günaydın kızlarr.dün akşam markafoni'den oğluşuma hastane çıkışı ve çıngıraklı patik aldım.bakalım beğenicekmisniz
Eki Görüntüle 518236 Eki Görüntüle 518237 Eki Görüntüle 518238
kendimede bu ev botunu aldım ve lohusa mevlüdünde giymeyi düşünüyorum dizden sabahlıklı krem bi gecelik alıp
Eki Görüntüle 518239
yaaakızlarr anca gelebildimmm günaydınnn
sabahtan beri sinirlerim tepemde evlendikten sonra sgk ya gidip evliliğimi bildirip o dönemde işten çıktıgım içinde eşimin üzerine geçmiştim bugün öğrendim ki aslında soyadımı değiştirmemişler ve sistemde eski soyadım var şimdi bidaha onu düzeltmekle uğraşıcam((
bayıldım,çok güzeller..2.yi almayı dşünmekteyim şuan..2 takım alınmalı di mi ?Kızlaaar, bu ikisini aldım , Allahım üstünde yatırmayı, uyutmayı, mıncıklamayı nasip etsin inşallah yaaa
Cottonbox Tren Bej Nakl Bebek Nevresim Takm | COTTON BOX
Enjoy Bebek Nevresim Takm | LUOCA PATISCA
Kızlaaar, bu ikisini aldım , Allahım üstünde yatırmayı, uyutmayı, mıncıklamayı nasip etsin inşallah yaaa
Kızlar çok kötü grip olmak üzereyim, gözlerimi açamıyorum. ne önerirsiniz bana ?
Parol falan içsem işe yarar mı ?
İşte karnımdaki Kızım ve giyeceği yeni patiğimizin teki :)
Eki Görüntüle 518354 Eki Görüntüle 518355
kızlarr anca gelebildimmm günaydınnn
sabahtan beri sinirlerim tepemde evlendikten sonra sgk ya gidip evliliğimi bildirip o dönemde işten çıktıgım içinde eşimin üzerine geçmiştim bugün öğrendim ki aslında soyadımı değiştirmemişler ve sistemde eski soyadım var şimdi bidaha onu düzeltmekle uğraşıcam((
Kızlar çok kötü grip olmak üzereyim, gözlerimi açamıyorum. ne önerirsiniz bana ?
Parol falan içsem işe yarar mı ?
Kızlar hamilelik takvimimde kalan gün 99 yazıyo çok heycanlandımm
Kızlaaar, bu ikisini aldım , Allahım üstünde yatırmayı, uyutmayı, mıncıklamayı nasip etsin inşallah yaaa
galiba. sanırsam ve de korkarım ki ben deeee
burnum akmaya başladı sesim biraz gitti. ama olmak istemiyorum dünden beri ıhlamur ve ılık bişeyler içiyorum. boğazımın ağrısı vardı dün o geçti. bi tek burnum akıyor. ona çözüm bulamıyorum. arkadaşlarım okyanus suyu önerdiler eşim olmaz diyor bilemedim.:2:
ayyy çok tatlı patikk vee sen ve kuzum çok tatlısınızz maşşalhh yaa ne kadar zayıf görünüyosun kaç kilosun sadece bi göbüş ve çokk şekerr :))İşte karnımdaki Kızım ve giyeceği yeni patiğimizin teki :)
cnm iç çamaşırın veya pantolonun sıkıyo olabilirmi???ayyy karnım felaket ağrıyo yaaaa...bir şeyler baskı yapıyo fikri olan var mı?
Canım otomatik olarak zaten eşinin üstüne geçiyorsun sigortada. Uğraşmana hiç gerek yok. Ama soyadını da değiştirmiş olmaları lazım. sisteme otomatik olarak geçiyor diye biliyorum.
Canım ya parol ya minoset iç. Gir battaniyenin altına. Terle bir güzel, sıcak çorba da iç. Oh mis.... Ben öyle toparladım.
Az kaldı tatlım valla. Ben de geçen gün aynısını söylemiştim, çift haneli rakkamlar yaklaştıkça heyecanlanıyorum diye. Allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım bayıldım çok güzel. Fiyatları da çok uygun. İyi günlerde yatsın, uyusun inşallah minnoşunnnnn
Canım otomatik olarak zaten eşinin üstüne geçiyorsun sigortada. Uğraşmana hiç gerek yok. Ama soyadını da değiştirmiş olmaları lazım. sisteme otomatik olarak geçiyor diye biliyorum.
Canım ya parol ya minoset iç. Gir battaniyenin altına. Terle bir güzel, sıcak çorba da iç. Oh mis.... Ben öyle toparladım.
Az kaldı tatlım valla. Ben de geçen gün aynısını söylemiştim, çift haneli rakkamlar yaklaştıkça heyecanlanıyorum diye. Allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım bayıldım çok güzel. Fiyatları da çok uygun. İyi günlerde yatsın, uyusun inşallah minnoşunnnnn
valla aherdocum benimde kilo alma konusunda takıntılartım oluştu bu ara.ama yememden hiç kesmedim.ben kilo almıyım diye çocuğum vitaminsiz kalsın istemem,doktorum kullan demiş eleviti diyetisyen halt yesindoğumdan sonra vericez inşallah arkadasım napalım anne olucaz.benim mis kokulu yumuk elli oğluşum doğunca varsın kiloalrım olsun.bir emzirme 500 kalori verdiriyo,azcık boğazımıza dikkat ederiz bol bol sıvı tüketiriz,veririz arkadasım
Ya canım ben de 10 kilo kadar aldım. Hayatımda hiç olmadığım kadar topişkoyum ve artık takmıyorum.
Evet 4,5 alınca insan bi irkilir tabi de bu önümüzdeki aylarda dikkat et, bebiş alsın. Zaten şunun surasında 3 ayımız kaldı. Sonra foşur foşur gelsin memelere sütler, gitsin kilolarla dertler yani
Benim çok çabuk alan bi yapım var zaten, bu süreçte niye aldım acaba diye hiç şaşırmıyorum o yüzden. Azcık dikkat et çok da takılma bence. Benim annem top gibi oolmuş hamilelikte, yuvarlansa yuvarlanırmış. Patır patır da yağmış normal doğumunu. Boşveeeeeeerrr...
ayy cok beğendim kelebekli cok güzel canım güle güle kullan :))Kızlar doğumda hastane için kırmızı taç aldım ama mevlütte beyaz ,kremyada farklı bi taç takmak istiyorum.krem penye sabahlıklı loğusa geceliği yada pijaması alıcam.hafta sonu eşimle gezerken bjuterilere baktım içime sinen bi beyaz taç bulamadım.bi site buldum şimdi takılar makılarda var sitede hatta.bu kelebekli tacı beğendim sanırım alıcam
Eki Görüntüle 517978
https://www.takitrendi.com/intranet/bigimages/8056.jpg
cnm ayrıntılı yaptırdım dün. perinatolog prof tu. bir problem görmedi ama 4 lü testim 300'ün altı olduğu için amniyo önerdi yani önermek zorundayım ama karar senin dedi. amniyoda da 300 de 1 bebeği düşürme riskin var dedi. ben amniyo istemiyorum dedim. en başından beri hiç içime sinmiyor dedim. testin 1000 de 1 de çıksa hastalık riski var zaten, sen bilirsin dedi. Rabbime sığındım. en çok dr un şu cümlesi dikkatimi çekti ve korktum. merak edip amniyo yaptırıp herşeyi sağlam bebeği kaybedenler var demişti.dua ediyorum yavrum için. sonuçta tek tehlike bu değil.Rabbim yavrularımızı kazadan beladan korusun, hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inş. dua ederken bebeğimle beni de unutmayın teyzeleri...
ay cok güzel canım ama bu rengi daha güzel bence.. ya da ben laciverti cok sevdiğimden ve erkek bebeklere cok yakıştırdığımdankızlar oğluşuma bunun krem renginden örücem..tabii keyfim nezaman istersehem kolay hemde şirin geldi gözüme,0-3 ay bedeninden yapıcam.düğmelerinide aynı modelin başka bi rengini alırım heralde.keyfim yerine gelmezsede anacıma veririm,2 günde örüverir hohoyytt
Eki Görüntüle 518007
süper olmuş ya bayıldım ben de yapıcam :))) ellerine sağlık canım :))Eki Görüntüle 518041 Eki Görüntüle 518039 Eki Görüntüle 518040 Eki Görüntüle 518026 Eki Görüntüle 518038
kızlar dün bunlardan gördüm nette nasıl yapıldıgına biraz bakıp bende denedim olmusmu sabuna pecete filan yaşpıstırarak yaptım
sen de oğlun da güle güle kullanın canım :)) cok güzeller maşallah :))günaydın kızlarr.dün akşam markafoni'den oğluşuma hastane çıkışı ve çıngıraklı patik aldım.bakalım beğenicekmisniz
Eki Görüntüle 518236 Eki Görüntüle 518237 Eki Görüntüle 518238
kendimede bu ev botunu aldım ve lohusa mevlüdünde giymeyi düşünüyorum dizden sabahlıklı krem bi gecelik alıp
Eki Görüntüle 518239
aminnnnnnn canım, cok güzel bir dua olmuş..Günaydın güzel annelerrrrrrrrrrrrrrr..................
Bu yeni günde Allahım derdi olanlara derman, hasta olanlara şifa,sıkıntıya düşünleri, karanlıkta olanları da aydınlığa,feraha,huzura kavuştursun inş...Aminnn
ayyy karnım felaket ağrıyo yaaaa...bir şeyler baskı yapıyo fikri olan var mı?
ya kızlar size bişey danışıcam,sinirlerim tepemde.yan komşum yüzünden..bu kadın 40 yaşından sonra evlenmiş azgın bir kadın kocasıda 50ye yakın ikinci evliliği olan bi adam.ya bende yeni evli oldum 4 yıl oldu evlenelide ama komşularım evde yaşayıp yaşamadığınız belli değil der.yatak odalarımız bu yan komşumla bitişik ve banyosuda resmen benim yatak odamın içinde gibi bişey.yatak odası seslerini duymaktan fenalık geçiricez artık.o pis herifin o pis kadının ahhh uhhh seslerinden gına geldi.ya bide çolukları yok çocukları yok hep 1den sonra.tam yatıyoruz uyuycaz..bunların şakır şakır takır tukur banyo sesi başlıyo...dün akşam yine ateşli bi gece yaşadılareşimde bende utanıyoruz artık,eşim çüşşş dedi koskoca pe..vnk utanmıyo dedi afedersiniz bide yarın öbürgün bebeğim doğunca tamda onalrın banyo duvarlarının dibinde yatıcak yavrum ben uyanıyosam oda uyanır kuzucum..bide bu azgın halleri midemi bulandırıyo..sizlere sormak istediğim ben bu kadını uyarmak istiyorum artık,bu 1 değil 2 değil,biz bunların yatak odası sesinimi dinleyip durucaz..ne diyim nasıl uyarayım bilemedimde,akıl verin canlarım yaa
sonafer arkadaşımıza ne olduki,hesabı pasif diyor ?
ayyy karnım felaket ağrıyo yaaaa...bir şeyler baskı yapıyo fikri olan var mı?
merhaba ;
Göğüsünde kitle çıkan arkadaşın inş sonçları iyi çıkar ve eşi ile anlaşmazlığı en kısa zamanda tatllıya bağlanır...
Komşulara gelince ,şikayeti olan arkadaşa hak veriyorum elbet kimse istemez yan komşusunuz tüm seslerini duymayı ;fakat benim asıl dikkatimi çeken ise ki'' banyodan sesleri geliyor'',''su sesi geliyor'' ,''kadın 40 yaşında adam 50 yaşında bu yaşta utanmıyorlar mı'' ,yok efendim çocuklarındanda mı utanmıyorlar '',görende sokakta bu işi yapıyrlar sanır ,eşler yapıyorsa evlerinde yapıyor hanımlarrr;elbette oda işstemez ve belkide farkında değildir;ama eşleriniz bile ;kadınlarının eşlerinin utanmazlığa kadar vardırmışlar ....ben anlayamadım sizi...
benimde yan komşum var ve duvarlar ince,çok dikkat ediyoruz ;ama çok rahatsız olursam odamı değiştiririm yada kapısını tıklatır ,kusura bakma burda komşuyuz;ama sesiniz çok geliyor biraz dikkat ederseniz diyebilirsin..neticede herkez yetişkin insan değil mi ???
elbette yine söylüyorum ,kimse istemez ;komşuların en mahrem seslerini duymak ama bunu dillendirirken ,şikayeti yazan arkadaştan nazaran ,yorum yazan arkadaşlara şaşırdım;ne var utanılacak anlamadım????sesin duyulması evet utanır insan ;ama sanki bu işi yapıyorlar bu yaşta dermiş gibi olmuşşş
ayyy çok tatlı patikk vee sen ve kuzum çok tatlısınızz maşşalhh yaa ne kadar zayıf görünüyosun kaç kilosun sadece bi göbüş ve çokk şekerr :))
cnm iç çamaşırın veya pantolonun sıkıyo olabilirmi???
bende öle biliyodum ama malesef cnm olmamış(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?