2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ah canııım kıyamam minnoş yeğenine senin.napıcaz bu hormonları bilmemherşeye hemen ağlar oldum ,hele dizileri özellikle haberleri ağlamaktan izleyemiyorum ,eşimde kızıyo izleme diyo,izleyince şişiyorum ağlamaktan

şaşırdım valla vücut reaksiyon gösterdi balığa karşı demek..bende bişeylere alerji oluyorum ama daha ne olduğunu çözemedim benim göbişimde tek tük 1-2 tane çıkıyo sivilce gibi kayboluyo hemen 2 güne kadar.kesin bende bişeye alerji oluyorum ama anlamıyorum..balık yiyemiyorum zaten balık yağı hapı kullanıyorum aylardır ama artık yememiz gerekiyo mecburen diye biliyorum bu aydan sonrası önemliymiş.ama sen yiyemiyceksin galba artık rahatsız olmuşsun baksana,ozman ceviz badem ye bol bol hergün cnm,,ya benimde bacakalrım kasılıyo uykumdan kasılmalarla uyanıyorum aranızda böyle şikayeti olan varmı.neden oluyo bu,öyle böyle değik tam arka baldırımda uykumdan uyanıyorum resmen yaa
anlatmak için resim yülüyorum tam işaretlediğim yer

geçmiş olsun aslı

kasılmalar bendede oluyor acayip birşey kasılmada değil bir ağrı saplanıyor masaj filan geçiyor uykudan fırlıyor insan doktorum bana bunun için magnezyum dedi bırakma sakın dedi

kizlar bayildim sekerlere kurabiyeye vede torbaya:)
benim burda mevlut yapma gibi bir sansim yok maalesef. zaten toplasan 3 tane turkuz
bebis 6-7 aylik olunca esimin memleketinde yapicam yine. kizimda oyle yapmistim.
ama biz lousa serbeti dagitmadik sadece pide ve mevlut sekeri yaptirdik
acikcasi cok ta kiymet bilen kisiler degil yani ugrasip emek edipte bebek sekeri hazirlasam emegime yazik olur
sekerini yer atarlar birkac kisi haric o zihniyetteler. o yuzden yine hazir alirim herhalde
birde yeni dogan albumleri varya onlardan almistim kizima bebeklik resimlerini cikartirip albume koydum
cok sirin bir albumdu oglumada alirim oyle bir album suan maksimum yapabilecegim bu maalesef
kolay gelsin canim. tatli yorgunluklar bunlar :)
bende kiyafetler icin yer acmaya calisiyorum oda almayacagim icin ablasinin dolabini kullanicak birazda bizim
mevsimlik kislik kiyafetleri cikardim yazliklari kaldirdim artik giyilmiyor hava sogudu
canim dinleme oyle seyler ben arabesk i hic sevmiyorum muzik insan psikolojisini cok etkiliyor
ben cok etkileniyorum o yuzden dinlemiyorum.

Allah Allah baliktanda alerjimi oluyor bu alerji ne lanet birsey ya. cok gecmis olsun canim
sen ceviz yersin artik ondada omega varmis

kizlar 81 gun kalincami gun sayiyorduk ya:) diger topiklerde oyle yapmislar
Ay cok heyecanlaniyorum ya esimde diyorki tut icinde illaki ocak 5 te dogsun oldu dedim :)
iki kardes ayni dogum gunu olucak ins bebis acele etmezse :)

valla ya lohusalıgın sonuna kadar anca gecer bu hromonalrın oyunu maalesef :)

canım gecen hamılelıgımde ben de çok kramp oluyordu bu sefer ayy şeytan kulağına kurşun

1-2 kez oldu daha da yok çok şükür...magnezyum ile alakalı imiş ama vit kullanıyormuydun

ıns seyreklesır dicem ama oğuma doğru daha da sıklaştıgını bılıorm :S

kizlar 81 gun kalincami gun sayiyorduk ya:) diger topiklerde oyle yapmislar
Ay cok heyecanlaniyorum ya esimde diyorki tut icinde illaki ocak 5 te dogsun oldu dedim :)
iki kardes ayni dogum gunu olucak ins bebis acele etmezse :)

eheuehe evet yaa 81 düzceden baslanır ayy teskere bekelr gibi

kızlar bakın külah şeklınde şeker yapmışalr bu da güzel olur yaa

içine lokum koyuladabilir daha süslenedebilir yani :) magnet fln düşünmeyenler için

tam şekerlik yapması da kolay :) adım adım anlatılmış TURUNCU ODA: kolay şekerlik

huzur sokagı dizisinde dinledim ilk kez bu şarkıyı.tek kelimeyle muhteşem yorumlamış

saolun kızlar,en kısa zamanda gitmeye çalışacağım doktora..bu süre içinde balık yemicem bakalım,inşallah önleyici ilaç vardır,yiyebilirim...

benimde oluyordu,doktor magnezyum ve kalsiyum verdi onları içtiğimden beri yok şükür..sen de doktoruna bahset istersen..

çok şık olmuş..kendimizde yapabiliriz bunu..hemen bakayım aşamalarına :)

Selam kızlar,

Kan uyuşmazlığı ile ilgili hamilelik sırasında iğne yapıldığını duymadınız demek.
Belki benim duyduklarımda bi sıkıntı olabilir. Ben yine bi doktoruma sorim. Bebek doğduktan sonraki 72 saat içinde vurulması gerekeni biliyorum da, bi de hamilelikte yapılıyor diye biliyordum ben. Neyse...
Karyola ve park yatak konusunda fikir veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim.
Heralde çoğunuz daha girişmediniz.
Pek bi ses çıkmadı da.

Şekerler çok şirin evet. Ama ben son dönemlerimde hala yüksek lisans derslerimle uğaşıyor olacağım için, e annem de bu tarz şeylerin kadını olmadığı için, kayınvalde de çocuk bakıyorken, şeker yapmak zor gözüküyor. Çikolata alıp dağıtırız heralde napalım.
Aslında ilk hamileliğim, o anlamda çok özeniyorum ama çok yoğunum ve bu tür şeylere vakit ayıramadığım için üzülmüyor değilim.
İkincisinde daha sakin bi dönem olur inş ne diyelim.
Bunun da güzel bi yönü ne ara 6 aylık olduk onu anlamadım. O açıdan şanslıyım diyorum.
Bizim de yıldönümümüz sayılır bugün.
2 düğünümüzden ilki bugün, diğeri 8inde yapılmıştı. Haftaya yatılı misafirim olacağı için kutlayamayız.
Ben de bugün kocişime bir gömlek, bi tişört, bi de sweat aldım. Sezon sonu sağolsun:)
1. yıldönümümüzü bebişimiz karnımda kutluyoruz. İnşallah seneye onu uyutmuş, yan odada uyuyorken kutlarız.
İyi ki evlenmişim diyorum ben de tatlı kocamla.
Çok seviyorum onu.
Allaaaaah bu akşam kesin ağlarım ben
Tutmayın beni

Slm kızlarr herkess iyidir umarım.ya ben bebek odasına bir türlü karar veremiyorum.dolabı şifonyeri ikea düşünüyorummm.amaa yatak büyüyenler çoook pahalı.bilemiyorum şöyle 4-5 yaşına kadar kullanılacak bir yatak mı alsam diyoruuuummmm.ayyyyyyyyyyyyy ne diyorum bilmiyoruuum.

Canım Allah korusun ama bence hiç ihmal etme doktoruna git. Hamileyiz sonuçta ateşlenmeyi bile ihmal etmeyin gidin diyorlar. sonra neler çıkıyor. Balık yiyemezsen de üzülme semizotu yersin, ceviz yersin. Ama doktoruna git derim ben yine de. Y ada telefon aç canımm

kız ayse sen en azından magazada aglamıssın. ben yazdıgını okuyunca agladım bana noluyosa :26: kızım geldi aklıma, senin yegeninin o halinin canlandırdım gozumde. miniklere hic kıyamıyorum, bide bu hormonlar mahvetti beni

Ayşe o desenli delgeçleri neren alabiliriz fikrin var mı ? sende elma desenlisi var sanırım,nereden aldın ?

bi ara thicibo da görmüştüm ama şuan yok tabi

kızımda bende lohusa şerbeti vermemiştim.mevlütte pide ayran tatlı olarakta baklava ikram etmiştim
kızıma bebek şekerleri almak hiç aklıma gelmedi bilmiyordum böle bişi oldugunu hatta:)
belki son hamileligim olur düşüncesiyle bu bebişte yapayım içimde kalmasın
fotograf konusu önemli oldugu için eşim haftasonu 1 tb büyüklügünde hard disk almış.kızımın 2 bine yakın resmini ve videolarını filan harddiske yükledim.
1 albümlük resiminide cıkartmıştık daha önce

İyi günler güzel anneler ve güzel bıdıkları nasılsınız umarım herkesin hafta sonu ii geçmiştir biz dün eşimin dayısı na gittik ii oldu eğlendik akşam eve gelincede bebişimizin odasını boşalttık saolsun eşim taşıdı eşyaları bide güzel süpürdü tertemiz oldu haftaya mobilyamız gelcek inş çok heycanlandım şimdiden ay hormonlar drmişken geçen gün oturuyorum yiğenim aklıma geldi özlemiştimde bi kere ablam bana bıraktı durmuyo diye azcık kızdım ay oturduğum yerde o aklıma geldi nası ağlıyorum ben o çocuğa niye kızdım diye ama sanki bişey olmuş gibi ağlıyorum ablama anlattımda delirdin iice diyo yaa yigenin olunca görürsün nası oluyomuş dedim

Benimki 500 gram bile olmadı

Nasıl kilo aldırıcam ben bu çocuğa ??

sabahları mutlaka bi yumurta yemelisin ,ve mutlaka ya et ,ya tavuk yada balık hergün bir tanesini tüketmelisin ;ben çok protein ağırlılıklı besleniyordum bebeğimin kilosu gayet iyiydi ....
netten bebeğeanne karnında kilo aldıran besinler diye incelersen daha i olurrr

ah ya sorma benımde hatrıladıkça gözleirm doluyo ben de hıc kıyamıyorum yaa

ama anneıs de haklıydı oolmuodu kı ustune elbıse daha cok sevcee bi elbıse goruruz kesın onu alırız

ben de ancak o zaman rahatalrım :)

Ayşe o desenli delgeçleri neren alabiliriz fikrin var mı ? sende elma desenlisi var sanırım,nereden aldın ?

bi ara thicibo da görmüştüm ama şuan yok tabi

canım delgeclerı hobi magazalarındna bulabılırsın veya hobi malzemelerı satan web sıtelerı var dur ben bulup lınk atayım sana

ben de elma desenlsıı var ama benımkı delip çıakrtıo dıkkat ettıysen bu resımdekı delgec delip çıakrmamış

içinde kalmış ve şekerliğe boyut vermıs bunalrın böle çeşitleri var yanı :)

çok şık olmuş..kendimizde yapabiliriz bunu..hemen bakayım aşamalarına :)

evet canım çok rahat yapılır hemde :)

canım buyuyenlerden alma bence besıgınde zaten 2-3 yasına kdr yatar sonrada odasıan uygun karyola alırsın

daha nıce ncıe yılara canım ınsallah hayal ettiğin gibi olru :)
ee derslerın varsa yapcak bişey yok olsun çikolata dagıtırsın sende :) veya face de veya
bloglarda ucuza yapan kadınalr var evden yapıp satıoalr onalrdan yaptırırp alırsın istediğin gibi :)
bebıs sağlıklı olsunda :)

Ben süslenmiştim
Güzel bir pasta aldım.
Hediye olarak nargile almıştım (çok beğenmişti çok şaşırmıştı)
Her yere mumlar koydum... Balonlarda ekledim ( Hoşuma gitti )
Sevdiği müzikleri indirdim... Onları çaldım.
Çok hoşuna gitmişti.
Sonra diğer hediyeyi verdim malum

Çok geçmiş olsun canım ya... Durduk yere...

Ağlamayin dicem ama bende geçen kuzey güneyi izlerken Ali ölmüştü ya. Ay resmen hıçkıra hıçkıra ağladım.

Ben süslenmiştim
Güzel bir pasta aldım.
Hediye olarak nargile almıştım (çok beğenmişti çok şaşırmıştı)
Her yere mumlar koydum... Balonlarda ekledim ( Hoşuma gitti )
Sevdiği müzikleri indirdim... Onları çaldım.
Çok hoşuna gitmişti.
Sonra diğer hediyeyi verdim malum

Çok geçmiş olsun canım ya... Durduk yere...

Ağlamayin dicem ama bende geçen kuzey güneyi izlerken Ali ölmüştü ya. Ay resmen hıçkıra hıçkıra ağladım.

nice mutlu yıllllarraaaaaaaaaa

odasını nasıl planladın canımmmm?nereden aldınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…