2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
emzırme atletı baakrken ona da bakaım canım sağol :)

kızlar burada face muhabbetı yapmak yasak bılıyosunzu ceza alırsınız

Valla bilmiyordum canım. Neden yasakmış? Cezası neymiş acaba? Uuzun bir süre hamile halimizle vakit geçirip, güzel sohbetler kurduğumuz forumdan mahrum mu bırakılıyoruz?

Cevabın için çok teşekkürler canım peki 3-4 yaşından sonra nasıl bişey almamı tavsiye edersin
valla cnm ben bazalı yatak tavsiye ediyorum.evlenene kadar kullanır :))
yada kanepen filan varsa kullanmadıgın, onun üstüne yatak al bide başlık ,üstüne örtü ölede güzel oluyor.

hehehe canım çok teşekkür edrim senin gözlere bayıldım ya maşalllah
kızında pek bi süslü cimcime yerim onu çok güzelsiniz

tşkler cnm.hamile resimlerimide eklerim daha sonra.malum yeni actım bu adresi :)

canım kzıkardesım ılk ayalr için prima yenıdoğan kullan mutlaka dedı diğerleir pek ıyı gelmemıs ama primadan çok memnun kalmıs

sonra hangısını kullanrısan kullan farketmez ama canbebe hem uygun hem de toplanmıo pamuklanmıo dio kendısı :)

Ablam da ilk çocugunda zorunluluktan canbebe kullandı, hiçbir problem de olmadı ama cildi de hassas değildi ki demekki rahatça kullandı , ikinci oğlunda da denedi baktı pişik falan yok yine devam. GAyet memnundu. Ki bu dediğim en az 11 yıl öncesi şimdi daha da kalitelidir muhtemelen :)))

Cottonbox ı ben de beğendim. Ben birkaç çeyiz mağazasına falan baktım fiyatlar aynı yani normal fiyatını indirimli fiyatı olarak veriyorlar çoğu şeyde internette. Ben de çoğu şeyi sepete atıp atıp siteden çıktığım oldu. Özellikle tekstil konusunda ben de dokunmadan alamayanlardanım. :)))

Canım ben de bayramdan sonra alacağım boyacıyı ki bizinm boyacı çok temiz çalışır, salon vitrinini bile boşalatmama gerek yokmuş yani o derece. Böyle olduğu halde bile çok korkuyorum, maaşallah size hepsinin altından kalkabilmişsiniz.

Kızlar bebekler kaç yaşında normal yatağa geçebilir?

Ablam ikinci doğunca mecburen 2,5 yaşında yatağa geçirmişti yeğenimi. Tabii ki alta minder falan sererek. İlk bir kaç düşüyorlar ama sonradan alışıyorlar. Korkuluksuz yatmak onların da işine geliyor sanırım. Daracık karyolasında yatmaktansa :)))

kızlar nette baknırken göğüs pedine denk geldim. jelli ve jelsiz olan var. jelli olan çok satılımış. sakıncalı deil mi ki acaba, kimyasal sonuçta??

Eki Görüntüle 525101

Kızlar bebek şekeri fikri... Hoşuma gitti fikir almak isteyenlere

Olabilir aslında Hürrem kaşığı diye satılıyor pazarlarda dükkanlarda 1 TL. Hem farklı olur hem de insanlar şekjerini yedikten sonra kaşığını kullanır. Benim gibi her aldığı kınayı nikah, bebek şekerini saklamıyopr çünkü insanlar. :)))

Selam kk'nın güzel annişleri Umarım herkesler iyidir.. Bu ayın sonunda minik sıpamın odası geliyor çok heyecanlıyım Oğlumun tekmeleri iyice sertleşmeye başladı gece uyurken de bir an irkiliyorum karnıma biri dokunuyor sanıyorum hiç durmuyor bu eşşek adam çok kuduruyor pazar günü kontrolümüz var 1 aydır görmüyorum oğlumu çookk özledim. Umarım kistlerimiz kaybolmuştur dua edin oğluşuma kızlar

kızlar nette baknırken göğüs pedine denk geldim. jelli ve jelsiz olan var. jelli olan çok satılımış. sakıncalı deil mi ki acaba, kimyasal sonuçta??
canım ben de geçen gün e bebekten kraftınkini aldım jelsiz çok uygundu iki paket aldım.banada sakıncalı geldi ama o dönem çoğumuzun göğüsleri mecbur krem isteyecek çatlayacak yara olacak onlarda kimyasal ama mecbur.

canım inşallh çoook güzel haberler alırsınn.küçük sıpanında herseyi iyi demekki gece bile rahat durmuyor.yaramaz bir nesil daha geliyor gibi geliyor bana :)

ay ben hiç öyle kararsız kalmak birsey alırken ama bu bebek şekeri konusunda bir türlü karar vermeiyorum çok ağırlaşmadan halletmek istiyorum aslında.bir de davetiyemi alırken karar verememiştim.ama gelinliğim ilk giydiğim gelinlik ve baska denemedim bile :)

canım inşallh çoook güzel haberler alırsınn.küçük sıpanında herseyi iyi demekki gece bile rahat durmuyor.yaramaz bir nesil daha geliyor gibi geliyor bana :)

İnşallah canım herşey yolundadır beyninde kist vardı 2 tane onlar kaybolmuşsa bizden mutlusu olmaz babamızla. Bence de yaramaz bir nesil geliyor çok fenalar yaaa

canım yarısını toptancıdan aldım geri kalanını lcw outlet,c&a,bebetto outletlerden aldım baya ucuz oldu.annem ılk ay ıcin zıbın takımı al dedı body büyük gelırmıs.3 takım yetermiş.emzirme atleti,gecelık,pıjamayı son ayımda alıcam cunku bedenımı kestıremıyorum.bu bedenle alsam 38 gıyıyorum.ozamana 42 olurum:)bide göğüs pedi yerıne emzırme kalkanı önerdıler ıcınde süt bırıktırıyormus sonra onu kullanabılıyorsun.bebek arabasını da aldık.bu ay artık bişi alamam sıkışırız malum bayram gelıyor.kısmetse kasımda odasını yaparım .al al bitmiyor ihtıyac.allah önce sağlık sonra hayırlı boool kazanç versin de bebeklerimiz de bizde rahat edelim:)

İnşallah canım herşey yolundadır beyninde kist vardı 2 tane onlar kaybolmuşsa bizden mutlusu olmaz babamızla. Bence de yaramaz bir nesil geliyor çok fenalar yaaa

merak etme gitmiştir şimdi.arkadsın bebegının de kalbınde delık var dedıler 1 ay sonra kapanmıştı.inş hayırlı haberler alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…