2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Ne seneri kiz günes hep bu adama sener diyorum :))))))

selam canım

evet cidden yok evlenırken eşim almak istemediğini söyledi ben de istemiyordum kütüphane yaptık evimize
kitap , dergi okuruz yani...televizyona düşman değiliz yanlış anlaşılmaın sadece devamlı evde bulunup bızı meşgul etmesını
istemedik...zaten o zaman ıkımızde okuyorduk...takip ettiğimiz bir kaç yerli ve yabancı diziyi ise yemek
esnasında veya dinlenirken izliyoruz genelde dvd izleriz onunda ayrı bi arşivini yaptık tabii 4 yılda birikti :)
sonrada birlikte vakit geçirirz muhabbet ederiz öyle yani :) bize ilk evlendıgımızde en cok sorulan şeydi
tv izlemıyosanız naapıyosunuz bütün gün die eheuehe

yaa napalım bebeklerimiz için katlanıcaz,emzirme yastığı aldım daha kolay oluyormuş,umarım faydasını görürüm..
bir sürü kitabı varmış baktım da ...

evet ben de bu kadar çok kitabı oldugunu bılmıyrodum

babalara da bi kitap yazmış ilk sayfalarını okudum şimdi güzele benzıyo :)

evet ya süper oyunalr var cidden e yegenım de 2 yasını doldurucak aralıkta artık oyun zamanları görünce aldık hemen :)

canım devlet anaokulları kapatılmış olsa idi sanıyorum teyzemde işten çıkmış olurdu :S ama çok da ayrıntılı

bi bilgim yok....nee aylık 750 mi ay bayılazaammm

Eki Görüntüle 522490

Bende bu kitabi okuyorum kizlar cok iyi geldi ( Adem sener ) pedagog...

Tavsiye ederim..

seni etkııleyen kısımları yazarsan sevinirim canım :)

Ne seneri kiz günes hep bu adama sener diyorum :))))))

üzerinde adamın adı yaızyo Allah tan eheueheu alemsin canım

aynen canım bend eçok memnun kaldım herseyi en ince ayrıntısına kadar anlattı.bebeği gösterdi.çok memnun kaldık belki bir gün karşılaşırız orada benm bir adahaki muayenem.19 ekimde

Aaaaa canım benim de öyle. Ama belki bir gün sonra giderim ben. Eşim cumartesileri daha rahat izin alıyor. Saat kaçta senin randevun? Bir de nerde oturuyorsun cnm?

Canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin inşallahh.

En cok etkilendigim yeri...

Esiniz sizi benimsemis mi? siz esinizi benimsemis misiniz?

Yani sevmekle benimsemenin arasindaki farki anlatiyo...

Eger esler birnirini benimseyemezse cocuk egitimde büyük sorun olacagini anlatiyo...

Eslerimzin bize verdigi ilgi sevgiyi biz bebeklerimize verirmisiz aslinda...

Mutsuz bir kadinin gülleri soluk olur diyor kitapta.. yani cocuklari....

Her acidan almis kitap...

Cocuk yetistirirken anneye müdahele eden varmi...

Anne bebegini benimsemis mi? buda var o cok büyük faktör...

Cok begendim ben kitabi...

YOK CANIM YANLIŞ ANLAŞILMADI :) ...bende istemiyrum tv elektrkler gitmişti bi kere gelmesin die dua etmiştim mum ışığında ne güzel muhabetler ettik tv acaiiip zaman kaybı bişey sölicem eşime akşamı bekliyorum tvden netten fırsat bulamyruz ertesi gün ay bak sölemeyi unuttum oluyo hep..hele eşim bide tv izlerken hiiç konuşmaz uyuz oluyrum saçma sapan filmler ve malesefki maaaaaaaaç her tür maç izlenir bizim evde de
yani şaşrdım çok çok iyi yapıyosunuz tatlım ya valla keşke bizde yapalisek ama benimde bi kaç dizim var işte onları da pcden izlerdik bizde ama nerdeeee çok zor:))

gamze yapılacak şeyler bulunuyor illaki,bizde de tv var ama açan yok :)

bazı dizileri internetten izliyoruz reklamsız daha iyi oluyo,he ekranını kullanıyoruz tv nin laptopa bağlıyoruz bu amaçla bak hakkını yemiyim
trt dizileri güzel oluyor,80 ler,leyla ile mecnun,bu ara birde işler güçler dizisini izliyoruz o bayaa komik..eğlenceli programlar izleyip uyamak iyimiş psikolojimiz için..
haberleri izlemiyoruz maalesef ,çok moral bozucu oluyo,ne zaman izlemek zorunda kalsam ya ağlayarak kalkıyorum ekran başından ya da sinirlenerek..en iyisi izlememek diye karar aldık,elimizden birşey gelmiyor maalesef çünkü,bir ara hep netten okuyordum psikolojim bozuldu tecavüz haberlerinden diğer programlar zaten ya ahlak bozucu ya da hep aynı hikayeler..en iyisi izlememek bizim için

Son düzenleme:

hımmm ilgi çekici :) cidden ne güzel söylemiş "Mutsuz bir kadinin gülleri soluk olur"

bızım de laptop var ister yatagımızda ıster masada izliyoruz fılmımızı iyi oluyo ben de hiç film izleyen

bi insan değildim ama eşim alıştırdı :) kayınvalidem de bize geldiği zaman biz işe gidince sıkılıyomuş ama

ne yapalımm :) belkı ılerde alırız tv ama şimdiye kadar eksıklık hıssetmedık :)

Son düzenleme:
yaa napalım bebeklerimiz için katlanıcaz,emzirme yastığı aldım daha kolay oluyormuş,umarım faydasını görürüm..
bir sürü kitabı varmış baktım da ...

evet canım emzirme yastığı çok rahatmış ablam kullandı bana verecek ben de kullanacağım inşallah.

Benide esim alistirdi simdi ben istiyorum izlemek o yokkende icime sinmiyo keyif alamiyorum :)

Bebek gelcek diye ise kaptirdi kendini fazla mesai yapiyor gelincede yorgun oluyor hoop yataga :))

Bebek oluncada rahat olamicaz artik film izleyemicez sunu yapamicaz bunu yapamicaz diye diye uykuya daliyo yazik :)))

KIZLAR DOKTORA gittim...

yavrum biraz daha yukarıda. ama hala aşağıdaymış. ilaca yatmaya devam. ama arada kocacığımla bir kahvaltıya, bir yemeğe kendımı yormadan gidebilirmişim. ama yurume yasak, sadece arabayla gidebilirim. ilacımı 3ten, 2ye düşürdü.

paşam boyu, posu kılosu yerınde. 780 gr olmuş. allahıma şükürler olsun. suyumda çok iyimiş, benden haberler bunlar..

bir de ayşecim yoğun bakım ünitesini sordum. doktorum açık açık 34. haftadan önce doğarsa şu şu hastaneye git hemen dedi. benim hastanenın yoğun bakım ünitesi aralıkta tamamlanıyormuş.

yetişkin yoğun bakımına da Allah ıhtıyac hıssettırmesın dedi. o zaten en kötü durum budur dedi. yani şu an alternatif bir hastanem var erken doğum için. sadece bir kere git muayene ol ki kaydınız olsun dedi. doktorumun yonlendırmesı bu sekılde. allah yarabbım acıl durumlar göstermesin inşallah...

eşim de ben de beşiktaşlıyız ben maç izlemeyi çok severim :)
eşim de sever takip de eder sonuçları takımları tabii ama çok da önemsemez

bazen o unutur ben hatırlatırım lig bitince çok üzülürüm başlayınca sevinirim şaşırır bana
cidden de muhabbet etmek çok güzel oluyo ara sıra elektiriklerin gitmesi lazım :)

biz de leyla mecnuncuyuz ehehe :) işler güçleri de izliyoruz

bir de yabancı dizileri izliyoruz fringe , sherlock holmes , how ı met your mother a yenı baslaıdk 2. sezondayız

bi de chuck vardı tavsıye ederım o da çekilip biten dizilerden biz de izleyip bitirdik ama bitince cok üzülmüştük

çok eğlenceli çok komıktı :) fringe az bucuk gerılımlı ama korku değil güzel bi dizi tavsıye ederım :)

Son düzenleme:

Valla cok sevindim güzel haber az kalmis zaten canim biraz daha sabret bol bol dinlen :)

bu günlerin tadi baska ne olursa olsun...

evet canım emzirme yastığı çok rahatmış ablam kullandı bana verecek ben de kullanacağım inşallah.
hep tavsiyeler iyi yönde bende kullanayım inşallah yorumlarım diğer annelere :)
tez zamanda düzelir inşallah canım geçmiş olsun..
not aldım canım izlemye çalışıcam şu eğlenceli olandan başlarız chuck olan,pek vaktimiz olmuyor bizim biliyorsun diğer işlerimiz var inşallah seneye daha vaktimiz olur,bebekle düzenimiz nasıl olacak hiç bilmiyorum :)

canım maşallah bebişine :) daha da iyi olur ınsallahh

benım randevum da 8 ekımde gidince hem fiyat konsuucam hem bilgi alıcam canım bakalım ne diyecek dr

teşekkür ederim bilgi verdiğin için

ay ben de tek izleyemıyorum keyif alamıyorum sanki :)
eşim de diyodu gecen gun bebek olunca sinemaya gıdemıcez sınemaya gidelim diye :) zaten hamile

kalmadan önce son filme girer gece yarısı boş sokaklrda geze geze evimizi gelirdik tabii şimdi yoruluyorum
o kadar kalamıyorum ayakta :) bebıs olunca sinemada olmıycak maalesef evde izleriz inş... :)

ah canım napsın kocişler ellerinden gelenı yapıyoalr sıkıntı cekmeyelım diye..eşimde bilirkişi raporu yazıyo
ordan biriktirdik baya ınss doığumdan önce ödeme yapılır da rahatalrız :44:

inşallah begenırsınzı canım....

evet vakit sorun zaten.....bebek de olunca düzen nasıl olucak ben de bilmiyorum :26:

saldım çayıra mevlam kayıraa

Ne güzel bizde ayda bir belirgi günlerde sinemaya geliyor türklere türk film yada dublaj... yoksa anlamiyorum tam zevki olmuyor...

Artik onunda bebekli evinde baska tadi tuzu olur onun tadini cikarmya bakicaz :))

InsAllah canim Rabbim yardimcimiz olsun... Dedigin gibi sIkinti cekmeyelim diye yapiyor panik yapti bizim ki birden olunca..

Kardesim geliyor bana bakmaya insAllah annemde gönderecek ivir zivir seyleri :)))

Sen üzülme ben sana göndereceklerimi biliyorum cok biseyde alma gerekliler disinda dedi bende rahatladim biraz...

Zaten gereken hersey de tamam cok sükür...

canım doğum günün kutlu olsun doktorlar da kafaymış

bu doktorlarla zor ama sıkılrısan fln söle ben de geleım yatarız koyniş koyniş

Sagol canim=) zaten buradaki yazismalarla hep yanimdasinuz. Aile gibi olduk. Acaba dogum sonrasi da ayni devam eder mi diye düsündüm bugun=)

günaydın kızlar

grip ıoldum sanırım hapşırık öksürük var boğazlarım acıyor burnum akıyor menepozlular gibi bir yanıyorum bir üşüyorum halsizim

canım çok geçmiş olsun. BEnim grip e en etkili ilacım ıhlamur un içine ne bulursam koymaktır. ( elma, limon, kekik, bal evde ne varsa :))) ) Benim eşim de çok fena grip uzak durmaya çalışıyorum ama inşallah geçmez bana. BEn asıl gripten değil de bademciklerimden korkuyorum, Allaha şükür eskisi kadar iltihap olmuyor ama gene de ya olursam diye çok korkuyorum. Çünkü yüksek ateş yapıyor bende, 2-3 kere bayılmışlığım bile var maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…