2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

çok güzeller ama markafoniyi aradım taradım bulamadım? :) hangi mağazası ki..

yaaa sgk ile uğraşmak zor ,kolay gelsin cnm ...

Kızlaaar, bu ikisini aldım , Allahım üstünde yatırmayı, uyutmayı, mıncıklamayı nasip etsin inşallah yaaa
Cottonbox Tren Bej Nakl Bebek Nevresim Takm | COTTON BOX

Enjoy Bebek Nevresim Takm | LUOCA PATISCA
bayıldım,çok güzeller..2.yi almayı dşünmekteyim şuan..2 takım alınmalı di mi ?

diğer alıntılarım gitmiş,yemek arasına çıktım acilen kime ne yazıcaktım unuttum ben yaa (

Kızlar çok kötü grip olmak üzereyim, gözlerimi açamıyorum. ne önerirsiniz bana ?
Parol falan içsem işe yarar mı ?

Kızlar çok kötü grip olmak üzereyim, gözlerimi açamıyorum. ne önerirsiniz bana ?

galiba. sanırsam ve de korkarım ki ben deeee
burnum akmaya başladı sesim biraz gitti. ama olmak istemiyorum dünden beri ıhlamur ve ılık bişeyler içiyorum. boğazımın ağrısı vardı dün o geçti. bi tek burnum akıyor. ona çözüm bulamıyorum. arkadaşlarım okyanus suyu önerdiler eşim olmaz diyor bilemedim.:2:

Canım otomatik olarak zaten eşinin üstüne geçiyorsun sigortada. Uğraşmana hiç gerek yok. Ama soyadını da değiştirmiş olmaları lazım. sisteme otomatik olarak geçiyor diye biliyorum.

Canım ya parol ya minoset iç. Gir battaniyenin altına. Terle bir güzel, sıcak çorba da iç. Oh mis.... Ben öyle toparladım.
Kızlar hamilelik takvimimde kalan gün 99 yazıyo çok heycanlandımm

Az kaldı tatlım valla. Ben de geçen gün aynısını söylemiştim, çift haneli rakkamlar yaklaştıkça heyecanlanıyorum diye. Allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlaaar, bu ikisini aldım , Allahım üstünde yatırmayı, uyutmayı, mıncıklamayı nasip etsin inşallah yaaa

Canım bayıldım çok güzel. Fiyatları da çok uygun. İyi günlerde yatsın, uyusun inşallah minnoşunnnnn

Canım kesınlikle okyanus suyunun hiçbir zararı yok. Çünkü tuzlu, deniz suyu ve çok iyi geliyor. sterimar markasını al. Biraz pahalıdır ama, sana zararı olmayan tek şey. Benım doktorum varmişti. Ben ilk aylara çok ağır bir grip geçirmiştim. Hiçbir zararı da yok. Hala da kullanıyorum arada tıkandığında...

İşte karnımdaki Kızım ve giyeceği yeni patiğimizin teki :)
Eki Görüntüle 518354 Eki Görüntüle 518355
ayyy çok tatlı patikk vee sen ve kuzum çok tatlısınızz maşşalhh yaa ne kadar zayıf görünüyosun kaç kilosun sadece bi göbüş ve çokk şekerr :))
ayyy karnım felaket ağrıyo yaaaa...bir şeyler baskı yapıyo fikri olan var mı?
cnm iç çamaşırın veya pantolonun sıkıyo olabilirmi???

bende öle biliyodum ama malesef cnm olmamış (

Amin canım inş sağlıklı sıhhatli gelsin bebişlerimiz

aslıcım ve unicavitacım :)) benim derdim kilo almak değil ki canlarım :) tabi kilo alıcaz ama gereksiz yere niye alayım ki, yani bunun bana da bebeğe de faydası yok.. yani ben kacak nerde onu arıyorum şu an makarna, pilav, patates bunları yemiyorum.. eğer cok canım cekerse bir iki kaşık tadına bakıyorum ekmek yiyorum ama tam bugday ya da tam tahıl şeklinde ve abartmadan. pasta börek işlerine de ara verdim.. yapsam da yemiycem kararlıyım. dondurma bile yemiyorum yaa, ki cok severim.. bakalım farketcek mi kasım 1 de randevumuz :)

ayy cok beğendim kelebekli cok güzel canım güle güle kullan :))

allah büyüktür canım, inşallah bişey yoktur bebeğinde. duanı eksik etme sen. hayırlısı ile sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..

ay cok güzel canım ama bu rengi daha güzel bence.. ya da ben laciverti cok sevdiğimden ve erkek bebeklere cok yakıştırdığımdan
ama kremi de güzel olur niye olmasın yaptıktan sonra her renk güzel olur, ellerine sağlık şimdiden, güle güle giysinn oğluşun :))

süper olmuş ya bayıldım ben de yapıcam :))) ellerine sağlık canım :))

sen de oğlun da güle güle kullanın canım :)) cok güzeller maşallah :))

aminnnnnnn canım, cok güzel bir dua olmuş..

ay chekirdekk, ikisini de beğendim.. trenli olan cok sade.. ama ayılı olanın rengine desenine herşeyine bayıldım.. cok soft gercekten. ben de böyle bişey istiyorum.. ürünü alınca yazar mısın canım düşüncelerini.. kumaşı falan yumuşak mı..
güle güle sağlıklı günlerde yatsın yuvarlansın üzerinde inşallaaaaaah :))))))))

cnm emegine saglık güle güle giysin kızın
senin göbiş tam erkek bebek göbişi ,baya sivriymiş maşallah cok şirin :)

cnm haklısın rahatsız olmakta ama insanların bu özel hayatı karışmaya hakkımız yok bence.
cok sesleri cıkıyor diyede onları yadırgamamak lazım.sonucta cinselligi yaşama tarzı herkesin farklı olabilir saygı duymak lazım.
onların bunu düşünüp biraz daha dikkatli olmaları gerekir ama kendilerini cok kaptırıyorlar demekki:)

yatak odanı degiştirme imkanın varsa degiştirebilirsin.
geceleri cok sesiniz geliyor demekte ne kadar dogru olur bilmiyorum.yani ben şahsen böyle özel bi konu hakkında rahatsızlıgımı dile getiremem insanın yüzüne karşı.yinede sen bilirisn

sonafer arkadaşımıza ne olduki,hesabı pasif diyor ?

ben de gordum merak ettım bılmıom kı ne oldu acaba :S

oyyy maşallah szie canım çok tatlısınızz ay aynı benım göbüş heee böle top gibi eheuehe

ayyy karnım felaket ağrıyo yaaaa...bir şeyler baskı yapıyo fikri olan var mı?

bebıs baskı yapio oalbilir mı veya kabız fln olabılır mısın acebaa

canım öle ama dıkkat etmelerı lazım yaa bak bız de aynı durumdaydık dıyorum eısmel doğru düzgün rahat edemıoduk

ses gıdermı ses oluomudur duyuluomu dıe kı kendım yokladım komsunun agzını rahatsızlarmı die baktık öle olmıcak

odayı dğeiştirdik komsudans es gelıo die diil ya bızım sesımız gidiosa die

çok kasıo ınsan cunku stres oluosn ama utanmaıs olan stres yapar tabıı :)

herkes odasında şapio ama naklen yayına gerenk yok bagırsın cagırsın ona da bişi demıom öel yapıcaksa mustakıl bıyerde oturabılır :)

Tşk ederim canım.Ama o kadarda zayıf deilim aslında 57 ile hamile kaldım 4 kilo aldım geçen kontrolde 61 dim işte.Popoda var aslında onu kamufle ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…