Size de maşallah annesi
Çocuklar doğsa, yaz gelse, bütün ocak anneleri şöyle güzel bir bahçede buluşsak. Çim olsa her yer.
Atsak ortaya çocukları onlar oynasa, bizde çayımızı yudumlasak hemde onları izlesek, konuşsak. :)
oohh ne güzel olur vallaa :)
Ayşem seninle hemen hemen belirtilerimiz benziyor ben de bu günlerde çarpıntı hissediyorum ama 2-3 sn sürüyor ve o esnada nefes alamıyormuşum gibi oluyor. Senin ki daha uzun mu sürdü... Ben böyle bir şeyden ötürü kalpçiye gitmiştim çok önceden çay kahve içme demişti...
Bir de ayrıntılıyı dr bana 20 ve 23. haftalar arası git dedi ben de 20. haftaya aldım randevuyu...
canım cok uzun sürüyo ya

kalbim nası zonkluyo ayy kabus gibi yaa e öyle olunca halsiz de kalıyorum doğal olarak özellikel yemek yedıkten sonra
çok oluyor....hamılelıgın ılk ayalrında baslamsıtı dediğim gibi çay değilde kahve çok çarpıntı yapıyor diye kahve içmiyorum
ama kansızlıkda yapıyormus bugun ıalcımı ıctım ama yıne oldu kahvalktıdan sonra ıalcı kullanaım bıraz gecmezse
doktora gidicem mecbur yaa dayanılcak gibi değil...
canım ayrıntılı ıcın dediğim gibi 23 veya sonrası dediler...tüm gelısımlerı görebilmek için
bebegımde bı hafat onde oan göre tarıh verdıelr
Son düzenleme: