2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ne demek clexan kesicez.ben 0,6 lık kullanıyorum.doğumdan sonrada devam edicez bir sürü yoksa pıhtılaşma olur dedi doktorum...canım senn başka bir doktora git ve onunda önerisini al.her kişi birbirinden farklı sonuçta.5.5 haftalık derken onu anlamadım

yaaa büyüyen yatak konusunda kafam karışık...yorum yaparsan sevinirim.güle güle kullansın minişin...gelince foto koyarsın artık.

Son düzenleme:

gecmiş olsun,bebeginede maşallah.amniyo sıvısı olmadıgına sevindim gözün aydın.

canım öyle bir yerde yaşıyorumki sadece 2 tane özel hastane var yani toplam 2 özel doktor devlet hastanesinde doktorlar insanlıktan çıkmışlar sanki hemaatolog en yakın şehirde bile yok ve ben ne yapıcam kime güvenicem bilmiyorum eğer iğneyi bırakırsam ben kesin evham yapmaktan sıkıntı stresten ölürüm 9 ayı bekleyemem bırakmazsamda acaba bebeğin kalbinde falan sorun olurmu diyorum Rabbim bir çıkış yolu göster

4 tl de bayaa ucuzmuş,normal delgeç aldım geçen o bile o kadar ucuz değil :) araştırayım bakalım..

eheuehu evet baya ucuzdu ben de onun ıcın aldım zaten

saolun kızlar ben kırtasiyelere de bakınayım en iyisi..
Ayşecim linkteki sitede ne güzel kopmayan melek figürü var ,ama stoğu yokmuş ...

canım nette aramaaya devam et ıstersen var böle hobi sitelerı olmadı kırtasıyede
neym bulursun olmadı ben bulursam ben alır yollarım canım :)

anladım canım

istanbulda bile bulmak öyle zor ki bulsan da randevu almak çok zor bi de senın oldugun yerde daha zordur emınım

canım kendı doktoruma sorayım bi de ne dicek acaba randevum 8 ekımde doça da sorarım ama dicekelrını bılıorm

her pıhtılaşma aynı diildir vs vs bisürü şey deıcekelr en ıyısı hematologa sormak yakın illere gidemez mısın

diyarbakıra gitmeyi düşünüyorum ama canım eşimin mesleğinden dolayı şehir dışına çıkmamız yasak terör mevzusu of nasıl daraldım ya ama bakacaz bir çaresine olmadı özel izinle falan ayarlayacaz artık çok sağol canım yardımın için ben netten bir araştırayım diyarbakırı

saol canım iyi olur,yakın bi yerde öyleçeşit şeyleri olan bi yer var yarın bakarım oraya bir,olmadı yardım alırım senden :)

superisi gerçekten zor bir durum,Ayşe nin dediği gibi sorularak olmaz ki ,muyene olmadan cevap vermezler

Bu arada ay_she beni de listeye eklermisin yaş:29 kilo:78 bebeğin cinsiyeti:erkek tahmini doğum tarihi:05-01-2013 yaşadığım il:istanbul oğluşumun adı:kıvanç

canım ya ınan kı çok üzgünüm izin alamamanız da çok kötü ama bu sağlık sorunu canım

belki izin verırler 1-2 günlüğüne diyarbakırda varmış hematolog baksana Diyarbakır Hematoloji doktorları

önceden arayo bi randevu fln alabilirsin belki...canını cok sıkma ama tamam mı bebısınde üzülmesın

doktoruna dmeeıdn mı bırakmasam olmaz mı fln die

doktor öylesıne mı bıraktırıo yoksa bişey bılıyoda mı yapio acaba ??? merak ettım

tamam canım ben de bakaım kırtasıyeye....

Bu arada ay_she beni de listeye eklermisin yaş:29 kilo:78 bebeğin cinsiyeti:erkek tahmini doğum tarihi:05-01-2013 yaşadığım il:istanbul oğluşumun adı:kıvanç

ekleıdm canım sağlıkla gelsın ınsallah :)

Son düzenleme:

slm canim cokk güzel öncelikle mickey mause olan ben hastasiyimda onund COKK GÜZELL:::

bazı doktorlar belirli bir aya kadar kullanılması gerektiğini düşünüyorlarmış.çünkü bu iğneyi uzun süre kullananlarda daha sonra kesilmesi durumunda pıhtılaşma sorunu olabilirmiş.9 ay gerçekten uzun bir süre ama bebeğede rahat kan akımı gerekiyor...o yüzden kar zarar durumu söz konusu.şu aya gelmiş bir gebenin bebeğini riske atması gerekmiyor bence.ben olaya şöyle bakıyorum.asprinin bile yan etkileri var kiminde olur kiminde yan etkisi olmaz.olacak diye bir şey yokken neden iğneyi bırakıyımki.

evet canım dediğin doğru ama yanlış hatırlamıyorsam superısının zaten genetık olrk mutasyonu var

yanı ıgneyı kullansada kullanamasada devamlı bi pıhtılaşma sorunu yasıycak

mesela ben bu ıgneyı kullanıyorum ama bana dr hee sen cok bebek kayhbetmıssın al önlem olrk kullan demedı

bisürü test yapıldı ve pıhtılaşma oldugu keısnleşti bebegıme otopsi yapıldı bende incelemelr yapıldı

bir de ben o 7 aylık bebegımde iğne değil aspirin kullanıyodum cunku oz aman pıhtılaşma old bılmıoduk doktor

önlem olsun die vermsıtı 25. haftada aspirini bıraktırdı 28. haftadaa bebegımı kaybettım yani şimdi bana dense

superisine söylenen kafayı yerım heralde ıkı arada kalırım....ayrıca tüp bebek deneyen pek çok kısıye 9 ay boyunca

kullandırılıo ve bıraktırılmıo doktorlaırn böle şeleri söylerken ıkı kere dusunmesı lazım bence....

bence de bi zararı yoksa bırakılmamalı yaa ki bu iğneyı kımler kullanıo

Son düzenleme:

cokk sükür herseyin yolunda olmasina cokk sevindim canim yaa gözün aydin..gecmis olsun acil sifalar insallahhh..

Son düzenleme:

kesinlikle bu doktorlar aynı okulu okumuyorlarmı mereak ediyorumevet canım kafamıza göre zaten iğne kullanmıyoruz.bir sürü araştırma yapıldı.kullanırken anneye çok büyük bir yan etkisi olmazsa 9 ay kullanman gerek dedi benim doktorum hatta bu iğne birden kesilmiyormuş.araştırmasını yapsın bizlerde sorarız superisi için.....

işte canım hepsi farklı uygulamalra gidiyo maalesef bızım de kafamız karısıyo

ben 0,4 mm lik kullanıyorum carpıntı sıkayetımın bı kısmı ve ılk zamanalr yasadıgım tansıyon dusuklugu ıgneye baglandı

ama olucak o kadar kullanıcaksın önemli dediler...benım bıldıgım doğuma yakın ufaktan kesıyolar iğneyı

kanama artmasın diye sezeryan olucaksa veya cerrahı mudehale goruceken de plazma yuklemesı yapıyorlar

damardan....safra kesesı amelıyatı olurken 4 unıte plazma yuklemsılerdı bana Allah kan bagsı yapanlardan razı olsun...

tabıı doğuma yakın uygulamalrda değişiyo ama bilmıyorum canım yaa herkes farklı bişey yapiyo öff

sağ salim şu yavrularımızı kucagımıza alsaydık da rahatlasaydık ya...zaten iğne vurunmanın ayrı sıkıntısı var

bi de keselım edelım diyip ayrı strese sokuyolar bizi...

Benim ve eşim arasında da kan uyuşmazlığı var.Doktor iki hafta içerisinde gelmemi ve test yaptırmamı istedi.Sanırım annede antikor üretildimi diye bakılıyor.Doğumdan sonra da göbek kordonundan kan alacağız eğer bebeğin kanı pozitif ise sana iğne yapacağız dedi.

Son düzenleme:

ya bana doktrum kan uyuşmazlığıyla ilgili ne test ne iğneden bahsetti bizde de var malesef o uyuşmazlık ve ben hamilelikten önce çok korkmuştum bu kan uyuşmazlığından sanırım fazla nette furyalara dalmıştım içim içimi yedim saka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…