- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Kızlar doğumda hastane için kırmızı taç aldım ama mevlütte beyaz ,kremyada farklı bi taç takmak istiyorum.krem penye sabahlıklı loğusa geceliği yada pijaması alıcam.hafta sonu eşimle gezerken bjuterilere baktım içime sinen bi beyaz taç bulamadım.bi site buldum şimdi takılar makılarda var sitede hatta.bu kelebekli tacı beğendim sanırım alıcam
Eki Görüntüle 517978
https://www.takitrendi.com/intranet/bigimages/8056.jpg
elevıt yuzunden olduğunu sanmıyorum.... ayrıca elevıtı demırı bırakmayın, bazıları yediklerimden alırım diye içmiyormuş, Normalde evet yediğimizden alıyoruz ama artık içimizde bir can taşıyoruz ve sağolsunlar butun vitamınlerimizi sömürüyorlarkızlar diyetisyen kontrolünde hamileliğini sürdüren bir arkadaşa sebepsiz kılo alımı sonucunda dr u elevitten olabilir diye eleviti kesmiş..
ya benim de bu anlamsız aldığım 4,5 kilo acaba elevit yüzünden mi ??
sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettim??
Şimdi bitti kızlar kalan ipliğiyle bi patik daha yapcam onuda hemen başlar akşam eklerim....
ayy çok tatlı
gule gule gıysın annesi
Eki Görüntüle 517509
kızlar iki gündür hastanelerdeyim anca gelebildim.
benim göğüsümde kitle vardı ya işte o iyice büyüdü, 13 cm falan olmuş, göğüs ucum içeri kaçtı, göğüsüm taş gibi oldu, üzerinde su kabarcıkları oluştu bir ağrı bir ateş
vakıf gureba hastanesinde meme polikliniği var oraya gittim baktı adam dedi ki sizi hocamıza göstereceğiz, öğleden sonrayı bekle dedi neyse saat 4 te hocalarına gösterdiler kadın dedi ki acil biyopsi ve ultrason çekilsin
biyopsi yaptılar bana saat 17.30 da tabi yanlızım lokal uyuşturdular 2 tane parça alındı alırken de ağrıdı ama ben parçaları patalojiye götürdüm falan 1 saat geçti ben de bir ağrı oldu anlatamam
hastanenin içinde 2 gözüm 2 çeşme ağlıyorum baktım dayanamayacağım acile gittim oradaki dr demez mi acaba ciğerine girdiler ama hamilesin röntgen de çekemeyiz :18: beni bir telaş aldı neyse minoset iç dedi eğer nefes alamaz olursan gelirsin dedi sonra aklıma kendi dr umu aramak geldi
durumu anlattım dedi ki senin ağrı çekmemen lazım diş ağrısı bile erken doğumu tetikler ağrı çekme sen minoset veya parol al ama iki tane yut sonra da her 6 saatte bir iç aksatma 2 gün dedi hatta komplikasyon olma ihtimaline karşı bir de antibiyotik al dedi largopen 500 mg alıyorum ya ona devam edeceğim bir zararı yokmuş...
neyse ilaçları içtikten 1 saat sonra rahatladım ama başım döndü, ateşim çıktı akşam üstüne yatmayayım diye doğru dürüst uyumadım...
bugün de ultrason çekildi pataloji sonucunu perşembe 3 de alacağım sonra dr a göstereceğim bakalım ne diyecek, mamografi istiyebiliriz dediler kabul etmedim hem hamileyim hem de 40 yaşından önce bazı dr lar önermiyor biyopsi yeter bence ne diyeceklerse desinler lokal aneztezi ile alınabilirmiş çok büyükmüş...
öyle işte kızlar şu an ezanlar okunuyor Allah ıma çok şükür yine ama hamile hamile başıma gelmeyen de kalmadı yani bakalım daha neler göreceğiz :26:
kızlar evi temizledim banyo leş gıbıydı çamasır suyuyla baya ovmak zorunda kaldım koku bebege zarar vermesın dıye butun pencerelerı acıp da ovuyorum ama yıne de genzım yandı resmen .siz şu banyo temizliği işini nasıl yapıyorsunuz bebege zarar verecek dıye aklım gıdıyor ama pis pis de yıkanamayız ya.çamaşır suyu olmadan da cıkmıyor lekelersoludugumuz hava bebege kan yoluyla gecıyor ıllakı zararı vardır.napsak ki ??????
bizim babiş gelir mamalarımızı hazırlayalım sizede iyi akşamlar tatlı rüyalar biz rüya göremiyoruz hele oğluşumla ilgili hiç yokaman az rüya görünce rüyalardan korkarım zaten ama güzel güzel bebişlerini görenler görsün meleklerini
vilma 8 canım senin bi sorun vardı diye hatırlıyorum düzeldimi eger doğru hatırlıyorsam inşallah ayrıntılın temiz çıkmıştır
tontirikkız bilgilendir bizi şu tuzu geçen görmüştük markette önemsememiştim bakayım bende enazından yemeklere kullanmasam da salatalara dökeyim
ne zaman yardım et desem akıl verır.ev temız der,kadın tut der(ee her hafta tutulmuyor kadın)annemı cagır yapsın der,der de der yani:)geçen pepe şarkısı söyluyor çişimiz tuvalete,kakamız tuvalete dıye salak bı sarkı nerden duyduysa.bende dedım donumuz sepete,çorabımız sepete...:))hemen laf sokma demezmı bıde:))
cnm ayrıntılı yaptırdım dün. perinatolog prof tu. bir problem görmedi ama 4 lü testim 300'ün altı olduğu için amniyo önerdi yani önermek zorundayım ama karar senin dedi. amniyoda da 300 de 1 bebeği düşürme riskin var dedi. ben amniyo istemiyorum dedim. en başından beri hiç içime sinmiyor dedim. testin 1000 de 1 de çıksa hastalık riski var zaten, sen bilirsin dedi. Rabbime sığındım. en çok dr un şu cümlesi dikkatimi çekti ve korktum. merak edip amniyo yaptırıp herşeyi sağlam bebeği kaybedenler var demişti.dua ediyorum yavrum için. sonuçta tek tehlike bu değil.Rabbim yavrularımızı kazadan beladan korusun, hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inş. dua ederken bebeğimle beni de unutmayın teyzeleri...
fikirdelisi
kizimi krese verdim diye vicdan yapma inanki evde durmasindan cok daha iyi
hem onun sosyal gelisimi icin de cok yararli ben cok memnunum. iyiki gidiyor krese diyorum.
oda cok mutlu arkadaslarini cok seviyor.
Eki Görüntüle 518041 Eki Görüntüle 518039 Eki Görüntüle 518040 Eki Görüntüle 518026 Eki Görüntüle 518038
kızlar dün bunlardan gördüm nette nasıl yapıldıgına biraz bakıp bende denedim olmusmu sabuna pecete filan yaşpıstırarak yaptım
kızlar oğluşuma bunun krem renginden örücem..tabii keyfim nezaman istersehem kolay hemde şirin geldi gözüme,0-3 ay bedeninden yapıcam.düğmelerinide aynı modelin başka bi rengini alırım heralde.keyfim yerine gelmezsede anacıma veririm,2 günde örüverir hohoyytt
Eki Görüntüle 518007
hanımlar merhabalar ben şu an oğluşumla birlikte nöbetteyim size sormak istediğim bir şey var bebişlerinizin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz bana bebişim çok uykucu gibi geliyor daha çok geceleri oynuyor karnımda sanki kızım daha hareketliydi lütfen fikir verin
hanımlar merhabalar ben şu an oğluşumla birlikte nöbetteyim size sormak istediğim bir şey var bebişlerinizin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz bana bebişim çok uykucu gibi geliyor daha çok geceleri oynuyor karnımda sanki kızım daha hareketliydi lütfen fikir verin[/QUOTE
Benim bebegimde erkek cnm gün icinde ben hareketlerini hissediyorum...
Ama evet geceleri daha cok oynuyor :) geceyi gündüzü ayirt edemediklerindenmis...
doktora gittim bugün kızlar.bebeğim çoook iyi maşallah hemen açtı doktor teyzesine pipuşunu :) eşimde bende görmek istiyorum dedi ona göstermedi ohh olsun.832 gr olmuş boyuda 32 cm civarında.plasenta normal yerdeymiş bebeğin kafasıda aşağıda hiç sorun yok.37.haftada çatı muayeni yaprız normal doğum olup olmadığına karar veririz dedi.doktorumu yeni değiştrdim çok memnun kaldım bu kadından.ama anemiymişim.demir ilacımı kesti yerine tüplü kan ilacı verdi hemde 6 kutu verdi.içinde kaç tane çıkıyor bilmiyorum.magnezyum verdi kasılmalrım için.ayrıca vitamini de kesti çok ilaç kullanmış oluyorsun doğal yollradn al vitaminini dedi.mide yanması için renni verdi.böyle işte ama bebeğim iyi sevindim onu görünce :) bu arada e bebekten aldığım sebamed ürünlerde geldi mis gibiler
selamlaaar :)
hep takipteyim de; herkes her türlü sorundan bahsetti bugüne kadar ama atlamadıysam eğer varis konusundan muzdarip olan birini göremedim. bi benmiyim bacakları karayolları haritasına dönen ya ?? google maps yanımda halt etmiş yani :) kılcal damarlarım örümcek bacakları gibi ince ince her yerde çıktı meydana o ayrı mesele ama elimle hissedilecek kadar şişen ana damarlarımda var. kendimi biraz sıksam iyice fırtlıyo sanki. yahu normal doğumu inanılmaz çok istiyorum, orda zaten ıkınmaktan gözlerim fırtlıycak yerinden. bi de damarlar çıksa; aboooo doğumhanede ebe mebe ne varsa kaçcak korkudan artık neye benzerim Allah bilir :)
ah keşke başından itibaren o kiloyu almış olsaydım :)) dert eder miydim sanıyosun..
ayşe de cevap yazmıştı bunla ilgili.. yazdım ama heralde o da görmedi :))
ben başından itibaren toplamda 8 kilo aldım..
bu 4,5 kilo son bir ayda aldığım kilo
o yüzden üzülüyorum ve bir neden de göremiyorum..
dr hormonlardan olabilir dedi ama bilemiyorum ya bana garip geldi yani..
bi önceki kontrolümde birbucuk ayda 1,5 kilo almıştım ve havalara ucmuştum resmen yaa..
ama şimdiiii(((((((((( 4,5 ne yaa 4,5 kafayı yicem yanii
hanımlar merhabalar ben şu an oğluşumla birlikte nöbetteyim size sormak istediğim bir şey var bebişlerinizin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz bana bebişim çok uykucu gibi geliyor daha çok geceleri oynuyor karnımda sanki kızım daha hareketliydi lütfen fikir verin
benim göğüsümde kitle vardı ya işte o iyice büyüdü, 13 cm falan olmuş, göğüs ucum içeri kaçtı, göğüsüm taş gibi oldu, üzerinde su kabarcıkları oluştu bir ağrı bir ateş
vakıf gureba hastanesinde meme polikliniği var oraya gittim baktı adam dedi ki sizi hocamıza göstereceğiz, öğleden sonrayı bekle dedi neyse saat 4 te hocalarına gösterdiler kadın dedi ki acil biyopsi ve ultrason çekilsin
biyopsi yaptılar bana saat 17.30 da tabi yanlızım lokal uyuşturdular 2 tane parça alındı alırken de ağrıdı ama ben parçaları patalojiye götürdüm falan 1 saat geçti ben de bir ağrı oldu anlatamam
hastanenin içinde 2 gözüm 2 çeşme ağlıyorum baktım dayanamayacağım acile gittim oradaki dr demez mi acaba ciğerine girdiler ama hamilesin röntgen de çekemeyiz :18: beni bir telaş aldı neyse minoset iç dedi eğer nefes alamaz olursan gelirsin dedi sonra aklıma kendi dr umu aramak geldi
durumu anlattım dedi ki senin ağrı çekmemen lazım diş ağrısı bile erken doğumu tetikler ağrı çekme sen minoset veya parol al ama iki tane yut sonra da her 6 saatte bir iç aksatma 2 gün dedi hatta komplikasyon olma ihtimaline karşı bir de antibiyotik al dedi largopen 500 mg alıyorum ya ona devam edeceğim bir zararı yokmuş...
neyse ilaçları içtikten 1 saat sonra rahatladım ama başım döndü, ateşim çıktı akşam üstüne yatmayayım diye doğru dürüst uyumadım...
bugün de ultrason çekildi pataloji sonucunu perşembe 3 de alacağım sonra dr a göstereceğim bakalım ne diyecek, mamografi istiyebiliriz dediler kabul etmedim hem hamileyim hem de 40 yaşından önce bazı dr lar önermiyor biyopsi yeter bence ne diyeceklerse desinler lokal aneztezi ile alınabilirmiş çok büyükmüş...
öyle işte kızlar şu an ezanlar okunuyor Allah ıma çok şükür yine ama hamile hamile başıma gelmeyen de kalmadı yani bakalım daha neler göreceğiz :26:
Eki Görüntüle 518041 Eki Görüntüle 518039 Eki Görüntüle 518040 Eki Görüntüle 518026 Eki Görüntüle 518038
kızlar dün bunlardan gördüm nette nasıl yapıldıgına biraz bakıp bende denedim olmusmu sabuna pecete filan yaşpıstırarak yaptım
cnm benim bebeğim erkek valla ben saat başı hissediyorum,hele akşam 8den sonra saatte 2 kere falan oynuyo.çok mutlu oluyorum o oynayınca tabihanımlar merhabalar ben şu an oğluşumla birlikte nöbetteyim size sormak istediğim bir şey var bebişlerinizin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz bana bebişim çok uykucu gibi geliyor daha çok geceleri oynuyor karnımda sanki kızım daha hareketliydi lütfen fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?