2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Bence hiiç canını sıkma 20. haftadan sonra deniyor zaten, bir-iki haftaya hissedersin. İlk bebekte daha geç hissediliyormuş. Ben de (bağırsaklarımın da her zaman yavaş çalışması dolayısıyla :17: ) hissettiğim şeylerin bebek hareketi olup olmadığından emin değilim ama dün bir pıt pıt hissettim :) Zaten bence hemen işte bu bebek diye anlayamayız, bir-iki ay sonra daha keskin hareketler olur.

Canim icimi rahatlattin inanki bakiyorum burdaki arkadaslara herkes yavas yavas hissediyo ben niye hissetmiyorum diye yani hissediyorum ama saga sola donerken bisey kayiyo gibi oluyo artik iice hissetmek istiyorum bebgimi :3:

bişiy sorucam bu vip dükkanda farklı markaların ürünleri aynı sepete koyulmuyormuş, farklı kampanyaları birleştiremezsiniz diyor, o zaman kargo ücretini ayrı ayrı mı vericez? ve 20 tl üzerine kargo bedava dedikleri sadece aynı markadan 20 tl üzeri alışveriş yapınca mı geçerli? yani ben 15 tl bi markadan 10 tl bi markadan alışverş yapsam bile tek kargoyla gönderip kargoyu bedavaya yollarlar mı mesela?? :S

olmuyor öyle :)
her markanın kargosu ayrı paketleniyor,aynı zamanda gelmiyor ..

bende bugün bir sürü cici aldım vipdükkandan bebişe :)

Canim icimi rahatlattin inanki bakiyorum burdaki arkadaslara herkes yavas yavas hissediyo ben niye hissetmiyorum diye yani hissediyorum ama saga sola donerken bisey kayiyo gibi oluyo artik iice hissetmek istiyorum bebgimi :3:

Yok yok canım içini ferah tut, ben de geçen haftaya kadar sürekli evham yapıyordum, hatta doktora gittim sırf bebiş iyi mi diye merak ettiğim için. Ama artık düşünmeyi bıraktım, Allah'a emanet, bir şeycik olmaz inşaallah. Geçen hafta gittiğim doktor (kendisinden pek memnun kalmadım, ayrı) Amerika'da hamilelerin üç kere ultrasona girdiğini söyledi. Biz en azından ayda bir görüyoruz, üç ayda bir gördüğünü düşünsene :53: İyidir bebişin şimdi taklalar atıyodur içerde :emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba herkesee, sakin ve güzelce dinlenebileceğiniz bir akşam diliyorum:16:

Ben bugün ilk kez hamiş alışverişine çıktım, şimdiki pantolonlarım göbeğimi çok sıkmaya başladı, gittim 2 pantolon 1 eşofman 1 elbise ve 3 tişört aldım, hepsi de çok güzeller ve tamamının maliyeti 135 tl tuttu.:49: Pantolonların birini ve eşofmanı hamile giyim dükkanından aldım, organikmiş hiçbir boya ve kimyasal kullanılmadan üretiliyormuş. oldukça da rahatlar. ama diğer pantolon kot ve bacak kısımları zor girmesine rağmen beli çok bol oldu. ara dönemdeyim ya sanırım o yüzden ne normal giyinebiliyorum ne hamile pantolonu :) zaten gittiğim yerdekiler normal göbek sanıyolar göbeğimi de sinir ediyolar beni :47:
bu arada lcw'de gerçekten güzel şeyler var tabi %100 pamuklu olanları almak lazım ama hakikaten hem fiyatları uygun hem çeşit çok. tişörtlerim de çok tatlı birinde babay loading please wait var diğerinde ayak izi baskısı. ayy aslında bebişlerinkinin yanında bir de kendi cicilerimizi de paylaşsak mı ne??
:1::1:

merak etttim, eklesene aldıklarını

Selam arkadaşlar,
bebeğimin cinsiyetini öğrendim, bir kızımdan sonra oğlum olacak, Allah'ım herkese öncelikle sağlıklısını versin.. arkadaşlar tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor, sağlık ocağından aradılar, aşı için erken gibi geldi...

haha tüm bebişler öle ya koca göbek yatıolar orda... ama bizim kız insaflı çıktı gitmeden çikolata yiyince kıpır kıpır oynuo gösterio kendini :9::9: senin oğluş da tembel deildir annesi eşref saatine denk gelememişsindir :9::9::9:

ohhh valla öyle bir yatıyordu ki sıpa :1:

canım carousel i biliomusun bakırköyde en alt katında bebek mağazaları var

kışın bakmsıtık orda kraftınkıler 250 tl civarıydı gayette güzeldi :)

he bır de püf nokta söyleyım bebek arabası gibi şeylerı kışın alıcaksın yazın dıaşrı cıktıgı ıcın herkes fıyatalr hop ıkıye

katlanıyo benden sölemesi :) alırken sölerım tabıı kı ama ben doğunca almayı dusunuyorum :)

evet canım organalrıan bakıolar :) ınsallah hepimiz güzel habelerle gelrıız :)
zeynep zeynep diyoruz ama :D alıştık bayaa daha da karar veremedık siz vermıssınzı mina ne cici :)
canım kredi öderken gecınmek bile zor valla bebek doğunce na eolucak bılmıorm hayırlısı dıorm :)
amın cnaım ınsallah bebek berekettır rızkıyla gelıo hepsi :)

aa pentıde hamsı corabı varmı bakaım o zaman :) ben tesetturlu oldugum ıcın çorap tayt elbıs e takılamıorm :) ehehe
ay helekı topuklu kısın öldürsen gıyemem :) ya kıs gelıcne bende ayakkab ı telasıan giriorm hc secemem çok zorlanırım off
içime sınmeyıncede gıyesım gelmıo öel bakalım gene kıs gelınce napcaz

biliyorum cnm sağol kayınvalideme giderken falan bakarım artık...
demek kızın zeynep olacak adaşım yani :1:

Eki Görüntüle 483774

ben bunu almıştım oğluma çok rahat ettik ve uygun fiyatlı
250 olması lazım:))

markasını göremedim ne marka bu cnm :26:

her gün iciyorum ben hatta bugün unutmuşum az önce içtim. sana tavsiye: sabah kahvaltıdan sonra iç. prospektüsünde de kahvaltıdan sonra alınması daha uygun olur diye yazıyodu ben o yüzden öyle alıyorum. ağzında kötü tat bırakırsa üzerine de birkac lokma daha bişeyler ye iç. ben pekmez içiyorum mesela. iyi oluyo öyle. bi ara öğürerek içiyordum, o kokusu beni mahvediyodu. ama şu aralar daha iyi maşallah diyim de :nazar:

oğlun hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.:nazar: test sonucun da iyi gelir umarım..

inşallah cnm çok teşekkür ederim inşallah hepimiz kucağımıza alırız...

ehehe kendı kendıen koydu heısmını ayy evet bende düşünüodm ya nası yazdırsak die ama du bakalım bi
az agırdan alıyoruz malum :) ıkı ısım eşimde koyalım dıo bı y andna da koymayalım dıo o kendı ıcınd ekararsız
bende düşünüorm ama bılmıorm henuz mutabakata varamadık :) ınsallah canım zaten bebek bereket demek :)

ben de bakaım sıtesıne bakmak aklıma gelemdı hıc :D sezon sonu benımde favorım canım :) hersey yarı fıyatına
oluyo cidden...ahh ahh abla olmak zor napcan :) ben topuklu severımde dediim gibi gunluk gıymem hıc hele kış
yuzune bakmam topuklunun :D ama çok cicile rinsna gorunce almadan duramıo :D

benım dediğim şu tiplerden canım web sıtesınde üçyüz küsür yazıo ama
dıaşrda daha uygun olabılıo özellıkelde kışın

ProductC6I6B3Q4X6.jpg

bugün kraft a gittik travel sistemleri beğenmedim hafif olsun derken sanki biraz basit olmuş katlama yereleri kırılır dedi eşim ben de öyle düşünüyorum senin paylaştığın bu modeli görmedim ama sağlama benziyor gerçekten

çok fonksiyonlu diye gidip kocaman bi bebek puseti arabası filan almayın arkadaşlar.gercekten pişman olursunuz onca para verdiginize
arabanız 4x4 jeep filansa tamam sorun olmaz ama normal bi araba bagajınız varsa cocuk arabasından başka bişi koyamazsınız bagaja
boyunuz cok uzun degilse ve arabada büyükse onu sürmek ve kaldırımlardan , merdivenlerden indirip cıkarmak işkenceye dönüşür.
cok agır olmayan ,hafif ve katlandıgında cok yer kaplamayan bi baston puset tarzı bişi tercih edin bence
chicco litway hem fiyat olarak hem pratiklik olarak ideal bi puset.
pembe tokanın verdigi linkteki kraftta gayet kullanışlı
benim ilk aldıgım araba ayşenin verdigi linkteki pusettendi.hiç ama hiç kullanışlı olmuyor o tarzlar.sonra gittim basit bi baston aldım halada kullanırım.sapa saglam duruyor
hele travel sistem araba alıp onca para vermek gercekten gereksiz.

ben de öyle düşünüyorum bir baston puset bir ana kucağı yeter zaten 6 aya kadar çok çıkaramayız kar kış nereye gezecez :1:

sare yı bende cok dusundum ama eşime göre hatsalıklı çağrısımı yapiomsu vazgecırdı benı :)

ayy eşimde aynı hayalı kuruyo ben kanguruya oturturum onu kucagımda tasırım dioo yaa :5:

inşallah nasib olur ben gene sulugöze bağladım...

benim kocamda kanguru istiyor ama adını bilmiyor tarif ediyor böyle taşırım ben onu diyor benimki çaktırmamaya çalışıyor ama hevesli :1:

rica ederim canımm :)

işte benim yeni arabamın modeli tamda bunun gibi rengi lacivert özellikleride aynıı

ve kiloda 20 kg ye kdr taşıyo eski arabam biraz daha büyüktü ama özellik oalrak aynıydı

canım ben de istanbuldayım nerden aldığını falan en azından mesaj atabilir misin çok sevinirim :16:

puset konusu çok geçmiş,biz arabasız bir yere gittiğimizi hatırlamadağımdan bagaja sığacak bişiler alırız heralde hafif, zaten kış bebeği olacak anca yazın binecek e baston pusete binebilir ay a gelir o zaman..5 dk parka çıkar hava alır akşam ancak işte...pek kullanacağımı sanmıyorum..yani yaz gelince baston puset alırım ancak ,diğerleri bizde angarya olarak kalır eminim..

aynen katılıyorum :ssz:

Kızlar aldım keçeleri :) İnşaallah maymun iştahlilik koleksiyonuma eklenen yeni parçalar olmazlar:) Aşağı yukarı 20'ser cm.lik uzun şeritler halindeydi, 14 farklı renkte parçayı 20 TLye aldım. Takıldığım yerde yardım edersiniz artık.

eminönünden mi aldın canım marputçular çarşısından falan mı eminönüne gittiğimde alırım ben de...

ayşe bacım süperdi keçeler çooook beğendim inşallah biz de yapabiliriz hepsi çok şeker paylaşım için çok çok teşekkürler... :16:

uyku yine yok, hamılleıkten mi bilmiyorum ama daha önce hiç uykusuzluk sorunum olmamıştı.2gece 4e kadar oturuyorum gündüz de 12de kalkabılıyorum sonra normale dönüyo 12de uyuyorum gece ama 2gün sonra yine... düzenim şaştı,gece evde bi başına oturmak sinirlerimi bozuyo:(((
ama yok işte uykum yokkk::((

çok fonksiyonlu diye gidip kocaman bi bebek puseti arabası filan almayın arkadaşlar.gercekten pişman olursunuz onca para verdiginize
arabanız 4x4 jeep filansa tamam sorun olmaz ama normal bi araba bagajınız varsa cocuk arabasından başka bişi koyamazsınız bagaja
boyunuz cok uzun degilse ve arabada büyükse onu sürmek ve kaldırımlardan , merdivenlerden indirip cıkarmak işkenceye dönüşür.
cok agır olmayan ,hafif ve katlandıgında cok yer kaplamayan bi baston puset tarzı bişi tercih edin bence
chicco litway hem fiyat olarak hem pratiklik olarak ideal bi puset.
pembe tokanın verdigi linkteki kraftta gayet kullanışlı
benim ilk aldıgım araba ayşenin verdigi linkteki pusettendi.hiç ama hiç kullanışlı olmuyor o tarzlar.sonra gittim basit bi baston aldım halada kullanırım.sapa saglam duruyor
hele travel sistem araba alıp onca para vermek gercekten gereksiz.
cnm haklısın ama baston pusetlere 1 yaş ve sonrası diyorlar bende sordum ama tabikide hafif olması bizler için daha iyi.ama baston puseti yeni doğan bebişler kullanamazlar

canım bunalr hafıf oluyo mınıbusede otobuse bınılıo yanı :) o dedıkelrınıb ılıorm agır maalesef

arabalara bakarken tek tek nası tasınıo naıs katlanıo denedık :D

hayırlı olsun canım :)

hayırlı olsun cnaım senın pantolonunda yaa paça daraltma ıslemı yapioalrmı bılmıodm

bende hıc sevmem ustu dar altı bol sallanıo fln yuruken ayy

pantolona bayıldım.. cok güzelmiş. bakayım ben de bulurum belki bizim ordakinden. doğum günümde almışlardı bana ama kot pantolon benimki göbeği penye. pantolon oluyo ama göbekteki penye bol daha giyilmez yani.. bir iki ay sonra ancak.
cnm benimkininde göbek kısmı penye ama hafif bol pantolonumdan çook memnunum.tavsiye ederim.bende tesadüfen gördüm.başka pantolonlarda vardı ama hep bol paçaydı.bunu görünce kaçırmadım.buarada evet terziler paçada daraltıyolar cnm aklında olsun

kızlar bunlara bittim keçeden ne güzel de kapı süsleri hazılamışlar öle
Eki Görüntüle 483803 Eki Görüntüle 483804
Eki Görüntüle 483805 Eki Görüntüle 483806
ben haftaya Meleğineli'ne vericem siparişi ,hem facebookta grubu var Melegineli diye.hemde blog adresi var siparişler ordan veriliyor sanırım ama facebookta daha çok fotoğraf bulabilirsiniz sanırım.ben iki tane beğendim.kararsız kaldım.bakın ekliyorumçooook güzeller.bide patik yaptırıcam kuzey'ime mavi yada beyazından.
. $560306_10150705924237285_1172506992_n.webp $542070_10150812190462285_153310809_n.webp $383062_10150383068767285_561667820_n.webp

Son düzenleme:
bugün bebişime zıbınla,çoraplarr aldım.rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah..yahu varya ultrasonda onu görünce onu ordan çıkarıp kıçını iki tokatlayıp geri sokasım geliyo:52::52:
ah bide dünyaya gelse nasıl sevicez nasıl sevicez kimbilir..çoook merak ediyorum kime benziycek,inşallah sağlıklı sıhhatli olur.hepimizin inşallah

bugün bebişime zıbınla,çoraplarr aldım.rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah..yahu varya ultrasonda onu görünce onu ordan çıkarıp kıçını iki tokatlayıp geri sokasım geliyo:52::52:
ah bide dünyaya gelse nasıl sevicez nasıl sevicez kimbilir..çoook merak ediyorum kime benziycek,inşallah sağlıklı sıhhatli olur.hepimizin inşallah

ben çoraptan başka bişe almadım henüz ha bire gördüğüm beyendiğim çorapları alıyorum:1:
sormaaa ah ah zaman geçsede hayrlısıyla doğum anını da atlatıp bebişlerimizle ilgilensek ya :34:

ben çoraptan başka bişe almadım henüz ha bire gördüğüm beyendiğim çorapları alıyorum:1:
sormaaa ah ah zaman geçsede hayrlısıyla doğum anını da atlatıp bebişlerimizle ilgilensek ya :34:
aman bende 4 tane zıbın 3 tane çorap aldım okadar fazla almadım ama yarın akşam alıcam,fazlada bişey almak istemiyorum mevlütte çok getiren olucak öle takım makım değişik şeyler pek almayı düşünmüyorum cnm ben.pijaması penye tulumu zıbını falan okadar alırım.zaten kışa denk gelicez mart-nisana kadar sadece sağlık ocağına gideriz arada heralde:9:ay keşke doğsada eve tıkılıp uykusuz kalsam.hareketlerini hissediyomusun tatlım sen.ben 3 gündür hissediyorum.daha doğrusu sancı sanıyodum ben onu böyle anlık sancı giriyo gibi oluyo falan anne olan arkadaşlarıma sordum anlattım,hareket ediyo hissediyosun ama daha yeni olduğu için sancı gibi geliyo sana zamanla alışıcaksın dediler..vallahi göbişimi delicek sıpa :52:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben geldimmmm.Nasılsınız bakalım....

Daha yeni geldim Dr.dan önceki sayfalara bi göz atayım dedim.Dörtlü testimiz çok şükür iyi çıktı Dr harika bi sonuç dedi.Bu streste ortadan kalmış oldu.Umarım herkes de iyi sonuçlar alır testlerden.Eşimle gittim yine cinsiyete bakalım son kez die ayyy yine tam olarak bişiy demedi:( Kıza benziyo ama tam göstermiyo dedi.Sen pembe çoraplar al şimdiden dedi.Ama kesin olmayınca ne biliym bişiyde alınmıyorki..Artık belli olsa isim di kıyafetti bişiyler alırdık dedim Dr bana doğru yaprak 2 hafta kaldı ya doğumuna ancak yetişir dedi :9::9::9:Bu defa umutluydum ama yine olmadı.Artık antepe gittiğimde orda bi Dr a giderim.
Akıntım var demiştim daha önce ya devam ediyo kaşıntı yapıo rahatsız oluyorum dedim krem kullnaıordum kaşıntı için sadece.Onu bile kullanma dedi hamilelikte su gibi olur akıntı sadece sürekli çamaşır değiş dedi.Yürüyüş yada egzersizi sordum henüz yapma dedi ikisinide.
Orkide canım inş sen gittiğinde kesinleşir ya.Benimki gibi olursa yapraga da öyle demişsiniz napcaz biz de böle de :9:Ay yine belirsizlikle geldim ama şükürler olsun yinede testimiz iyi çıktı......:16:

Hadi gözünaydin canım darısı test sonuclarını bekleyen arkadaslara.

aman bende 4 tane zıbın 3 tane çorap aldım okadar fazla almadım ama yarın akşam alıcam,fazlada bişey almak istemiyorum mevlütte çok getiren olucak öle takım makım değişik şeyler pek almayı düşünmüyorum cnm ben.pijaması penye tulumu zıbını falan okadar alırım.zaten kışa denk gelicez mart-nisana kadar sadece sağlık ocağına gideriz arada heralde:9:ay keşke doğsada eve tıkılıp uykusuz kalsam.hareketlerini hissediyomusun tatlım sen.ben 3 gündür hissediyorum.daha doğrusu sancı sanıyodum ben onu böyle anlık sancı giriyo gibi oluyo falan anne olan arkadaşlarıma sordum anlattım,hareket ediyo hissediyosun ama daha yeni olduğu için sancı gibi geliyo sana zamanla alışıcaksın dediler..vallahi göbişimi delicek sıpa :52:

doğru mevlüt olaayıda var bak ordada çok getren olur evet zaten hemn büyüyolar zıbınları fazla giydremeyiz:)
aslında 1 hafta önce hissediyodum ama şimdi yok yani 1 haftadır umarım sağlıklıdır bebeğim
bana normal sancıda giryo ani hareket ediince kramp gibi kasığa ağrı giriyo

doğru mevlüt olaayıda var bak ordada çok getren olur evet zaten hemn büyüyolar zıbınları fazla giydremeyiz:)
aslında 1 hafta önce hissediyodum ama şimdi yok yani 1 haftadır umarım sağlıklıdır bebeğim
bana normal sancıda giryo ani hareket ediince kramp gibi kasığa ağrı giriyo

ya işte o kramp gibi olan şeymiş bebeğin hareketi.anlık hemen saniyelik dimi.annemde dedi hamilelik sancısı bele de vurur dedi..ya böyle bi hoş oluyo kramp gibi sancı gibi.zamanla alışıcaksın ona dedi kramp gibi gelmiycek sana dedi arkadaslarda.ne biliyim anne olanlar tecrübeli.onlar öle dediyse öledir dedim alıştırdımda kendimi ayol:9: amma çok dedi demişim:27:

ya işte o kramp gibi olan şeymiş bebeğin hareketi.anlık hemen saniyelik dimi.annemde dedi hamilelik sancısı bele de vurur dedi..ya böyle bi hoş oluyo kramp gibi sancı gibi.zamanla alışıcaksın ona dedi kramp gibi gelmiycek sana dedi arkadaslarda.ne biliyim anne olanlar tecrübeli.onlar öle dediyse öledir dedim alıştırdımda kendimi ayol:9: amma çok dedi demişim:27:

bence bebek hareketleri kramp gibi olmuyo gerçi herkes hareketleri farklı anlatyo ama,bende hareketleri göz seyrmesi gibi bişeye benzetyrum mesela :34:
ne biliyim bu ağrılar aniden ayağa kalkınca falan oluyo bende
allah allah nasıl alışcaz acaba :))

bence bebek hareketleri kramp gibi olmuyo gerçi herkes hareketleri farklı anlatyo ama,bende hareketleri göz seyrmesi gibi bişeye benzetyrum mesela :34:
ne biliyim bu ağrılar aniden ayağa kalkınca falan oluyo bende
allah allah nasıl alışcaz acaba :))

ya işte anlatamıyorumki krampta değil sancıda sanki böyle sıpam yumruk atıyor bikere içim anlık bi hoş oluyor felaaan filann:9: iyi olsunda minnoşlarımız önemli değil geç hissedelim,ben öle düşünmek istiyorum şimdilik kramp yada sancı gibi algılamak istemiyorum belkide ne biliiyim malum duygular hormonlar yoğun:16::9: heheh.gamzecim ben aslı buarada.benim oğluşum oluyor senin neyin olucaktı öğrendinmi,,okdar çok insan varki topikte karıştırıyorum artık :6:

Back
X