2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

hoşbulduk..bende sizi çok özledim..evet annemle babamla ve kardeşlerimle hasret giderdim..bana onların yanına gidip gelmek çok iyi geliyor..resmen doping oluyor..yok hiç gitmemiş gibi olmuyorum..onlarla beraberken her anımın tadını çıkarıyorum çünkü..evet hemde ne alışveriş yaptım kızımın alışverişi bitti sayılır..çok az bir eksik kaldı..bunada şükür canım benim..

inşallah geçer ve kimseyede bulaşmaz meret hele hamişlerden özellikle uzak dursun inşallahhh

pilav beyaz ekmek hiç yemiyorum aslında bakalım ne vericek aldığım 7 kiloyu vericem galiba bu gidişle

çok bilgi sahibi değilim ama hamilelikte tamamen kısıtlamaz sanırım liste filan yapar tahminimce kilo vermeden dengede tutmaya çalışır benim diyetimde kilo vermek yoktu sadece karbonhidratlara şekerlilere filan dikkat ettiriyordu

maşalalh allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin aldıklarını

saol cnm tşk ederimm kan değerimin düşük olduğunu dr sölemedi sağlık ocağındaki hemşire söyledi değerlere baktı 2 ay önce 13 ken değer şimdi 11 düşmüş

kızlar ben son bı haftadır çok acıkıyorum ya :S

yani öyle böyle değil aşırı acıkıyorum :) yemek yıyıncede mıdem hemen şişiyo

rahatsız oluyorum şaşırdım kaldım valla

Ayşe son bikaç gündr bende öleyim yaa...Yemek yerken bile doymucak gibi hissediyorum kendimi:) Bugüne kadar 4 kilo almıştım.Bu gidişle asıl kilo alımına başlıcam gibime gelio..Abur cubur çok yemeye başladım mesela.Aynen bide yedikten sonra öyle şişiyorumki sodaya dayıyorum kendimi bu defa... İnş çok fazla şişmem ya....

Aynen son 2 haftadir asiri istahliyim ne olcak halim bilmiyorum :)

son aylarda dahada sisicez demek oluyo bu :)))

hoşgeldın canım ohh gezdın tozdun eglendın geldınn :) ne olsun hersey aynı sanırsam

hoşbulduk canım..

bu midelerle ne yapacağız bende bilmiyorum..bende senin gibi hem yemek istiyorum hemde yedikten sonra rahatsız oluyorum..Allah yardımcımız olsun..

maşalalh allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin aldıklarını

amin canım inş..

canım seker hem bebegı buyutuyo hemde doğup büyüdükten sorna şeker hatsalıgı yasama riski

olusturuyo kayınvalıdem kaynıma hamıleyken gebelık şekeri yasamıs kaynım 14 yasındaydı

kilo aldı birden şüphelendıler tahlıl yaptırdılar şeker cıktı diyet yaptı düşürdü ilerlemedi çok şükür ki

ama yıen de rısk varmsı ıste :26:

Kızlar bende 2 haneli rakama düşmüşüm:) Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....Daha dr un dediğine göre 10 gün önce filan olacak demişti son kontrolümde şuan mehtap 87 filan oluo...Allahım tek rakamlarıda görmeyi nasip etsin yaa.Bugüne nasıl geldim inanmıorum hala..Zorda olsa kolayda olsa zaman geçio bi şekilde valla....Gün geçtikçe heyacanlanıyorummmm....

darısı benim başıma artık canım..neden sana 10 gün önce dedi..sezeryan mı olacaksın?Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..

Canim benim kayinvalidemde de son ratte de seker hastasi esimdende o süpeleniyo git ölctür git ölctür diye sürekli söylüyo...

Anneannemde seker hastasiymis... Teyzelerimde hep gebelik sekeri cikti.. Benim annem hep spor yapip saglikli beslendigi icin sinirda olan sekerini atlatmis...

Bendede gebelik sekeri simdilik insAllah kalmaz.. Bebegimde olursa cok üzülürüm vicdan azabi cekerim

Dr hayatin boyunca spor yapip saglikli beslenip mümkün oldugunca zayif kalmalisin dedi irsiymis seker cogunlukla...

Atlatmaliyiz seker olan arkadaslaaarr!!! Cok berbat bir hastalik gercekten...

darısı benim başıma artık canım..neden sana 10 gün önce dedi..sezeryan mı olacaksın?Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..

Bilmiorumki canım başından beri önde gidiyo..Hatta daha ilk muayenemde yılbaşında olursun demişti gülmüştü.En son gittiğimde 27-28 aralık gibi dedi.Hoş bide kız gününden önce gelio onuda düşünürsek Ocaktan önce olur gibime gelio tabi yine Allah bilir kımset bakalım.Ben kısaca son 2.5 ay diyorum işte..

anladım canım..eğer ona bakarak dediyse benimkide erken gelecek gibi..gelişimi önden gidiyor benimkininde..maşallah biizm kızlara hayırlısı olsun artık..benim içimden bir his banada aralık diyor hiç ocak ayını bekleyecekmiş gibi gelmiyor..hayırlısı bakalım..

Bu arada sen bugünlerde gitcekmisin canım.Şeker yüklemesi yaptrmamıştın sanırım gitmeden önce dimi?

maşallah canım yaa evet sorma valla nası geldık bu gunlere ayyy hoş ben daha dusmeıdm ıkılı

basmaaklara ama az kaldı benımde ınsallah sağlıkla kuzagımıza aldıgımzı gunelrıde gorurus :)

canım cidden şeker çok zor bi rahatsızlık bıkere tutulup dıkkat te etmeınce cok zor

düzgün beslenmeyı sporu yasam tarzı halıne getırmen gerekıo Allah korusun ya ielrlemnişi çok fenaa

Allah hatsalrın yardımcısı olsun şifa versınn

bol bol dinlenip ilaç kullanıyorum napiim benim durumum biraz sıkıntılı nefes alamıyorum bronşlar dolu bence sen nane limon içip terlet kendini o da çok işe yarıyor

Bebislerimiz OGLAK burcu olacak araligin sonuyla ocak basi anneleri...

ayın 10.dan sonra gideceğim canım..yok yaptırmadım..sen yaptırdın mı?

Evt ben yaptırdım.Eylül 17 de.Sonucumda sınırda çıktı.Pehrize gerek yok ama tatlılardan biraz uzaklaş dedi.Şimdi dikkat ediyorum çok şekerli bişiy tüketmemeye çalışıyorum.İnş seninki normal çıkar canım.Ben tekrar bu ayın 17 sinde gitcem ama belki bayramı geçirip öyle de gidebilirim.Ama merak ediyorum sen gittiğinde şu doğum ücretlerini de sorsana bi canım.Son gittiğimde sorayım dedim unutmuşum.Aklına gelirse sen bi sor canım bakalım ne kadarmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…