2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ekmek yada hamurişini tüketiyorsan azaltabilirsin canım
kısaca sana değil bebeğe kilo aldıracak besinler önemli olan
kilo alımı son ayda rahat hareket etmeni kısıtlar yada normal doğum düşünüyorsan belki sorun olabilir ama doğumdan sonra verirsin dikkat ederek fazla kiloları
ben oğlumda tam 14 kilo almıştım
bundada alsam sorun etmem açıkçası çünkü geri vermiştim

medelayı bende duymuştum iyi diye
offf zaten şu kayınvaldeleri düşünmek bile strese girmek için yetiyor
bende hastaneden çıktıktan sonra annemde kalayım birkaç hafta diye pembe bir yalan attım kayınvaldeme
aslında evimde rahatım ve annem gelsin yanımda dursun istedim
eşimde sen bilirsin nasıl rahat edeceksen dedi ama kayınvaldem bunu duyunca yüz ifadesi değişti
sağolsun kendi başınada gelmiyor kayınpederimde yanında ve kendi evinde hiçbirşekilde rahat edemiyorsun
herşeye karıştıkları için geriliyorum bende
gece uykum kaçtığında bile hep lohusalığımı düşünüyorum
zaten lohusa kadının ruh hali normal olmuyor birde çok bilmiş insanlar iyice moral bozuyor
allah hepimizin yardımcısı olsun ama kendi annemiz olunca tartışsanda kendi annen sonra herşey unutuluyor ama kayınvalde öyle değil
allah korusun....
pantolon giydiğimde bile hissediliyor şişliği ve acıyor
doğumdan sonra göstermem gerekiyor demekki!

geçmiş olsun canım ya. temiz çıkar inş. Allah yardımcın olsun. İçini ferah tut kötü düşünme. İyi haberlerini bekliyoruz inş.

canım geçmiş olsun.Rabbim şifa versin,en kolay yoldan kurtul İnşallah rahatsızlığından.

Zeynepcim, hamile hamile başına gelmeyen kalmadı hakikaten. Dilerim bu sıkıntılar son olur,Allah yüzünü güldürür artık. Eşinle aranız nasıl,düzeldi mi durumlar ? Psikoterapin nasıl gidiyor ?

kızlar evi temizledim banyo leş gıbıydı çamasır suyuyla baya ovmak zorunda kaldım koku bebege zarar vermesın dıye butun pencerelerı acıp da ovuyorum ama yıne de genzım yandı resmen .siz şu banyo temizliği işini nasıl yapıyorsunuz bebege zarar verecek dıye aklım gıdıyor ama pis pis de yıkanamayız ya.çamaşır suyu olmadan da cıkmıyor lekelersoludugumuz hava bebege kan yoluyla gecıyor ıllakı zararı vardır.napsak ki ??????

maske takabilirsin en garanti yol :)

Canımcım , çamaşır suyu cif mif, bunlara elinle dokunmayacaksın. kimyasallar vücuduna temas etmeyecek. Bilgin olsun.
En azından hamilelik döneminde bu kadar titiz olmamanı tavsiye ederim, farkında olmadan bebeğine zarar verebilirsin.
eşine ver bir bez ve çamaşır suyunu,ovsun banyoyu, erkek gücüyle daha iyi ovar hem

valla canım cif mif ne ararsan degıyor elıme.çok tıtız takılmıyorum mecburen ama yapmadan olmuyor.eşim hayatta yapmaz şimdıye kadar 1 balkon yıkadı bıde camasır katladı o da ne duygu sömürüsü yaptımda öle:)maske ve eldıvenle yapayım bari.aman ya 2 hızmetcı bır de uşak ıstıyorum...!!!

Amin insAllah cümlemiz..!

InsAllah bol olurda emziririm bebegimi cok özeniyorum emziren annelere :)

Bende optüm cnm..

cnm internette arada oluyor unnado ve butik bebede çok denk geldi bana mesela ,30 tl ile 80 tl arası değişiyor nette fiyatlar.bende internetten alıcam,tac'ın ve başka markaların çok indirimde ürünü oluyor

yazını okudumda kocamı anlatmışsın resmen,yanlzı değilsin cnm ,benim kayınvaldem dağınıkki çocuğu derli toplu nasıl olsun

valla aherdocum benimde kilo alma konusunda takıntılartım oluştu bu ara.ama yememden hiç kesmedim.ben kilo almıyım diye çocuğum vitaminsiz kalsın istemem,doktorum kullan demiş eleviti diyetisyen halt yesin doğumdan sonra vericez inşallah arkadasım napalım anne olucaz.benim mis kokulu yumuk elli oğluşum doğunca varsın kiloalrım olsun.bir emzirme 500 kalori verdiriyo,azcık boğazımıza dikkat ederiz bol bol sıvı tüketiriz,veririz arkadasım

cnm yavrun daha sevgiye muhtaç,kardeşini eminim kıskanıcaktır.sende oda yeni doğan bebeğinde harab olucağına ben kreşe gitmesinden yanayım..

cnm ben chicconun cam biberonunu alıcam ama kararsızımda.büyükler bebeğin emzirme döneminde biberon kullanmasına çok karşılar,ek gıda dönemine geçince bile kaşıkla beslenmelerinden yanalar,çocuğa biberon kolay gelince emmeyi bırakıyo diyolar valla şaşırdım kaldım

Madem konu emzirmeden açıldı.Sezeryan olunca süt 2-3 günde geliyor diyorlar ya,peki o arada bebiş ne ile beslenecek?Biberonla felan mama verirsek ona alışır mı acaba?
sorma en korktuğum şey bu,çevremdeki 2 sezeryanlı arkadasımın bebeğide 2 ay emdi emmedi,mamayla büyüdüler hepsi

cnm benimde dizden yukarı kılcal damar çatlarım oluştu,yanlız değilsin
cnm ben bulaşık makinasına sığmayınca kalan bulaşıkları elimde yıkarken muhakak çamaşır suyuda koyuyorum sıcak suyun içine.zararı olduğunu biliyorum ama alışkanlık işte,tuvaletide hamileliğimden beri bazen eşim bazen ben ovarım,ondada harbe gider gibiyiz,burnuma eşarp bağlıyorum ellerimede doktor eldiveni komik oluyoruz ama napalım ciğerler fena oluyor sonra

zeynepfaz cok gecmis olsun...kitleden kastin kistse eger emzirdikten sonra yok olabiliyo. bende vardi bi kist. kizimi emzirdikten sonra yokolmus

Kızlar doğumda hastane için kırmızı taç aldım ama mevlütte beyaz ,kremyada farklı bi taç takmak istiyorum.krem penye sabahlıklı loğusa geceliği yada pijaması alıcam.hafta sonu eşimle gezerken bjuterilere baktım içime sinen bi beyaz taç bulamadım.bi site buldum şimdi takılar makılarda var sitede hatta.bu kelebekli tacı beğendim sanırım alıcam

https://www.takitrendi.com/intranet/bigimages/8056.jpg

Son düzenleme:

Yapmaz ne demek ya, karnında onun bebeğini taşıyosun!!
aa sinirlendim şimdi

cnm benim öncelikle geçmiş inşallah iyi çıkıcak sonuçların.üzülme bitanem bak benim annemde abime hamileyken göğsünden kitle alınmış ameliyat olmuş bisürü ilaçlar kullanmış bi insan.moralini bozma sonuçların iyi gelicek inşallah arkadasım dularımız seninle..aağlama üzme kendini bebeğinide üzme,bebeğin şansın olsun senin inşallah ,sonuçların tertemiz gelsin ayrıca doğumdan sonrada kaybolabiliyor bu kitleler emzirince korkam cnm

Son düzenleme:
slm canimm ya cokk üzüldüm okuyunca insallahh hersey yolunda gider canim benim allah sifalar versin insallahh aminn..

Yapmaz ne demek ya, karnında onun bebeğini taşıyosun!!
aa sinirlendim şimdi

ne zaman yardım et desem akıl verır.ev temız der,kadın tut der(ee her hafta tutulmuyor kadın)annemı cagır yapsın der,der de der yani:)geçen pepe şarkısı söyluyor çişimiz tuvalete,kakamız tuvalete dıye salak bı sarkı nerden duyduysa.bende dedım donumuz sepete,çorabımız sepete...:))hemen laf sokma demezmı bıde:))

pek nazlı çıktı seninkide canım benim ya benimki arsız ya daha 12.haftada açmıştı bir dahada kapatmadı. :) 5.doktor gördü bugün daha ultrasonu açar açmaz işte bir erkek daha diyorlar heheh

valla canim gercekten öyle yaa n güzel senin oglus bol bol alin anne görün demis acmis oglusunn..benimki fazla oynamiyor ozaman bile diyoz esimle anaaa ne nazli ne gösteriyor ne öynuyor diye konustukk..ama dün resmen sovvvvvvvvvvv yapti vallabacimm bir oynadi esimin eli 1 saat kaldi orda o aynadi biz güldük agzimiz kulaklarimiza vardi pek sevindik gercekten birde bir döndü ki resmen bende esimde hissettik döndügünü esim diyor ki askim yaa nasil bir duygu diye bana soruyor bende cokkkk güzel bir duygu dedimmm cok tuhaf birsey dedim bugun isten geldi hemen sordu askim oynadimi bizim sipam diyor...insallahhh bu sefer gösteriz nazli..

canim cok gecmis olsun. ins sonuclar temiz gelir. cok can sikici bir durum yasamissin keske yaninda biri olsaydi
ne zamandan beri var kitle? benimde kizkardesimde var oda kontrollere gidiyor suanda birsey cikmadi /

valla ben genelde banyoyu camasir suyu gibi temizlik yapan spreyler var onlardan aliyorum elma yada limon kokulu oluyor
oyle genzimi yakmiyor. eldiven takmaya calisiyorum elimden geldigince ama bazen tembellik ediyorum
eldiven ve maske oneririm canim hem sana hemde kendime:)
ne kadar uzak dursak o kadr iyi ama mecbur yapicaz birde esime yaptirdigim temizlik benim icime sinmiyor
yapabildigim kadar kendim yapmaya calisiyorum. biraz hassasim bu konuda

slm canim cam gercekten cok saglikli plastik kokuyu icine hapsediyor o yüzden cam en sagliklisi ben mikrodalgada dezenfekte ediyorum makinasi var biberon emzik ne farza orda temizliyom ama yinede cam olmasindan yanayim ben tabiki marka olarakta nuk diyorum öpt canimm..

Ne diyeyim Rabbim cc tez zamanda şifasını versin inşAllah canm. Bende de Ramazan ayında oldu, orucun etkisiyle sanırım ama oruç bitince bitti..

Elevit kullanmadan 1 ay içinde aynı kiloyu alan arkadaşlarım oldu canım.. Bebeğin gelişiminede bağlı oabiliyor. Ama sen içinin rahat etmesi için bi doktora sor..

Şimdi bitti kızlar kalan ipliğiyle bi patik daha yapcam onuda hemen başlar akşam eklerim....

Eki Görüntüle 517509

MaşAllah barekAllah.. çok güzel olmuş ellerine sağlık canım.. Bende hiç anlamam örgüden falan.. Ama annem, teyzemler, halamlar yani bütün akrabalar seferber oldu. Herkes birşeyler yapıyor.. Ben ailenin ilk torunuyum.. Onun için hala kıymetlileriyim.. Benim kadar heyecanlı hepsi.. Telefon açıp kızıma aldıklarını yaptıklarını sayıyorlar..:)

Teşekkürderim canım snada geçmiş olsun.. Aklı sende kaldı tabi kocişinin:)) iiki varlar canım Allah başımızdan eksîk etmesin

Aminn inşAllah. Allah başımızdan eksik etmesin.. Şimdi işten çıkmış.. Kabarık bir alışveriş listesi hazırlamış benim için.. Başka ne alayım diyip duruyo.. :)

kızlar bebişlere aldıklarınızı ayrı bi yerde mi gösteriyorsunuz kk forumda?

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...nnelerinin-bebeklerinin-guzell-cicilerii.html

burda paylaşılıyor canım..

Çok geçmiş olsun canım ya.. İnşAllah sonuçlar temiz çıkacak ve bizlere güzel haberler vereceksin..

Kıyamam ya.. O işleri bizde eşim devraldı.. Habersiz yapsam kavga ediyor bende bıraktım ona..
Ama senin eşin madem yanaşmıyor.. Sende çok fazla kullanma canım.. Kullanacağın zamanda mutlaka maske ve eldiven tak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…