2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
sağol ayşecim tavsiyelerin için. stor yaptırırsam 2 parça yaptırırım zaten. havalandırma konusunda haklısın. Salonumda da açılan her camı ayrı yaptırmıştım. evet mobilya bi gelsin de öyle karar vereyim doğru diyosun.

Teşekkür ederiz teyzesi
Hakikaten şu hastane çantalarına yavaş yavaş başlasak iyi olacak...

Hoşgeldin diyelim o zaman...
Ohh stres attın geldin.
Bende Kasımın ortasında işten çıkacağım inşallah onu bekliyorum umutla. :)

Ohh stres attın geldin.

hoşbulduk canım benim..aynen öyle oldu..hem annemlerle hasret giderdim hemde stres atıp geldim..tabiki dogum iznini bende dört gözle bekliyorum..

Ohh stres attın geldin.

hoşbulduk canım benim..aynen öyle oldu..hem annemlerle hasret giderdim hemde stres atıp geldim..tabiki dogum iznini bende dört gözle bekliyorum..

günaydın kızlar

grip ıoldum sanırım hapşırık öksürük var boğazlarım acıyor burnum akıyor menepozlular gibi bir yanıyorum bir üşüyorum halsizim

hemen doktora koş ve bitki çayları iç canım geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim bronşite döndü benimki raporluyum şu an evdeyim:2:

selam kızlar şekerim çıktı 100'lük yaptırdık

açlık 81
1 saat:207
2 saat:165
3 saat :92
beni diyetisyene yolladı şuan şeker hastası gözküyomuşum 2:15 de diyetisyene gidicem bakalım nediyicek

hemen doktora koş ve bitki çayları iç canım geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaribim bronşite döndü benimki raporluyum şu an evdeyim:2:

gittim canım ilaç filan vermedi kötüleşmeye başlarsa gel dinlen bol su iç dedi başka bişiy demedi

sanada geçmiş olsun limon ağacı çıkarcam midemde limonlu çay içmekten litrelerce su bol süt ılık meyve suları filan içiyorum sen neler yaptın doktor neler tavsiye etti neler iyi geldi

açlık 81
beni diyetisyene yolladı şuan şeker hastası gözküyomuşum 2:15 de diyetisyene gidicem bakalım nediyicek

geçmiş olsun büyük ihtimal yiyceklerinin bir çoğunu kesecektir başında prinç pilavı ve ekmek gelecektir hamilelik öncesi bende aynı durumdaydım hamile kalınca şekerim düştü hatta düşük seviyelerde dolaşmaya başladı inşallah seninkide doğuma kadar biter normal düzeye gelir

günaydın kızlar

grip ıoldum sanırım hapşırık öksürük var boğazlarım acıyor burnum akıyor menepozlular gibi bir yanıyorum bir üşüyorum halsizim

Günaydın cnm Geçmiş olsun.Bende kaç gündür grip olmayım die limonlu çay içiyorum limon yiyorum.Genelde kışa girerken yakalanırım şimdiden önlem almaya çalışıyorum umarım yakalanmam..Sende sıcak şeyler tüketmeye çalış limonlu çay iyi geliyor..Bide zencefil ve bal da özellikle öksürükte çok faydalı...Tekrar geçmiş olsn....

Ayyy canım seninki yine 3 tane tenis topu almış:) Bizimkisi hiç bişiy almadı.Geçen hafta sınavdan çıktıktan sonra tesadüfen civilin önünden geçioduk hadi bi girip bakalım neolurr dedim.Ona göre hala erken alışveriş için.Neyse o kadar dolaştık içerde onu gösteriyorum buna bak diyorum yokkkk hiç dikkatini çekmio...Galiba kucaklarına aldıklarında anlıcaklar baba olduklarını....

Benim bıdıgımda ne gece durur nede sabah..Ayy o kadar mutlu oluyorumki sabah tepikleyip uyandırmasına sanki ölüyümde o tepikleyince hayata dönmüş oluyor gibi hissediyorum..Allah eksikliklerini göstermesin....
Ev konusunda bizde bugünlerde öyleyiz.Çok gündeme gelmeye başladı.Keşke uygun bi ev bulsakta biyerden başlasak kiradan kurtulsak die..Allah inş bebeğimizinde rıskıyla kısmet eder bizede tüm isteyenlerede...

Sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına..Maşallah bebeğine Bence kilosuda iyi.Bizimkisi 25.haftanın sonunda 802 grdı.2 hafta öncesi olarak iyi bence...

Ayy çok güzel bi haber oldu bu..Allah tamamına da erdirsin inş....Aminnn canım Amin.....

Merhaba canım hoşgeldin....Özledik seni valla..Biz iyiyiz çok şükür...Sende gezmişsin alışveriş yapmışsın ,ailenlede hasret giderdin ohh ne güzel ama tekrar dönünce sanki hiç gitmemiş gibi oluomusun sende.Ben genelde öyle oluroum...Gurbetliğin bunu zor işte...Neyse ama enazından gördün aileni ve dinlendin..Tekrar hoşgeldin canım....

slm kızlar ben geldm sağlık ocağına gittik eşimle aşı vruulmaya yanımızda test sonuçlarını getirdik kan ve idrar tahlini kanımın çok düşük olduğunu ve idrarımdA mikrop ve bakteri çıktı ve erken doğuma sebep olur dedi...kıızlar aranızda böyle sonuçları çıkan oldumu

zencefilden nefret ediyorum da ballı süt olabilir ama teşekkürler

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah...

Benimde ilk bi kaybim olmustu cok üzücü gercekten...

Ama bak rabbim yine güldürüyo bizi :) hayirli olsun insAllah...

hoşgeldın canım ohh gezdın tozdun eglendın geldınn :) ne olsun hersey aynı sanırsam

pilav beyaz ekmek hiç yemiyorum aslında bakalım ne vericek aldığım 7 kiloyu vericem galiba bu gidişle

Kızlar herkese günaydın bu arada.....Unuttum sizlere slm vermeyi:)

Keyifli güzel bi gün olsun inş...

canım kan ıalcını kullanıp ıyı de beslenrısen ıns kan degerleırn zamanla yukselır
hoş benımkı yukselmedı bi türlü :)
idrarındkaı mıkrop ve bakteri için antıbıyotık kullanman laızm sonucları kadın doğumcuna götermelısın
ki sana ilaç yazsın evet dediği doğru ilerlerse bu kasılmalar olusturup erken doğuma sebep oluyor
gebelıkte cok normal seyler...

açlık 81

canım yuksek cıkmıs cidden üzüldüm ama en azından farkedıldı dıkkat ederek ıns düşürürsün şekerını ya

kızlar ben son bı haftadır çok acıkıyorum ya :S

yani öyle böyle değil aşırı acıkıyorum :) yemek yıyıncede mıdem hemen şişiyo

rahatsız oluyorum şaşırdım kaldım valla

açlık 81

Bende de gebelik sekeri var canim Allah yardimcimiz olsun..

Tatli yasak beyaz ekmek yasak patates yasak makarna pilav yasak hamur isi yasak hersey yasak :)))

Bebegim icin katlaniyorum hergün ölcüp rapor veriyorum maille dr`a..

Gecen hafta kizdi baba böle gidersen insülin vericem diye

Dogum dr`umda kilolu olur bebegin dedi normal doguramazsin dikkat et dedi...

Seker ebbegi büyütürmüs canim dikkat et... Gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…