2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm emzirme atleti daha kullanışlı oluyor
hem sütyen hem atlet bedenli oluyor.
memelr cok büyüyor dogumdan sonra seni sıkmıcak büyüklükte al cnm
ben emzirme sütyenini biraz erken aldım 3 aylık falandım galiba
hamilelik sürecinde kullanayım diye sonra da cok büyümesse memişler doğumdan sonra da kullanırım dedim..
şu an evde kullanıyorum ve cok rahat süper.. suwen den almıştım ben fiyatını hatırlamıyorum ama %50 indirim vardı
mayomu da ordan almıştık hatta.. iki de pijama takım.. cok iyi denk gelmişti.
ben iç çamaşırda suwen tercih ediyorum cok iyi marka.. sutyenlerinden de coook memnunum.

benim aldıgım model bundandı. e bebekte 15 liraymış
bide yaka kısmı yuvarlak gelen var onu begenmedim.

cok beğendim ben.. ben de böyle istiyorum ama çıtçıtlı.. belim falan acılmasın. rahat oluyor onlar..

Nevresim dünyasından aldım 2 adet cotton box bebek nevresim takımı , hala gelecek 10 gün oldu!
Şikayet maili yazdım, dikkate alan yok.
Sinir oldum.
allah allah .. aradın mı müşteri hizmetlerini.. bence telefonla taciz etmeden olmaz..
ben olsam şimdiye kadar 10 kez arardım.. hiç tahammülüm yok böyle gecikmelere.
unnadodan patikli alt almıştım oğluma.. baktım gelmedi. tarihlerine baktım 29.09-07.10 tarihleri arasında kargolama yazıyor..
aradım hemen. yarısını tedarik etti firma diğer yarısı bekleniyor dedi kadın.. iki gün daha var ya konuşuyo..
pazartesi gelmesin o ürünler bak napıyorum ben onlara..

kizlar benden tavsiye gecelikleri mutlaka onden dugmeli alin rahat edersiniz.
ben kizimda oyle almistim kullanimi rahat oluyor zaten o dugmelerde hic kapanmiyor hirka niyetine giyiyorsun :))

chekirdekk cimm :)))

ad soyad ve adres yazar mısın bana özelden..
şu hediyeleşme aktivitemiz için :))

gamze ve sahrayı gördüm :98:
ikinizde cok hoşsunuzzzz ve sevimlisinizz
gamze sen tam sarı şekersin hee
sizinle nickmen tanışıyorduk ama cismende tanıştıgıma cokk memnun oldum

Son düzenleme:
malum sitede(adini veremiyorum) grup kurduk ya orda ben yine yesim im ordan beni ekleyebilirsin. sen oraya uye olmadin mi?
gruba yani?

Yeşimcim o malum siteye ben de gelmek istiyorum ama kimse haber etmedi ki ?
özele msj atar mısın link verip rica etsem ?

chekirdekk cimm :)))

ad soyad ve adres yazar mısın bana özelden..
şu hediyeleşme aktivitemiz için :))

cnm kreş rahat olur tabi.cocukta sosyalleşir.okulda bıkmasın diye daha önceden yollamak istemedim
bu yıl yarım dönem kreş,bidahaki yıl anaokulu sonra ilkögretim.
sizin fiyatlarda pahalıymış yaw.
benim yollıyacagım okul 350 lira ama yemek ve servis yok içinde.onlarla birlikte epey olur.ben ii bi pazarlık yapcam artık

grubunuza katılcam ,sahra eklicek beni galiba

Yeşimcim o malum siteye ben de gelmek istiyorum ama kimse haber etmedi ki ?
özele msj atar mısın link verip rica etsem ?

sahraya mesaj at face adresini ver o ekliyor sanırım

tayin olaylarınız varsa bencede mobilya almayın yazık olur.
sizin için en ideali park yatak,koy cantasını istedigin yere taşı.ne cizlir ne kırılır
boyutlarını büyük alırsanız 3-4 yaşına kadar yatabilir.
en ideali aslında 3 yaş.

Kızlar face te bizim grubumuz mu var? Adı ne? bir tane 2012 aralık, 2013 ocak anneleri var ama. o mu?

gamze ve sahrayı gördüm :98:
ikinizde cok hoşsunuzzzz ve sevimlisinizz
gamze sen tam sarı şekersin hee
sizinle nickmen tanışıyorduk ama cismende tanıştıgıma cokk memnun oldum

hehehe canım çok teşekkür edrim senin gözlere bayıldım ya maşalllah
kızında pek bi süslü cimcime yerim onu çok güzelsiniz

Kızlar face te bizim grubumuz mu var? Adı ne? bir tane 2012 aralık, 2013 ocak anneleri var ama. o mu?

bugunde bi arkadaş bende face adresinizi versene demişti,onu kast etti demekki ,bende benimkini istiyor sandım aaa 2013 ocak varsa bakalım bakalaım :)

Son düzenleme:

Cevabın için çok teşekkürler canım peki 3-4 yaşından sonra nasıl bişey almamı tavsiye edersin

tavsiye ediyorum kesinlikle canım. Ta nerdeyse göğüslerimin altında külotun beli çok rahat

emzırme atletı baakrken ona da bakaım canım sağol :)

bugunde bi arkadaş bende face adresinizi versene demişti,onu kast etti demekki ,bende benimkini istiyor sandım aaa 2013 ocak varsa bakalım bakalaım :)

kızlar face te bizim grubumuz mu var? Adı ne? Bir tane 2012 aralık, 2013 ocak anneleri var ama. O mu?

kızlar burada face muhabbetı yapmak yasak bılıyosunzu ceza alırsınız

canım arkadaşların dediği gibi sütyen değilde, atlet daha çok tavsiye ediliyor..

Merhabalar anneler ve kuzucukları..
Cumanız mübarek olsun.. Bu mübarek günün hürmetine Rabbim cc hastalara şifalar, dertlilere develar, sıkıntıdan olanlara kolaylıklar nasip etsin..
amin canım..

Nevresim dünyasından aldım 2 adet cotton box bebek nevresim takımı , hala gelecek 10 gün oldu!
Şikayet maili yazdım, dikkate alan yok.
Sinir oldum.

ooo baya olmuş neden gecikti ki o kadar..?

senin için mantıklı olan park yatak..evine yerleşince alırsın odasını..taşınacaksan mobilyaya yazık

arkadaslarin istersenin su bloga bir göz atin. ben cok begendim. bebek odasi, hastane odasi süsleri fln belki farkli bir fikir olur...

İkiz kızlarımın süslü dünyası...

canım ne güzel bi blog okurken ikea mama sandalyesine denk geldim de

doktorları tavsıey etmsı mama sandalyesını gecen gun burda bı arkadas sormsutu kım sormustu

hatırlayamadım şimdi yau :) :) :)

canım arkadaşların dediği gibi sütyen değilde, atlet daha çok tavsiye ediliyor..

evet canım ben de atlete karar verdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…