gercekten iğrenc :) komsuylada kötü olmak istemiyo insan ama kötü olmayayim diye her yaptıgınada katlanmak zor. Hani muzik sesi falan olsa uyarilirda boyle biseyde nasil soylenirki rezalet.. Belki simdi degil ama bebis dogduktan sonra şöyle diyebilirsin; duvarlar biraz ince, sizin sesiniz bize gayet net geliyo ordan biliyorum. Bizim bebek iki gecedir cok agliyo rahatsiz olmuyosunuz insallah
canım geliyor amailk 1-2 gün az geliyor sonra artıyor.yani hiç gelmiyor değil.bebek aç kalırsa da kaşıkla verirsiniz mamayı.biberonla verme.senin kesinmi sezeryzn olacağı.Madem konu emzirmeden açıldı.Sezeryan olunca süt 2-3 günde geliyor diyorlar ya,peki o arada bebiş ne ile beslenecek?Biberonla felan mama verirsek ona alışır mı acaba?
masallahh canim herseyin yolunda olmasina cokkk sevindimm..amann ne güzel göstermis annesi sana benimkide acarda iiyce anlariz insallahhh ne oldugunu insan merak ediyor ne oglum ne kizim diye sevebiliyorsunnnn
günaydın kızlarr.dün akşam markafoni'den oğluşuma hastane çıkışı ve çıngıraklı patik aldım.bakalım beğenicekmisniz
Eki Görüntüle 518236 Eki Görüntüle 518237 Eki Görüntüle 518238
kendimede bu ev botunu aldım ve lohusa mevlüdünde giymeyi düşünüyorum dizden sabahlıklı krem bi gecelik alıp
Eki Görüntüle 518239
Okurken benim bile nefesim kesildi, coooook gecmis olsun..
canım çok çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonucunda ... benimde gögsümde kitle var hamile kalmadan önce ultrason çektirmiştim içe büyüyen sivilce demişti doktorum inşallah benimkide büyümez
zeynepcim öncelikle gecmiş olsun..
keşke yanında biri olsaymış.. neden yalnız gittin ki hastaneye? onca şey yaşamışsın tek başına.. eşin ya da annen görümcen ark vs.. cok zor cünkü anlattığın şeyler..
yazdıklarını okurken cok cok yakın bir arkadaşımın yaşadıkları geldi aklıma. onda da kitle vardı biyopsisi temiz cıktı ve gözetim altında hep..
umarım senin biyopsin de temiz gelir canım.. ben öyle hissediyorum. mamografi cektirmeme kararına katılıyorum.. arkadaşıma cekmişlerdi mecbur bırakmışlardı ama sen hamilesin istemiyorum dersen bişey yapamazlar diye düşünüyorum.
tekrar gecmiş olsun canım, iyi haberler alırsın inşallah, bizimle de paylaşırsın.
Çok geçmiş olsun.Umarım sonuçlarında sıkıntılı bir durum çıkmaz.
geçmiş olsun canım ya. temiz çıkar inş. Allah yardımcın olsun. İçini ferah tut kötü düşünme. İyi haberlerini bekliyoruz inş.
canım geçmiş olsun.Rabbim şifa versin,en kolay yoldan kurtul İnşallah rahatsızlığından.
Zeynepcim, hamile hamile başına gelmeyen kalmadı hakikaten. Dilerim bu sıkıntılar son olur,Allah yüzünü güldürür artık. Eşinle aranız nasıl,düzeldi mi durumlar ? Psikoterapin nasıl gidiyor ?
zeynepfaz cok gecmis olsun...kitleden kastin kistse eger emzirdikten sonra yok olabiliyo. bende vardi bi kist. kizimi emzirdikten sonra yokolmus
cnm benim öncelikle geçmiş inşallah iyi çıkıcak sonuçların.üzülme bitanem bak benim annemde abime hamileyken göğsünden kitle alınmış ameliyat olmuş bisürü ilaçlar kullanmış bi insan.moralini bozma sonuçların iyi gelicek inşallah arkadasım dularımız seninle..aağlama üzme kendini bebeğinide üzme,bebeğin şansın olsun senin inşallah ,sonuçların tertemiz gelsinayrıca doğumdan sonrada kaybolabiliyor bu kitleler emzirince korkam cnm
slm canimm ya cokk üzüldüm okuyunca insallahh hersey yolunda gider canim benim allah sifalar versin insallahh aminn..
canim cok gecmis olsun. ins sonuclar temiz gelir. cok can sikici bir durum yasamissin keske yaninda biri olsaydi
ne zamandan beri var kitle? benimde kizkardesimde var oda kontrollere gidiyor suanda birsey cikmadi
Çok geçmiş olsun canım ya.. İnşAllah sonuçlar temiz çıkacak ve bizlere güzel haberler vereceksin...
zeynepfaz, çok geçmiş olsun arkadaşım! Umarım sonuçlar iyi çıkar. Bu süreç zaten yeterince zorlu, bi de başka bişey çıkmaz inşallah!
:
Canım çok ama çok geçmiş olsunnnn..Okurken bile bi acayip oldum tek başına ne zor olmuştur...İnş.pataloji sonucun temiz çıkar başka hiçbişiyciklere gerek kalmaz...Acil şifalar diliyorum tatlım....
:
Canim gecmis olsun. Sakin stres yapma ins bu günleri de atlatirsin. Ben de suan hastanedeyim cumadan beri buradayim ama moralimi yüksek tutmaya calisiyorum. Sancilarim var ve erken dogum icin bile cok erken. Hersey bizim icin inan ilerde bugünleri bir gibi hatirlayacagiz. Sen dualarini eksik etme yeter
canım cok gecmıs olsun yaıns. iyi huyludur ve sonuclar temzı cıkar canım
Canım çok geçmiş olsun sonuçlar inş güzel gelir
ya kızlar size bişey danışıcam,sinirlerim tepemde.yan komşum yüzünden..bu kadın 40 yaşından sonra evlenmiş azgın bir kadın kocasıda 50ye yakın ikinci evliliği olan bi adam.ya bende yeni evli oldum 4 yıl oldu evlenelide ama komşularım evde yaşayıp yaşamadığınız belli değil der.yatak odalarımız bu yan komşumla bitişik ve banyosuda resmen benim yatak odamın içinde gibi bişey.yatak odası seslerini duymaktan fenalık geçiricez artık.o pis herifin o pis kadının ahhh uhhh seslerinden gına geldi.ya bide çolukları yok çocukları yok hep 1den sonra.tam yatıyoruz uyuycaz..bunların şakır şakır takır tukur banyo sesi başlıyo...dün akşam yine ateşli bi gece yaşadılareşimde bende utanıyoruz artık,eşim çüşşş dedi koskoca pe..vnk utanmıyo dedi afedersiniz bide yarın öbürgün bebeğim doğunca tamda onalrın banyo duvarlarının dibinde yatıcak yavrum ben uyanıyosam oda uyanır kuzucum..bide bu azgın halleri midemi bulandırıyo..sizlere sormak istediğim ben bu kadını uyarmak istiyorum artık,bu 1 değil 2 değil,biz bunların yatak odası sesinimi dinleyip durucaz..ne diyim nasıl uyarayım bilemedimde,akıl verin canlarım yaa
canım geliyor amailk 1-2 gün az geliyor sonra artıyor.yani hiç gelmiyor değil.bebek aç kalırsa da kaşıkla verirsiniz mamayı.biberonla verme.senin kesinmi sezeryzn olacağı.
senin daha belli değilmi.hiç yorum yapmadımı doktorlar kız veya erkek diye şimdiye kadar.inşallah sende en kısa zamanda öğrenirsin .
kızlar hepinize teşekkür ederim desteğiniz için bakalım yarın sonuçları alacağız biraz halsiz ve telaşlıyım aslında yoruldum yorgunum...
kötü huylu çıkacağını sanmıyorum ama apse falan varsa ve solid yani katı dedi dr o yüzden içini boşaltamıyabilirler sıvı olmalıymış o yüzden kist değil kist içi sıvı demekmiş benimki kitle katı galiba o yüzden ameliyatla alınması gerekebilir lokal aneztezi yapıp alıyorlarmış ama biyopsi bile çok ağrıdı ona nasıl dayanırım bilmiyorum ağrı kesici konusunda kıt bir durumdayız malum, korkuyorum işte ama bana ve bebeğime zararı olur diye de ertelemek istemiyorum...
benim de hamilelikten önce küçüktü ama büyüdü işte süt bezlerini ezebilir o göğüsten süt veremiyebilirmişim işte bunlar bile can sıkıcı yoksa kanser falan aklıma getirmiyorum evlerden ırak...
kızlar hepinize teşekkür ederim desteğiniz için bakalım yarın sonuçları alacağız biraz halsiz ve telaşlıyım aslında yoruldum yorgunum...
kötü huylu çıkacağını sanmıyorum ama apse falan varsa ve solid yani katı dedi dr o yüzden içini boşaltamıyabilirler sıvı olmalıymış o yüzden kist değil kist içi sıvı demekmiş benimki kitle katı galiba o yüzden ameliyatla alınması gerekebilir lokal aneztezi yapıp alıyorlarmış ama biyopsi bile çok ağrıdı ona nasıl dayanırım bilmiyorum ağrı kesici konusunda kıt bir durumdayız malum, korkuyorum işte ama bana ve bebeğime zararı olur diye de ertelemek istemiyorum...
benim de hamilelikten önce küçüktü ama büyüdü işte süt bezlerini ezebilir o göğüsten süt veremiyebilirmişim işte bunlar bile can sıkıcı yoksa kanser falan aklıma getirmiyorum evlerden ırak...
kimse yoktu yanımda çünkü biyopsi yapılacağını o gün yapılacağını hiiiç düşünmemiştim acil gelişti her şey sadece eşimi aradım ama ona da ulamayınca sanırım daha beter sinirlerim bozuldu ağlamam falan biraz da ondan oldu galiba çok yalnız çaresiz hissettim kendimi gerçi o karşı da idi ve pazartesi istanbulda iş çıkışı karşıya geçmek 2-3 saat alır ve yetişemez ama ulaşamadım iyice canım sıkıldı sonradan gelip aldı beni ama 1-2 saat çok zor geçti benim için...
eşimle durumları biliyorsunuz aslında size açıklama yapmam lazım ama daha ben de karar vermiş değilim psikoloğa gidiyorum o da şimdi bu kafayla hiçbir karar verme sağlıklı olmaz dedi biraz zaman verdik, eve döndü hatta yaptıklarını inkar etti "benim psikolojim çok bozuk saçmaladım ben seni aldatmadım sadece böyle söyleyerek canını yakmak istedim" dedi tabi hangisi doğru hiçbir zaman bilemeyeceğim ve iki durumda çok acımasızca ve çok yıpratıcı haklı bir sebebi olamaz, sonra evliliğimizde en önemli temel taşlarından olan güven duygusu sarsıldı yalan girdi aramıza
psikoloğa göre eşimin çocukluğundan gelen sorunları gün yüzüne çıkmış kendini bu şekilde ifade etmeye çalışıyor yardıma ihtiyacı var, senden destek görmeye ihtiyacı var dedi
ben de dedim ki "benim ihtiyaçlarım gereksinimlerim ne olacak kimse beni düşünmüyor ama"
"haklısın" dedi "ama sen güçlü bir kadınsın bunu atlatacak gücün var" dedi
ben yaşadıklarım aklıma geldikçe sinir krizleri geçirip kin kusuyorum ama bunun bana bir faydası yok o kötü olayların asla gerçek yüzünü tam olarak öğrenemeyeceğim ve içim rahatlamayacak
en iyisi çok didiklememek bu şekilde karar vermeli o olaya bağlı kalmamalıyım, ilişkimiz nasıl bu hale geldi hatalarımız neler bunlar düzelir mi değişir miyizi biribirimizi memnun edebilir miyiz, bu adamdan ban koca çocuğuma baba olur mu esas cevabı önemli olan sorular bunlar ama cevapları bulmak için zaman lazım. Şu an için ikimiz de paramparçayız birbirimize çare olur muyuz bunu bekleyip göreceğiz...
arkadaşım çok kötü bir durum ama bence sakin olmaya çalış ve direk söyleme ben üst katla topuklu ayakkabı konusunda iki defa karakolluk olduk zaten düşüncesiz insanlar ki bu işi yapıyorlar anlayış bekleme sen yüz göz olma ya yöneticiye söylet çok ses yapıyorlar diye ya da başka şeyler düşün ama anlayış bekleme bence daha beter olabilir her şey ianatlaşır falan...
günaydın kızlarr.dün akşam markafoni'den oğluşuma hastane çıkışı ve çıngıraklı patik aldım.bakalım beğenicekmisniz
Eki Görüntüle 518236 Eki Görüntüle 518237 Eki Görüntüle 518238
kendimede bu ev botunu aldım ve lohusa mevlüdünde giymeyi düşünüyorum dizden sabahlıklı krem bi gecelik alıp
Eki Görüntüle 518239
zeynepcim kocanla herşey senin için ve minik meleğin için hayırlısı neyse o olsun okonuda yorum yapamayız ama
kitlen için geçmiş olsun benim de sıvı kitle var 2yıl önce mandalin kadardı sıvıyı çekmişlerdi sorun yoktu ve büyürse gel demişlerdi hamilelikte büyüyor yada vücut atıyor ama bende ordan süt verme konusunda tereddütteyim senin otpsi için parça alddılar derken uyuşturmuşlardı demi peki ameliyattadamı uyuşturacak ertelemenin sakıncası varmı benim sıvı şırıngayla çekildi bi kesi dikiş olmayınca antibiyotikte kullanmamıştım ama senin alınacaksa kesin kesik ve dikiş olur meleğinle neler atlattın rabbim tabiki koruyor ama bakımın dahada zor olmasın inşallah gerek kalmaz yada ertelerler diye geçti içimden
aslıcım maşallah komşularınıza :) ay artık gerçekten evlerin duvarları niye yalıtımsız ve ince bizde biri osursa duycak diyoruz annemlerin eski ev ve neşahaneydi biim de yan komşumuzun oğlanları ve alt komşu adamlarımız bağıırtılı kaçkez uyarıldılar ki komşuluk da var görüşülüyor söyleniyor yinede aynılar sizinkiysenasıl söylenecek çok zordur ama ses gidermi diye normalde bile düşünülürken okadarını yapan düşünmüyorsa canım engüzeli odanı değiştirebiliyorsan değiştir çünkü uyarsanda 2gün sonra yine aynı olabilir
tuğbacım senimi bulmuş ben evlenmeden çıkmıştım 6ay sonra evlendim bi baktım nüfusu değiştirdim herşey değişmiş ay çalışırken hep isim soy isim imza gerekiyorda evkarusu olunca gerekmiyor ya nezor alışmıştım hep kızlık soyadımdan bahsediyodum bu hafta sınavda bile tekrarlıyorum ki 5yıl oldu neçok seviyomuşum kızlık soyadımı
Kızlaaar, bu ikisini aldım , Allahım üstünde yatırmayı, uyutmayı, mıncıklamayı nasip etsin inşallah yaaa
Cottonbox Tren Bej Nakl Bebek Nevresim Takm | COTTON BOX
Enjoy Bebek Nevresim Takm | LUOCA PATISCA
merhaba ;
Göğüsünde kitle çıkan arkadaşın inş sonçları iyi çıkar ve eşi ile anlaşmazlığı en kısa zamanda tatllıya bağlanır...
Komşulara gelince ,şikayeti olan arkadaşa hak veriyorum elbet kimse istemez yan komşusunuz tüm seslerini duymayı ;fakat benim asıl dikkatimi çeken ise ki'' banyodan sesleri geliyor'',''su sesi geliyor'' ,''kadın 40 yaşında adam 50 yaşında bu yaşta utanmıyorlar mı'' ,yok efendim çocuklarındanda mı utanmıyorlar '',görende sokakta bu işi yapıyrlar sanır ,eşler yapıyorsa evlerinde yapıyor hanımlarrr;elbette oda işstemez ve belkide farkında değildir;ama eşleriniz bile ;kadınlarının eşlerinin utanmazlığa kadar vardırmışlar ....ben anlayamadım sizi...
benimde yan komşum var ve duvarlar ince,çok dikkat ediyoruz ;ama çok rahatsız olursam odamı değiştiririm yada kapısını tıklatır ,kusura bakma burda komşuyuz;ama sesiniz çok geliyor biraz dikkat ederseniz diyebilirsin..neticede herkez yetişkin insan değil mi ???
elbette yine söylüyorum ,kimse istemez ;komşuların en mahrem seslerini duymak ama bunu dillendirirken ,şikayeti yazan arkadaştan nazaran ,yorum yazan arkadaşlara şaşırdım;ne var utanılacak anlamadım????sesin duyulması evet utanır insan ;ama sanki bu işi yapıyorlar bu yaşta dermiş gibi olmuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?