2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Günaydın kızlar, geçmişi okuyana kadar anam ağladı valla. Aldığınız şeyler çok tatlı hepinizin. Biz minnoşuma bu arada anahtarlık ( diş kaşıyıcı) ve çıngırak dahil 3 parça yazlık tişört ve şort aldık mothercare'den. Baya indirime girmiş haberiniz olsun. Tanesi 6 liraya geliyodu penyelerin. Sıra büyük parçalara geldi. Ben aslında park yatak alcaktım sadece ama kayınvaldem biraz ırın kırın etti. Çocuk zaten pilastik dolu bi hayatta yaşıcak, biz ağaçtan bi yatak alalım dedi. Amaaan tamam dedim. Mothercare'de 500e bi yatak var. 5 yaşına kadar mı ne gidiyoumş. Ondan alim diyorum. 100-100 öderim dedim ama bakalım. Sizler baya araştırmışsınız gördüğüm kadarıyla bu yatak işlerini, alanlar da olmuş. Güle güle kullansınlar inşallah.Benim odamda bi adet baza ve dolap olduğu için çok yeni, sadece bebişe karyola alıcam, bi de kendi odama koymak için park yatak. Şu andan itibaren Ankara'da bunların ucuza satıldığı yerlere, karyola ve park yataklara dair tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Hatta çok da memnun olurum.

Bu arada benim minik kuşumun hareketini gördüm bugün göbeğimde. Gerçi çok bişey kalmadı doğuma, şaşırılcak bişey yoktur belki ama çok tuhaf geldi. Çok heyecan yaptım sabah sabah. Sonra da bi güzel yağladım göbeğim mustelayla. Bakalım nasıl olacak çatlaklar?

Artık benim de uzun süre ayakta kalınca ağrılar sancılar başlıo. Esas olarak eğilmek ve yatakta dönmek hiç hoşlanmadığım şeyler. Eşime diyorum eğilmek ne kadar zor biliyo musun sen diye, gülüyo. Bi de yatakta dönsene bana diyo, biraz beklemen lazım diyorum gülüoyo. Bunu dedikten 20-30 sn sonra anca dönmüş oluyorum ben Ama genel olarak herkes hamileliğin çok yakıştığını söylüyo bana. Kilo almamışsın çok diyolar ona şaşıyorum. 10 kilo aldım desem, düşüp bayılırlar heralde. Söylemeyip iltifatların tadını çıkarıyorum bende. İşte bi doktorumla papaz oluyoz o var. Şeker yüklemesi yaklaşıyo. Onu merak ediyorum. Tatlıyla aram çok iyidir ama bakalım sabah sabah nasıl olcak. Umarım sıkntılı çıkmaz hiçbirimizin.

Hepinize güzel haftalar diliyorum şeker anneler. Kendinize iyi bakın.

bu uyku setleri ve nevresim takımları ne kadar pahalı yaaaa, 150-200'den aşağı uyku seti yok,kafayı yemiş bunlar.Bakmadığım yer yok,nereye sorsam en az 150 lira diyor. Bizim kendi kocaman nevresimlerimiz 50-60 lira yaff..

Siz ne yaptınız kızlar uyku seti ve nevresim takımı işini ?

evet canım malesef çok pahalı oluyor nevresimi benim annem dikti hazırdan hiçbir farkı yok uyku setini de beşiği alırken hediye veriyorlar o yüzden ayrıca almayacağım

evet canım malesef çok pahalı oluyor nevresimi benim annem dikti hazırdan hiçbir farkı yok uyku setini de beşiği alırken hediye veriyorlar o yüzden ayrıca almayacağım

ne güzel dikebilen birileri var :)

hepsiburada ve nevresim dünyasında 40-50 liraya buldum internette ama kaliteleri nasıldır bilemedim.

Canım ya bide kis cocukları olacak minnoslar o bakımdan olmazsa olmaz dün Bağdat cafesinde organik yatak sadan bir yerellik Bebis yatağı sordum ama sadece döşek bu 1000 lira dedi pamuktan yapılmış gayet normal bisi adı organik olunca fiyatta böyle bisi çıkıyor iste dedim ah ah pamuk yatağında adı bı oldu ya bravo . Sen linense bı bak canım orada güzel seyler var

Bende uyku setini yataklarla birlikte alacağım.Nevresim takımını da 1 er tane günlük kullanım için aldım.1 er tanede hazır alacağım bu hafta sonu,ortası göbekli süslü olanlardan.Koyarım fotosunu.Canım benim günlük için aldığım cotonbox diye bir marka.30 tl ye aldım ama nette de 25 tl ye gördüm ve kargoda yok üstelik.%100 pamuk ve yeride çok güzel bence fiyatına göre.Bak istersen...

doğdugunda hemen kullanacağı şeyleri almayı düşünüyorum sadece.. yani beşik, ana kucağı(oto koltuğu) gibi.. zaten kış aylarında doğum yapıcaz ve dr haricinde dışarı cıkamıycaz.. o yüzden puset icin erken olduğunu düşünüyorum..
bahar gelince havalar düzelince nisan gibi pusetini alıcam.. zaten masraf cok.. herşeyi birden alıp neden zora girelim ki..

arzucum ayrıca MENENGİÇ KAHVESİ hakkındaki paylaşım icin teşekkürler.. söylim eşime sever o böyle doğal şeyleri.

canım burdan görmessin belki diye özelden de yazdım.. GAVİSCON... daha etkili bir şurup yok bence.. mide yanması olan herkese tavsiyemdir. içtiğin anda kesiyor yanmayı abartısız..
gecen hafta en sonunda kusmama sebep olmuştu bu yanma denilen şey.. düşmanıma vermesin cok kötü coooookk.. ondan sonra dayanamayıp bu şurubu aldık, tabi dr umuza danışarak..

amin canım inşallah, zaman daralıyor, daraldıkca ben de daralıyorum allaaaamm

yarenahsen... :)) enerjine hayranım biliyor musun ?? :)) 3 cocuk, eş, bir de hamilelik, ev işleri + iş kadınlığı.. nazar değmesin sana tütütütü maşallahh

Kızlar günlük kullanım için bebişlerime birer tane bu nevresim takımından aldım...

Eki Görüntüle 517370

iyi günlerde olsun canım.. sağlıkla inşallaaah :)) pek güzelmiş..

hic bakmadım daha canım yaa, ona bakarsan daha beşik meşik hak getire.. ha bire kıyafet alıyoruz :)))
onlara da sıra gelecek inşallah :)) ama netten gördüğüm kadarıyla uygun olanlar var 30 liraya bile hatırlıyorum ben ya, sen biraz netten de bak bence..

Linensten anneannemiz aldı bir tane nevresim takımı bize.%25 indirim varmış,48 liraya falan geliyordu indirimle sanırım.Gayet güzel kaliteli.Pamuk yorganları sorduk 160 civarı bir fiyat söylediler yastık ta 80 falandı sanırım.Çok pahalı geldi.

Yatak olarak ta bunu beğendik.Yalnız henüz almadık araştırma aşamasındayız.Çocuk odam dolu olduğu için oda almayacağım.Çok fazla yerim yok.Bunun boyutları iyi geldi bize.Başka fikir verebilecek var ise alabilirim :)
Chicco Lullaby LX Oyun Parkı - e-bebek.com

Ben de tam onu dedim işte, nevresim dünyasında cottonbox diye bir marka var, 30-40 lira, gerçekten güzel mi sen almışsın ?

Bizimde annemin atölyesi var orda yapılacak daha önce bı tane uyku seti almıştım nevresiminde halledecekler ir
İste
aa çok şanslısın :)

Tatlım Linens'e baktım , 150'den aşağı yok uyku seti, %30 indirim yapmışlar ama yine de pahalıya geliyodu.

Bebek nevresimi diye geçen her nevresim takımının ölçüsü, her beşiğe uyar mı kızlar ? (şu büyüyen beşikler)
Ona göre alacağım .

Evet canım bence çok güzel.Az önce fotosunuda eklemiştim.Fiyatına göre gayet iyi...

Herkese merhaba
Hayırlı, mutlu, huzurlu, sağlıklı, güzel haberli bir gün olsun inşallah...
Geçmişi çok okuyamadım ya 2 günde dünya birikmiş...
Kızımın cicileri için yorum yapanlara teşekkür ederiz teyzeleri

Kocişe çok kızgınım
Bir insan hiç mi yardım etmez yahu yani yardımı bırakın kendi arkasını toplasa zaten dünya kadar yükü üzerimden almış demektir.
Kirlilerini sepete bile atmaya üşeniyor...
Akşam soruyor bana siyah pantolonumu yıkadın mı? Yıkamadım dedim. Niye diyor...
Askıda çünkü hala
Sürekli senin kirlilerini koklayıp kirli mi değil mi diye bakmak mı zorundayım.
Hayır baksam atsam kirliye bu seferde o daha temizdi niye attın der
Eskiden gücüme gitmezdi de şimdi hamile olunca hiç mi beni düşünmüyor diye üzülüyorum. Ve çokkk kızıyorum
O yüzden bugün geri duruyorum biraz Hıh!

Son düzenleme:

aman da hamileymiş de kocişine kızarmış :)

Herkesin yetişme tarzı farklıt atlım,düşünmemesinden değil öyle gördüğü için bugüne kadar.

Benim eşim (dilimi ısırayım) benden daha derli toplu. ben pijamamı çıkarır yatağın üzerinde bırakabilirim bazen ama onun pijamasını eşofmanını daha 1 kere bile görmedim yatağın üzerinde. hepsi katlı ve dolaptadır.
sabah kalktık işe gidicez,ben yüzümü yıkıyodum banyoda,baktım mutfakta akşamdan kalan 2-3 bardağı yıkamış,tezgahı siliyo.

Eşinle konuş ve yorulduğunu söyle canım. ve biraz kendi işini görmesine alıştırmaya çalış.Biraz zaman alır ama mutlaka olur.
Bazen biz kadınlarda hata, geyşa gibi her işlerini görüyoruz,alışıyolar sonra

kızlar geldım dr dan eko cekıldı mıtral ve triküspid yetersizliği varmış diğer değerler

normalmiş bu da cok ciddi değilmiş bi de vücuduma ekg cekılrıken yapıstırlan seyelrden yapıştırıp

cep telefonu buyuklugunde bı alet verdıelr çarpıntın oldukça bas dedıler yarın 11 e kadar ustumde kalcakmıs

öle işte yarın konuscaz tekrar geldım ıse calısıom :)

eskiden bana da öyle bi tansiyon aleti takmışlardı, 1 gün üstümde kalmıştı, tuhaf bişeydi :)
önemli bişey çıkmamasına sevindim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…