cnm emegine saglık güle güle giysin kızın
senin göbiş tam erkek bebek göbişi ,baya sivriymiş maşallah cok şirin :)
ben de gordum merak ettım bılmıom kı ne oldu acaba :S
oyyy maşallah szie canımçok tatlısınızz ay aynı benım göbüş heee böle top gibi eheuehe
bebıs baskı yapio oalbilir mı veya kabız fln olabılır mısın acebaa
canım öle ama dıkkat etmelerı lazım yaa bak bız de aynı durumdaydık dıyorum eısmel doğru düzgün rahat edemıoduk
ses gıdermı ses oluomudur duyuluomu dıe kı kendım yokladım komsunun agzını rahatsızlarmı die baktık öle olmıcak
odayı dğeiştirdik komsudans es gelıo die diil ya bızım sesımız gidiosa die
çok kasıo ınsan cunku stres oluosn ama utanmaıs olan stres yapar tabıı :)
herkes odasında şapio ama naklen yayına gerenk yok bagırsın cagırsın ona da bişi demıom öel yapıcaksa mustakıl bıyerde oturabılır :)
Ay canım antepte de herkes öle dedi ya.Erkek göbüşü bu die...Bu gece de rüyamda gördüm valla.O kladar kız dediniz diyorum Dr a bi bacak arasına tam bakalım açsın da dedi baktıkki erkek..Pipisi belli.Eşim de hala iddialaşıo benimle o erkektir die.:) Ben alıştım kızıma artık.Hayırlısı ama değişsinde istemiyorum....
ay chekirdekk, ikisini de beğendim.. trenli olan cok sade.. ama ayılı olanın rengine desenine herşeyine bayıldım.. cok soft gercekten. ben de böyle bişey istiyorum.. ürünü alınca yazar mısın canım düşüncelerini.. kumaşı falan yumuşak mı..
güle güle sağlıklı günlerde yatsın yuvarlansın üzerinde inşallaaaaaah :))))))))
ay chekirdekk, ikisini de beğendim.. trenli olan cok sade.. ama ayılı olanın rengine desenine herşeyine bayıldım.. cok soft gercekten. ben de böyle bişey istiyorum.. ürünü alınca yazar mısın canım düşüncelerini.. kumaşı falan yumuşak mı..
aynen cnm yaaa zaten herşey bu ara beni buluyo( ben evlendikten sonra yok nüfus cüzdanı yok faturalar muhtarlık sgk falan hepsini hallettim ama şimdi bi baktım hala eski soyadım be siğortamda eski soyadım üzerinden yatıyo ben bu kadar uğraştım elde var 0 ona kızıyorum inşallah halledebilirm :))
aslıcım ve unicavitacım :)) benim derdim kilo almak değil ki canlarım :) tabi kilo alıcaz ama gereksiz yere niye alayım ki, yani bunun bana da bebeğe de faydası yok.. yani ben kacak nerde onu arıyorumşu an makarna, pilav, patates bunları yemiyorum.. eğer cok canım cekerse bir iki kaşık tadına bakıyorum ekmek yiyorum ama tam bugday ya da tam tahıl şeklinde ve abartmadan. pasta börek işlerine de ara verdim.. yapsam da yemiycem kararlıyım. dondurma bile yemiyorum yaa, ki cok severim.. bakalım farketcek mi kasım 1 de randevumuz :)
canım çok güzeller Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin inşallah.
Ben de çok baktım dün markafoniye ama bu hastane çıkışını göremedim hangi butikten almıştın acaba?
canım günaydın, çok güzeller bence güle güle kullanın.
markafoni'de hangi marka ? bende bakayım...
kızlar markafonide disney cardan almıştım ama son günüydü kampanyanın zaten.sanırım bitmiş o kampanya bende bulamadım.ev botu twigyden bulabilirsiniz.bugün son günleri canlar haberiniz olsun..linkini atıyorumçok güzeller ama markafoniyi aradım taradım bulamadım? :) hangi mağazası ki..
yaaasgk ile uğraşmak zor ,kolay gelsin cnm ...
bayıldım,çok güzeller..2.yi almayı dşünmekteyim şuan..2 takım alınmalı di mi ?
diğer alıntılarım gitmiş,yemek arasına çıktım acilenkime ne yazıcaktım unuttum ben yaa (
merhaba ;
Göğüsünde kitle çıkan arkadaşın inş sonçları iyi çıkar ve eşi ile anlaşmazlığı en kısa zamanda tatllıya bağlanır...
Komşulara gelince ,şikayeti olan arkadaşa hak veriyorum elbet kimse istemez yan komşusunuz tüm seslerini duymayı ;fakat benim asıl dikkatimi çeken ise ki'' banyodan sesleri geliyor'',''su sesi geliyor'' ,''kadın 40 yaşında adam 50 yaşında bu yaşta utanmıyorlar mı'' ,yok efendim çocuklarındanda mı utanmıyorlar '',görende sokakta bu işi yapıyrlar sanır ,eşler yapıyorsa evlerinde yapıyor hanımlarrr;elbette oda işstemez ve belkide farkında değildir;ama eşleriniz bile ;kadınlarının eşlerinin utanmazlığa kadar vardırmışlar ....ben anlayamadım sizi..
benimde yan komşum var ve duvarlar ince,çok dikkat ediyoruz ;ama çok rahatsız olursam odamı değiştiririm yada kapısını tıklatır ,kusura bakma burda komşuyuz;ama sesiniz çok geliyor biraz dikkat ederseniz diyebilirsin..neticede herkez yetişkin insan değil mi ???
elbette yine söylüyorum ,kimse istemez ;komşuların en mahrem seslerini duymak ama bunu dillendirirken ,şikayeti yazan arkadaştan nazaran ,yorum yazan arkadaşlara şaşırdım;ne var utanılacak anlamadım????sesin duyulması evet utanır insan ;ama sanki bu işi yapıyorlar bu yaşta dermiş gibi olmuşşş
Yaklaşık 1 haftasır vajinamda kaşıntı,ağrı ve yanma var.Şuan işteyim ve dayanamayacak derecede.Dr umda çalıştığım yere çok uzak ve izin problemi de var ne yazıkki.Dr umu aradım açmadı...Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
bebeş aşağıda anlamıyorum.çook fena ağrıyo doktora gitsem ii olacak....kabızlık hep çekiyorum.
canim sebebini bulmalarina cokkk sevindim gercekten cok sükür yani en azinan biliyolar neden oldugunu kortizondan falan korkma sakin benim oglumdada verdiler aynen senin dedigin gibi herhangi duruma karsi gelissin diye veriyorlaar..evet canim insan bu hayatta ne yasamasi gerekiyorsa onu yasiyor allahim sabrinida versin insallahhh.bende hep 8 hafta durdu o makinalar serumlar bikmistim ama dedigin gibi ama sabret canim kendine iyi bakk moralini yüksek tun insalahh hersey geciyor minik bebegini kucagina alinca öpüyorum seni canim benimm..Cok sukur daha iyiyim. En azindan sancilarimin ve rahim kanalinin incelmesinin nedenini buldular. İltihap varmis. Hemen antibiyotike basladilar. Cok agir oldugu icin cok carpinti yapiyor bulanti fln ama yapilabilecek birsey yok yasanmasi gerekiyor ve yasiyoruz. Persembe de bana da kortizon ignesi vuracaklar bebegin cigerlerinin gelisimini arttirmak icin. Olasi bir doguma tetbir amacli. Suan bile makinaya bagliyim sesten uykuyu terk ettim. Ama düsünüyorum da Rabbim bunu da herkese nasip etmez biliyor musun annelige belki böyle daha iyi hazirlaniyoruz, hem hamileyken cekilen sikintilarin mukafati kimbilir Rabbim katinda ne büyüktur...
Yaklaşık 1 haftasır vajinamda kaşıntı,ağrı ve yanma var.Şuan işteyim ve dayanamayacak derecede.Dr umda çalıştığım yere çok uzak ve izin problemi de var ne yazıkki.Dr umu aradım açmadı...Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Sade şeyleri seviyorum ben, çok karışık desenli şeyleri sevmiyorum. Fiyatları da çok uygundu,aldım gitti.
Yakında kredi kartımı göçerticem sanırım, eşim de beni
Bana ne , ben hamileyim
yaprakcım o ne güzel göbiş öyle yaa maşallah.. ama mide hic yok sende ya..
benim mideden itibaren şiş göbişim dur foto cekebilirsem koyucam ben de :)))
Aherdooo, foto istiyoruzzz evetttttt :)
patik de cok güzel olmuş ellerine sağlık.. iyi günlerde giysin sıcacık olsun minik ayaklar oh :))
ovv canım mantar olmusun sanırım dr ilaç verıo bunun ıcın sirkelı su ıle gecırenelrde var ama
sen bilirsin canım....sağlık ocagı yakınalrındaysa ordakı ebelerde yardımcı olur
Canım karnının tam olrk ne tarafı agrıyo kı hay Allah cok mu şiddetli :26:
Ay canım antepte de herkes öle dedi ya.Erkek göbüşü bu die...Bu gece de rüyamda gördüm valla.O kladar kız dediniz diyorum Dr a bi bacak arasına tam bakalım açsın da dedi baktıkki erkek..Pipisi belli.Eşim de hala iddialaşıo benimle o erkektir die.:) Ben alıştım kızıma artık.Hayırlısı ama değişsinde istemiyorum....
enfeksiyon yada mantar olmuş olabilirisn.bence doktora gitmelisin vakit kaybetmedenYaklaşık 1 haftasır vajinamda kaşıntı,ağrı ve yanma var.Şuan işteyim ve dayanamayacak derecede.Dr umda çalıştığım yere çok uzak ve izin problemi de var ne yazıkki.Dr umu aradım açmadı...Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Canım yüksek ihtimalle mantar olmuşsun, en yakın sağlık ocağına görün bence doktoruna ulaşamazsan.
Evet yaa çok mu şiddetli, kasılma gibi mi , gaz sancısı gibi mi ?
Eğer doktoruna ulaşamazsan en yakın hastanenin aciline git!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?