyi 3sa.te yiyen ne olur wc ye b.abdestte koş..sonuc biraz daha İim en azından yatmaya gidebilme cesaretim var..Allah yardımcımız olsun mide yanması cok kötü dayanamıyorum artık hergün aynı tez zamanda geçmesi ümidiyle hoscakalin
Ayyyy kızlar benı hiç uyku tutmadı. Bu erken doğum olayım var ya (Allahım sen koru) içtiğim ilaçlardan güzdüzleri uyuyorum, geceleri zınk diye ayaktayım. Saat olmuş kaç, ben hala uykusuz. bİR DE gece gece çikolata yedim.Şu ana kadar 3 kılo aldım diye rahat davranıyorum ama asıl bundan sonrası önemli. Bu gidişle kılo da alcam yatma zorunluluğundan. Aman oğlum iyi olsun da, valla hiç düşünmüyorum kıloyu
Ben de sıkıntıdan açtım kk yı. İyiki burası var ya. Eşim bile seviyor burayı. Bana iyi geldiğini düşünüyorEkim annelerinin yazdıklarını okudum da, brçoğu birer birer doğurmaya başlamış ŞİMDİDEN. hEPSİ Birbirine hayırlı olsun diyor, tebriklerini iletiyor. Çok heyecanlandım okurken, hem de duygulandım. Biz de birbirimize dicez ki, aaa ayşe doğum yaptı, melone doğum yaptı. Sonalfer yaptı. Daha o kadar çok var kı aklımda nıckleriniz.
aLLAH HEPİMİZİ bebeklerimize kavustursun inşallahhhhh. Geçen gün kım yazmıstı hatırlamıyorum. Cidden çift basamaklı sayılara düşmeye az kaldı. Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşallahh
ay bu sabah nedense kurt gibi açtım.sabah 6 da kalktım önce küçük kızı okula gönderdim.tam o gitti büyük kızı kaldırdım.okul saatlerinin arasında 1 saat var.çok kötü oluyor.sonra saat 7.30 da da oğlum kalktı anne hadi okula geç kalcam deyip durdu.8 e kadar zor oyaladım.onu kreşe bırakıp işe geldim.arkadaşlardan biri rejime başlamış.biri doktora gitti.kahvaltı yapmadık yani.normalde burda çok güzel kahvaltı yapıyoz.bende simit aldırdım bir tane.çayla simit yedim.severim zaten.açlığımı bastırdım biraz..hala 6 kilodayım.hızlı bir kilo aldım önce şimdi 10 gündür durdu.tekrar atağa geçer ama.kendime şaşırıyorum eski gebeliklerime bakarsam şimdiye kadar 10 kilo almam lazımdı.ama toplamda 15 e tamamlarım en az.diğerlerinin ikisinde 17,birinde 20 kilo almıştım.son 3 ay çok artıyo kilo alımı zaten.
Kızlar günlük kullanım için bebişlerime birer tane bu nevresim takımından aldım...
Eki Görüntüle 517370
Bende uyku setini yataklarla birlikte alacağım.Nevresim takımını da 1 er tane günlük kullanım için aldım.1 er tanede hazır alacağım bu hafta sonu,ortası göbekli süslü olanlardan.Koyarım fotosunu.Canım benim günlük için aldığım cotonbox diye bir marka.30 tl ye aldım ama nette de 25 tl ye gördüm ve kargoda yok üstelik.%100 pamuk ve yeride çok güzel bence fiyatına göre.Bak istersen...
aa çok şanslısın :)Bizimde annemin atölyesi var orda yapılacak daha önce bı tane uyku seti almıştım nevresiminde halledecekler ir
İste
Tatlım Linens'e baktım , 150'den aşağı yok uyku seti, %30 indirim yapmışlar ama yine de pahalıya geliyodu.Canım ya bide kis cocukları olacak minnoslar o bakımdan olmazsa olmaz dün Bağdat cafesinde organik yatak sadan bir yerellik Bebis yatağı sordum ama sadece döşek bu 1000 lira dedi pamuktan yapılmış gayet normal bisi adı organik olunca fiyatta böyle bisi çıkıyor iste dedim ah ah pamuk yatağında adı bı oldu ya bravo . Sen linense bı bak canım orada güzel seyler var
Ben de tam onu dedim işte, nevresim dünyasında cottonbox diye bir marka var, 30-40 lira, gerçekten güzel mi sen almışsın ?
aa çok şanslısın :)
Tatlım Linens'e baktım , 150'den aşağı yok uyku seti, %30 indirim yapmışlar ama yine de pahalıya geliyodu.
Evet canım bence çok güzel.Az önce fotosunuda eklemiştim.Fiyatına göre gayet iyi...
Herkese merhaba
Hayırlı, mutlu, huzurlu, sağlıklı, güzel haberli bir gün olsun inşallah...
Geçmişi çok okuyamadım ya 2 günde dünya birikmiş...
Kızımın cicileri için yorum yapanlara teşekkür ederiz teyzeleri
Kocişe çok kızgınım
Bir insan hiç mi yardım etmez yahu yani yardımı bırakın kendi arkasını toplasa zaten dünya kadar yükü üzerimden almış demektir.
Kirlilerini sepete bile atmaya üşeniyor...
Akşam soruyor bana siyah pantolonumu yıkadın mı? Yıkamadım dedim. Niye diyor...
Askıda çünkü hala
Sürekli senin kirlilerini koklayıp kirli mi değil mi diye bakmak mı zorundayım.
Hayır baksam atsam kirliye bu seferde o daha temizdi niye attın der
Eskiden gücüme gitmezdi de şimdi hamile olunca hiç mi beni düşünmüyor diye üzülüyorum. Ve çokkk kızıyorum
O yüzden bugün geri duruyorum birazHıh!
fotoları hep güzel görünüyor da, kumaşı nasıl, komple pamuklu demişsin, aldın ve dokundun dimi kumaşa, yeri falan güzel yani canım ? :44:
Kumaşı gayet iyi canım,yeride güzel...
kızlar geldım dr dan eko cekıldı mıtral ve triküspid yetersizliği varmış diğer değerler
normalmiş bu da cok ciddi değilmiş bi de vücuduma ekg cekılrıken yapıstırlan seyelrden yapıştırıp
cep telefonu buyuklugunde bı alet verdıelr çarpıntın oldukça bas dedıler yarın 11 e kadar ustumde kalcakmıs
öle işte yarın konuscaz tekrar geldım ıse calısıom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?