Kızlar bebekler kaç yaşında normal yatağa geçebilir?
emzırme atletı baakrken ona da bakaım canım sağol :)
kızlar burada face muhabbetı yapmak yasak bılıyosunzu ceza alırsınız
valla cnm ben bazalı yatak tavsiye ediyorum.evlenene kadar kullanır :))Cevabın için çok teşekkürler canım peki 3-4 yaşından sonra nasıl bişey almamı tavsiye edersin
hehehe canım çok teşekkür edrim senin gözlere bayıldım ya maşalllah
kızında pek bi süslü cimcime yerim onu çok güzelsiniz
3 yaş ideal.bizde 2,5-3 yaşına yakındı bazalı yataga gectigimizde
yatarken park yatagın yün yatagını yere seriyordum. ilk bi kac gün düştü sonra gözü acıldı düşmedi bidaha
cnm öncelikle sevindim şekerinin iyi çıkmasına.darısı başımıza artık diyorumnevresim takımını internetten aldım ben markası cotton box.29 tlye aldım ,çok iyi bişey çıkmaz dedim ama gelince beğendim yeri güzel yani o paraya göre.annemde güzel dediyse kesin iyidir içime sindi yani..ama taç'ın indirimde nevresim takımlarıda oluyor bi bak istersen taç mağazalarına
valla bu yorgunluk bana 3 ay gider yorgun yorgunda doğum yaparımay yaaa daha salon var yarın,ve benim salonum çok büyük.bi güzel heryerini kırklayım baride doğuma tv ünitesini falan çekmem..üstten temizlerim doğuma.zaten ne kaldı.kasımın sonundada halılarımı vericem salon koltuklarımın oturma yerleri bej rengi onları yıkatıcam.bu hafta mutfak dolaplarımıda kırklayım.ayaklarımı hissetmiyorum tabanlarım zonkluyor.ama misler gibi oldu evim.ama badana işini öldürsen bidaha yapmam dedim eşime.tutsun adam valla ölecem yorgunluktan..ben yatar kızlar
Kızlar bebekler kaç yaşında normal yatağa geçebilir?
Eki Görüntüle 525094 kızlar bu benim sevimli evimden aldığım nevresim takımı.ama fiyat artmış ben geçen hafta 25 tl ye almıştım.
Eki Görüntüle 525094 kızlar bu benim sevimli evimden aldığım nevresim takımı.ama fiyat artmış ben geçen hafta 25 tl ye almıştım.
canım ben de geçen gün e bebekten kraftınkini aldım jelsiz çok uygundu iki paket aldım.banada sakıncalı geldi ama o dönem çoğumuzun göğüsleri mecbur krem isteyecek çatlayacak yara olacak onlarda kimyasal ama mecbur.kızlar nette baknırken göğüs pedine denk geldim. jelli ve jelsiz olan var. jelli olan çok satılımış. sakıncalı deil mi ki acaba, kimyasal sonuçta??
Selam kk'nın güzel annişleriUmarım herkesler iyidir.. Bu ayın sonunda minik sıpamın odası geliyor çok heyecanlıyım Oğlumun tekmeleri iyice sertleşmeye başladı gece uyurken de bir an irkiliyorum karnıma biri dokunuyor sanıyorum hiç durmuyor bu eşşek adam çok kuduruyor pazar günü kontrolümüz var 1 aydır görmüyorum oğlumu çookk özledim. Umarım kistlerimiz kaybolmuştur dua edin oğluşuma kızlar
Olabilir aslında Hürrem kaşığı diye satılıyor pazarlarda dükkanlarda 1 TL. Hem farklı olur hem de insanlar şekjerini yedikten sonra kaşığını kullanır. Benim gibi her aldığı kınayı nikah, bebek şekerini saklamıyopr çünkü insanlar. :)))
sahra beni face de ekleyen sensin dimi.ad soyad oldugu için anlayamadım.
resim yüklüyom cnm birazdan davetini kabul etcem:)
canım inşallh çoook güzel haberler alırsınn.küçük sıpanında herseyi iyi demekki gece bile rahat durmuyor.yaramaz bir nesil daha geliyor gibi geliyor bana :)
bunların hepsine 300 tl vermişsin sanırım çok uygun canım nerden aldın topluca mı aldın hayırlı olsun güle güle giysin bebişin
Bu arada kızlar o beyaz mobilya takımını ben de çok beğendim alcak arkadaşlara hayırlı olsun
İnşallah canım herşey yolundadır beyninde kist vardı 2 tane onlar kaybolmuşsa bizden mutlusu olmaz babamızla. Bence de yaramaz bir nesil geliyor çok fenalar yaaa
İnşallah canım herşey yolundadır beyninde kist vardı 2 tane onlar kaybolmuşsa bizden mutlusu olmaz babamızla. Bence de yaramaz bir nesil geliyor çok fenalar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?