ah canııım kıyamam minnoş yeğenine senin.napıcaz bu hormonları bilmembende dınlıyorum cidden çok güzel söylemıs yaa :)
ayy sorma o ağlamalrı var ya cumartesı gunu lcw ye gıttık kardesım yegenım ben
yegenıem bı elbsıe bakalım dedık doğrusu 2 yasında olmasıan ragmen gıdıpkendısı aldı askıdan giydirdik
ama buyuk geldı kucugude yokmus çıkartalım dıyorus cıkarmıyo cok sevdı ugras dıdın cıkarttık ama
nası ağladı gıdıp alıo basıan gecırıo elbıseyı neyse sonra gorevlı geldı bu buranın fln dedı ağlamasın die yegenım sustu
ama nası böyle ifadesını gormen laızm hanı üzülürsünde bellı etmemeye calısırsın ya zoraki gülersin
aynen öyle ben bı balsaıdm aglamaya
kucultururuz alalım die kardesım dıo abla yapma senle mı ugrasaım elfile mı dio ay ben alaım fln dıyorum ama
neyse elif unuttu ben unutamadımbı de agladım magaznaın rotasında aptal gibi ama dayanamadım mınık kusuma yaa
hamılleıgınde etkısı var tabii :)
evet canım ya gene malzemden malzemeye değişir tabıı fıyat :)
kımısı hatsanede dagıtıo kımısı mevlütte ben de mevlutte dagıtmayı dusunuyorum :)
selam herkese,
acayip kötüyüm her yerim kaşınıyo,sivrisinek ısırığı gibi olan alerji izlerim var komple vücüdumda..
cuma gecesi balık yedikten sonra oldu((
balığın alerjiye etken yanı olduğunu ilk defa öğrendim,ilk ona ihtimal vermemiştim hatta neler yediğimi düşündük ,genelde domates ve yumurtadan olur ama çok yememiştim...şimdi baktım ve balık ve kabuklu deniz ürünleri güçlü alerjen miş
hamileyken alerjen olma ihtimali yükseliyormuş ..ve ben şimdi nasıl balık yiyeceğim ,kaşıntılarım dayanılmaz safhada,kocaman kabarıklar oluştu(
geceleri uyuyamıyorumdoktora da gidemedim (
ah canııım kıyamam minnoş yeğenine senin.napıcaz bu hormonları bilmemherşeye hemen ağlar oldum ,hele dizileri özellikle haberleri ağlamaktan izleyemiyorum ,eşimde kızıyo izleme diyo,izleyince şişiyorum ağlamaktan
şaşırdım valla vücut reaksiyon gösterdi balığa karşı demek..bende bişeylere alerji oluyorum ama daha ne olduğunu çözemedim benim göbişimde tek tük 1-2 tane çıkıyo sivilce gibi kayboluyo hemen 2 güne kadar.kesin bende bişeye alerji oluyorum ama anlamıyorum..balık yiyemiyorum zaten balık yağı hapı kullanıyorum aylardır ama artık yememiz gerekiyo mecburen diye biliyorum bu aydan sonrası önemliymiş.ama sen yiyemiyceksin galba artık rahatsız olmuşsun baksana,ozman ceviz badem ye bol bol hergün cnm,,ya benimde bacakalrım kasılıyo uykumdan kasılmalarla uyanıyorum aranızda böyle şikayeti olan varmı.neden oluyo bu,öyle böyle değik tam arka baldırımda uykumdan uyanıyorum resmen yaa
anlatmak için resim yülüyorum tam işaretlediğim yer
Eki Görüntüle 521477
kolay gelsin canim. tatli yorgunluklar bunlar :)selam anneler.geçmişi okumdan önce herkese bi selam vereyimdedim.umarım herkes iyidir.
ben hafta sonu evde odaların yerini değiştirdim.yatak odasını aşağı,kızların odasını yukarı taşıdık.oğlanında odasını değiştik.malum bebeğe yer ayarlıyoruz:))çok yoruldum.canım çıktı.dahada birsürü işim var.bizim büyün eşyalar ortada.yeni yatak odası aldık.10 gün sonra gelcekmiş.eskiyi kurmadık tekrar.birine vericem.ev taşınıyo gibi. inşallah kimse gelmez bu aralar:))
canim dinleme oyle seyler ben arabesk i hic sevmiyorum muzik insan psikolojisini cok etkiliyoriki gündür orhan gencebayla bir ömür albümünü dinliyorum ay bu zara ağlattı beni çok güzel yorumlamış .ülen sanki aşk acısı çekiom noluyosa artık banasonuna kadar dinlememiştim dinliyeyim dedim sesinden etkilendim galba açıverdim muslukları sanırım hormonlarımın bana bir oyunu bu
Orhan Gencebay İle Bir Ömür - Zara - Dilenci - YouTube
Allah Allah baliktanda alerjimi oluyor bu alerji ne lanet birsey ya. cok gecmis olsun canimselam herkese,
acayip kötüyüm her yerim kaşınıyo,sivrisinek ısırığı gibi olan alerji izlerim var komple vücüdumda..
balığın alerjiye etken yanı olduğunu ilk defa öğrendim,ilk ona ihtimal vermemiştim hatta neler yediğimi düşündük ,genelde domates ve yumurtadan olur ama çok yememiştim...şimdi baktım ve balık ve kabuklu deniz ürünleri güçlü alerjen miş
hamileyken alerjen olma ihtimali yükseliyormuş ..ve ben şimdi nasıl balık yiyeceğim ,kaşıntılarım dayanılmaz safhada,kocaman kabarıklar oluştu(
ah canııım kıyamam minnoş yeğenine senin.napıcaz bu hormonları bilmemherşeye hemen ağlar oldum ,hele dizileri özellikle haberleri ağlamaktan izleyemiyorum ,eşimde kızıyo izleme diyo,izleyince şişiyorum ağlamaktan
şaşırdım valla vücut reaksiyon gösterdi balığa karşı demek..bende bişeylere alerji oluyorum ama daha ne olduğunu çözemedim benim göbişimde tek tük 1-2 tane çıkıyo sivilce gibi kayboluyo hemen 2 güne kadar.kesin bende bişeye alerji oluyorum ama anlamıyorum..balık yiyemiyorum zaten balık yağı hapı kullanıyorum aylardır ama artık yememiz gerekiyo mecburen diye biliyorum bu aydan sonrası önemliymiş.ama sen yiyemiyceksin galba artık rahatsız olmuşsun baksana,ozman ceviz badem ye bol bol hergün cnm,,ya benimde bacakalrım kasılıyo uykumdan kasılmalarla uyanıyorum aranızda böyle şikayeti olan varmı.neden oluyo bu,öyle böyle değik tam arka baldırımda uykumdan uyanıyorum resmen yaa
Eki Görüntüle 521477
kizlar 81 gun kalincami gun sayiyorduk ya:) diger topiklerde oyle yapmislar
Ay cok heyecanlaniyorum ya esimde diyorki tut icinde illaki ocak 5 te dogsun oldu dedim :)
iki kardes ayni dogum gunu olucak ins bebis acele etmezse :)
iki gündür orhan gencebayla bir ömür albümünü dinliyorum ay bu zara ağlattı beni çok güzel yorumlamış .ülen sanki aşk acısı çekiom noluyosa artık banasonuna kadar dinlememiştim dinliyeyim dedim sesinden etkilendim galba açıverdim muslukları sanırım hormonlarımın bana bir oyunu bu
Orhan Gencebay İle Bir Ömür - Zara - Dilenci - YouTube
benimde oluyordu,doktor magnezyum ve kalsiyum verdi onları içtiğimden beri yok şükür..sen de doktoruna bahset istersen..ah canııım kıyamam minnoş yeğenine senin.napıcaz bu hormonları bilmemherşeye hemen ağlar oldum ,hele dizileri özellikle haberleri ağlamaktan izleyemiyorum ,eşimde kızıyo izleme diyo,izleyince şişiyorum ağlamaktan
Eki Görüntüle 521477
çok şık olmuş..kendimizde yapabiliriz bunu..hemen bakayım aşamalarına :)kızlar bakın külah şeklınde şeker yapmışalr bu da güzel olur yaa
içine lokum koyuladabilir daha süslenedebilir yani :) magnet fln düşünmeyenler için
tam şekerlik yapması da kolay :) adım adım anlatılmış TURUNCU ODA: kolay şekerlik
selam herkese,
bende dınlıyorum cidden çok güzel söylemıs yaa :)
ayy sorma o ağlamalrı var ya cumartesı gunu lcw ye gıttık kardesım yegenım ben
yegenıem bı elbsıe bakalım dedık doğrusu 2 yasında olmasıan ragmen gıdıpkendısı aldı askıdan giydirdik
ama buyuk geldı kucugude yokmus çıkartalım dıyorus cıkarmıyo cok sevdı ugras dıdın cıkarttık ama
nası ağladı gıdıp alıo basıan gecırıo elbıseyı neyse sonra gorevlı geldı bu buranın fln dedı ağlamasın die yegenım sustu
ama nası böyle ifadesını gormen laızm hanı üzülürsünde bellı etmemeye calısırsın ya zoraki gülersin
aynen öyle ben bı balsaıdm aglamaya
kucultururuz alalım die kardesım dıo abla yapma senle mı ugrasaım elfile mı dio ay ben alaım fln dıyorum ama
neyse elif unuttu ben unutamadımbı de agladım magaznaın rotasında aptal gibi ama dayanamadım mınık kusuma yaa
hamılleıgınde etkısı var tabii :)
evet canım ya gene malzemden malzemeye değişir tabıı fıyat :)
kımısı hatsanede dagıtıo kımısı mevlütte ben de mevlutte dagıtmayı dusunuyorum :)
kizlar bayildim sekerlere kurabiyeye vede torbaya:)
benim burda mevlut yapma gibi bir sansim yok maalesef. zaten toplasan 3 tane turkuz
bebis 6-7 aylik olunca esimin memleketinde yapicam yine. kizimda oyle yapmistim.
ama biz lousa serbeti dagitmadik sadece pide ve mevlut sekeri yaptirdik
acikcasi cok ta kiymet bilen kisiler degil yani ugrasip emek edipte bebek sekeri hazirlasam emegime yazik olur
sekerini yer atarlar birkac kisi haric o zihniyetteler. o yuzden yine hazir alirim herhalde
birde yeni dogan albumleri varya onlardan almistim kizima bebeklik resimlerini cikartirip albume koydum
cok sirin bir albumdu oglumada alirim oyle bir album suan maksimum yapabilecegim bu maalesef
Benimki 500 gram bile olmadı
Nasıl kilo aldırıcam ben bu çocuğa ??
kız ayse sen en azından magazada aglamıssın. ben yazdıgını okuyunca agladım bana noluyosa :26: kızım geldi aklıma, senin yegeninin o halinin canlandırdım gozumde. miniklere hic kıyamıyorum, bide bu hormonlar mahvetti beni
Ayşe o desenli delgeçleri neren alabiliriz fikrin var mı ? sende elma desenlisi var sanırım,nereden aldın ?
bi ara thicibo da görmüştüm ama şuan yok tabi
çok şık olmuş..kendimizde yapabiliriz bunu..hemen bakayım aşamalarına :)
Slm kızlarr herkess iyidir umarım.ya ben bebek odasına bir türlü karar veremiyorum.dolabı şifonyeri ikea düşünüyorummm.amaa yatak büyüyenler çoook pahalı.bilemiyorum şöyle 4-5 yaşına kadar kullanılacak bir yatak mı alsam diyoruuuummmm.ayyyyyyyyyyyyy ne diyorum bilmiyoruuum.
Selam kızlar,
Şekerler çok şirin evet. Ama ben son dönemlerimde hala yüksek lisans derslerimle uğaşıyor olacağım için, e annem de bu tarz şeylerin kadını olmadığı için, kayınvalde de çocuk bakıyorken, şeker yapmak zor gözüküyor. Çikolata alıp dağıtırız heralde napalım.
Aslında ilk hamileliğim, o anlamda çok özeniyorum ama çok yoğunum ve bu tür şeylere vakit ayıramadığım için üzülmüyor değilim.
İkincisinde daha sakin bi dönem olur inş ne diyelim.
Bunun da güzel bi yönü ne ara 6 aylık olduk onu anlamadım. O açıdan şanslıyım diyorum.
Bizim de yıldönümümüz sayılır bugün.
2 düğünümüzden ilki bugün, diğeri 8inde yapılmıştı. Haftaya yatılı misafirim olacağı için kutlayamayız.
Ben de bugün kocişime bir gömlek, bi tişört, bi de sweat aldım. Sezon sonu sağolsun:)
1. yıldönümümüzü bebişimiz karnımda kutluyoruz. İnşallah seneye onu uyutmuş, yan odada uyuyorken kutlarız.
İyi ki evlenmişim diyorum ben de tatlı kocamla.
Çok seviyorum onu.
Allaaaaah bu akşam kesin ağlarım ben
Tutmayın beni
Bu arada bizde 27. haftamızın içindeyiz. MaşAllah barekAllah kuzucuğuma 896 gr olmuş..
Ve kızlar çarşamba günü eşimin doğum günü.. Yapacaklarım kafamda uçuşuyor.. İnşAllah herşey çok güzel olur..
Ne yapabilirim diye fikir vermek isteyen olursa bayılırımmm, çokk makbule geçer :)
saolun kızlar,en kısa zamanda gitmeye çalışacağım doktora..bu süre içinde balık yemicem bakalım,inşallah önleyici ilaç vardır,yiyebilirim...
benimde oluyordu,doktor magnezyum ve kalsiyum verdi onları içtiğimden beri yok şükür..sen de doktoruna bahset istersen..
İyi günler güzel anneler ve güzel bıdıkları nasılsınız umarım herkesin hafta sonu ii geçmiştir biz dün eşimin dayısı na gittik ii oldu eğlendik akşam eve gelincede bebişimizin odasını boşalttık saolsun eşim taşıdı eşyaları bide güzel süpürdü tertemiz oldu haftaya mobilyamız gelcek inş çok heycanlandım şimdidenay hormonlar drmişken geçen gün oturuyorum yiğenim aklıma geldi özlemiştimde bi kere ablam bana bıraktı durmuyo diye azcık kızdım ay oturduğum yerde o aklıma geldi nası ağlıyorum ben o çocuğa niye kızdım diye ama sanki bişey olmuş gibi ağlıyorum ablama anlattımda delirdin iice diyo yaa yigenin olunca görürsün nası oluyomuş dedim
Bu arada bizde 27. haftamızın içindeyiz. MaşAllah barekAllah kuzucuğuma 896 gr olmuş..
Ve kızlar çarşamba günü eşimin doğum günü.. Yapacaklarım kafamda uçuşuyor.. İnşAllah herşey çok güzel olur..
Ne yapabilirim diye fikir vermek isteyen olursa bayılırımmm, çokk makbule geçer :)
saolun kızlar,en kısa zamanda gitmeye çalışacağım doktora..bu süre içinde balık yemicem bakalım,inşallah önleyici ilaç vardır,yiyebilirim...
benimde oluyordu,doktor magnezyum ve kalsiyum verdi onları içtiğimden beri yok şükür..sen de doktoruna bahset istersen..
İyi günler güzel anneler ve güzel bıdıkları nasılsınız umarım herkesin hafta sonu ii geçmiştir biz dün eşimin dayısı na gittik ii oldu eğlendik akşam eve gelincede bebişimizin odasını boşalttık saolsun eşim taşıdı eşyaları bide güzel süpürdü tertemiz oldu haftaya mobilyamız gelcek inş çok heycanlandım şimdidenay hormonlar drmişken geçen gün oturuyorum yiğenim aklıma geldi özlemiştimde bi kere ablam bana bıraktı durmuyo diye azcık kızdım ay oturduğum yerde o aklıma geldi nası ağlıyorum ben o çocuğa niye kızdım diye ama sanki bişey olmuş gibi ağlıyorum ablama anlattımda delirdin iice diyo yaa yigenin olunca görürsün nası oluyomuş dedim
selam kızlar,
kan uyuşmazlığı ile ilgili hamilelik sırasında iğne yapıldığını duymadınız demek.
Belki benim duyduklarımda bi sıkıntı olabilir. Ben yine bi doktoruma sorim. Bebek doğduktan sonraki 72 saat içinde vurulması gerekeni biliyorum da, bi de hamilelikte yapılıyor diye biliyordum ben. Neyse...
Karyola ve park yatak konusunda fikir veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim.
Heralde çoğunuz daha girişmediniz.
Pek bi ses çıkmadı da.
şekerler çok şirin evet. Ama ben son dönemlerimde hala yüksek lisans derslerimle uğaşıyor olacağım için, e annem de bu tarz şeylerin kadını olmadığı için, kayınvalde de çocuk bakıyorken, şeker yapmak zor gözüküyor. çikolata alıp dağıtırız heralde napalım.
Aslında ilk hamileliğim, o anlamda çok özeniyorum ama çok yoğunum ve bu tür şeylere vakit ayıramadığım için üzülmüyor değilim.
Ikincisinde daha sakin bi dönem olur inş ne diyelim.
Bunun da güzel bi yönü ne ara 6 aylık olduk onu anlamadım. O açıdan şanslıyım diyorum.
Bizim de yıldönümümüz sayılır bugün.
2 düğünümüzden ilki bugün, diğeri 8inde yapılmıştı. Haftaya yatılı misafirim olacağı için kutlayamayız.
Ben de bugün kocişime bir gömlek, bi tişört, bi de sweat aldım. Sezon sonu sağolsun:)
1. Yıldönümümüzü bebişimiz karnımda kutluyoruz. Inşallah seneye onu uyutmuş, yan odada uyuyorken kutlarız.
Iyi ki evlenmişim diyorum ben de tatlı kocamla.
çok seviyorum onu.
Allaaaaah bu akşam kesin ağlarım ben
Tutmayın beni
iyi günler güzel anneler ve güzel bıdıkları nasılsınız umarım herkesin hafta sonu ii geçmiştir biz dün eşimin dayısı na gittik ii oldu eğlendik akşam eve gelincede bebişimizin odasını boşalttık saolsun eşim taşıdı eşyaları bide güzel süpürdü tertemiz oldu haftaya mobilyamız gelcek inş çok heycanlandım şimdidenAy hormonlar drmişken geçen gün oturuyorum yiğenim aklıma geldi özlemiştimde bi kere ablam bana bıraktı durmuyo diye azcık kızdım ay oturduğum yerde o aklıma geldi nası ağlıyorum ben o çocuğa niye kızdım diye ama sanki bişey olmuş gibi ağlıyorum ablama anlattımda delirdin iice diyo yaa yigenin olunca görürsün nası oluyomuş dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?