canım geliyor amailk 1-2 gün az geliyor sonra artıyor.yani hiç gelmiyor değil.bebek aç kalırsa da kaşıkla verirsiniz mamayı.biberonla verme.senin kesinmi sezeryzn olacağı.
senin daha belli değilmi.hiç yorum yapmadımı doktorlar kız veya erkek diye şimdiye kadar.inşallah sende en kısa zamanda öğrenirsin .
Doktoruma msj attım az önce cevap yazmış travokort krem ve donaxyl ovül alın yazmış.Netten baktım ikisinde de hamilelik için kullanımı uygun değil yazıyor.Kullanmasam ya daha kötü olurda bebişlerime zararı olursa,kullanırsam da ne olacak onuda bilmiyorum ya
Ahhh ahhhh ben ne çektim ondan aylardır hemde..Mantar olmuşsun sende canım.Dr um bana ilaçta vermemişti daha 4.aya girmiştim yeni, biraz daha bekleyelim die.Sonra sağlık ocağına gittim dayanamayıp fitil ve krem verdi.Fitile yine cesaret edemedim 1 ay krem kullandım ama yokkkk...Geçmek bilmedi.Denemediğim bişiyde kalmadı sirekeli su bile.Sadece 1 gün filan iyi oluyordum 2.gün yine başlıyordu.Artık varya bi gece kanlar içinde kaldım abartmıyorum kanamam oldu sandım gece Dr u aradım.Sonra baktımki kaşınmaktan yara olmuş meğer yara kanamış o biçim....Neyse anacım en sonunda geçen hafta artık 6.ayı bitiriyorum nede olsa Allahım esirgesin dedim ve 1 tane fitili kullandım (sağlık ocağının verdiği hamilelikte kullanılabilen) o oldu çok şükür o günden sonra ne kaşıntı kaldı nede aşırı akıntı ...Ama hamilelikte tekrarlayabilirmiş bu mantar....Geçmiş olsun canım bence Dr una sor yada git ilaç versin.Yoksa dayanılmıyor valla yüreğime vuruyodu resmen.....
Tatlım sen doktorunun dediğine güven. Bebeklerin ve senin kötülüğünü düşünmez sonuçta.
Kullanmazsan daha kötü sonuçlar olabilir,enfeksiyon ve mantar tehlikeli.
Hemen al ve kullanmaya başla gecikmeden.
Doktoruma msj attım az önce cevap yazmış travokort krem ve donaxyl ovül alın yazmış.Netten baktım ikisinde de hamilelik için kullanımı uygun değil yazıyor.Kullanmasam ya daha kötü olurda bebişlerime zararı olursa,kullanırsam da ne olacak onuda bilmiyorum ya
sabunun üstünü bıçakla düzelttim parlatıcı oje sürdüm desenli peçeteden kestiğim dseni oje sürdüğüm yere koyunca yapıştı üstüne sim döktüm ve tekrar ojeyle cilaladım
netten buldum nasıl yapıldığını bende tüller ve kurdelelerle süslemeyi düşündüm birde :)
slm canim msj tesekkür ederim sagolasin..
günaydın kızlarr.dün akşam markafoni'den oğluşuma hastane çıkışı ve çıngıraklı patik aldım.bakalım beğenicekmisniz
Eki Görüntüle 518236 Eki Görüntüle 518237 Eki Görüntüle 518238
kendimede bu ev botunu aldım ve lohusa mevlüdünde giymeyi düşünüyorum dizden sabahlıklı krem bi gecelik alıp
Eki Görüntüle 518239
2 hanelilere gecicem bende az kaldi :) gozun aydin:)Kızlar hamilelik takvimimde kalan gün 99 yazıyo çok heycanlandımm
cok sirin ikiside. :) patige bayildim ya yaprak ne hamaratsin masallah subhanallah nazara gelicen kiz :)İşte karnımdaki Kızım ve giyeceği yeni patiğimizin teki :)
Eki Görüntüle 518354 Eki Görüntüle 518355
rica ederim deneyecek olursan özelden takıldığın yerleri sor fotolar her aşamasını anlatmaya çalışırım topikte geriye dönüp okuyamadığım zamana denk gelirse mesajını göremeyebilirim o yüzden özelden yaz dedim
ben gebelikten önce protein dietiyle 10 kilo vermiştim.hem cok saglıklı besleniyordum hemde spor yaptıgım için aldıgım proteinler kas yapmama neden oluyordu.yag oranım baya azalmıştı,vucudum sıkılaşmıştı
hamileligimin ilk 4 ayında proteinli gıdalardan tiksindigim için tüketemiyordum ama hamd olsun artık tiksintim gecti herşeyi yemeye başladım
sana tavsiyem ekmegini tam bugday tercih etmen
sabahları uyanır uyanmaz koca bir bardak dolusu süt iç ,ben eşimi işe yolarken yaklaşık 300 ml litrelik bi bardagım var onla süt içip yatıyorum.
9-10 gibide kızımla normal kahvaltı yapıyoruz.kahvaltıdada istedigimi yiyorum
yani sabah ne kadar erken bişiler tüketirsen metobilizmanda o kadar erken calışıp kalori yakmaya başlar bilirisn zaten bunu
öglenle sabah arasında mutlaka bi meyve tüket.ben yeşil elma yada erik yiyip üstüne yine koca bir bardak ılık su içiyorum bagırsaklar içinde cok ii oluyor
öglen yemeginde canım ne istiyorsa yiyorum sınırsız ama tatlı yemiyorum.sebze yemegi tercihim genelde.canım kızartmada istiyorsa onu yiyom.
yada makarna v.s gibi.burda dikkat etmen gereken şey sebze yiyorsan yanında protein al yogurt gibi mesela.sebze vucutta cok su topluyor
öglenle ikindi arasında sütlü tatlı tüketiyorum yanında yogurtla.
yogurt şekerin vücuda verdiği etkiyi nötürlüyor ve şekerin ani insülin salgılatmasını azaltıyor
yada cok şekerli bi meyve yenildigi zamanda yanında yogurt tüketmek gerekir
öglen akşam arası kuruyemişlerimi tüketiyorum.ceviz ,fındık ,badem v.s gibi ,1 tanede muz yada salkım siyah üzüm
akşam yemegim en gec 7 de olur.akşamları tavuk,et ,köfte ,nohut,bulgur pilavı ,fasulye gibi proteinli şeyler yiyorum yanında ayranla
ve agzımı kilitleyip yatana kadar bişi yemiyorum kesinlikle.
akşam uyumadan büyük bardagımla tekrar sütümü içip uyuyorum.
cok midem kazınırsa meyve ,yogurt yada kuruyemişle filan geciştiriyorum.
bu şekilde beslenerek hem bebegin cok güzel gelişir hemde sen boştan yere kilo almamış olursun.hamileyim diye herşeyi yiyip içmek cok cok gereksiz.
suyu biliyorsun zaten cok tüketmek lazım.tuz olarakta daha öncede dedigim gibi himaliya tuzunu kullansan vucudun su tutmaz kilo da almazsın
zeynepcim kocanla herşey senin için ve minik meleğin için hayırlısı neyse o olsun okonuda yorum yapamayız ama
kitlen için geçmiş olsun benim de sıvı kitle var 2yıl önce mandalin kadardı sıvıyı çekmişlerdi sorun yoktu ve büyürse gel demişlerdi hamilelikte büyüyor yada vücut atıyor ama bende ordan süt verme konusunda tereddütteyim senin otpsi için parça alddılar derken uyuşturmuşlardı demi peki ameliyattadamı uyuşturacak ertelemenin sakıncası varmı benim sıvı şırıngayla çekildi bi kesi dikiş olmayınca antibiyotikte kullanmamıştım ama senin alınacaksa kesin kesik ve dikiş olur meleğinle neler atlattın rabbim tabiki koruyor ama bakımın dahada zor olmasın inşallah gerek kalmaz yada ertelerler diye geçti içimden
:
galiba. sanırsam ve de korkarım ki ben deeee
burnum akmaya başladı sesim biraz gitti. ama olmak istemiyorum dünden beri ıhlamur ve ılık bişeyler içiyorum. boğazımın ağrısı vardı dün o geçti. bi tek burnum akıyor. ona çözüm bulamıyorum. arkadaşlarım okyanus suyu önerdiler eşim olmaz diyor bilemedim.:2:
Ahhh ahhhh ben ne çektim ondan aylardır hemde..Mantar olmuşsun sende canım.Dr um bana ilaçta vermemişti daha 4.aya girmiştim yeni, biraz daha bekleyelim die.Sonra sağlık ocağına gittim dayanamayıp fitil ve krem verdi.Fitile yine cesaret edemedim 1 ay krem kullandım ama yokkkk...Geçmek bilmedi.Denemediğim bişiyde kalmadı sirekeli su bile.Sadece 1 gün filan iyi oluyordum 2.gün yine başlıyordu.Artık varya bi gece kanlar içinde kaldım abartmıyorum kanamam oldu sandım gece Dr u aradım.Sonra baktımki kaşınmaktan yara olmuş meğer yara kanamış o biçim....Neyse anacım en sonunda geçen hafta artık 6.ayı bitiriyorum nede olsa Allahım esirgesin dedim ve 1 tane fitili kullandım (sağlık ocağının verdiği hamilelikte kullanılabilen) o oldu çok şükür o günden sonra ne kaşıntı kaldı nede aşırı akıntı ...Ama hamilelikte tekrarlayabilirmiş bu mantar....Geçmiş olsun canım bence Dr una sor yada git ilaç versin.Yoksa dayanılmıyor valla yüreğime vuruyodu resmen.....
İşte karnımdaki Kızım ve giyeceği yeni patiğimizin teki :)
Eki Görüntüle 518354 Eki Görüntüle 518355
evet cnm gördüm ama karar veremedim beyaz olan leylekli varya oda çok hoşuma gitti acaba onumu alsam :)))tuğbacım,denizci temalı oda yapıcaktın bak bu nevresim çok uygun fiyatı..
NEVRESM DNYASI | COTTONBOX - SAREV - TA NEVRESM TAKIMLARI | rnn Byk Resmi
ben bunu ;NEVRESM DNYASI | COTTONBOX - SAREV - TA NEVRESM TAKIMLARI | rnn Byk Resmi alıcam,diğer arkadaşla aynı olacak..
birde bu denizci tema ile NEVRESM DNYASI | COTTONBOX - SAREV - TA NEVRESM TAKIMLARI | rnn Byk Resmi kararsız kaldım..2.si değiştirmelik uygun olsun fiyatı istedim..
cnmmantar olmuşşun bende çok yaşadım ama geçti sonunda ben travazol krem kullanıyorum doktor en güvenli krem oldugunu sölemiştiYaklaşık 1 haftasır vajinamda kaşıntı,ağrı ve yanma var.Şuan işteyim ve dayanamayacak derecede.Dr umda çalıştığım yere çok uzak ve izin problemi de var ne yazıkki.Dr umu aradım açmadı...Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
halledersin canım benimde aynı durum oldu daha geçen hafta gittim SGK ya soyadım hala kızlık soyadım geçiyor kayıtlarda dedim kimliği aldı düzeltti verdi saniye sürmedi
yaprak sonunda ilaç kullandın demek canım benim mantar zor yaa sen hangi fitili kullandın bana ismini yazar mısın ben de kullandım ama tam geçmedi ara ara yokluyor yine
tşkler faydam oluyorsa mutlu olurumTontirikverdigin bilgiler cok guzel
ben yogurtu hic bilmiyordum sanirim sikca yesem iyi olucak
maalesef gec yeme aliskanligim var benim, cok hata yapiyorum ama kizimla saat 4:30 gibi yiyince
tekrar 9-10 da acikiyorum icim kaziniyor yemesem uyuyamam.
kuru yemisede dussem iyi olur tembellikten hic koyup yemiyorum
tontirikcim teşekkür ederim cok detaylı yazmışsın..
ya dediklerinin tamamını yapmıyosam da %80 ini yapıyorum diyebilirim.. ama arada kacırdığım tatlı ya da börek cörek gibi ve pilav makarna tarzı şeyler yaptı sanıyorum.. ya da tahmin edemediğim bişey bilmiyorum.. bir de yürüyüş falan yapamıyorum akşama kadar ofiste oturup akşam da evde salon mutfak arasında vakit geciriyoruz malesef.. daha da ağırlaşmadan yürüyüşe başlamam lazım ama bazen o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi kılımı kıpırdatmak istemiyorum ya.. hormonlardan sanırsam..
canım travokort mukemmel bir kremdır ve hemen gecırır. kesinlikle tavsiye ediyorum. en azından çok kısa bir sürede çözüm alırsın en azından, rahatlarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?