2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

slm canim aslinda bir gittigimde %80 kiz dedi buseferfde benim doktorum olmadigi icin baska bir doktor bakti oda%90 kiz dedi canim ama tam belli degil iste net birsey demiorlar birde bacakalri kapali diyor biryandanda %90 kiz diyo benimde aklima takildi esimde vardir bir bildigi falan dedi yoksa yorum yapmazdu dedi öyle canim insallah ekimde belli olur bacaklari acarda görürüs tam nettt..insallahh canim ögreniriz.

Tatlım sen doktorunun dediğine güven. Bebeklerin ve senin kötülüğünü düşünmez sonuçta.
Kullanmazsan daha kötü sonuçlar olabilir,enfeksiyon ve mantar tehlikeli.
Hemen al ve kullanmaya başla gecikmeden.

Aynen canım insanın yüreğine vuruyor,kaşısan ağrı ve yara yapıyor hassas olduğu için.Kaşımasan seni mahf ediyor.Bakayımda çıkışta mecburen gidip alacağım eczaneden...

Canım o kremleri duydum ben kullananlar olmuştu hamileikte işe de yarıyordu.Sen bilirsin ama Dr un demiş sonuçta bişiy olacağını sanmıyorum.Ben en sonunda bebege zararı olacak dedim bu kaşıntının bastırıyordum artık çünkü.Sadece ağrı olmuyordu bende.Ama yanma kaşıntı hat safhadaydı.Bana da Dr zalaın krem ve fitil vermişti.

slm canim msj tesekkür ederim sagolasin..

slm canim msj tesekkür ederim sagolasin..

rica ederim deneyecek olursan özelden takıldığın yerleri sor fotolar her aşamasını anlatmaya çalışırım topikte geriye dönüp okuyamadığım zamana denk gelirse mesajını göremeyebilirim o yüzden özelden yaz dedim

bence kullanmalısın .
hamilelik katagorisi C gibi görünsede hamilelikte mantar için kullanılan fitil ve kremler bebegi etkilemez.sadece agız yoluyla alınan mantar ilacları cocugu etkileyebilir.

Tontirikverdigin bilgiler cok guzel
ben yogurtu hic bilmiyordum sanirim sikca yesem iyi olucak
maalesef gec yeme aliskanligim var benim, cok hata yapiyorum ama kizimla saat 4:30 gibi yiyince
tekrar 9-10 da acikiyorum icim kaziniyor yemesem uyuyamam.
kuru yemisede dussem iyi olur tembellikten hic koyup yemiyorum

Kızlar hamilelik takvimimde kalan gün 99 yazıyo çok heycanlandımm
2 hanelilere gecicem bende az kaldi :) gozun aydin:)
İşte karnımdaki Kızım ve giyeceği yeni patiğimizin teki :)
Eki Görüntüle 518354 Eki Görüntüle 518355
cok sirin ikiside. :) patige bayildim ya yaprak ne hamaratsin masallah subhanallah nazara gelicen kiz :)

ben kullanmistim kizima hamileyken hatta bide vajinal fitil kullanmistim
kullanmazsan o ihtihap daha zararli canim gecmis olsun

donaxyl ovül ün katogoriside B imiş.yani kullanılabilir.vajinadan koyuluyor bu fitil oldugu için yine cocuga zararı yok

ok canim bir sey olugunda atarim özelden cokk sagolasin..

tontirikcim teşekkür ederim cok detaylı yazmışsın..

ya dediklerinin tamamını yapmıyosam da %80 ini yapıyorum diyebilirim.. ama arada kacırdığım tatlı ya da börek cörek gibi ve pilav makarna tarzı şeyler yaptı sanıyorum.. ya da tahmin edemediğim bişey bilmiyorum.. bir de yürüyüş falan yapamıyorum akşama kadar ofiste oturup akşam da evde salon mutfak arasında vakit geciriyoruz malesef.. daha da ağırlaşmadan yürüyüşe başlamam lazım ama bazen o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi kılımı kıpırdatmak istemiyorum ya.. hormonlardan sanırsam..

canım travokort mukemmel bir kremdır ve hemen gecırır. kesinlikle tavsiye ediyorum. en azından çok kısa bir sürede çözüm alırsın en azından, rahatlarsın..

canım pek ertelenecek gibi görünmüyor dr çok acil dedi herşeyi çabuk çabuk yaptırdı çekindiği bir şey var sanırım ama söylemedi bana yarın öğrenirim inşallah ve hayırlı haberlerle gelirim size...
benim sıvı değil galiba o yüzden çekemezler almaları lazım herhalde senin dediğin gibi dikişli falan olur ama ödüm kopuyor

geçmiş olsun kızlar ama bu dönem tam hasta olmalık

yaprak sonunda ilaç kullandın demek canım benim mantar zor yaa sen hangi fitili kullandın bana ismini yazar mısın ben de kullandım ama tam geçmedi ara ara yokluyor yine

canım korkma travacort çok hafif zaten her dr onu veriyor inan mantarın çocuğa daha çok zararı var ihmal etme sakın

Kızlaaaar bugün ilk defa derse gittim bebişimle Yüksek lisans derslerim başladı da.
Minnoşum ilk bir iki saat sakin sessiz bi şekilde dinledi hocayı ama sonra 12ye doğru bi türlü ara vermeyince bastı valla tekmeyi.
Yeter len sen çekiyon da bana niye çektiriyon diyo galiba
Derslerde doğurmayız inşallah bakalım.
Bu arada kızlar chiccoda indirim var. Bugün oyuncaklarda % 45 vardı özellikle. Bebişime ninni çalan bi oyuncakla telefon aldım (ing-türkçe çalan). Haberiniz olsun.
Bi de göğüs pompasını 270e düşürmüşler. Elektrikli olanı. Sizce nasıl fiyatı alsam mı?
Sonuçta hem okuyup hem çalışıyorum. Mutlaka sütümü sağıp bırakmam gerekcek anneme falan. İhtiyacım olcak gibi. Ne dersiniz?

İşte karnımdaki Kızım ve giyeceği yeni patiğimizin teki :)
Eki Görüntüle 518354 Eki Görüntüle 518355

Canım göbeğin pek şirinmiş maşallah! top gibi hakkaten. benim karın çıktı ama herkes anlamıo daha anlamadım. Pot kırmak istemiyo galiba kimseler. Patiğin de çok şirinmiş, güle güle giysin miniğin.

Son düzenleme:
evet cnm gördüm ama karar veremedim beyaz olan leylekli varya oda çok hoşuma gitti acaba onumu alsam :)))
cnmmantar olmuşşun bende çok yaşadım ama geçti sonunda ben travazol krem kullanıyorum doktor en güvenli krem oldugunu sölemişti
halledersin canım benimde aynı durum oldu daha geçen hafta gittim SGK ya soyadım hala kızlık soyadım geçiyor kayıtlarda dedim kimliği aldı düzeltti verdi saniye sürmedi

yaa bizde bi tanıdık bulduk kimliğimi faksladım inşallah o halldecek :))

yaprak sonunda ilaç kullandın demek canım benim mantar zor yaa sen hangi fitili kullandın bana ismini yazar mısın ben de kullandım ama tam geçmedi ara ara yokluyor yine

Canım evt çok şükür geçti bir haftadır elim gitmiyo hiç şeyime:) EŞim bile ööggg mantarlı diyordu sürekli kaşırken görüyodu beni çok biliyomuş gibi Sağlık ocağı vermişti o ilaçları kendi Dr uma da sordum zaten oda uygun oldugunu sölemişti.Zalaın fitil ve krem.Fitil 3 tablet ve 7 gün arayla kullanılıyor.Ben 2.düşünmüyorum kullanmayı zaten gerek görmezseniz kullanmayın diyor prospeksür de.

tşkler faydam oluyorsa mutlu olurum
cnm zaten kilo alımı genelde akşam gec saatte yenilen yemeklerle oluyor biliyorsun.
yinede kendini cok kasma, akşam 9-10 gibi yemek yiyorsan ozmaan sadece protein tüket.mesela haşlama tavuk yanında yogurt bu ikili sana kilo yapmaz, aksine yag yaktırır gece bile yesen
yada köfte salata yiyebilirisn.yani gece yemek yemeninde bi adabı olmalı.kalkıpta koca ekmek arasına bişiler koyup ayaküstü yemek dogru degil
kuruyemiş hamilelikte cok cok önemli bi an önce başla cnm.özellikle cekirdekli kuru üzüm yanında ceviz ye ,bebeginin zekasına birebir.seninde kansızlıgına ii gelir

eger gerceken ben bu kadar kilo alacak bişiler yemiyorum diyorsan şekerini ölctür cnm.gebelikte sebebsiz kilo alımı şekerin göstergeside olabiliyor.
pogca börek tarzını ben kahvaltıda yiyorum.diger ögünlerde tam bugday ekmegi.
yani inan hiç bişiyde aklım kalmıyor sadece uygun ögünde yemek önemli olan.

canım travokort mukemmel bir kremdır ve hemen gecırır. kesinlikle tavsiye ediyorum. en azından çok kısa bir sürede çözüm alırsın en azından, rahatlarsın..

evet evet o travokort var ya süper bir krem gercekten.. cok etkili ben de cok faydasını gördüm.. kullan bak görceksin canım.. gecmiş olsun cok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…