2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

allah korusun canim yaa insallahhh gününde gelir bebisin..evet oglusun saglikli olsun da gerisi bos canim..eee yaa bende almanyadda moda edicem bana sorunca bene kadinlar klubune takildim falan diyorum banada iiyi geliyor gercekten.aminnnnnnn insallahhh bir avazda kazasiz belasiz insallahhh canim benim..bende doguma giderken yazarim belki yazabilirsem.istiyorum yazarim diye ama nasip bakalim..

tekrar gecmis olsun canim bendede olmustu carpinti hastanede yatinca 1 gece kalmisti üstümde insallahh hersey yolundadir.. tekrar gecmis olsun canim.

eskiden bana da öyle bi tansiyon aleti takmışlardı, 1 gün üstümde kalmıştı, tuhaf bişeydi :)
önemli bişey çıkmamasına sevindim canım.

tansıyon aletı mı bılmıom dr efor testı yazmıs :)

sağol canım evt cok sukur :)

tekrar gecmis olsun canim bendede olmustu carpinti hastanede yatinca 1
gece kalmisti üstümde insallahh hersey yolundadir.. tekrar gecmis olsun canim.

sağol canım ınsallaahh :) bakalım ayrına kdr durckmss ıste :)

sagolasin canim benim koyunca bakarim cokk iyi olur vallaa...

Evet canım bence çok güzel.Az önce fotosunuda eklemiştim.Fiyatına göre gayet iyi...

ben de penguenliyi ve arabalıyı beğendim :) fiyatlar da cok uygun ya. yeri güzel diyosun şaşırdım yani..

ayşecim gecmiş olsun, ciddi bişey olmamasına sevindim.. o alet üzerinde mi gezcen öyle ya.. enteresanmış :)

canım geçmiş olsun tekrar.. bana bi alet takmıştı doktor adı holter cihazı.bir gün boyunca kalp ritmini ölçüyo. ama ben bişeye basmadım hep açıktı. bende mitral kapak yetmezliği çıkmıştı az miktarda doktor çok önemli değil dedi ama bu bizim çarpıntılar neden kaynaklanıyor o zaman neyse hayırlısı artık ayşecim

slm canim sifa olur insallahhh..tekrar gecmis olsun canim benimm..

kızlar diyetisyen kontrolünde hamileliğini sürdüren bir arkadaşa sebepsiz kılo alımı sonucunda dr u elevitten olabilir diye eleviti kesmiş..
ya benim de bu anlamsız aldığım 4,5 kilo acaba elevit yüzünden mi ??

sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettim??

ayşe geçmiş olsun
o kalp çarpıntıları bende de oldu bir kaç kez, doktorum kansızlıktan kaynaklandığını söylemişti

ahhhh o yanmalar cekeriz artik son aylara kadar bendede var benimde gecmiyor canim aksam fazla cok asiri yemiyorum biraz rahat oluyor öpt seni kendine iyi bak canim..

ayşe geçmiş olsun
o kalp çarpıntıları bende de oldu bir kaç kez, doktorum kansızlıktan kaynaklandığını söylemişti

kan degrlerıme de bakıldı öncesınde ama 1 aydır gecmıyor kan degerlerım çarpıntıya sebep olck kadar düşük değillermiş...

canım nerdeyse 5-6 ayda 4,5 kilo çok değil ve elevitin öle bişie sebep olcanı cidden zannetmıyorum

ama dengelı beslenıyrosan eleviti hergun ıcmene gerek yok bunu doktorumda doç da söledi gunasırı ıcsende olr dediler

ben de de mitral ve triküspid mı ne öle bişi ıkı kapakta az mıktarda yetrersızlık varmıs ıste

hımm holter mı aıdnı bılmıodum ıste carpıntın oldukça bas dedıler :)

sağol canım hee sorma ben de şaşırdım aa ben de mı kalcak demısım böle

yarın cıkartcakalr ınss yatarken nası olck bılmıom ıns cıkmaz

slm canim bebegin hayirli olsun saglikla sihatle alirsin insallahhh kucagina hepimiz insallahh aminn..canim her insanda degisir bazen erken gelir endiselencek birsey yok vücudun yaptigi birsey kimi insaninda dogumdan sonra geliyor benim öyle oldu benim arkadasinda dogumdan önce gelir hep hamileyken akardi öpt seni

evet kızlar sanırım bu haftalardan sonra haftalık düzenli kilo almam gerekiyo,almazsam sıkıntı..idealim 13-14 kiloyla bu hamileliği bitirmek,kolay kilo veremiyorum kalan sıkıntı olur.birde iştahım çok iyi değil benim acıkıyorum ama böyle canım çok fazla bişey çekmiyo belkide ondan almadım kilo.hayırlısı:)

herkese merhaba..cok fazla giremiyorum arada bakinabiliyorum :18:
bugun izin aldim, kizimi da krese yollamadim..ben oglum dogduktan sonra kizima da kresi biraktiririm bakarim diyodum ama sanirim bu mumkun olmicak. daha bebek yokken beni cok yoruyo. sabahtan beri yapmadigi kalmadi ekimde 3 yasinda olacak..arkami dondugum an evi yerle bir ediyo..uyardigimda da bana vurmaya basliyo artik nerem denk gelirse vicdanen rahat degilim ben evdeyken onun krese gidecek olmasindan, ona da bakarim diyodum ama bu sekilde nasil olcak

selam güzel anneler

biberon konusunda kararsızım siz hangisini almayı düşünüyorsunuz ? cam Nuk düşünüyorum ama DR.Brow nun gaz önleyen patentli sistemimide ilgimi çekmiyor değil,malum bebeişlerde gaz büyük problem

bu arada morhipoda sevi bebek ürünlerinde indirim vardı(kansorejen madde içermiyormuş plastikleri),diğer yerlere baktım gerçekten indirimli,bende aldım ihtiyaç olanlardan,hem küvetti falan çarşıdan almak güç taşıması var..geliversin kapıma arabama koyar evime giderim
alışverişler sayfasına eklerim yine birazdan..

Son düzenleme:

Slm güzel anneler nasılsınız ben bugün daha halsizim dün hasta olduğumu yazmıştım akşam eşim geldi doktora gitmeyelim şindi antibiyotik vercek dedi peki dedim sonra seni bi terletiyim dedî ve üstüme birsürü battaniye örttü iki defa atletîmi değiştirdi çorba yaptı duş aldım saçlarımı kuruttu hala pikede yatıyoduk oda soğuk oluyodu kaz tüyü yorganımızı çıkarttı nevresimi değiştirdi saolsun canım kocam dün bana baktı hep hakkını ödeyemem yattım hemen gece acaip bi boğaz ağrısıyla uyandım hemen bi minoset içtim rhatladım sabah kalktım mutfağa bi girdim göçüyo resmen nese bu kadarda olsun artık dedim mutfağı topladım doktora gittim burun damlası serim fizyolojik mînoset ve augmentın verdi şimdi geldim eve yatıyorum kızlar kendinize çok dikkat edin hastalanmayın bol bol vitaminli şeyler yiyin gerçekten zor çünkü

kizimda almadigim, denemedigim marka biberon kalmamisti ama nafile tutmadi bi turlu biberonu, emzigi de ayni sekilde fatos emzik bile arayip bulmustum ama istemedi..evde biberon ve emzik koleksiyonu olmustu

ayy birde öyle durum mu var..ee şimdi set alsak suluğuydu yedeğiydi,elimizde mi patlar :44: tek tek alıp mı baksak acaba..iyice kafam karıştı

geçmiş olsun Kübra

canım özdıleğin sıtesıne gır 109 tl uyku setı.bırebır gördümm cok guzel.ordan alıcam.nevresımı de englısh home dan yada taç dan alıcam ıkı markada 45 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…