2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm emegine saglık güle güle giysin kızın
senin göbiş tam erkek bebek göbişi ,baya sivriymiş maşallah cok şirin :)

Ay canım antepte de herkes öle dedi ya.Erkek göbüşü bu die...Bu gece de rüyamda gördüm valla.O kladar kız dediniz diyorum Dr a bi bacak arasına tam bakalım açsın da dedi baktıkki erkek..Pipisi belli.Eşim de hala iddialaşıo benimle o erkektir die.:) Ben alıştım kızıma artık.Hayırlısı ama değişsinde istemiyorum....

Yaklaşık 1 haftasır vajinamda kaşıntı,ağrı ve yanma var.Şuan işteyim ve dayanamayacak derecede.Dr umda çalıştığım yere çok uzak ve izin problemi de var ne yazıkki.Dr umu aradım açmadı...Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

bebeş aşağıda anlamıyorum.çook fena ağrıyo doktora gitsem ii olacak....kabızlık hep çekiyorum.

canım bana da yolda kadınalr öle diolardı erkek bu erkek die ama kız kaç kez doplerda bakıldı yanı

göbüşe bakıp sölüoalr bi de gözlere bakıp sölüoalr gözlerınden bellı erkek cunku acık renk gözlerın die ama

benım gözlerım zaaten acık renk

Tamam tatlım, gelsin ürünler,hemen yazarım sana
Sade şeyleri seviyorum ben, çok karışık desenli şeyleri sevmiyorum. Fiyatları da çok uygundu,aldım gitti.
Yakında kredi kartımı göçerticem sanırım, eşim de beni
Bana ne , ben hamileyim

Tamam tatlım, gelsin ürünler,hemen yazarım sana
Sade şeyleri seviyorum ben, çok karışık desenli şeyleri sevmiyorum. Fiyatları da çok uygundu,aldım gitti.
Bana ne , ben hamileyim

halledersin canım benimde aynı durum oldu daha geçen hafta gittim SGK ya soyadım hala kızlık soyadım geçiyor kayıtlarda dedim kimliği aldı düzeltti verdi saniye sürmedi

ben gebelikten önce protein dietiyle 10 kilo vermiştim.hem cok saglıklı besleniyordum hemde spor yaptıgım için aldıgım proteinler kas yapmama neden oluyordu.yag oranım baya azalmıştı,vucudum sıkılaşmıştı
hamileligimin ilk 4 ayında proteinli gıdalardan tiksindigim için tüketemiyordum ama hamd olsun artık tiksintim gecti herşeyi yemeye başladım
sana tavsiyem ekmegini tam bugday tercih etmen
sabahları uyanır uyanmaz koca bir bardak dolusu süt iç ,ben eşimi işe yolarken yaklaşık 300 ml litrelik bi bardagım var onla süt içip yatıyorum.
9-10 gibide kızımla normal kahvaltı yapıyoruz.kahvaltıdada istedigimi yiyorum
yani sabah ne kadar erken bişiler tüketirsen metobilizmanda o kadar erken calışıp kalori yakmaya başlar bilirisn zaten bunu

öglenle sabah arasında mutlaka bi meyve tüket.ben yeşil elma yada erik yiyip üstüne yine koca bir bardak ılık su içiyorum bagırsaklar içinde cok ii oluyor

öglen yemeginde canım ne istiyorsa yiyorum sınırsız ama tatlı yemiyorum.sebze yemegi tercihim genelde.canım kızartmada istiyorsa onu yiyom.
yada makarna v.s gibi.burda dikkat etmen gereken şey sebze yiyorsan yanında protein al yogurt gibi mesela.sebze vucutta cok su topluyor

öglenle ikindi arasında sütlü tatlı tüketiyorum yanında yogurtla.
yogurt şekerin vücuda verdiği etkiyi nötürlüyor ve şekerin ani insülin salgılatmasını azaltıyor
yada cok şekerli bi meyve yenildigi zamanda yanında yogurt tüketmek gerekir

öglen akşam arası kuruyemişlerimi tüketiyorum.ceviz ,fındık ,badem ,siyah kuru üzüm v.s gibi ,1 tanede muz yada salkım siyah üzüm

akşam yemegim en gec 7 de olur.akşamları tavuk,et ,köfte ,nohut,bulgur pilavı ,fasulye gibi proteinli şeyler yiyorum yanında ayranla
ve agzımı kilitleyip yatana kadar bişi yemiyorum kesinlikle.
akşam uyumadan büyük bardagımla tekrar sütümü içip uyuyorum.
cok midem kazınırsa meyve ,yogurt yada kuruyemişle filan geciştiriyorum.

bu şekilde beslenerek hem bebegin cok güzel gelişir hemde sen boştan yere kilo almamış olursun.hamileyim diye herşeyi yiyip içmek cok cok gereksiz.

suyu biliyorsun zaten cok tüketmek lazım.tuz olarakta daha öncede dedigim gibi himaliya tuzunu kullansan vucudun su tutmaz kilo da almazsın

Son düzenleme:
yaprakcım o ne güzel göbiş öyle yaa maşallah.. ama mide hic yok sende ya..
benim mideden itibaren şiş göbişim dur foto cekebilirsem koyucam ben de :)))
patik de cok güzel olmuş ellerine sağlık.. iyi günlerde giysin sıcacık olsun minik ayaklar oh :))

canım çok güzeller Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah.
Ben de çok baktım dün markafoniye ama bu hastane çıkışını göremedim hangi butikten almıştın acaba?

canım günaydın, çok güzeller bence güle güle kullanın.
markafoni'de hangi marka ? bende bakayım...

kızlar markafonide disney cardan almıştım ama son günüydü kampanyanın zaten.sanırım bitmiş o kampanya bende bulamadım.ev botu twigyden bulabilirsiniz.bugün son günleri canlar haberiniz olsun..linkini atıyorum
http://www.markafoni.com/product/twigy-3667/all/

cnm niye şaşırdın anlamadım.herkesin bi cinsel hayatı var ama müstakil tek katlı evde yaşamıyoruz oyüzden dikkat ediyoruz..benim komşum resmen film çekiyo acayipler.ben mecburmuyum onun azgın kocasının anırmasını dinlemeye kocam mecburmu onun karısının iniltilerini dinlemeye..anlamadım yani seni papatyacım...banyoları benim yatak odamın içinde yani daireleri birleştirsek ben çok rahat ebeveyn banyosu yapabilirim o tarafın banyosunu ve duvarlar çok ince..kadın öyle bir bağırıyorki son ses ,gece saat 2:00 ,bu bir değil 2 değil 3 değil 1 senedir böyle bunlar 2 günde bir ben bu edepsizliği duymak zorunda değilim,gerekirse herkesin içinde yönetim kurulunda da söylerim,yada üst katta ev sahibi var ona şikayet ederim..kendini bilen bi komşu olsalar onlar karısının kocasının sesini naklen apartmana dinletmezler..biz eşimle o işi yaparken sanki evde çocuğumuz varda uyanıcakmışız gibi birbirimizi uyarrırz ses olmasın diye.duvarlar çok ince ve ayıp yani...onlar utanmıyoken benmi utanıcam.yaşlarından banane ayrıca arkadasım.sadece bu yaşa göre edepsiz oluşları sorun olan benimde onları yaşıtım olmadıkalrı için uyaramamam...ayrıca burda ben yüz kere yazdım atışan arkadaslar çok oldu..beğenmediğiniz yazılara yorum atıp tartışma ortamı yaratmayın lütfen..

Son düzenleme:

ovv canım mantar olmusun sanırım dr ilaç verıo bunun ıcın sirkelı su ıle gecırenelrde var ama

sen bilirsin canım....sağlık ocagı yakınalrındaysa ordakı ebelerde yardımcı olur

bebeş aşağıda anlamıyorum.çook fena ağrıyo doktora gitsem ii olacak....kabızlık hep çekiyorum.

Canım karnının tam olrk ne tarafı agrıyo kı hay Allah cok mu şiddetli :26:

Tamam tatlım,ürünler gelsin hemen yazarım sana :)
Ben sade şeyleri seviyorum,karışık çok desenli çok renkli şeyleri sevmiyorum.
bu ikisinin fiyatı da uygundu,aldım gitti .
Yakında kredi kartımı göçerticem zaten,eşim de beni

Bana ne, ben hamileyimm

canim sebebini bulmalarina cokkk sevindim gercekten cok sükür yani en azinan biliyolar neden oldugunu kortizondan falan korkma sakin benim oglumdada verdiler aynen senin dedigin gibi herhangi duruma karsi gelissin diye veriyorlaar..evet canim insan bu hayatta ne yasamasi gerekiyorsa onu yasiyor allahim sabrinida versin insallahhh.bende hep 8 hafta durdu o makinalar serumlar bikmistim ama dedigin gibi ama sabret canim kendine iyi bakk moralini yüksek tun insalahh hersey geciyor minik bebegini kucagina alinca öpüyorum seni canim benimm..

evet canim ayseninde dedigi gibi mantar doktora git canim gecmis olsun..

cnm sen sanırım mantar olmuşsun acil doktora git derim,bebeğin için iyi olmayabilir..

Bana ne , ben hamileyim

bende ya bende genelede sade severim ama süslü de olucak yanii
aman iyiki hamileyiz he nazımızdan geçilmiyoo
bizde her çıktığımızda bebişe bişey alıyruz kociş diyoki senin alışverişine yetişemezken şimdi bi kız daha bitmez onunda inciğı cıncığı yandım beeen diyo

Canım yüksek ihtimalle mantar olmuşsun, en yakın sağlık ocağına görün bence doktoruna ulaşamazsan.

Evet yaa çok mu şiddetli, kasılma gibi mi , gaz sancısı gibi mi ?
Eğer doktoruna ulaşamazsan en yakın hastanenin aciline git!

cnm bellide olmaz 9 ay kız denilip oglu olan cok duydukk.hayırlısı olsun cinsiyet önemsizz.

enfeksiyon yada mantar olmuş olabilirisn.bence doktora gitmelisin vakit kaybetmeden
enfeksiyon özellikle cok riskli gebelikte,Allah esirgesin keseyi bile delebiliyor

Ahhh ahhhh ben ne çektim ondan aylardır hemde..Mantar olmuşsun sende canım.Dr um bana ilaçta vermemişti daha 4.aya girmiştim yeni, biraz daha bekleyelim die.Sonra sağlık ocağına gittim dayanamayıp fitil ve krem verdi.Fitile yine cesaret edemedim 1 ay krem kullandım ama yokkkk...Geçmek bilmedi.Denemediğim bişiyde kalmadı sirekeli su bile.Sadece 1 gün filan iyi oluyordum 2.gün yine başlıyordu.Artık varya bi gece kanlar içinde kaldım abartmıyorum kanamam oldu sandım gece Dr u aradım.Sonra baktımki kaşınmaktan yara olmuş meğer yara kanamış o biçim....Neyse anacım en sonunda geçen hafta artık 6.ayı bitiriyorum nede olsa Allahım esirgesin dedim ve 1 tane fitili kullandım (sağlık ocağının verdiği hamilelikte kullanılabilen) o oldu çok şükür o günden sonra ne kaşıntı kaldı nede aşırı akıntı ...Ama hamilelikte tekrarlayabilirmiş bu mantar....Geçmiş olsun canım bence Dr una sor yada git ilaç versin.Yoksa dayanılmıyor valla yüreğime vuruyodu resmen.....

Doktoruma msj attım az önce cevap yazmış travokort krem ve donaxyl ovül alın yazmış.Netten baktım ikisinde de hamilelik için kullanımı uygun değil yazıyor.Kullanmasam ya daha kötü olurda bebişlerime zararı olursa,kullanırsam da ne olacak onuda bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…