ay ben hiç öyle kararsız kalmak birsey alırken ama bu bebek şekeri konusunda bir türlü karar vermeiyorum çok ağırlaşmadan halletmek istiyorum aslında.bir de davetiyemi alırken karar verememiştim.ama gelinliğim ilk giydiğim gelinlik ve baska denemedim bile :)
kızlar göğüs ucu çatlagı olcakmıs emzirme döneminde.bunun için sakın kımyasal yada krem almayın hıççç işe yaramazmıs.onun yerıne süt kaymagı süpeeeer işe yarıyormus hastaneye mutlaka götürün.etrafımda kim kullandıysa tek kelımeyle mucize dıyorlar.unutmadan söyleyeyımde şimdiden krem falan almayın.
Allah razı olsun tsk ederim senin cinsiyet hala kesinleşmedi mı?
Hehehe aynı ben, davetiyede de ne istediğim belliydi ama adamlara anlatıyorum nato kafo nato mermer en olmadık şeyleri gösteriyorlardı. Bulunca da heh dedim işte bu yaw :)))) Ben de deli gibi bebek şekeri bakıyom bu ara g.gidiyor da set oalrak olanlar var sepeti 50 lik şekeri kapı süsü falan ama onlar da biraz basit gibi sankiş ufffffffffffff
Canım kişiye göre değişiyor kremler kimine iyi geliyor kimine gelmiyor ya da bana iyi gelen bir başkasına yaramıyor. Tanıdğım bir hemşire var hamileyken başlamış krem sürmeye emzirme döneminde hiç acımamış göğüsleri. Ablamın da çok acıdı meme uçları ağlayarak emziriyordu birkaç kişinin önerdiği krem vardı kullandı onları iyi gelmedi sonra benim komşum bir krem verdi iyi geldi. Belli olmuyor canım en güzeli meme kalkanı bebek onunla emerse çok rahat oluyor umarım benim bebeğim emer onunla
kızlar göğüs ucu çatlagı olcakmıs emzirme döneminde.bunun için sakın kımyasal yada krem almayın hıççç işe yaramazmıs.onun yerıne süt kaymagı süpeeeer işe yarıyormus hastaneye mutlaka götürün.etrafımda kim kullandıysa tek kelımeyle mucize dıyorlar.unutmadan söyleyeyımde şimdiden krem falan almayın.
Selam kk'nın güzel annişleriUmarım herkesler iyidir.. Bu ayın sonunda minik sıpamın odası geliyor çok heyecanlıyım Oğlumun tekmeleri iyice sertleşmeye başladı gece uyurken de bir an irkiliyorum karnıma biri dokunuyor sanıyorum hiç durmuyor bu eşşek adam çok kuduruyor pazar günü kontrolümüz var 1 aydır görmüyorum oğlumu çookk özledim. Umarım kistlerimiz kaybolmuştur dua edin oğluşuma kızlar
Canım ben netten örnekler indirdim. Keçe siparişi verdim bir de kendim yapıcam. Hazırlar bayağı bir pahalı. ucuzları da ben beğenemedim bir türlü. öyle bir çözüm buldum kendime:44:
canım meme kalkanı neymişki? ay hiç duymadım.
odasi hayirli olsun canim güle güle saglikla yatsin insallahhh..ohh ne güzel kipir kipir masallahhh..insallahh canim kist kaybolmustur dualarim sizinle ...hersey yolundadir insallahh..
ondan mı emiyor,ben onu sadece çamaşır bez falan deymesin,rahat tutsun diye düşünmüştüm..:44:göğüs ucuna takıyorsun çocuk ondan emiyor çok rahat aslında ama her bebek maalesef almıyor onu
Canımm benimm çoookk teşekkür ederim inşallah hepimizin bebişleri cici odalarında yataklarında sağlıkla ve huzurla uyurlar.. Ooyyyy totişlerini yerim ben onlaarıınnn
aherdo bunu deneyen yakın bir arkadaşımın yara oldu maalesef canım yaa...o başka bir ürün kullandı organikmiş...yara oldu bu yöntemle ,bunu kullandım dedi yara olunca..herkese farklı olur belki bilemeyeceğim...
Natural Nipple Butter 30 ml Doal Gs Ucu Kremi
Canımm benimm çoookk teşekkür ederim inşallah hepimizin bebişleri cici odalarında yataklarında sağlıkla ve huzurla uyurlar.. Ooyyyy totişlerini yerim ben onlaarıınnn
canım nevresim dünyasında teslimat süresi 30 güne kadar normalmiş..araştırdım baktım..bulunduğun şehire göre değişirmiş..
çok fazlaymış cidden o zaman,iligililerdi yani telefonda o bakımdan dedim..beklemekten başka bişi yok o zaman şimdilik..
canım nevresim dünyasında teslimat süresi 30 güne kadar normalmiş..araştırdım baktım..bulunduğun şehire göre değişirmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?