Merhaba canım hoşgeldin....Özledik seni valla..Biz iyiyiz çok şükür...Sende gezmişsin alışveriş yapmışsın ,ailenlede hasret giderdin ohh ne güzel ama tekrar dönünce sanki hiç gitmemiş gibi oluomusun sende.Ben genelde öyle oluroum...Gurbetliğin bunu zor işte...Neyse ama enazından gördün aileni ve dinlendin..Tekrar hoşgeldin canım....
Bende zorlanıyorum ama toz zencefili balla yemeye çalışıyorum.günde 1 çay kaşığı yesen bile öksürük için çok iyi.Tabi balla sütte iyi canım..İnş kısa sürede atlatırsın canım...
pilav beyaz ekmek hiç yemiyorum aslında bakalım ne vericek aldığım 7 kiloyu vericem galiba bu gidişle
hoşbulduk..bende sizi çok özledim..evet annemle babamla ve kardeşlerimle hasret giderdim..bana onların yanına gidip gelmek çok iyi geliyor..resmen doping oluyor..yok hiç gitmemiş gibi olmuyorum..onlarla beraberken her anımın tadını çıkarıyorum çünkü..evet hemde ne alışveriş yaptım kızımın alışverişi bitti sayılır..çok az bir eksik kaldı..bunada şükür canım benim..
canım kan ıalcını kullanıp ıyı de beslenrısen ıns kan degerleırn zamanla yukselır
hoş benımkı yukselmedı bi türlü :)
idrarındkaı mıkrop ve bakteri için antıbıyotık kullanman laızm sonucları kadın doğumcuna götermelısın
ki sana ilaç yazsın evet dediği doğru ilerlerse bu kasılmalar olusturup erken doğuma sebep oluyor
gebelıkte cok normal seyler...
canım yuksek cıkmıs cidden üzüldüm ama en azından farkedıldı dıkkat ederek ıns düşürürsün şekerını ya
kızlar ben son bı haftadır çok acıkıyorum ya :S
yani öyle böyle değil aşırı acıkıyorum :) yemek yıyıncede mıdem hemen şişiyo
rahatsız oluyorum şaşırdım kaldım valla
hoşgeldın canım ohh gezdın tozdun eglendın geldınn :) ne olsun hersey aynı sanırsam
maşalalh allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin aldıklarını
Bende de gebelik sekeri var canim Allah yardimcimiz olsun..
Tatli yasak beyaz ekmek yasak patates yasak makarna pilav yasak hamur isi yasak hersey yasak :)))
Bebegim icin katlaniyorum hergün ölcüp rapor veriyorum maille dr`a..
Gecen hafta kizdi baba böle gidersen insülin vericem diye
Dogum dr`umda kilolu olur bebegin dedi normal doguramazsin dikkat et dedi...
Seker ebbegi büyütürmüs canim dikkat et... Gecmis olsun...
Kızlar bende 2 haneli rakama düşmüşüm:) Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....Daha dr un dediğine göre 10 gün önce filan olacak demişti son kontrolümde şuan mehtap 87 filan oluo...Allahım tek rakamlarıda görmeyi nasip etsin yaa.Bugüne nasıl geldim inanmıorum hala..Zorda olsa kolayda olsa zaman geçio bi şekilde valla....Gün geçtikçe heyacanlanıyorummmm....
canım seker hem bebegı buyutuyo hemde doğup büyüdükten sorna şeker hatsalıgı yasama riski
olusturuyo kayınvalıdem kaynıma hamıleyken gebelık şekeri yasamıs kaynım 14 yasındaydı
kilo aldı birden şüphelendıler tahlıl yaptırdılar şeker cıktı diyet yaptı düşürdü ilerlemedi çok şükür ki
ama yıen de rısk varmsı ıste :26:
darısı benim başıma artık canım..neden sana 10 gün önce dedi..sezeryan mı olacaksın?Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..
Bilmiorumki canım başından beri önde gidiyo..Hatta daha ilk muayenemde yılbaşında olursun demişti gülmüştü.En son gittiğimde 27-28 aralık gibi dedi.Hoş bide kız gününden önce gelio onuda düşünürsek Ocaktan önce olur gibime gelio tabi yine Allah bilir kımset bakalım.Ben kısaca son 2.5 ay diyorum işte..
anladım canım..eğer ona bakarak dediyse benimkide erken gelecek gibi..gelişimi önden gidiyor benimkininde..maşallah biizm kızlara hayırlısı olsun artık..benim içimden bir his banada aralık diyor hiç ocak ayını bekleyecekmiş gibi gelmiyor..hayırlısı bakalım..
Kızlar bende 2 haneli rakama düşmüşüm:) Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....Daha dr un dediğine göre 10 gün önce filan olacak demişti son kontrolümde şuan mehtap 87 filan oluo...Allahım tek rakamlarıda görmeyi nasip etsin yaa.Bugüne nasıl geldim inanmıorum hala..Zorda olsa kolayda olsa zaman geçio bi şekilde valla....Gün geçtikçe heyacanlanıyorummmm....
Canim benim kayinvalidemde de son ratte de seker hastasi esimdende o süpeleniyo git ölctür git ölctür diye sürekli söylüyo...
Anneannemde seker hastasiymis... Teyzelerimde hep gebelik sekeri cikti.. Benim annem hep spor yapip saglikli beslendigi icin sinirda olan sekerini atlatmis...
Bendede gebelik sekeri simdilik insAllah kalmaz.. Bebegimde olursa cok üzülürüm vicdan azabi cekerim
Dr hayatin boyunca spor yapip saglikli beslenip mümkün oldugunca zayif kalmalisin dedi irsiymis seker cogunlukla...
Atlatmaliyiz seker olan arkadaslaaarr!!! Cok berbat bir hastalik gercekten...
gittim canım ilaç filan vermedi kötüleşmeye başlarsa gel dinlen bol su iç dedi başka bişiy demedi
sanada geçmiş olsun limon ağacı çıkarcam midemde limonlu çay içmekten litrelerce su bol süt ılık meyve suları filan içiyorum sen neler yaptın doktor neler tavsiye etti neler iyi geldi
Bu arada sen bugünlerde gitcekmisin canım.Şeker yüklemesi yaptrmamıştın sanırım gitmeden önce dimi?
ayın 10.dan sonra gideceğim canım..yok yaptırmadım..sen yaptırdın mı?
Bebislerimiz OGLAK burcu olacak araligin sonuyla ocak basi anneleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?