Günaydın güzel anneler inş hepimi için güzel bi gün olurbebişlerine eşya alan arkadaşları hepsi çok hüEl rabbim sağlı sıhhatli giydirmeyi nasip etsin inş feslegencım bebîşinin ii olması sebindim kilosuda gayet ii bence şekerinde güzel çıkmış ohh nazar değmesin kızlar hastane çantasından fln bahsetmişsiniz hasta beZide koycakmıyız ablam koymuştu sanırım tam hatırlamıyorum tecrübeli annelerimiz var aramızda onlar bana bi fikir veririler artık
Merhaba arkadaşlar..17 gün sonra tekrar sizinleyim..nasılsınız??ne var ne yok?? neler oldu ben yokken kısaca özetlerseniz sevinirim..
biz kızımla ailemi ziyaret ettik..bol bol alışverış yaptık, gezdik tozduk ve burdayız..
Hoşgeldin diyelim o zaman...
Ohh stres attın geldin.
Bende Kasımın ortasında işten çıkacağım inşallah onu bekliyorum umutla. :)
Hoşgeldin diyelim o zaman...
Ohh stres attın geldin.
Bende Kasımın ortasında işten çıkacağım inşallah onu bekliyorum umutla. :)
günaydın kızlar
grip ıoldum sanırım hapşırık öksürük var boğazlarım acıyor burnum akıyor menepozlular gibi bir yanıyorum bir üşüyorum halsizim
hemen doktora koş ve bitki çayları iç canım geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim bronşite döndü benimki raporluyum şu an evdeyim:2:
hemen doktora koş ve bitki çayları iç canım geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim bronşite döndü benimki raporluyum şu an evdeyim:2:
selam kızlar şekerim çıktı 100'lük yaptırdık
açlık 81
1 saat:207
2 saat:165
3 saat :92
beni diyetisyene yolladı şuan şeker hastası gözküyomuşum 2:15 de diyetisyene gidicem bakalım nediyicek
günaydın kızlar
grip ıoldum sanırım hapşırık öksürük var boğazlarım acıyor burnum akıyor menepozlular gibi bir yanıyorum bir üşüyorum halsizim
Gğnaydın arkadaşlar nasılsınıız . bebeişlere kıyafetlerde alınmış odalar yavaş yavaş tamamlanmış maşallah maşallah. geçmişi çok okuyamadım rüzgar hızında ilerlemişsiniz. bizde biraz alışveriş yaptık. tırnak makası termometre aldıklarımız arasında banyo suyu içinde sarı ördek ama altı termometre bişi bulduk çok sevindik alırken. 0-6 aylık arası kıyafetlerini tamamladık. sıra geldi hastane grubunu hazırlamaya. bakalım babayı zor ikna ediyorum şimdiye kadar oğluna sadece 3 tane tenis topu aldı. diğerlerini ben aldım. bizimde malesef böyle bir sorunumuz var. yatak konusunda ise mothercareden ahşap bir yatak beğendik. sallanalardan ama sadece 6 ay kullanabilir o yatağı. ondan sonrasında oda takımına karar vericez.
Günaydın kızlar,
Bizi bu ara bebişle birlikte bi ev heyecanı sardı. Dua edin de alalım şu evi. Bebişimin bereketle gelmesini kutlarız sonra.
Umarım hayırlısı olur.
Bebişim de gece tepikledi. Sabah kaldırdı yine beni tepikle. Oyyy minnoşun hareket ettiği bile görülüyo karnımda. Çok tuhaf ya. Tepiyo, oyh diyorum, duruyo
Gelsin de mıncırcam onu bi güzel.
Neyse hepinize sağlıklı günler diliyorum.
Herkese günaydın anneler
Dün doktora gittik biz
Kızım 580 gr olmuş
Bir sıkıntı yok çok şükür...
Ayaklarını gördüm üst üste atmış oynatıyordu
İlaçlarıma devam ediyorum. Ek olarak balık hapı yazdı.
Durum bu şekilde...
Sizce kilosu iyi mi? Bugün biz 23+0'ız...
İşte böyle kızlar.
+
Huzur dolu, sağlıklı, güzel haberli, mutlu, sakin bir gün olur inşallah...
kızlar 2013 ocak annelerine bizimle beraber başlayan ama bebeğini kaybeden arkadaşımız suay82
hamileymişbeta hcg değeri de çook güzel çıkmışş inşallah sağlıkla kavuşur yavrusuna darısı
tüm bebek yolu gözleyenlerin başına inşallahh...Rabbim kimseye aratmasınn
Merhaba arkadaşlar..17 gün sonra tekrar sizinleyim..nasılsınız??ne var ne yok?? neler oldu ben yokken kısaca özetlerseniz sevinirim..
biz kızımla ailemi ziyaret ettik..bol bol alışverış yaptık, gezdik tozduk ve burdayız..
Günaydın cnm Geçmiş olsun.Bende kaç gündür grip olmayım die limonlu çay içiyorum limon yiyorum.Genelde kışa girerken yakalanırım şimdiden önlem almaya çalışıyorum umarım yakalanmam..Sende sıcak şeyler tüketmeye çalış limonlu çay iyi geliyor..Bide zencefil ve bal da özellikle öksürükte çok faydalı...Tekrar geçmiş olsn....
Ayyy canım seninki yine 3 tane tenis topu almış:) Bizimkisi hiç bişiy almadı.Geçen hafta sınavdan çıktıktan sonra tesadüfen civilin önünden geçioduk hadi bi girip bakalım neolurr dedim.Ona göre hala erken alışveriş için.Neyse o kadar dolaştık içerde onu gösteriyorum buna bak diyorum yokkkk hiç dikkatini çekmio...Galiba kucaklarına aldıklarında anlıcaklar baba olduklarını....
Benim bıdıgımda ne gece durur nede sabah..Ayy o kadar mutlu oluyorumki sabah tepikleyip uyandırmasına sanki ölüyümde o tepikleyince hayata dönmüş oluyor gibi hissediyorum..Allah eksikliklerini göstermesin....
Ev konusunda bizde bugünlerde öyleyiz.Çok gündeme gelmeye başladı.Keşke uygun bi ev bulsakta biyerden başlasak kiradan kurtulsak die..Allah inş bebeğimizinde rıskıyla kısmet eder bizede tüm isteyenlerede...
Sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına..Maşallah bebeğineBence kilosuda iyi.Bizimkisi 25.haftanın sonunda 802 grdı.2 hafta öncesi olarak iyi bence...
Ayy çok güzel bi haber oldu bu..Allah tamamına da erdirsin inş....Aminnn canım Amin.....
Merhaba canım hoşgeldin....Özledik seni valla..Biz iyiyiz çok şükür...Sende gezmişsin alışveriş yapmışsın ,ailenlede hasret giderdin ohh ne güzel ama tekrar dönünce sanki hiç gitmemiş gibi oluomusun sende.Ben genelde öyle oluroum...Gurbetliğin bunu zor işte...Neyse ama enazından gördün aileni ve dinlendin..Tekrar hoşgeldin canım....
kızlar 2013 ocak annelerine bizimle beraber başlayan ama bebeğini kaybeden arkadaşımız suay82
hamileymişbeta hcg değeri de çook güzel çıkmışş inşallah sağlıkla kavuşur yavrusuna darısı
tüm bebek yolu gözleyenlerin başına inşallahh...Rabbim kimseye aratmasınn
zencefilden nefret ediyorum da ballı süt olabilir ama teşekkürler
geçmiş olsun büyük ihtimal yiyceklerinin bir çoğunu kesecektir başında prinç pilavı ve ekmek gelecektir hamilelik öncesi bende aynı durumdaydım hamile kalınca şekerim düştü hatta düşük seviyelerde dolaşmaya başladı inşallah seninkide doğuma kadar biter normal düzeye gelir
slm kızlar ben geldm sağlık ocağına gittik eşimle aşı vruulmaya yanımızda test sonuçlarını getirdik kan ve idrar tahlini kanımın çok düşük olduğunu ve idrarımdA mikrop ve bakteri çıktı ve erken doğuma sebep olur dedi...kıızlar aranızda böyle sonuçları çıkan oldumu
açlık 81
beni diyetisyene yolladı şuan şeker hastası gözküyomuşum 2:15 de diyetisyene gidicem bakalım nediyicek
açlık 81
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?