2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar göğüs ucu çatlagı olcakmıs emzirme döneminde.bunun için sakın kımyasal yada krem almayın hıççç işe yaramazmıs.onun yerıne süt kaymagı süpeeeer işe yarıyormus hastaneye mutlaka götürün.etrafımda kim kullandıysa tek kelımeyle mucize dıyorlar.unutmadan söyleyeyımde şimdiden krem falan almayın.

Hehehe aynı ben, davetiyede de ne istediğim belliydi ama adamlara anlatıyorum nato kafo nato mermer en olmadık şeyleri gösteriyorlardı. Bulunca da heh dedim işte bu yaw :)))) Ben de deli gibi bebek şekeri bakıyom bu ara g.gidiyor da set oalrak olanlar var sepeti 50 lik şekeri kapı süsü falan ama onlar da biraz basit gibi sankiş ufffffffffffff

Canım kişiye göre değişiyor kremler kimine iyi geliyor kimine gelmiyor ya da bana iyi gelen bir başkasına yaramıyor. Tanıdğım bir hemşire var hamileyken başlamış krem sürmeye emzirme döneminde hiç acımamış göğüsleri. Ablamın da çok acıdı meme uçları ağlayarak emziriyordu birkaç kişinin önerdiği krem vardı kullandı onları iyi gelmedi sonra benim komşum bir krem verdi iyi geldi. Belli olmuyor canım en güzeli meme kalkanı bebek onunla emerse çok rahat oluyor umarım benim bebeğim emer onunla

Canım ben netten örnekler indirdim. Keçe siparişi verdim bir de kendim yapıcam. Hazırlar bayağı bir pahalı. ucuzları da ben beğenemedim bir türlü. öyle bir çözüm buldum kendime:44:

canım meme kalkanı neymişki? ay hiç duymadım.

süt kaymağını sürekli muhafaza etmek zor bence,çabuk bozulan bir ürün..
lansinohu da kullanan annler hep memnunlar,içeriği sebebiyle silinmeye gerek kalmadan emziriyorlar bebeklerine..hamile iken 32. haftada duş sonrası sürülmeye başlanmakta..

morhipo mail atmış sevi bebede emzirme yastığı kalmamış,kartıma bedelini iade etmişler..teselli içinde 10 tl hediçe çeki vermişler ...
şimdi yine indirim araştırma derdim olacak :)

bu arada yatak konusunda Amerikan Pediatri Akademisi ne kadar incelemeler bulundum,yün,pamuklu,visco yataklar kesinlikle önerilmiyor..ingilizcesi iyi olan arkadaşlar sitesinden daha iyi okuyabilirler,bnmki çevirilerle zor oldu biraz..
önerilen sadece sert sünger yatak..ilgilenenler için yazmakta fayda gördüm..nereden alacağım konusunu araştırmaya henüz gidemedim..

meme kalkanını çok öneriyorlar ,bende kararsızım o konuda..fiyatları biraz pahalı gibi geldi bilemedim..

Son düzenleme:
çekirdek ürünlerini alamamışsın,çok geçmişe gidemedim ama alıntıdan gördüm inşallah gelir canım yaa..
bende güvenli olsun diye paypal üzerinden almaya çalıştım o siteden o gün beceremediler hatalarını,telefonlara cevap vermişlerdi bu hata yüzünden bana..sen telefonla ulaşamıyor musun,ya da ulaştıysan ne cevap veriyorlar ?

göğüs ucu catlakları her emziren annede görülen bir durum bana olmadı diyeni duymadım hiç..

bizim kk de okumuştum mantıklı da gelmişti bana..

bebeğinizi emzirmeden önce göğsünüzü hafif sıkarak bir damla süt cıkarın ve meme ucunuzu ıslatın, ardından bebeğinizi emzirin..

bebeğinizi emzirdikten sonra bebeğin ağzının ıslaklığı memenizde kurursa çatlak oluşumuna sebep olur. bu yüzden de bebek emdikten hemen sonra

temiz pamuklu bir bezi ılık suda ıslatarak meme ucunuzu temizleyin ve bu şekilde kurumasını sağlayın.. ve göğüs pedleri yerine temiz ütülenmiş pamuklu

bezlerden koyun göğsünüze. çünkü göğüs pedleri sütünüzle ıslandıkça bakteri üretir ve çatlayan göğsünüzde iltihap oluşmasına sebep olur..
diyordu..

yani bana cok mantıklı geldi yazılanlar... ve ben böyle yapmayı düşünüyorum.. bakalım umarım yaşamayız cünkü gercekten ne kadar acı verdiğini gelinimizden

biliyorum.. yeğenim emmek isterdi, o memeye saldırdıkca kızcağız ağlardı, tepinirdi resmen.. cok cook kötü bir manzaraydı.. allahım kimseye yaşatmasın..

odasi hayirli olsun canim güle güle saglikla yatsin insallahhh..ohh ne güzel kipir kipir masallahhh..insallahh canim kist kaybolmustur dualarim sizinle ...hersey yolundadir insallahh..

göğüs ucuna takıyorsun çocuk ondan emiyor çok rahat aslında ama her bebek maalesef almıyor onu

odasi hayirli olsun canim güle güle saglikla yatsin insallahhh..ohh ne güzel kipir kipir masallahhh..insallahh canim kist kaybolmustur dualarim sizinle ...hersey yolundadir insallahh..

Canımm benimm çoookk teşekkür ederim inşallah hepimizin bebişleri cici odalarında yataklarında sağlıkla ve huzurla uyurlar.. Ooyyyy totişlerini yerim ben onlaarıınnn

Son düzenleme:
canım nevresim dünyasında teslimat süresi 30 güne kadar normalmiş..araştırdım baktım..bulunduğun şehire göre değişirmiş..

hadi yaa ben cok umutluydum bu yöntem bana cok mantıklı gelmişti ... senin gönderdiğin linki inceliycem bakayım saol canım bilgilendirdiğin için..
bende baya kırmızı puntolarla yazmışım ama nasıl haha

Canımm benimm çoookk teşekkür ederim inşallah hepimizin bebişleri cici odalarında yataklarında sağlıkla ve huzurla uyurlar.. Ooyyyy totişlerini yerim ben onlaarıınnn

canım benim nasılsın ??? geçmiştir inşallah şehzadenin kistleri bize haber ver mutlaka tamam mı ???

bu arada odası da hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullan inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…