2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

slm canim nasilsin merak ettim seni kendimm aklima geldim kiyamam sana yaa hastanede olmak zor ama hersey bebisler icin sagsaglim cikarsin insallahhh cabucak atlatirsin canim yaa dualarim seninle kendine cokkk iyi bak bebisini düsün canimmm..ahhhhhhh yaa sancilarin insallahh gecer benim akupunturla geciyordu kortizonlu ilaclar aliyordum tekrar gecmis olsun tatlim benim..

slm kızlar bi sorum olucak 3 aylık hamileyim ve 5 saattir vücudum kaşınıo yanıo küçük ve büyük kabarcıklar olmaya başladı duş aldım yaanması arttı başına gelen varmı acil cvp lütfen

bebegin hayirli ugurlu olsun saglikla sihatle alirsin insallahhh kucagina sagsaglim canim..kasinti yasamadim ilac aliyorsan onlar yapabilir diye düsündüm belki icindekine alerjin vardir..daha yenisin catlamada olmaz catlayincada kasiniyor cünki..tekrar gecmis olsun benc ebir doktoruna görün canim..

Cok sukur daha iyiyim. En azindan sancilarimin ve rahim kanalinin incelmesinin nedenini buldular. İltihap varmis. Hemen antibiyotike basladilar. Cok agir oldugu icin cok carpinti yapiyor bulanti fln ama yapilabilecek birsey yok yasanmasi gerekiyor ve yasiyoruz. Persembe de bana da kortizon ignesi vuracaklar bebegin cigerlerinin gelisimini arttirmak icin. Olasi bir doguma tetbir amacli. Suan bile makinaya bagliyim sesten uykuyu terk ettim. Ama düsünüyorum da Rabbim bunu da herkese nasip etmez biliyor musun annelige belki böyle daha iyi hazirlaniyoruz, hem hamileyken cekilen sikintilarin mukafati kimbilir Rabbim katinda ne büyüktur...

gunaydin hanimlar valla cogu sayfayida okuyamadim
umarim herkesin keyfi yerindedir.

Madem konu emzirmeden açıldı.Sezeryan olunca süt 2-3 günde geliyor diyorlar ya,peki o arada bebiş ne ile beslenecek?Biberonla felan mama verirsek ona alışır mı acaba?
canim ben sezaryan oldum sutumde geldi hemen belki kisiden kisiye degisir.
benim cekindigim nokta gelmemesi degil yetersiz olmasi cunku oyle olaganustu bir durum yoksa sut emzirdikce gelir ve artar
eger normal dogumsa cabuk artiyormus o sancilar yuzunden.
ama bende her ihtimale karsi bir biberon ve formula mama alicam
gelmiyor diye emzirmeyede ara verme sakin. gelsede gelmesede emsin sonrasindada mama verirsin

kızlar bebişlere aldıklarınızı ayrı bi yerde mi gösteriyorsunuz kk forumda?
profilindeki bebis cok sirin:) yalniz paqrmak agizda o buyuk sorun benden demesi.
sizlere bişey sorucam
şeker yüklemesinde şekeri yüksek çıkan oldu mu ne yaptınız
doktorunuz ne önerdi?

ben sinirdan dondum 190di sinir 189 a ciktim
bende cayi sekersiz iciyorum ama hamurisiden tatlidan uzak durmak gerek
cok basarili oldugum soylenemez dayanamiyorum ama arkasindan limonlu su iciyorum sekerim dussun diye
abarmadan yemege calisyorum

slm..bir arkadaşım hamileliğin ilk aylarnda bütün vücudunun kaşındığını kızardığını söylemişti.kırmızı kabarcıklar oluşmuş onda da..dr ye gitti ve herşey yolundaydı paniğe kapılmayın:)

canim yaa cok güzel olmus...ellerine saglik nasil yaptigini anlatirmisin bir mahsuru yoksa merak etttim yaa..

sabunun üstünü bıçakla düzelttim parlatıcı oje sürdüm desenli peçeteden kestiğim dseni oje sürdüğüm yere koyunca yapıştı üstüne sim döktüm ve tekrar ojeyle cilaladım

netten buldum nasıl yapıldığını bende tüller ve kurdelelerle süslemeyi düşündüm birde :)

günaydın kızlarr.dün akşam markafoni'den oğluşuma hastane çıkışı ve çıngıraklı patik aldım.bakalım beğenicekmisniz

kendimede bu ev botunu aldım ve lohusa mevlüdünde giymeyi düşünüyorum dizden sabahlıklı krem bi gecelik alıp

Son düzenleme:
ya kızlar size bişey danışıcam,sinirlerim tepemde.yan komşum yüzünden..bu kadın 40 yaşından sonra evlenmiş azgın bir kadın kocasıda 50ye yakın ikinci evliliği olan bi adam.ya bende yeni evli oldum 4 yıl oldu evlenelide ama komşularım evde yaşayıp yaşamadığınız belli değil der.yatak odalarımız bu yan komşumla bitişik ve banyosuda resmen benim yatak odamın içinde gibi bişey.yatak odası seslerini duymaktan fenalık geçiricez artık.o pis herifin o pis kadının ahhh uhhh seslerinden gına geldi.ya bide çolukları yok çocukları yok hep 1den sonra.tam yatıyoruz uyuycaz..bunların şakır şakır takır tukur banyo sesi başlıyo...dün akşam yine ateşli bi gece yaşadılar eşimde bende utanıyoruz artık,eşim çüşşş dedi koskoca pe..vnk utanmıyo dedi afedersiniz bide yarın öbürgün bebeğim doğunca tamda onalrın banyo duvarlarının dibinde yatıcak yavrum ben uyanıyosam oda uyanır kuzucum..bide bu azgın halleri midemi bulandırıyo..sizlere sormak istediğim ben bu kadını uyarmak istiyorum artık,bu 1 değil 2 değil,biz bunların yatak odası sesinimi dinleyip durucaz..ne diyim nasıl uyarayım bilemedimde,akıl verin canlarım yaa

Son düzenleme:

Gercekten iğrenc :) komsuylada kötü olmak istemiyo insan ama kötü olmayayim diye her yaptıgınada katlanmak zor. Hani muzik sesi falan olsa uyarilirda boyle biseyde nasil soylenirki rezalet.. Belki simdi degil ama bebis dogduktan sonra şöyle diyebilirsin; duvarlar biraz ince, sizin sesiniz bize gayet net geliyo ordan biliyorum. Bizim bebek iki gecedir cok agliyo rahatsiz olmuyosunuz insallah

kötü durum eski evimde seninki kadar olmasada banada ses gelirdi üst kattan karyola filan odamı değiştirdim bu sefer banyo su sesleri gelmeye başladı ses yalıtımı yaptırdım tavana duvarada dolabımı koydum sesi önledi birşey denmez adamların özel hayatları :))

Bizim de alt komşumuz öyleydi.Hem ses hem duvara vurmalar falan hatta kendi akrabası bile alt katında oturduğu halde.Sonra birden azaldı sesler.akrabası ile de konuşmaz oldu sanırım o uyardı.Sonra da taşındılar zaten.

Sen bebek olunca bebeğin sesinin onları rahatsız edebileceğini,Yatak odalarınızın bitişik olduğunu ve onların konuşmalarının size çok rahat duyulduğunu,konuşmalar duyulursa bebek ağlamasının da rahat duyulabileceğini söylersin.Onlar da tüm her şeyi duyuyorlarmış meğer diye düşünüp utanırlar belki:) Tabi birazcık utanmaları olduğunu varsayarsak

yaa bılıo musun benım en cok merak ettiğim şey acaba sesımız gidio mu duyuluomu die çok stres yapiorm
komsuyla yanyana bızımde yatak odalarımız komşumuz da 5 coucklu koca kadın eşim dedi ki kesın sesımız gidio
he ses yapmayalım ayıp fln ıı yapmayalım ama kendılıgınden gelıso fln derken bız daha fazla dayanamadık ust kata
tasıdık yatak odaısnı her an biri laf dicekmıs gibi gelıodu cunku hatta bıgun komsu sey dedı ayse eşim geceleri bekcı bılıosn
çocukalrla yatıos gülüşüos oynuos ses gelıosa o dur yani yanlış anlama dedi ben aldım mesajı demekkı duyuluomus
ses öle işte dıkkat etsende en az sesın gidio maalesef dun sbaha telefonda konusuodu yan komsu
yattıgım yerden seısnı duydum yanı duvarlarımı ınce yapioalr ne :S

canım ıste yanı sende böle söleyebılırsın anlar heralde yalnız komsualrınızada maşallah bu yasta bu heves bu ıstek
bısı demıorm Allah bozmasın libidolarına sağlık

canım ellerıen sağlık çok cici olmuşlar :)

ayy benımkı de öle yaa kırlı sepetının sutune yanına koyar gıysılerını mubarek ıcıne at ya ıcıne
yalnzı güzel sölemısın sarkıyı du ben de sölim

canım cok gecmıs olsun ya ıns. iyi huyludur ve sonuclar temzı cıkar canım

canım yok cok sukur bebekte bı sorun yok benım cok carpıntım oluyodu gecmeınce kardıyolojıye yolladı kadın doğumcum

o yani 2 kapakta az mıktarda yetersizlik varmış işte bı de holter taktılar bugun gıdıcem cıkartcakalr konuscaz canım

ıns bi sorun cıkmaz canım ya tabıı bızım kalbızımde önemlı bebısler dahada buyuycekler :)

günaydın cnm yazını okuyunca hemen yazmak istedim bizde de buna benzer sorun var aşağımızda kız öğrenciler var yukarımızda 4 kızlı bir ev ve biz müzik sesi kavga sesi kahkaha sesinden bıktık ve bizde de aynı sorun banyo sesi geliyor..... tabi senin ki biraz daha müztehcen biz çok uyardık özür diliyor aynı tas aynı hamam yöneticiye kadar gittik evden atıcaklardı uyarı aldılar hiç bir değişiklik yok umarım seninkiler anlarlar ama nasıl uyarıcan o da var :/ en azından banyo sesini söyleyebilirsin ama gerisini de kendisi anlar belki.....

Rabbim cc nasip ederse benim kuzucuğum kız olacak.. Bizim sağımız solumuz belli değil.. Bazen gün boyu tepikler bazen ara ara.. Ama genelde uzanıp göbüşe ellediğimde annesine tepki veriyor.. :) Şuan ne yapacakları belli değil yani.. :)

Çok geçmiş olsun canım ya.. Zorlu bir imtihandan geçiyorsun.. Rabbim cc acil şifalar versin ve en kısa zamanda herşeyin yoluna girmesini nasip etsin.. Annelik işte bu kadar kıymettar.. Henüz anne karnındayken onun için her fedakarlığa katlanıyor anne.. Doğduktan sonra daha da fazlasını yapıyor.. Rabbim cc güç kuvvet versin.. Biranönce sağlığına kavuşup hastaneden çıkarsın inşAllah canım..

Çok güzeller canım.. Oğluşun ve sen iyi günlerde kullanın inşAllah.

Kıyamam ya çok zor bir durum ve iğrenç.. Apartmanları artık neyle yapıyorlarsa duvarlar incecik.. Sesler olduğu gibi evimizin içinde..
Eski evimizde bizimde başımıza gelmişti.. Birebir kadının yüzüne demedik ama kayınvalidem bütün komşular oturmuş konuşuyorken ortaya söyleyiverdi.
Gece olunca bir karyola gıcırtısı sesi geliyor ki gece boyu uyutmuyor beni dedi.. Bariz demir karyola sesi çünkü.. Aradan çok geçmeden komşu yatak odası takımını ve odasının yerini değiştirdi de sesler kesildi :)

Canım çok geçmiş olsun sonuçlar inş güzel gelir

mandalina
sabunlar super olmus yeni gordum masallah sana ya.
ne becerikli hatunlar bizim topikte ben hala battaniye orucem bu gazla baslicam artik :)
bayildim canim ya super ciciler. gule gule kullan.

ya bence uyarsanda degisecegini pek sanmiyorum canim. en iyisi o duvara bebek dogmadan izolasyon yaptirman kafan rahat olur
hem sicakta olur seste gecirmez. baskasinin gurultusunu duymak zorunda degilsiniz tabi cok igrenc bir durum .

bende burda turk arkadaslar vardi onlara gittim kahvalti yaptik birlikte onuda cok kacirmisim eve geldim
kk ya girdikten sonra vurdum kafayi yattim yeni kalktim ama basim sersem gibi.
kabuslarda gordum. sacma sacma. sanirim gebelikten.
birazdanda kizcegizim gelicek. dun ona balik yapicam dedim ama markete balik almayada gitmedim neyse artik babasi alir.
cok cabuk yoruluyorum ya kizlar daha 3 ay var ama simdiden bu kadar yorulursak isimiz var valla:)

Ay canım inan aynı sorun bendede var üst komşum 40 yaşında eşide 42 flndır 3 tane çocukları var büyük 18 küçük3 yaşında ve afrdersiniz öle bi ilişkiye giriyolarki yataklarının başlığı duvara vuruyo o kadarmı ses gelir ya duvar yıkılcak resmen bide kadın ses çıkarıyo nerdeyse hergün eşimle tam yatıcaz bunlar başlıyo geçen eşim namaz kılıyodu bi ses gelmeye başladı adam hızını alamıyo eşim namazı bitmiş geldi ayıp ya hadi bizi boşver evdeki çocuğundan utan diyip baya bi küfür etti nese haytım farkında değîldir fln diyorum ama eşim bigün yukarı çıkcak diye korkuyorum nası olcak bu îş dediğin gibi bebek doğunca nolcak inan bende bı konuda çok sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…