2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
fikirdelisi
kizimi krese verdim diye vicdan yapma inanki evde durmasindan cok daha iyi
hem onun sosyal gelisimi icin de cok yararli ben cok memnunum. iyiki gidiyor krese diyorum.
oda cok mutlu arkadaslarini cok seviyor.

Çok güzelmiş :)

elevıt yuzunden olduğunu sanmıyorum.... ayrıca elevıtı demırı bırakmayın, bazıları yediklerimden alırım diye içmiyormuş, Normalde evet yediğimizden alıyoruz ama artık içimizde bir can taşıyoruz ve sağolsunlar butun vitamınlerimizi sömürüyorlar
annenız anlatmıştır, ben hamıleyken hep bayılırdım çok halsız olurdum vb diye..
onların elevıtı melevıti yokmuş ki... hamılelıkten deyip geçmişler, vitamınsızlıktenmiş bence

Şimdi bitti kızlar kalan ipliğiyle bi patik daha yapcam onuda hemen başlar akşam eklerim....
ayy çok tatlı
gule gule gıysın annesi

Eki Görüntüle 517509

canım çok geçmiş olsun, Allahım şifalar versin

vala ç.suyu olmadan olmuyoki
haftada bir banyo tuvalete dalıyorum mecbur bende zehırlenıom baya
hatta bu hafta bı banyo, bi balkon a gıttım nefes almaya..

cnm ayrıntılı yaptırdım dün. perinatolog prof tu. bir problem görmedi ama 4 lü testim 300'ün altı olduğu için amniyo önerdi yani önermek zorundayım ama karar senin dedi. amniyoda da 300 de 1 bebeği düşürme riskin var dedi. ben amniyo istemiyorum dedim. en başından beri hiç içime sinmiyor dedim. testin 1000 de 1 de çıksa hastalık riski var zaten, sen bilirsin dedi. Rabbime sığındım. en çok dr un şu cümlesi dikkatimi çekti ve korktum. merak edip amniyo yaptırıp herşeyi sağlam bebeği kaybedenler var demişti.dua ediyorum yavrum için. sonuçta tek tehlike bu değil.Rabbim yavrularımızı kazadan beladan korusun, hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inş. dua ederken bebeğimle beni de unutmayın teyzeleri...

sesli güldüm vallahii

kızlar oğluşuma bunun krem renginden örücem..tabii keyfim nezaman isterse hem kolay hemde şirin geldi gözüme,0-3 ay bedeninden yapıcam.düğmelerinide aynı modelin başka bi rengini alırım heralde.keyfim yerine gelmezsede anacıma veririm,2 günde örüverir hohoyytt

Son düzenleme:

ben her namazda hepimize dua edıyorum allah kaldıramıcagımız yükle imtihan etmesin hiçbirimizi.inşallah bebegın saglıklıdır ve agız tadıyla büyütürsün.ayrıntılıda sıkıntı cıkınca amıno önerıyorlar burun ölçümü,ense kalınlıgı, bagırsak problemı de bu hastalıga eşlik edıyormus evlerden uzak inşallah.sen dua et bı sıkıntı olmayacak inşallah.

fikirdelisi
kizimi krese verdim diye vicdan yapma inanki evde durmasindan cok daha iyi
hem onun sosyal gelisimi icin de cok yararli ben cok memnunum. iyiki gidiyor krese diyorum.
oda cok mutlu arkadaslarini cok seviyor.

canim sanirim kizim evde daha mutlu. krese gitmek ister misin diye soruldugunda hayir evde kalmak istiyorum diyo. haftasonlari kres yok diye cok mutlu..bide bebek kisin dogacak ya kiyamiyorum kiza. sabahin korunde kaldiriyosun sicak yatagindan, babasi birakiyo krese falan..zaten ben ise baslayinca hep erken kalkmak zorunda kalacak, bari ben evdeyken gonlunce uyusun diyorum.. garip bi duygu. ote yandan evde cok ilgilenemem, surekli tv izler benim icin de cok zor olur diye dusunuyorum..

Tebrikler canım çokta güzel olmuş.. ellerine sağlık..

Gerçekten çok şirin gözüküyor.. Yaptıktan sonra kenkininkini de koy görelim canım..

hanımlar merhabalar ben şu an oğluşumla birlikte nöbetteyim size sormak istediğim bir şey var bebişlerinizin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz bana bebişim çok uykucu gibi geliyor daha çok geceleri oynuyor karnımda sanki kızım daha hareketliydi lütfen fikir verin

Benim bebegimde erkek cnm gün icinde ben hareketlerini hissediyorum...

Ama evet geceleri daha cok oynuyor :) geceyi gündüzü ayirt edemediklerindenmis...

zeynepfaz, çok geçmiş olsun arkadaşım! Umarım sonuçlar iyi çıkar. Bu süreç zaten yeterince zorlu, bi de başka bişey çıkmaz inşallah!

Valla bende de oldum olası var kansızlık. Ben et yiyerek çözmüştüm canım. Ama sonra bi egeli olarak yine otlara dönünce tekrarladı. O yüzden bebek yapmadan 4 ay önce başladım ferrosanola. Yani yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ne güzel di mi:)
Bebek olunca gerçi ilk üç ay vermedi benim doktor, o 3 ay içmemiştm. ama bana yaradı. Kanım ciddi anlamda arttı. Ama dediğim gibi kahve ve çayı çok azaltıp, sütle-yoğurtla ayranla demir içeren besinleri birlikte tüketmeyerek ve bol bol et yiyerek düzelttim değerlerini. Sen bikaç ay dikkat et hemen toparlarsın bence. Zaten sana verdiği ilaç da yeterli olur, hiç üzülme, kuzuna bişey olmaz.
Sebamed ürünlerini de güle güle kullanın bakalım.

Alemsin cakepops!
Benim normalde azcık varislerim vardı ama daha henüz kilo artışı maksimuma ulaşmadığından çok pörtlemediler. Umarım hiç pörtlemezler:)

Ya canım ben de 10 kilo kadar aldım. Hayatımda hiç olmadığım kadar topişkoyum ve artık takmıyorum.
Evet 4,5 alınca insan bi irkilir tabi de bu önümüzdeki aylarda dikkat et, bebiş alsın. Zaten şunun surasında 3 ayımız kaldı. Sonra foşur foşur gelsin memelere sütler, gitsin kilolarla dertler yani
Benim çok çabuk alan bi yapım var zaten, bu süreçte niye aldım acaba diye hiç şaşırmıyorum o yüzden. Azcık dikkat et çok da takılma bence. Benim annem top gibi oolmuş hamilelikte, yuvarlansa yuvarlanırmış. Patır patır da yağmış normal doğumunu. Boşveeeeeeerrr...

Valla saat olarak bakmadım canım ama başlayınca bi 5 dk falan sürüyo benim.
Sonra bi saat sonra bida oluyo. 3 saat olmuyo gibi. Düzensiz tabi ama herkesin farklıdır bence.
Yani çok değişkeni var, annenin karnında yağ oranı, bebeğin hareketliliği, falan filan.
Her anne ya da bebek bir değil. Bu arada şimdi uykucu, ilerde rahat ederim bol bol uyur diye de güvenme bence
Hiç öyle olmayanlar var.

benimde ayni canim hep gece biraz oynuyor ama dün 1 saat oynadi gündüz bol bol uyuyorlar bizim sipalarrsimdi uyuyorlar dogduklarinda bol bol bizleri uykusuz birakacakalr ya ona hazirlik yapiyorlar..

slm kızlar bi sorum olucak 3 aylık hamileyim ve 5 saattir vücudum kaşınıo yanıo küçük ve büyük kabarcıklar olmaya başladı duş aldım yaanması arttı başına gelen varmı acil cvp lütfen

Canım çok ama çok geçmiş olsunnnn..Okurken bile bi acayip oldum tek başına ne zor olmuştur...İnş.pataloji sonucun temiz çıkar başka hiçbişiyciklere gerek kalmaz...Acil şifalar diliyorum tatlım....

Ellerine sağlık canım.İlk defa görüyorum bölesini bravo valla hemde ilk yapışınmış harika olmuşşş....

cnm benim bebeğim erkek valla ben saat başı hissediyorum,hele akşam 8den sonra saatte 2 kere falan oynuyo.çok mutlu oluyorum o oynayınca tabi ama korkma kimi bebek anne karnında tembel olur çıkınca terör estirir benim yakın arkadasımın oğlu öyle mesela doğmadan önce çok tembeldi sıpa şuan 2 yaşında duvarlara tırmanıyo doktorun iyi diyosa problem yoktur cnm,kilon nasıl,kilo problemi olanlardada yani karın bölgesi yağlı olanlarda genelde 7. ayda falan hissederler benim bildiğim

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım çok.
Morhipo da Kids Home markasına bakan oldumu hiç nevresimler uyku setleri inanıılmaz uygun geldi bana sizlerde bi baksanıza ne dersiniz alalım mı? 1 gün kalmış bitmesine..

Canim gecmis olsun. Sakin stres yapma ins bu günleri de atlatirsin. Ben de suan hastanedeyim cumadan beri buradayim ama moralimi yüksek tutmaya calisiyorum. Sancilarim var ve erken dogum icin bile cok erken. Hersey bizim icin inan ilerde bugünleri bir gibi hatirlayacagiz. Sen dualarini eksik etme yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…