ben emzirme sütyenini biraz erken aldım 3 aylık falandım galibacnm emzirme atleti daha kullanışlı oluyor
hem sütyen hem atlet bedenli oluyor.
memelr cok büyüyor dogumdan sonra seni sıkmıcak büyüklükte al cnm
allah allah .. aradın mı müşteri hizmetlerini.. bence telefonla taciz etmeden olmaz..
Nevresim dünyasından aldım 2 adet cotton box bebek nevresim takımı , hala gelecek 10 gün oldu!
Şikayet maili yazdım, dikkate alan yok.
Sinir oldum.
malum sitede(adini veremiyorum) grup kurduk ya orda ben yine yesim im ordan beni ekleyebilirsin. sen oraya uye olmadin mi?
gruba yani?
ee yani
aa bak onu da merak edıyordum rahat mı cidden hoş şu anda rahatım ama
şöle karnını toplayan bısey de ıyı hısettirir gibi gelıo :)
Yeşimcim o malum siteye ben de gelmek istiyorum ama kimse haber etmedi ki ?
özele msj atar mısın link verip rica etsem ?
burda biz 500tl civari oduyoruz. servis, yemek, ek dersler dahil.
subatta gondermen cok iyi olur bebisede rahat bakarsin. bir baslayin kolayligina cabuk alisacaksiniz:)
ve kizin icinde harika birsey olucak, benimki cok mutlu ,verdigim para helali hos olsun diyorum birde dua ediyorum :)
ben bu kadar gerekli olacagini biliyordum cocuk icin. yasayip gordum kizim icin yaptigim en iyi seylerden biri bu kres
Tr de fiyatlar daha pahali. eve gelip ogrendigi sarkilar soyleyince bitiyoruz babasiyla :)
birde bugun hocasiyla konusurken ogrendim burda eve gelen ogretmenler oluyromus
hikaye kitabi okumak icin. haftada 1 kere gelip kitabi okuyormus ve kitabi birakiyor aylik 45tl civari
hem kitap okuma aliskanligi kazaniyor hemde evde kutuphanesi olucak cok guzel dimi? bizde haftaya baslayalim dedik
tr de olsam kendim kitap alip okuyablirim ama burda boyle bir iyi oldu.
malum sitede(adini veremiyorum) grup kurduk ya orda ben yine yesim im ordan beni ekleyebilirsin. sen oraya uye olmadin mi?
gruba yani?
Yeşimcim o malum siteye ben de gelmek istiyorum ama kimse haber etmedi ki ?
özele msj atar mısın link verip rica etsem ?
tayin olaylarınız varsa bencede mobilya almayın yazık olur.Kızlar şu bebek odası konusunda çok kararsızım( biz bebek doğduktan 3 ay sonra bulunduğumuz şehirden taşınacaz inşallah eşimin tayininden dolayı o yüzden ben bebeğe ne alacağım konusunda çok kararsızm mobilya takımı alsam yepyeni mobilya taşınınca mahfolacak park yatak almayı düşündüm kullanmı ve taşıması kolay olur diye...Park yataklarda bebek 4 yaşiına kadar uyuyabiliyor sanırm 4 yaşından sonra mı ona oda yapsam genç odası mı alsam üniversite yaşında da kullansn o zaman sade bi mobilya almam lazım kafam çok karışık...Şimdi park yatak alsam yatak odasında yanımda dursun beşiği gidince de yeni evimde odası olsun duvarları süsliyeyim park beşiğini oraya alayım bi de şifonyer alayım diyorum 4-5 yaşına kadar sonrasında da genç konseptine mi girsek bilemiyorm çünkü çocuk odası alsam ilkokulda kullanacak sadce lisede orda yatamaz ki :44:
gamze ve sahrayı gördüm :98:
ikinizde cok hoşsunuzzzz ve sevimlisinizz
gamze sen tam sarı şekersin hee
sizinle nickmen tanışıyorduk ama cismende tanıştıgıma cokk memnun oldum
Kızlar face te bizim grubumuz mu var? Adı ne? bir tane 2012 aralık, 2013 ocak anneleri var ama. o mu?
tayin olaylarınız varsa bencede mobilya almayın yazık olur.
sizin için en ideali park yatak,koy cantasını istedigin yere taşı.ne cizlir ne kırılır
boyutlarını büyük alırsanız 3-4 yaşına kadar yatabilir.
en ideali aslında 3 yaş.
tavsiye ediyorum kesinlikle canım. Ta nerdeyse göğüslerimin altında külotun beli çok rahat
bugunde bi arkadaş bende face adresinizi versene demişti,onu kast etti demekki ,bende benimkini istiyor sandımaaa 2013 ocak varsa bakalım bakalaım :)
kızlar face te bizim grubumuz mu var? Adı ne? Bir tane 2012 aralık, 2013 ocak anneleri var ama. O mu?
kızlar emzirme sütyeni alanınız oldu mu ???
tecrübeli anneler ne diyo bu konuda acaba alsak mı gereklımıdır ?
bir de ben baktım alışverıs sıteelrınde beden sormuyo :S
bedensiz mı oluo bu sutyenler ???
amin canım..Merhabalar anneler ve kuzucukları..
Cumanız mübarek olsun.. Bu mübarek günün hürmetine Rabbim cc hastalara şifalar, dertlilere develar, sıkıntıdan olanlara kolaylıklar nasip etsin..
Nevresim dünyasından aldım 2 adet cotton box bebek nevresim takımı , hala gelecek 10 gün oldu!
Şikayet maili yazdım, dikkate alan yok.
Sinir oldum.
Kızlar şu bebek odası konusunda çok kararsızım( biz bebek doğduktan 3 ay sonra bulunduğumuz şehirden taşınacaz inşallah eşimin tayininden dolayı o yüzden ben bebeğe ne alacağım konusunda çok kararsızm mobilya takımı alsam yepyeni mobilya taşınınca mahfolacak park yatak almayı düşündüm kullanmı ve taşıması kolay olur diye...Park yataklarda bebek 4 yaşiına kadar uyuyabiliyor sanırm 4 yaşından sonra mı ona oda yapsam genç odası mı alsam üniversite yaşında da kullansn o zaman sade bi mobilya almam lazım kafam çok karışık...Şimdi park yatak alsam yatak odasında yanımda dursun beşiği gidince de yeni evimde odası olsun duvarları süsliyeyim park beşiğini oraya alayım bi de şifonyer alayım diyorum 4-5 yaşına kadar sonrasında da genç konseptine mi girsek bilemiyorm çünkü çocuk odası alsam ilkokulda kullanacak sadce lisede orda yatamaz ki :44:
arkadaslarin istersenin su bloga bir göz atin. ben cok begendim. bebek odasi, hastane odasi süsleri fln belki farkli bir fikir olur...
İkiz kızlarımın süslü dünyası...
canım arkadaşların dediği gibi sütyen değilde, atlet daha çok tavsiye ediliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?