2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ya bitanem benimde yemem de bi değişiklik olmadı henüz hala hamile kalamdan önce nasıl yiyosam öle yiyorum aynı yani değişen tek şey karnımdaki minik
ama bende 5 kilo aldım son 2 ayda nie nasıl aldım anlamadım ve ben dondurma çikolata talıyla aram hiç yok yani yemem
makarnada pek aramam ama işte kızartma hastasıyım bende ama bu kızartmayı hamilelikten öncede yerdim çok dedim ya yemem aynı ama almışım 5 liko ,şte nasıl oldu bende anlamadım
haftada 3 gün akşamları yürüyüşede çıkıyorum ama fayda etmiyo
yani hormonlardan canım bu kötü bişiy değil

merhaba kızlar şimdi doktordan geliyorum miniğim 23+2 ve kilosu 480gr boyu 30cm.bana zayıf gibi geldi doktor normal dedi.iki hafta sonra 750 fln olur kilosu dedi.
şeker yüklememi yaptırdık.o normal ama kansızlık var.kan ilaçların bir türlü bir fayda etmedi.ve karaciğer enzimlerinde de bozukluk var dedi.ekmek hamur işi tatlıyı kesti.tatlıyı çok seviyorum.çıkınca gözlerim doldu

bende çok yemiyorum yada ben öyle sannıyorum ,günde 10 tane ceviz,fındık,2 bardak süt ve et mutlaka tüketiyorum;tek yiyemediğim sebze yani pişmiş sebze,soğan ve salça ile birleşince sebze yiyemiyorum;öğlenleri 2 haftadır pas geçiyorum ama yoğurtlu semiz otnu mutlaka yerdim ,tatlıyı oldum olası yemiyordum ,hailelğimin 5.ayında ,haftada 3 gün gidip tatlı yediğim bi yer var;(oda adamın yaptığı tatlıya haşeriyorum) hepsi bu ama 10 k,lo almışımmmmmmm ((((((((((((((((

protoin dieti denilen şey dukaan dieti mi ?tontirik sen bu konuda epey bilgilidisn ;hamileyken diet yapamam (bilmiyorum )emzirirkende yapamam;kışın gelicek bebeiş ,evde hep kilo alırımm,yürüyüş yok vsvsv ;şimdiden düşünüyorummmmmm 10 kilo yaw(6.aydayım)

kan testimde normal cıkmıştı glikozum.. şeker yüklemesine de daha var (
ama ben hamile kalmadan önce de biraz dikkat etmesem cok kolay kilo alırdım ya, su icsem yarıyo derler ya benimki o hesap işte :)

Canım çok da az değil kılosu proteın alımına dıkkat eıdomusun bebegın buyumesı ıcın proteın önemlı cunku

kansızlık bende de var maalesef ben de hıcbısekılde çareısnı bulamadım düzelmedi yanı degerlerım

sekerım az yukske cıktı benımde zaten ben perhız yapıyorum bi süredir tatlı da dahıl hepsını bellı bi ölçü

dahılınde yıyorum gebelıgın basından berı de 3-4 kg aldım cok sukur

karacıgerde nası bı bozuluk oalbılrı kı acab bı de dahılıyeye mı muayene olsan acaba ?

canım küçüklükten beri her sene alerji olan bir kişiyim zaten karaciğer bundan dolayı sıkıntılı çıkmış olabilir.karaciğerde problem olunca kansızlıkta düzelmiyordur haliyle.bilemedim ne yapsam.sanırım pekmez alıcam bu gün her gün pekmez içicem bu hem bebeğe hem bana yarar umarım.iş yerinde insan düzenli beslenemiyor malesef.tatilde de çok yüzdüm bilmiyorum ondan dolayı mı kilo alamdı.300 grdı ikiye katlamış ayrıca doktor çok kilo alması fayda değil dedi. ama biz anneler malesef tombik bebek istiyoruz :))

hımm anladım canım....

ben de ıs yerındyeım yemekelrımı tasıyorum buraya en basından berı tasıyamadıgım zamanda

uygun bişeyler söyluyorum dısardan....ben de pekmez yıyorum %100 organık hem de ama işe yaramadı :S

ay cok tombık olmasın kız nası doğurcaz ben cok tombilk olsun demıom accuk ele gelsin ama

Aminnn inşAllah...
Kızlaaar, bu ikisini aldım , Allahım üstünde yatırmayı, uyutmayı, mıncıklamayı nasip etsin inşallah yaaa
Cottonbox Tren Bej Nakl Bebek Nevresim Takm | COTTON BOX

Enjoy Bebek Nevresim Takm | LUOCA PATISCA

Çok güzeller canım... İyi günlerde kullansın bebişin.. Eline geçince yorumlarını da yaz fikir edinelim canım..

Kızlar çok kötü grip olmak üzereyim, gözlerimi açamıyorum. ne önerirsiniz bana ?
Parol falan içsem işe yarar mı ?

Aman dikkat edin kızlar.. Yakalandıktan sonra atlatması çok zor oluyor.. İnşAllah ilerlemeden atlatabilirsiniz..

İşte karnımdaki Kızım ve giyeceği yeni patiğimizin teki :)
Eki Görüntüle 518354 Eki Görüntüle 518355

MaşAllah.. Çok tatlı bir göbiş.. Ama bende arkadaşlara katılıyorum.. Resmi görür görmez erkek bebek göbişi dedim.. :) Tabi hayırlısı.. Sağlıklı olsunlarda önemli olan o..

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Ama ilaç kullanmadan çok zor atlatırsın.. Travokort krem hemen etkisini gösteriyor zaten canım.. Hemen rahatlatır seni.. Rabbim cc şifa versin inşAllah..

evim şahanede yan komşusundan rahatsız olan bir bayan vardı.odanın duvarına bir malzeme döşemişlerdi ses gelmesin diye.
malzemenin adını bilmiyorum ama düşünebilirsiniz:)
geçen ay aynı durumu yaşadım mantar olmuşum
2 fitil verdi dr.3 gün arayla kullanmam için birde travacort verdi
krem kaşıntıyı alıyor fitilde iyi geldi

maşallah bebeğine
son aylarda kilo alımları daha hızlı oluyor bebeklerin

benimde ayni canim hep gece biraz oynuyor ama dün 1 saat oynadi gündüz bol bol uyuyorlar bizim sipalarrsimdi uyuyorlar dogduklarinda bol bol bizleri uykusuz birakacakalr ya ona hazirlik yapiyorlar..

Valla canim bizde esimle aynen bu sekilde düsünüyoruz ama benden fazla o panikte :)

Bebek oldumu rahat uyuyamicaz güzel bi uyku cekelim, bebek oldumu rahat film izliyemicez hadi bol bol film izliyelim,

bebek oldumu söyle bebek oldumu böyle canavar dogurucam saniyorum :)))))

InsAllah uykucu olur bebeislerimiz bebekken :)

sen yazini okuduktan sonra tost yapmistim kizima bide kendime. inanki tostun yarisinin yarisini yedim ceyrek yani.
bogazimdan gecmedi:) simdide bu yazini okuyunca iyi yapmisim dedim.
sonra portakal havuc limon kivi krisik bir koca bardak meyve suyu sikip ictim doydum hakikaten
cevizde cikardim disari gelip gidip yicem artik
gelecek aybasi el yapimi pekmezim gelicek ondanda gunde 1 kasik yersem sanirim kansizlik sorununu cozerim.
genelde yemekle ekmek yeme aliskanligim yok hele pilav makarna varsa yaninda hic aramam
sadece normal hamurisne cok aseriyorum onuda gunduz az yiyip limonlu su iciyorum sekeri cikarmasin diye
cayida azaltsam super olucak ama sigarayi birakinca boslukta kaliyor insan
hamile kalmadan once 4-5 ay kullanmstim.

Canim bana seker yüklemesi yapildi ama maalesef benim degerlerim yüksek cikti..

Banada tatli hamur isi yasak ve cok düskünüm tatliya..

Hamile kadina tatli yemiceksin denir mi :) denir..

Cünkü bebegime zararliymis fazla kilo almasina sebepmis bizdede bu sorun var..

Suan 26 yaftaligiz tam olarak 950 gr...

Ve hizli kilo alir 4 kiloyu gecerse sezeryan olursun dedi cok korktum tatlinin yanindan gecmiyorum...

Bebeklerimiz icin katlanmaliyiz az bisey kaldi surda.. Gecmis olsun cnm..

Gözlerin mi doldu :) ayy kıyamammm.
Benim bebeğin kilosu da azdı, proteine bi dayandım, şimdi normale geldi, inşallah da değişmez.
Sen de protein,özellikle et tüketmeye çalış cnm. bir de bulgur pilavı , anneye değil bebeğe kilo aldırıyormuş hamileyken.

Ihlamur kaynatıp limon koydum içine, biraz gözüm açıldı.

ya ben de bunlari doguma sabirsizlandigim zaman kendime soyluyorum
3 koca ay var diyorum sonrada aman yatayim uyuyayim aman keyif yapayim icimde kalmayacak ya diyorum :))
ins uslu uykulu bebis olurlar :))

evet tatlıyı çok seviyorum yemiyceksin diyince bir üzüldüm ki anlatamam :) ağlıycaktım neredeyse.bulgur plavı iyi fikir bende eşimde seviyoruz.bari bol bol yiyim.bana kilo almak yasak ama o alsın istiyorum tabi:)

ya ben de bunlari doguma sabirsizlandigim zaman kendime soyluyorum
3 koca ay var diyorum sonrada aman yatayim uyuyayim aman keyif yapayim icimde kalmayacak ya diyorum :))
ins uslu uykulu bebis olurlar :))

Bizim ilk bebegimiz ondanda farkli bir telas var cocuk oldumu dünyamiz duracak gibi geliyor :))

insAllah uslu olurlar cnm ben yurtdisinda yasiyorum ailem yada yakin arkadas vs.. kimsem yok esimin aileside yok

cok zorlanicam gibi geliyo Rabbim kolaylik versin hepimize... insan destek ariyor cünkü...

Ayni durumdayiz canim Ama Allah buyuktur Ben dogumdan sonra 1 hafta hastanede kalmayi dusunuyorum
dogumla birlikte yaklasik 10 gun olucak ondan sonrada artik toparlanirim diyorum.
ins dogumdan dogumdan sonrada rahat gecer. hangi ulkedesin sen?

Gözlerin mi doldu :) ayy kıyamammm.
Benim bebeğin kilosu da azdı, proteine bi dayandım, şimdi normale geldi, inşallah da değişmez.
Sen de protein,özellikle et tüketmeye çalış cnm. bir de bulgur pilavı , anneye değil bebeğe kilo aldırıyormuş hamileyken.

Ihlamur kaynatıp limon koydum içine, biraz gözüm açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…