2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Yabancı dizi izlenecekse House M.D diorum başkada bişe demiyorum :)

isim mevsundan bahsedilmiş ,isim konusunda ben cok arsızım
eşim annesinin ismini koymak istedi kızıma.ortalıgı ayaga kaldırdım asla koymam dedim ve dedigim gibide kızıma benim buldugum ismi koyduk
tabi ozaman benden söz aldı ilerde 2. cocuk olursa ben koyacam diye.bende yine kız olursa annenin ismini yine koymam onun haricinde istedigini verebilirisn dedim
bunun erkek oldugunu duyunca hemen babasının ismini koymak istedi.tabi ben yine karşı cıktım.

sanki ben onun anası babasının isimlerini koymak için cocuk doguruyom.o kadar çilesini cekeyim sonrada gidip nefret ettigim insanların isimlerini koyayım.aklım almıyor
iki isim istemiyorum tek olcak dedim.sadece babanın isminide veremem kusura bakma dedim.tabi baya bozuldu,tartıştık filan.
1ay öncede babasıgile oglunun olacagını söledi ama onların umurunda bile olmamış,eşimin hevesini kursagında bırakmışlar
o da sinirlendi koymıcam babamın ismini dedi bende dogru karar dedim
sonuc olarak ben ogluma bi isim buldum ve eşimde cok begendi.büyük ihtimal o isim olcak.

Yok yaptırmadım perşembeye aldım randevuyu bakalım ne çıkacak..sonuclar ne zaman cikio bilgisi olan varmı yaptıran arkiler yardımcı olabilir mi

çok sevindim iyiyim hamilelik de iyi gidiyo, bebişim iyi çok şükür sizin hamilelikle aranız nasıl ilk çocuk mu?

Yok kardesim nasib olursa 2.bebis bizim.elhamdulillah bı sorun yok şimdilik görüşmek üzere h.geceler yatmaya gidiyorum artık okulluyuz Da :)

Son düzenleme:

ee isim ne bacım onu nie yazmadın :) çalmayız hadi hadi söle merak ettim :))

cadı seniiiii iyi yapmışın.kaynana kayınvaldeyi sallayın tatlım büyükler bizi bizde onları anlamıyoruz,anlaşamıyoruz malesef kuşak farkı...
ya babasının adını geç bu adamlar doğru düzgün isim bulamıyoda hee ya benimki ilk ARKIN dedi yaaa.dedim çocukla cüneyt arkın diye dalga geçerler saçmalama
sonra ben TOPRAK olsun istedim aileler ve çoğu arkadasımız soğuk bakınca isimden bende soğuyuverdimaklımdada o isim vardı bitek kararsız kaldım.eşim kuzeyle güneyde kuzey rolüne hasta KUZEY olsun dedi iyi madem olsun dedim.alıştımda artık..ismiyle seslenip sewiyorum bebeğimi artık,herkesede dedik değiştiremeyizde artıkkızım olsaydı Duru Tanem koyucaktım.ama kuzeyimiz oluyo isim ne buldunuz kızz merak ettik burda minnoş oğlunun adını söyyyle söyyyyle söyyyyle

ay sağol cnm yarın başlıycaz bakalım artık akşamları pestilim çıkmış halimle yazarım burdan :)

ay bunu şimdi gördüm nasıl çığlık atmışım:)
bende oğluma rüzgar ismini koymayı düşünüyorum
rüzgarın annesi yazınca ayyyy içim bi garip oldu:)
ayyy cnm kankamın oğluşunun adıda rüzgar.hınzırı nasıl seviyorum.çete gibi çocuk heheheh.adı gibi rüzgar yani

Kızlaaar ben bu önlüklere bayıldım yaaa, becerebilir miyim diye düşünmeye başladım. En kısa zamanda deneyip paylaşırım inşallah :))))Eki Görüntüle 522587
cnm ben bayıldım bunlara nerden buldun link paylaşsana.ay ben uğraşamam direk alayım ordan

yaa napalım bebeklerimiz için katlanıcaz,emzirme yastığı aldım daha kolay oluyormuş,umarım faydasını görürüm..
bir sürü kitabı varmış baktım da ...
tatlım emzirme yastığını kullanan arkadaslarım var.çok memnun kalmışlar sırt ve kol ağrısı yapmıyomuş öle diyolar banada hediye gelicek bi arkadasımdan.umarım memnun kalırız

Son düzenleme:
gunaydin kizlar dun cok garip br ruya gordum guya kahverengi bir ayi var.
onundede benim kiz ay diyorum bir pence atsa olucek nasil onunden alip kacicagimi sasirdim o kadar korktumki anlatamam
o sirada bacagima feci bir kramp girdi. dun magezyumu icmemistim herhalde ondan oldu

inanirmisin bendede oyle oldu hamileligim ve lohusaligim asiri stresli bir ortamda gecti istemedigim insanlar vardi yanimda
bir hayirlarinida gormedim. kendim kosturup durdum. cok kotu gunlerde belkide ondan yansidi cocuga
simdi benim kizimda masallah uysaldir. yaramaz simarik bir cocuk olmadi. 2 yas sendromu zor gecti ama ama ben biliyordum o donem
boyle inat olucagini ustune gitmemeye calistim. Allaha sukur atlattik.
zaten su andada cok hisli gururlu bir kiz cok kirilgan. bende mumkun mertebe uzmemeye calisiyorum.
keske biraz daha girisken ve sert olabilseydi ama yapi meselesi sanirim biraz bana cekmis. oldiugu gibi kabul etmek lazim

ay o susukunlari izlemem ben ya. ne sinir bir dizi. yabanci bir film vardi ondan esinlenmisler
onu izlemistim psikolojim bozulmustu br daha dedim esime bana boyle filmler izletme
hakikaten etkisinden cikamiyorum.

Emzirme yastığı buradaki modellerden en alttakini aldım ..indirim kuluplerini takip et ,ben öyle denk getirdim..

inşallah sonuçlar iyi çıkar,dualarımız seninle...

iyi akşamlaaar
bakicam simdi canim modelleri merak ettim. kizimda almamistim ama cok onemliymis bunda kesin alicam.

Kızlaaar ben bu önlüklere bayıldım yaaa, becerebilir miyim diye düşünmeye başladım. En kısa zamanda deneyip paylaşırım inşallah :))))Eki Görüntüle 522587
ya bende dikise cok merkaliyim aslinda tr de makina aldirmistim ama kursa gidemedigim icin kullanamadim
ins ilerde dusunuyorum. cok seviyorum dikisle ugramayi yada soyle suslu puslu seylerle:)
mihrumah ismi cok zor geldi bana neslisah yerinede neslihan daha iyi sanki
onemli olan tabi senin icine sinmesi Allah isim isini hallettik biz insanin kafasi surekli mesgul oluyor bulamayinca
tabi dr bize bir surpriz yapip bu ayda kiz demezse :) o zaman halimiz nice olur bilmiyorum herseyi basladik mavis almaya.
su ctesi kontrolunden sonra siparis etsem alacaklarimi daha iyi olucak sanirim.
ben bu ana baba ismini koymaya sinir oluyorum yahu ne alakasi var o baska insan dogacak olan baska.
Ha cok sevdigim bir buyugun vardi icinden gelir esinde olumlu bakarsa olur elbette ama sanki bu farzmis gibi nedr ki boyle
Allahtan esimin boyle takintilari yok zaten olsada aynisini yapardim hem kayinpederi sevmiyorum hemde ismi kotu ya
sevki adi. kaynanam bile karsi cikar eminim :))
bir kere laf gecmisti aman onun ismi cok kotu kuranda bile gecmiyor dedi :))
gerci ben illaki kurandan gecsin diye ozen gostermiyorum acikcasi.

Hasta olan arkadaşlaraa gecmiş olsun Allah şifa versin inş.
Yeşim seninde kızına gecmiş olsun
sagol canim. ins ise yarar su tozlar.

kizimin okulu bugunde tatil kalktik saat 9:30 da :)
kahvaltiyi yaptik ev tabi savas alaniydi yne hertaraftan bir puzzle parcasi
supurdum sildim bulasiklari hallettm camasirlari koydum makinaya
simdide gidip patates almaya patatesimiz bitmis.
mercimek corbasi yapicam bugun kizim seviyor Allahtan icine ince bulgurda atiyorum cunku bulgurlar pek arasi yok

Mrh nasılsın arkadasım sen güne coktan başladın ama biz nasipse yeni baslicaz sa.farki ne kaddar hangi ulkedeydin unuttum da.nesliihanida ben sevmiorm sıradan bi iisim..gerci derrdim oglumun ismine uydurmak neslihan da uymuo.bakalim doguma kadar daha cok buluruz hic bulamazsak kaynanam ismini vasiyeti olarak koymamizi istedi hic bulamazsak onukoruzSaka aman Allah korusun..degsik olsun. Osmanlı ismi olsun istiorum cok seviyorum o tarz isimleri.gorusmek uzzere

Sagol canim :)
biz burda 2yi yaptik 6 saat onden gidiyoruz. keske bu kadar fark olmasaydi telefon etmek icn hep saatin uygun olmasini bekliyorum
ins icinize sinen bir isim bulursunuz. benim kiz sandigimda dusundugum birkac isim vardi ipek , aylin, gokce gibi
tabi bu isimler cok kullanilyor sen farkli birsey ariyorsan mesela almila guzel. oda eski turk isimlerindenmis. ben kizimda
koymayi dusundum ama esim istemedi. zaten ben isim konusunda ikimizinde istedigi olmasina dikkat ettim.
ogluma ruzgar dusunmustum mesela ben hala aklimda:) esim begenmedi Mete Kagan a karar kildik.
belki bir oglus daha olursa ona koyarim. :) ama bayiliyorum o isme cok karizmatik geliyor bana.

günaydın teyzecikler.bebeişle biz de bugün erkenciyiz sabah sabah dön dön karnımda uyutmadı miniğim.gel dedim teyzeler uyanmışsa takılalım.şimdidede sesi çıkmıyor.geçmişi okudum dün hiç giremedim.kursa gittim tepsi yaptık.çok yorulmuşum dün hemen uyudum.belimde çoook ağrıyodu zaten.ahşap boyamak çook zevkli.kızlar lohusa şerbetinin ikramını bununla yaparsın artık dediler.gülüştük.

Günaydınnn annecikler.Hep takipteyim sizi ama yazmaya nadir fırsatım oluyor.Bugün 50'lik şeker yüklemem var.İnşallah sonuçlar iyi çıkar.Bir de 2.tetanoz aşımı vurulacağım.Haydi hayırlısı.Güzel tepikler hissedeceğiniz bir gün olsun.:)

Benim eşim de annesinin ismini koymak istiyor.Her bulduğum ismi bu yüzden beğenmiyor veya önüne annemin ismini koyarsak olur diyor Nasıl vazgeçireceğim bilemedim.Her isim konuşmamızda tartışma çıkıyor.Bu yüzden hiç isim meselesi konuşulmaz oldu evde..Senin gibi 2. çocuk kız olursa o zaman koyarız , kulağına okuturuz falan diyorum kabul etmiyor. Eşimi bu sevdadan vazgeçirebilmem için yöntem bilen varsa yardımcı olabilir mi

hee dediğin olayı bılıorm kızkardeşim bahsetmsıtı pozisyonalrı izlio yorumları izlio dmıstı eşi için :)
onalrında eğlencesi bu demekkı gamzecım napcan herkes bişeyle meşgul haftada bi kaç gun hoşgörülür :)
hee gs nın macı izleyelım dedım eşim yarıda uykum geldı dedi ben de ocakta yemek vardı yatamam die bakındım accuk
ama yenıldı cimbom ya ılk golden sonra hemen dağıldılar neyse öle oldu ıste

analdımc anım pekı dolaba iyice haşlayıp mı koyyosun yoska bıraz yumusyaınca mı şundan dolayı soruyorum
dolaptan cıkıncada hanı çözülürken yumusuyo ya hamur gibi mi oluyo hıc koymadım daha once bzuluga

ekledım canım hayırlı olsun :)

Yabancı dizi izlenecekse House M.D diorum başkada bişe demiyorum :)

ya ona hıc kalkısmadık ama merak da edıyorum he :)

Kızlar

Şu takım ve fiyatı hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

BEBEK ODASI TAKIMI(3'lü set) GittiGidiyor'da 65004185

canım fıyatı uygun ama yakından gormeden çok zor nasıl gelıcek begencekmısın bilmıyorum
bir de ıkea bebek odası da kargo parasıyla 670 e fln gelıo onu da düşünebılırısn aslında

Günaydın kızlar sabah sabah sinir oldum ya

saat sabahın 7 si yan komşu camdan aşağıdkai kadınla bagıra bagıra ınan kı abartmıyorum muhabbet edıo

susar die bekeldım bekeldım susmadı hayır önemlı bsıeyde dğeil geyık muhabbetı yapioalr cama çıktım

el insaf yaa saat 7 sabahın körü hiç mi adap tan anlamıyosunzu fln dedim sana mı sorcam aman hanfendı rahatsız

olmuş fln demye basladı deıdm rahatsız oldum haklıyım dedim...gece 12 1 lerde senın kahkahalarını dınlırom ben dio :S

yalana bak yatak odasını tasıyalı 3 hafta oldu zaten ki hamnıle kaldıgımdan berı 10 bilemedın 11 gibi uyyakalıyorum

hadı 12 de yattıgım zamanalr da oldu ama iş yaptıgım zamanalrdı ve yorgun olrk yattım yanı kahkaha atacak halım yoktu tamamen yalan

ki dedim ben kahkayı atıosam evımde atırom camda değil ordan duyulan sesle burdan duyulan aynı değil

bagırdı ben de bagırdım sonra kapadı camı içerde bagırıo kahkaha atıo yaa 45 yasında 5 cocuklu kadın

yemın edıyorum naısl bi sokağa düşmüşüm toplum içinde yaşamayı bilmeyen kıçı kırıklarla bi aradayım çok fena sinir oldum

hep aynı hep aynı sabahın körü gecenın 1-2 si demezler haftasonu demez sokak düğünü yaparlar ben artık napıcam

bilmıyorum yasını basını almıs kadınalrda adab ı muaseret kurallarını bılmıyor veya uymuyorsa bu dunyanın çivisi çıkmış ya

bir kez daha tekrarlasın nerde aranıosa gidip arıycam hakkımı

yazık valla komşuluk hakkı en önemli kul haklarından.ALLAH yardımcın olsun canım..

İsim koyma hakkı dinen anne babanındı. Bunu anlatabilirsin canım.

canım fıyatı uygun ama yakından gormeden çok zor nasıl gelıcek begencekmısın bilmıyorum
bir de ıkea bebek odası da kargo parasıyla 670 e fln gelıo onu da düşünebılırısn aslında

Tamam canım onu bir değerlendireyim...

Görgüsüzzzz. Madem toplumla yaşıyorsun azcık saygı duy be. Hiç sevmem böyle insanları.

Kızlar günaydın.
Güzel, huzurlu bir gün olur inşallah.
İşe geldim
Progestanı evde unutmuşum gitti 2 doz
Canımda sıkkın bugün. Sebebin baş harfi kaynana

güle güle kullanın canım yavrusunun üstünde eskısın ınssss :)

masallah bebisine canim
cicileride gule gule kullanin:)

Hepside çok güzeller cnım.Güle güle sağlıkla giysin paşan. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…