2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Benim sol ve sağ ikiside ara ara ağrırdı. kalça kemiğimden başlayarak. doktorum suda eriyen magnezyum verdi onu kullanınca geçti. Mognorm ilacın adı. doktoruna sor tabi yine.

tarif icin teşekkürler canım :))
karnıbaharı benim kadar cok seven yoktur heralde
hatta akşam yemeğini yaptım söylemesi ayıptır.. ama dün akşam icin değil bugün akşam icin :)) ve dayanamadım kücük parcalardan yedim..
benim bildiğim endorfin çikolata yerken salgılanır ama bende karnıbahar yerken salgılanıyor
bi sebze bu kadar sevilir mi yaaaaaa
yaz ortasında canım cekmişti de burdan yazmıştım hatırlayanlar olur mutlaka bulamamıştık.. gecen gün alışverişe gidince gördüm hemen atladım üstüne
bu akşam afiyetle yerim oh

selam annişler
yenı geldım eve.bugun cok yedim pişmanımakşam salata yıcem mecburen.bişi sorcam yarın seker yüklencek.sabah 7 de azıcık kahvaltı yapsam yükleme 10.30 olcak sıkıntı olurmu ac olurum ozamana kadar.fikrı olan varmı.sabah ac ac okula gıdersem bayılırımm ya:

Benim sol ve sağ ikiside ara ara ağrırdı. kalça kemiğimden başlayarak. doktorum suda eriyen magnezyum verdi onu kullanınca geçti. Mognorm ilacın adı. doktoruna sor tabi yine.
bende aynısını kullanıyorum..gün aşırı içiyorum..gün aşırıda kalsiyum var..bir gün onu bir gün diğerini...

kafam çok karışık kızlar, eşim kesinlikle doğuma erkek girmesini istemiyor (ben de istemiyorum gerçi) ama bunun tek yolu epiduralden vazgeçmem, ki yine de bi aksilik olursa erkek girmeyeceği garanti değil. ama epiduralsiz de korkuyorum. ne yapıcam ben ya

en güzeli tek kart.Ben tek kart kullanıyorum onu da kullanmamaya çalışıyorum.Eşiminkinden yapıyorum alışverişleri :) internetten de artık çok fazla almıyorum.Çünkü aldığım şeyleri iade ettiğimde bankanın iade işlemini düşmediğini gördüm.Düşmeleri için benim uyarmam gerekti.Kontrolu zor olduğu için çok almamaya çalışıyorum.

bence üzüm kompostosunu konserve şeklinde yapabilriisn.lohusalıgında cok lazım olcak böyle dogal meyve suları,kompostolar filan.

canım reçel yap yaz kış yiyin :)

hem beyaz hem siyah hem de pembemsi olan üzümlerden var üc ceşit olur mu hepsi bir arada her ikisi icin de soruyorum :26:
cevaplarınız icin teşekkürler :))

karnıbahar tarifi güzel ama benim şükür ki öle bi derdim yok karnıbaharın herşeyini yerim ben kıymalı yemeği hariçç
kiloların dağılımı için çook teşekkürler bende hep ideali 9 kilo die duymuştum...
ve bende 9 kilo da kalmayı çok isterdim kimbilir belki olur
valla eşinle olan diyet azminize de hayran kaldım benim eşimin göbek almış başını gidiyo ama kepekli ekmeği ağzına bile vurmaz .göbeğinden rahatsız ama bu durum için boğazından taviz vermiyo

kıyama ya anlıyorum seni benimde takıntım hiç olmadı hamilelikten önce ama kilomdan memnundum çok yani inşallah bende eski kiloma geri dönebilirim tabiiiisi sende şimdilik plates topuyla yuvarlanıp duruyrum nekadar yapabiliyosam artık malum bebek

papatya 10 cevizi nasıl yiyebiliyorsun :) 3 tane yesem kesiyor..su ile ittiriyorum valla..

bende 2 adet diye okumuştum şimdi balık pek yiyemiyorum diye 3 adet yiyorum günde..
valla bende 10 tane yiyiyorumdur cevizi.belkifazla bile yiyiyorumdur ,bir elimde nutella bir elimde ceviz güzel oluyorhele dün bir avuçtan fazla badem yedim,duba gibi olucam sanırım

bebişim tıpta ayıp olmaz,ama tabi bu sizin tercihiniz.benim eşimde çok kıskançtır böyle birşey yapar diye inanki çok korkmuştum Ama şükür böyle bi sorun çıkarmadı..ben bu doktorluk işlerini erkeklerin daha iyi yaptığını düşünenlerdenim..ama eşin istemiyosa yapıcak bişey yok,bayan doktor da bulamadınız anladığım kadarıyla

ayyyyyyyy selam bayanlar okuldan geleli 1 saat oldu çok yoruldum veli toplantım vardı sorunlar sorunlar hiççç bitmiyor inanın bu halde öğretmenlik çok zor sürekli konuşmak düşünmek falann bir an önce izin zamanı gelse

valla eşinle olan diyet azminize de hayran kaldım benim eşimin göbek almış başını gidiyo ama kepekli ekmeği ağzına bile vurmaz .göbeğinden rahatsız ama bu durum için boğazından taviz vermiyo
tşkler.eşimin boyu uzun oldugu için cok göstermiyordu kilosunu ama ben taşıyamıyordum adamı

göbegi cok fazlaydı şuan manken gibi oldu maşallah
hem beyaz hem siyah hem de pembemsi olan üzümlerden var üc ceşit olur mu hepsi bir arada her ikisi icin de soruyorum :26:
cevaplarınız icin teşekkürler :))
olur tabi nedne olmasın.bak ben köyden gelen mürdüm erikleri vardı onları yıkadım poşetleyip derindondurucuya attım
lohusalıkta kabızlık olur genelde kaynatıp icecem inş
sende üzümleri tanelerine ayırıp yıkayıp dondurucuya atabilirisn.kullanacagın zamanda suyun içine atıp kaynatırsın azda şeker attımmı kompostu olur sana lohusayken

evet aslı nutella ile cok güzel oluyor yaa :)))
eşim de yedirir bana elleriyle oh ama fazla yiyemiyorum işte..
nutella deyince aklıma geldi ya sen bir de nutellayı kaymakla ye.. ekmeğin üzerine sürüp offffffff
dua edersin bana ya da beddua

evet ya ben öyle yapayım canım cok teşekkür ederim

ben anlamadım epiduralden vazgecmenle erkek doktorun doguma girmesinin ne alakası var ki???:44:
tercih yapma şansı varsa bayan doktor taraftarıyım bende.
özellikle normal dogumda insan rahat olmak istiyor.ben doktorda olsa bi erkegin benim mahrem yerimi görmesinden rahatsızlık duyarım
bu nedenlede zaten özelde yapacam dogumumu inşallah.

robottan cekip kavonoza koyabilirisn.günde 2 tatlı kaşıgı tatlının üstünde tüketebilriisn
yada muzu dogra üstüne serp cevizi.
hatta içine badem fındık filan koyup hepsini cekip kaşıklada yiyebilriisn.ben de bölesini seviyorum.

tatlım bayan anestezi doktorları da var hastahanelerde
vazgeçmene gerek yok yani sırf bu sebeple

hem erkek bile olsa epidural daha doğum başlamadan önce yapılıyor, sadece sırtını açarsın yani

ben diğer branşlarda bile erkek doktorları tercih etmiyorum muayene olacaksam
ama bu doğum sonuçta, bence bir kez daha düşün

canım sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza amniyo yu takma benim doktorumda prof tu ve çok sağlıklı bi bebek ama benim önermem lazım dedi ki kendisi izmirde amniyoda adı geçiyor ama baştan beri bebekte değil benim yaşımda sorun diye hiç düşünmedim senin kide belirtmiş uyarmak zorundalar ay enazından içimiz rahat ve herkezin bebeği gibi bizimkide rabbimize emanet tek tehlike bu değil demişsin ya bende diyorum doğumda sonrasında da ne kayıplar duyuyoruz rabbim hepimizin kini korusun bizide onlara bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…