Sagol canim=) zaten buradaki yazismalarla hep yanimdasinuz. Aile gibi olduk. Acaba dogum sonrasi da ayni devam eder mi diye düsündüm bugun=)
Ne güzel bizde ayda bir belirgi günlerde sinemaya geliyor türklere türk film yada dublaj... yoksa anlamiyorum tam zevki olmuyor...
Artik onunda bebekli evinde baska tadi tuzu olur onun tadini cikarmya bakicaz :))
InsAllah canim Rabbim yardimcimiz olsun... Dedigin gibi sIkinti cekmeyelim diye yapiyor panik yapti bizim ki birden olunca..
Kardesim geliyor bana bakmaya insAllah annemde gönderecek ivir zivir seyleri :)))
Sen üzülme ben sana göndereceklerimi biliyorum cok biseyde alma gerekliler disinda dedibende rahatladim biraz...
Zaten gereken hersey de tamam cok sükür...
resim yok muyaanapalım bebeklerimiz için katlanıcaz,emzirme yastığı aldım daha kolay oluyormuş,umarım faydasını görürüm..
bir sürü kitabı varmış baktım da ...
Bana da komik geliyor geceliklerle dolaşmak hele ki saten geceliklerle saçbaş yaptırıp dolaşanlar var. Bizde de adet yoktur olsa da uygulamayağım bir adet zaten :)) Ben ki çocukluğumdan beri eşofmanla bile bakkala girtmemiş biri olarak, mevlütte gecelik giyip geçip yatağıma yatıcam hahaha. Düşünemiyorum bile kendimi o halde. Ben zaten 40 ı çıktıktan sonra yapmayı düşünüyorum hem havalar biraz ısınır hem bebiş biraz toparlanır diye ama k.validem yarı kırkı içinde yapma niyetinde eltiminkinde haftasına okutacaktı mevlütü çocukta sarılık çıktı da biraz geciktirdik. :)))
.
Nasılsınız arkadaşlar, inşallah iyisinizdir....
Ara sıra girip okuyorum gerçi.. Güzel haberlerinizi alıyorum bebeler, minnoşluktan tosunluğa doğru gidiyor....
Ben de 50 gr yüklemem 158 çıktı yarın 100 gr yükleme yaptıracağım, cuma günü de tekrar ayrıntılıya giricem...
Çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yokk..
Filmlerden konuşmuşsunuz ben de son bir ayda DR House un 2 sezonluk bölümünü izledim...
Yakında tıp diploması alacak kadar bilgim olacak...
Tavsiye ederim...
ınsallah canım doğuruncada 2013 ocak bebekleri büyüyooor diye topik açarız ehehe :)
evet canım doğru diyorsun o zamanın tadı da başka olucak yavrumuzla vakıt gecırırz dımı ama :)
sinema öyle demek ben de şeyi merak etmıstım kitabı nasıl temin ediyorsun Türkiye ye gidip geldıkçe mı alıyosun ?
canım annelerımız babalarımzı kardeslerımzı olamdan hersey daha zor olurdu heralde Allah razı oslun hepsinden :)
bizde izliyoruz o filmi:) hakikaten guzel
ins 100 luk sekerde birsey cikmaz canim benimde 50 likte 160 cikmisti 100 lukte sinirdan dondum:)
gamze yapılacak şeyler bulunuyor illaki,bizde de tv var ama açan yok :)
bazı dizileri internetten izliyoruz reklamsız daha iyi oluyo,he ekranını kullanıyoruz tv nin laptopa bağlıyoruz bu amaçla bak hakkını yemiyim
trt dizileri güzel oluyor,80 ler,leyla ile mecnun,bu ara birde işler güçler dizisini izliyoruz o bayaa komik..eğlenceli programlar izleyip uyamak iyimiş psikolojimiz için..
haberleri izlemiyoruz maalesef ,çok moral bozucu oluyo,ne zaman izlemek zorunda kalsam ya ağlayarak kalkıyorum ekran başından ya da sinirlenerek..en iyisi izlememek diye karar aldık,elimizden birşey gelmiyor maalesef çünkü,bir ara hep netten okuyordum psikolojim bozuldu tecavüz haberlerindendiğer programlar zaten ya ahlak bozucu ya da hep aynı hikayeler..en iyisi izlememek bizim için
eşim de ben de beşiktaşlıyız ben maç izlemeyi çok severim :)
eşim de sever takip de eder sonuçları takımları tabii ama çok da önemsemez
bazen o unutur ben hatırlatırım lig bitince çok üzülürümbaşlayınca sevinirim şaşırır bana
cidden de muhabbet etmek çok güzel oluyo ara sıra elektiriklerin gitmesi lazım :)
biz de leyla mecnuncuyuz ehehe :) işler güçleri de izliyoruz
bir de yabancı dizileri izliyoruz fringe , sherlock holmes , how ı met your mother a yenı baslaıdk 2. sezondayız
bi de chuck vardı tavsıye ederım o da çekilip biten dizilerden biz de izleyip bitirdik ama bitince cok üzülmüştük
çok eğlenceli çok komıktı :) fringe az bucuk gerılımlı ama korku değil güzel bi dizi tavsıye ederım :)
Emzirme yastığı buradaki modellerden en alttakini aldım ..indirim kuluplerini takip et ,ben öyle denk getirdim..kitaplardan konusulmus bende okurdum kizima hamileyken ama kolikse bebek hicbirsey islemiyor maalesef
ne supurge sesi ne sac kurutma ne cingene besigi , gaz damlalari nede gaz suruplari
10 dk bulamiyorsunuz uyumaya. off cok kotu bir durum oluyor ins bunda yasamam.
basvurmadigim yol kalmadi ama care yok 3 ay katlandik sonra gecti ama ben cok yprandim
birde lohusa ortami onemli kizlar benden tavsiye fazla kalabalik olmasin akil veren cok oluyor
ama bir tabak yemek pisiren olmuyor kaynanama ben diyordum yemek yap diye utanarak
cunku dikislerimden ayaga kalkamiyordum ilk gunlerde oda masallah yaydi oturdu bu evin temizligimi var yemegimi yapilacak
dusunen yok sadece bebegi sevemk istiyor ama dusunmuyor ben iyi beslenmezsem bebege sutte olmaz diye
annemlede arasi pek yok o var diye annemde cok durmadi
cok sikintili gunler gecirdim ve boool stresli kabus gibiydi ama maasallah bu bebegimde stresim olmadi
boyle yalnizim belki ama daha iyi
lohusaligimda iyi gecer ins. birde her cocugun karakteri baska oluyor
ben kizimda cok zorlandim bir cocugu kabullenip buyutmeyi ogrenmek zaman aliyor
hatalar yapiyor insan tabi hep en iyisini yapmak istiyor ama bilgisizlik olunca yapamiyor.
tabi bu hatalar kisiden kisiye gore degisir degismeyen tek sey anlayisli ve sabirli olmak gerektigi
herseyin tek ilaci bu. acikcasi kendimi suan daha hazir hissediyorum bir bebegi buyutme konusunda
2. bebekler daha sansli oluyor diye dusunuyorum acikcasi
resim yok mu
bende almayi dusunuyorum. ama bu aylik kotayi doldurdum diger aya insallah:)
inşallah sonuçlar iyi çıkar,dualarımız seninle...selam kızlar. yarın şeker yüklemesi yaptıracağım 75 lik hemde ayrıntılı ultrason var ikinci kez .bizim için dua ederseniz çok sevinirim.inşallah sonuçları güzel çıkar
selam kızlar. yarın şeker yüklemesi yaptıracağım 75 lik hemde ayrıntılı ultrason var ikinci kez .bizim için dua ederseniz çok sevinirim.inşallah sonuçları güzel çıkar
canım bende yaptrmadım daha şeker yüklemesini bakalım bizde ne çıkıcak....inşallah 75 lik yüklemen yüksek çıkmaz
canım bende yaptrmadım daha şeker yüklemesini bakalım bizde ne çıkıcak....inşallah 75 lik yüklemen yüksek çıkmaz
inşallah canım .bende insülin direnci vardı önceden .bide 3 4 saat aç kalınıyormuş .Allah yardımcımız plsun
Merhaba Hamişler,
Malum Zaman Azaldı..
Cumartesi Günü Bebeğim İçin Alışverişe Çıktık..
Hastane Çıkışı v.s. Aldık Herşeyini..
Ne Kadar Zevkliymiş Bebek Alışverişi..
Bayıldım Bayıldım..
Hiç Yorulmadım Bile..
Aldıklarımdan Bir Kaçı Nette Resimlerini Bulduklarım..
Eki Görüntüle 521833
Eki Görüntüle 521834
Eki Görüntüle 521835
):))
Bir de Bebek Odamı Ekleyeyim Sizlere..
Eki Görüntüle 521836
Benim Odam Böyle Kırmızı Olmayacak..
Sarı ve Turuncu Ağırlıklı Düşünüyorum..
Duvarlarım Beyaz..
Oda Renklendirmesini Halı, Oyuncak, Perde, Nevresim v.s. Düşünüyorum..
geçen hafta bende oyle panıktim,ama bıttı temızlendi,ohh mis oldu odalar... eşimin de buyuk katkısı oldu,hep o temizledi evimizi ve şimdi herşey yerli yerindekızlar meraba.hepiniz iyisinizdir inşallahbugün gezmeye gidiyorum son demlerimi yaşayayım,yarın badanaya başlıyoruz eşim izne çıkıyor.yandımki ne yandım şu an çocuğu doğurmak daha kolay geliyo valla,nası gözümde büyüyo anlatamam
Alllah kolaylık sağlık sıhat versin sana canımKızlar herkeslere merhaba...
Çok okuyamadım geçmişi, dün geceden bugüne yine bayağı bir sayfa olmuş. Valla forumda bizim kadar konuşan anneler grubu yok, maşallah
Ben erken doğum olayımdan 10 gündür yatıyorum ve ilaç kullanıyorum biliyorsunuz. Bugün doktor kontrolümüz var. Allah kimseyi yatırmasın. Ne zor evde yatmak. Bazen düşünüyorum evde başka bir çocuğum olsaydı nasıl yatardım diye, gerçekten çok zor..
Ben de doktora gidicem diye giyindim, süslendim. Çok özledım dışarıya çıkmayı. İnşallah yatma olayım biter de, güzel haberlerle dönerim. Dualarınızı esirgemeyin benden...
Canım zor bir süreç ama bebişler için dayancazHayirli günler arkadaslar. Bugun hastanedeki 12. Günüm. Yatmaya devam ediyorum bu gidisle cok uzun bir süre buradayim sanirim. Dün dogumgünümdü. Sagolsunlar doktorlar visiteye geldiklerinde dg sarkisiyla kutladilar. Cok düsünceliler hediye olarak serumgirisini yenilediler=) ailem arkadaslarim hep yanimdaydi cok farkli bir dg oldu benim icin. Ilerde kimbilir nasil anacagiz bugünlerimizi. Dogum bölümümde yattigim icin gece bebislerin aglama sesleriyle uyaniyorum, bir de hamilelikte sesssizlihin tadini cikarmaya bak derler=) hele gecenlerde kadinin biri sancilanmaya baslayinca bir bagirdi. O sirafa bekar arkadaslarim odaya girdi yüzleri bembeyaz kirec gibi olmus korkudan=) sanirim evlilige bir adim daha uzaklastilar=D
maaşallh 510gr olmuş bebişine:) umarım geçer gider alerjılerınde bıdaha o kadar yol gıtmek zorunda kalmazsındoktordan geliyorum 100 tl sıkışmış,dediklerini bende biliyodum
önce kadın doğuma gittim doktoruma ( bu arada İstanbul da bi yere gitmekten nefffret ediyorum ! ,nasıl bir trafik ,15 dk yol halbuki ama kaç saat sürüyo, trafikte önümede tır geçmedi mi,tabi yüksekliğinden tabelayı göremedim,girişi kaçırdım...bu kez birde dolan babam dolan,bilmediğim yollar,ter bastı,navigasyonu açtım cepten,iyi ki açmışım iyice dolaşıcakmışım,araba kullanmak değil derdim zaten şu yollar ) İstanbul bir gün bu kadar insanı kusacak ama bakalım ne zaman...
doktorum baktı herkesde alerji varmış bu sıra :44: bebeğim yine kurbağa pozisyonundaydı,sanırım doğuncada öyle uyuyacak :)) hareketlendi hemen parmağını emmeye başladı yavrum acıktı tabi,annesi yollarda perişan aç bıraktı onu..,
plesenta için tam rahimde değil hemen yanında dedi,biraz rahatladım,32. haftaya kadar beklicez yukarı çıkma ihtimali var dedi,inşallah hiç kanama olmadan atlatırım..
dermotoloğa yönlendirdi,orada da kayıt açtık..kadın ilk baktı böcek ısırığına da benziyor ucu var çünkü sivilcenin dedi ,evde böceklenmiş bakliyat varmı dedi,bir kere ısırırsa kalanı alerji yaparmış, sonra besinden de olabilir dedi.. perhiz verdi1 hafta uygulayacağım bir takım ilaçlar verildi yine..ilaçları kadın doğum doktoruma gösterdim 1 ini sakıncalı gördü,pek kullanmamaya çalış mecbur kalmadıkça dedi,kullanmam tabi..diğerlerini kullanıcam,bir de perhiz.. geçtikten sonra yine balığa bakıcam bakalım yine alerji yaparsa yemem yasaklanıcak ( inşallah balık hapı yapmaz,yapar dedi doktor ama denemekte fayda var..balıksız nasıl beslensin kuzum
neyse gittim içimi rahatlattım,ilaçları akşama alırım artık yorgunluktan kendimi attım iş yerine..
heh bu arada anlamadım 1 hafta geçti yine 23. hafta dedi doktor ve bu kez 510 gr dedi çok şükür :))
Kızlar
Şu takım ve fiyatı hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
BEBEK ODASI TAKIMI(3'lü set) GittiGidiyor'da 65004185
ay benim eşim yatarken bıle ızlıyorr...slm hanımlar
ayşe inanmıyrum cidden evde tv yokmu kız
eşin akşamları napıyo hep kitapmı okur
varya benimki tv olmazsa eve girmez hebravo valla en iyisi
bebiş için tavsiyeleri hep not alıyorum alışveriş listesi hazırladım zaten, duyduklarımı önerdiklerinizi yazıyrum çok tatlısınız
bu arada çok hızlısınız yetişemiyoruuuuuuuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?