ya dediklerinin tamamını yapmıyosam da %80 ini yapıyorum diyebilirim.. ama arada kacırdığım tatlı ya da börek cörek gibi ve pilav makarna tarzı şeyler yaptı sanıyorum.. ya da tahmin edemediğim bişey bilmiyorum.. bir de yürüyüş falan yapamıyorum akşama kadar ofiste oturup akşam da evde salon mutfak arasında vakit geciriyoruz malesef.. daha da ağırlaşmadan yürüyüşe başlamam lazım ama bazen o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi kılımı kıpırdatmak istemiyorum ya.. hormonlardan sanırsam..
tşkler faydam oluyorsa mutlu olurum
cnm zaten kilo alımı genelde akşam gec saatte yenilen yemeklerle oluyor biliyorsun.
yinede kendini cok kasma, akşam 9-10 gibi yemek yiyorsan ozmaan sadece protein tüket.mesela haşlama tavuk yanında yogurt bu ikili sana kilo yapmaz, aksine yag yaktırır gece bile yesen
yada köfte salata yiyebilirisn.yani gece yemek yemeninde bi adabı olmalı.kalkıpta koca ekmek arasına bişiler koyup ayaküstü yemek dogru degil
kuruyemiş hamilelikte cok cok önemli bi an önce başla cnm.özellikle cekirdekli kuru üzüm yanında ceviz ye ,bebeginin zekasına birebir.seninde kansızlıgına ii gelir
eger gerceken ben bu kadar kilo alacak bişiler yemiyorum diyorsan şekerini ölctür cnm.gebelikte sebebsiz kilo alımı şekerin göstergeside olabiliyor.
pogca börek tarzını ben kahvaltıda yiyorum.diger ögünlerde tam bugday ekmegi.
yani inan hiç bişiyde aklım kalmıyor sadece uygun ögünde yemek önemli olan.
eger gerceken ben bu kadar kilo alacak bişiler yemiyorum diyorsan şekerini ölctür cnm.gebelikte sebebsiz kilo alımı şekerin göstergeside olabiliyor.
e hadi inşallah :))
merhaba kızlar şimdi doktordan geliyorum miniğim 23+2 ve kilosu 480gr boyu 30cm.bana zayıf gibi geldi doktor normal dedi.iki hafta sonra 750 fln olur kilosu dedi.
şeker yüklememi yaptırdık.o normal ama kansızlık var.kan ilaçların bir türlü bir fayda etmedi.ve karaciğer enzimlerinde de bozukluk var dedi.ekmek hamur işi tatlıyı kesti.tatlıyı çok seviyorum.çıkınca gözlerim doldu
Canım çok da az değil kılosu proteın alımına dıkkat eıdomusun bebegın buyumesı ıcın proteın önemlı cunku
kansızlık bende de var maalesef ben de hıcbısekılde çareısnı bulamadım düzelmedi yanı degerlerım
sekerım az yukske cıktı benımde zaten ben perhız yapıyorum bi süredir tatlı da dahıl hepsını bellı bi ölçü
dahılınde yıyorum gebelıgın basından berı de 3-4 kg aldım cok sukur
karacıgerde nası bı bozuluk oalbılrı kı acab bı de dahılıyeye mı muayene olsan acaba ?
canım küçüklükten beri her sene alerji olan bir kişiyim zaten karaciğer bundan dolayı sıkıntılı çıkmış olabilir.karaciğerde problem olunca kansızlıkta düzelmiyordur haliyle.bilemedim ne yapsam.sanırım pekmez alıcam bu gün her gün pekmez içicem bu hem bebeğe hem bana yarar umarım.iş yerinde insan düzenli beslenemiyor malesef.tatilde de çok yüzdüm bilmiyorum ondan dolayı mı kilo alamdı.300 grdı ikiye katlamış ayrıca doktor çok kilo alması fayda değil dedi. ama biz anneler malesef tombik bebek istiyoruz :))
Günaydın güzel annelerrrrrrrrrrrrrrr..................
Bu yeni günde Allahım derdi olanlara derman, hasta olanlara şifa,sıkıntıya düşünleri, karanlıkta olanları da aydınlığa,feraha,huzura kavuştursun inş...Aminnn
Kızlaaar, bu ikisini aldım , Allahım üstünde yatırmayı, uyutmayı, mıncıklamayı nasip etsin inşallah yaaa
Cottonbox Tren Bej Nakl Bebek Nevresim Takm | COTTON BOX
Enjoy Bebek Nevresim Takm | LUOCA PATISCA
Kızlar çok kötü grip olmak üzereyim, gözlerimi açamıyorum. ne önerirsiniz bana ?
Parol falan içsem işe yarar mı ?
galiba. sanırsam ve de korkarım ki ben deeee
burnum akmaya başladı sesim biraz gitti. ama olmak istemiyorum dünden beri ıhlamur ve ılık bişeyler içiyorum. boğazımın ağrısı vardı dün o geçti. bi tek burnum akıyor. ona çözüm bulamıyorum. arkadaşlarım okyanus suyu önerdiler eşim olmaz diyor bilemedim.:2:
İşte karnımdaki Kızım ve giyeceği yeni patiğimizin teki :)
Eki Görüntüle 518354 Eki Görüntüle 518355
Ay canım antepte de herkes öle dedi ya.Erkek göbüşü bu die...Bu gece de rüyamda gördüm valla.O kladar kız dediniz diyorum Dr a bi bacak arasına tam bakalım açsın da dedi baktıkki erkek..Pipisi belli.Eşim de hala iddialaşıo benimle o erkektir die.:) Ben alıştım kızıma artık.Hayırlısı ama değişsinde istemiyorum....
Doktoruma msj attım az önce cevap yazmış travokort krem ve donaxyl ovül alın yazmış.Netten baktım ikisinde de hamilelik için kullanımı uygun değil yazıyor.Kullanmasam ya daha kötü olurda bebişlerime zararı olursa,kullanırsam da ne olacak onuda bilmiyorum ya
evim şahanede yan komşusundan rahatsız olan bir bayan vardı.odanın duvarına bir malzeme döşemişlerdi ses gelmesin diye.ya kızlar size bişey danışıcam,sinirlerim tepemde.yan komşum yüzünden..bu kadın 40 yaşından sonra evlenmiş azgın bir kadın kocasıda 50ye yakın ikinci evliliği olan bi adam.ya bende yeni evli oldum 4 yıl oldu evlenelide ama komşularım evde yaşayıp yaşamadığınız belli değil der.yatak odalarımız bu yan komşumla bitişik ve banyosuda resmen benim yatak odamın içinde gibi bişey.yatak odası seslerini duymaktan fenalık geçiricez artık.o pis herifin o pis kadının ahhh uhhh seslerinden gına geldi.ya bide çolukları yok çocukları yok hep 1den sonra.tam yatıyoruz uyuycaz..bunların şakır şakır takır tukur banyo sesi başlıyo...dün akşam yine ateşli bi gece yaşadılareşimde bende utanıyoruz artık,eşim çüşşş dedi koskoca pe..vnk utanmıyo dedi afedersiniz bide yarın öbürgün bebeğim doğunca tamda onalrın banyo duvarlarının dibinde yatıcak yavrum ben uyanıyosam oda uyanır kuzucum..bide bu azgın halleri midemi bulandırıyo..sizlere sormak istediğim ben bu kadını uyarmak istiyorum artık,bu 1 değil 2 değil,biz bunların yatak odası sesinimi dinleyip durucaz..ne diyim nasıl uyarayım bilemedimde,akıl verin canlarım yaa
geçen ay aynı durumu yaşadım mantar olmuşumYaklaşık 1 haftasır vajinamda kaşıntı,ağrı ve yanma var.Şuan işteyim ve dayanamayacak derecede.Dr umda çalıştığım yere çok uzak ve izin problemi de var ne yazıkki.Dr umu aradım açmadı...Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
merhaba kızlar şimdi doktordan geliyorum miniğim 23+2 ve kilosu 480gr boyu 30cm.bana zayıf gibi geldi doktor normal dedi.iki hafta sonra 750 fln olur kilosu dedi.
şeker yüklememi yaptırdık.o normal ama kansızlık var.kan ilaçların bir türlü bir fayda etmedi.ve karaciğer enzimlerinde de bozukluk var dedi.ekmek hamur işi tatlıyı kesti.tatlıyı çok seviyorum.çıkınca gözlerim doldu
benimde ayni canim hep gece biraz oynuyor ama dün 1 saat oynadi gündüz bol bol uyuyorlar bizim sipalarrsimdi uyuyorlar dogduklarinda bol bol bizleri uykusuz birakacakalr ya ona hazirlik yapiyorlar..
sen yazini okuduktan sonra tost yapmistim kizima bide kendime. inanki tostun yarisinin yarisini yedim ceyrek yani.tşkler faydam oluyorsa mutlu olurum
cnm zaten kilo alımı genelde akşam gec saatte yenilen yemeklerle oluyor biliyorsun.
yinede kendini cok kasma, akşam 9-10 gibi yemek yiyorsan ozmaan sadece protein tüket.mesela haşlama tavuk yanında yogurt bu ikili sana kilo yapmaz, aksine yag yaktırır gece bile yesen
yada köfte salata yiyebilirisn.yani gece yemek yemeninde bi adabı olmalı.kalkıpta koca ekmek arasına bişiler koyup ayaküstü yemek dogru degil
kuruyemiş hamilelikte cok cok önemli bi an önce başla cnm.özellikle cekirdekli kuru üzüm yanında ceviz ye ,bebeginin zekasına birebir.seninde kansızlıgına ii gelir
Ihlamur kaynatıp limon koydum içine, biraz gözüm açıldı.Aminnn inşAllah...
Çok güzeller canım... İyi günlerde kullansın bebişin.. Eline geçince yorumlarını da yaz fikir edinelim canım..
Tabiki tatlım hemen yazıcam fikirlerimi bi gelsin de :)
Aman dikkat edin kızlar.. Yakalandıktan sonra atlatması çok zor oluyor.. İnşAllah ilerlemeden atlatabilirsiniz..
.
Valla canim bizde esimle aynen bu sekilde düsünüyoruz ama benden fazla o panikte :)
Bebek oldumu rahat uyuyamicaz güzel bi uyku cekelim, bebek oldumu rahat film izliyemicez hadi bol bol film izliyelim,
bebek oldumu söyle bebek oldumu böyle canavar dogurucam saniyorum :)))))
InsAllah uykucu olur bebeislerimiz bebekken :)
Gözlerin mi doldu :) ayy kıyamammm.
Benim bebeğin kilosu da azdı, proteine bi dayandım, şimdi normale geldi, inşallah da değişmez.
Sen de protein,özellikle et tüketmeye çalış cnm. bir de bulgur pilavı , anneye değil bebeğe kilo aldırıyormuş hamileyken.
Ihlamur kaynatıp limon koydum içine, biraz gözüm açıldı.
ya ben de bunlari doguma sabirsizlandigim zaman kendime soyluyorum
3 koca ay var diyorum sonrada aman yatayim uyuyayim aman keyif yapayim icimde kalmayacak ya diyorum :))
ins uslu uykulu bebis olurlar :))
Bizim ilk bebegimiz ondanda farkli bir telas var cocuk oldumu dünyamiz duracak gibi geliyor :))
insAllah uslu olurlar cnm ben yurtdisinda yasiyorum ailem yada yakin arkadas vs.. kimsem yok esimin aileside yok
cok zorlanicam gibi geliyo Rabbim kolaylik versin hepimize... insan destek ariyor cünkü...
Ihlamur kaynatıp limon koydum içine, biraz gözüm açıldı.Aminnn inşAllah...
Çok güzeller canım... İyi günlerde kullansın bebişin.. Eline geçince yorumlarını da yaz fikir edinelim canım..
Tabiki tatlım hemen yazıcam fikirlerimi bi gelsin de :)
Aman dikkat edin kızlar.. Yakalandıktan sonra atlatması çok zor oluyor.. İnşAllah ilerlemeden atlatabilirsiniz..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?