Ayyyy kızlar benı hiç uyku tutmadı. Bu erken doğum olayım var ya (Allahım sen koru) içtiğim ilaçlardan güzdüzleri uyuyorum, geceleri zınk diye ayaktayım. Saat olmuş kaç, ben hala uykusuz. bİR DE gece gece çikolata yedim.Şu ana kadar 3 kılo aldım diye rahat davranıyorum ama asıl bundan sonrası önemli. Bu gidişle kılo da alcam yatma zorunluluğundan. Aman oğlum iyi olsun da, valla hiç düşünmüyorum kıloyu
Ben de sıkıntıdan açtım kk yı. İyiki burası var ya. Eşim bile seviyor burayı. Bana iyi geldiğini düşünüyorEkim annelerinin yazdıklarını okudum da, brçoğu birer birer doğurmaya başlamış ŞİMDİDEN. hEPSİ Birbirine hayırlı olsun diyor, tebriklerini iletiyor. Çok heyecanlandım okurken, hem de duygulandım. Biz de birbirimize dicez ki, aaa ayşe doğum yaptı, melone doğum yaptı. Sonalfer yaptı. Daha o kadar çok var kı aklımda nıckleriniz.
aLLAH HEPİMİZİ bebeklerimize kavustursun inşallahhhhh. Geçen gün kım yazmıstı hatırlamıyorum. Cidden çift basamaklı sayılara düşmeye az kaldı. Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşallahh
kızlar geldım dr dan eko cekıldı mıtral ve triküspid yetersizliği varmış diğer değerler
normalmiş bu da cok ciddi değilmiş bi de vücuduma ekg cekılrıken yapıstırlan seyelrden yapıştırıp
cep telefonu buyuklugunde bı alet verdıelr çarpıntın oldukça bas dedıler yarın 11 e kadar ustumde kalcakmıs
öle işte yarın konuscaz tekrar geldım ıse calısıom :)
eskiden bana da öyle bi tansiyon aleti takmışlardı, 1 gün üstümde kalmıştı, tuhaf bişeydi :)
önemli bişey çıkmamasına sevindim canım.
tekrar gecmis olsun canim bendede olmustu carpinti hastanede yatinca 1
gece kalmisti üstümde insallahh hersey yolundadir.. tekrar gecmis olsun canim.
sagolasin canim benim koyunca bakarim cokk iyi olur vallaa...Günaydın kızlaarrr nasılsınız şu eleman gelsede ben de hatsaneye gıtsem yauu onu beklıom :)
katılıyorum çekirdek
canım elma şekerlerının fotosunu cekmemsıtım ne yazık kı
ama yakınalrda yaparsam süsler çekerim senın ıcın :)
bişey olmaz canım bu akşam halledıverırsın :)
Evet canım bence çok güzel.Az önce fotosunuda eklemiştim.Fiyatına göre gayet iyi...
kızlar geldım dr dan eko cekıldı mıtral ve triküspid yetersizliği varmış diğer değerler
normalmiş bu da cok ciddi değilmiş bi de vücuduma ekg cekılrıken yapıstırlan seyelrden yapıştırıp
cep telefonu buyuklugunde bı alet verdıelr çarpıntın oldukça bas dedıler yarın 11 e kadar ustumde kalcakmıs
günaydın kızlar ben hastayımfarenjitim azdı yine aman kendinize çok dikkat edin tam hastalık havası var...
slm canim sifa olur insallahhh..tekrar gecmis olsun canim benimm..Bugün onu yapayım inşAllah.. İlaç kullanmadan halledebilsem çok iyi olacak..
çok sevindim canım.. Hadi gözün aydın.. Rabbim cc birdaha yaşatmasın..
Sağolasın canım. Gece buraya yazdıktan sonra eşim hemen markete koştu.. Geçen kış sürekli kaynaktığımız birşeyler vardı bana iyi gelmişti.. Malzemelerini aldı, kaynatıp içirdi.. Sabah kalkıncada bir bardak içtim.. İnşAllah iyi gelir.
Rabbim cc acil şifalar versin.. İnsanı uyutmuyor bu mide yanması.. En kısa zamanda geçer inşAllah..
Sağolasın canım.. Öyle şeyler içip atlatmaya çalışacağım inşAllah.. Sen grip aşısı olacağım yazmışsın sanırım. Hamileyken sakıncası yok mu grip aşısının? Bende düşünüyorumda önce doktora sorayım dedim.
Mide yanmasından muzdarip 1kisi daha ben olarak;aksam 6 dan beri denemedigim bise kalmadı.rennie şurup 2kasik ictim bir parça bile fayda etmez mı?yok..yeşil eksi elma hiç damak zevkim olmamasına rağmen sipariş ettik markete yok yanmayı geç yuttukta alev topu olup gırtlağıma kadar geldi..madn suyu yok fayda etmedi..sut fayda etmedi..en son her zaman yaptıgım basit yöntem 3brd.ayran ictim büyük beklentiler icinde ama malsef hala aynı..ee bunca şeyi 3sa.te yiyen ne olur wc ye b.abdestte koş..sonuc biraz daha İim en azından yatmaya gidebilme cesaretim var..Allah yardımcımız olsun mide yanması cok kötü dayanamıyorum artık hergün aynı tez zamanda geçmesi ümidiyle hoscakalin
ayşe geçmiş olsun
o kalp çarpıntıları bende de oldu bir kaç kez, doktorum kansızlıktan kaynaklandığını söylemişti
kızlar diyetisyen kontrolünde hamileliğini sürdüren bir arkadaşa sebepsiz kılo alımı sonucunda dr u elevitten olabilir diye eleviti kesmiş..
ya benim de bu anlamsız aldığım 4,5 kilo acaba elevit yüzünden mi ??
sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettim??
canım geçmiş olsun tekrar.. bana bi alet takmıştı doktor adı holter cihazı.bir gün boyunca kalp ritmini ölçüyo. ama ben bişeye basmadım hep açıktı. bende mitral kapak yetmezliği çıkmıştı az miktardadoktor çok önemli değil dedi ama bu bizim çarpıntılar neden kaynaklanıyor o zaman neyse hayırlısı artık ayşecim
ben de penguenliyi ve arabalıyı beğendim :) fiyatlar da cok uygun ya. yeri güzel diyosun şaşırdım yani..
ayşecim gecmiş olsun, ciddi bişey olmamasına sevindim.. o alet üzerinde mi gezcen öyle ya.. enteresanmış :)
Slm kizlar araniza yeni katildim sayilir :) bende 2013 1 ocak annesiyim 26 haftalik hamileyim...
Ve süt gelmeye basladi benden 2 gün önce cok sasirdim :)
ama normal diyorlar dogum yapmadan gelmez biliyordum...
cnm benimkininde ayakları midemin altında.korkulucak bişey yok ,panik yapma canım ,erken doğum dediğin şey serviks uzunluğuyla alakalı..boşyere panik yapıosun
kız vallahi okurum canına seninbence hemen eline iki zil al tak oyna ne güzel 4 kilo almışsın bebeğinin gelişimi iyi gidiyorsa kilo almaman senin için iyi kuzucum.62 ile hamile kaldım bugün tartıya çıktığımda dedimki kendime Aslıcım tombiş günler seni bekliyor 68 kilo olmuşum heheheyyytt şok geçirdim,bende 2 hafta öncesine kadar sadece 2 kilo almıştım,şimdi 10 günde bir 2 kilo alıyorum.çünkü deli gibi yiyiyorum ,bütün tatlılar benimmm tatlı bulamazsam alıyorum bi elime ceviz bi elimede nutella kutusu kaşıkla Aslııı kaşıklaaa korkma bebişim iyisin iyiiii
bende 23.haftamdayım
58ile başladım,62,5 ve 63arası gidiyorum
19haftamdan beri kilo almadım sabit:)
bazı haftalar bir anda kılo alıyo,bazı arkadaşlarda demişya hiç almasım 10gunde 2kıloa aldım diye..
demekki o dönemler bbekte bi gelişim oluyor hemencik alıyoruz..
12/14kılo ile bitirsek ne güzel olurr:)
evet kızlar sanırım bu haftalardan sonra haftalık düzenli kilo almam gerekiyo,almazsam sıkıntı..idealim 13-14 kiloyla bu hamileliği bitirmek,kolay kilo veremiyorum kalan sıkıntı olur.birde iştahım çok iyi değil benim acıkıyorum ama böyle canım çok fazla bişey çekmiyo belkide ondan almadım kilo.hayırlısı:)balıkyagı hapı ,demir hapı,elevit ,calsiyum kullanıyorum.doktor magnezyumda verdi kas agrıları olursa diye ama onu içmedim henüz
hayır aldıgın kilo cok ideal aynen böle devam ett
tüm hamilelik boyunca agırlıgının %20 si kadar kilo alımı hem anne için hem bebek için ideal olanıdır.
fazla kilo anneye yük ,bebege baskıdan başka bi işe yaramıyor.cok kilo alanlarda kilolu bebek dogurmuyor merak etme
yada tam tersi az kilo alanlar cılız cocuk dogurmuyor.
ben mesela 58 le hamile kaldım ve %20 si 11.600 yapıyor yani 12 kilo diyelim
6.ayımdayım 2,5 kilo aldım geriye kalan 3 ayda 9 kilo alsam cok saglıklı olur benim için
dogum sonrası 8-9 kilo gidiyor hemen zaten.lohusalık dönemimiz cok güzel gececek inş.bide kilo yüzünden depresyona girmicez
selam güzel anneler
biberon konusunda kararsızım siz hangisini almayı düşünüyorsunuz ? cam Nuk düşünüyorum ama DR.Brow nun gaz önleyen patentli sistemimide ilgimi çekmiyor değil,malum bebeişlerde gaz büyük problem
bu arada morhipoda sevi bebek ürünlerinde indirim vardı(kansorejen madde içermiyormuş plastikleri),diğer yerlere baktım gerçekten indirimli,bende aldım ihtiyaç olanlardan,hem küvetti falan çarşıdan almak güç taşıması var..geliversin kapıma arabama koyar evime giderim
alışverişler sayfasına eklerim yine birazdan..[/QUOT
kizimda almadigim, denemedigim marka biberon kalmamisti ama nafile tutmadi bi turlu biberonu, emzigi de ayni sekilde fatos emzik bile arayip bulmustum ama istemedi..evde biberon ve emzik koleksiyonu olmustu
kizimda almadigim, denemedigim marka biberon kalmamisti ama nafile tutmadi bi turlu biberonu, emzigi de ayni sekilde fatos emzik bile arayip bulmustum ama istemedi..evde biberon ve emzik koleksiyonu olmustu
bu uyku setleri ve nevresim takımları ne kadar pahalı yaaaa, 150-200'den aşağı uyku seti yok,kafayı yemiş bunlar.Bakmadığım yer yok,nereye sorsam en az 150 lira diyor. Bizim kendi kocaman nevresimlerimiz 50-60 lira yaff..
Siz ne yaptınız kızlar uyku seti ve nevresim takımı işini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?