2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
zeynepfaz
umarım onlar, Allahtan hak ettiğini bulur. Benim annem babam da ihanet yüzünden ayrılmış ve babamın eşiyle çocuğu olmadı. defalarca düşük yaşadılar ama Allah onlara çocuk vermedi. Babam beni hiç arayıp sormazdı ama çocuğu olmayınca muma döndü. Şimdi hem eşi hem kendisi çok iyi davranıyolar. Ben büyüklük edip bişey demiyorum, konuşuyorum, ediyorum ama gerçekten herşey annemin anlattığı gibiyse ahını çok almışlar. Her neyse sen kendine ve bebeğine bak. Kendine iyi bi hayat kurmaya ve bebişinle mutlu olmaya bak. Çünkü seninle mutlu olmayı istemeyen bi adamı şimdi yanında tutsan, 3 gün sonra yine aynısı olacak. En azından başından kopması iyidir. Bizimkiler başından koparamadıkları için çok yıpranmışlar. O yüzden her işte bir hayır vardır unutma ve dua et bol bol.

selam kızlar eve geldim ayrıntılı ultrasonumuz çok iyi geçti inceleyen prof. olunca daha da iyi oldu oğlumun bütün organları tek tek incelendi Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere inş. Ayşecim bu arada oğlumuzun adı KAAN olacak listeye eklersen sevinirim...

Hayırlı, sağlıklı bir evlat olur inşallah canım Kaan'ın! Çok sevindim herşeyin temiz çıktığına. allah doğumunu da böyle güzel ve kolay etsin inşallah...

Bu arada cinsellik konuşulurken yazamamıştım. Bizde de pozisyon sıkıntısı var:1: Onun haricinde iyiyiz maşallah. Hatta geçende azdı bizim hatun diyodu kocam. İyi yani iyi:24::24:

biz onlarca isim düşündükten sonra oğlumuza ÇINAR ismini koymaya karar verdik inşallah allah kulagına ismini okumayı da nasip eder çınar ağacı gıbı uzun hayırlı bir ömrü olur ,yapraklarının sesinin huzuru huyunda olur dedim.
arda
rüzgar
doruk
evren
can
favorilerım arasındaydı ama elendiler..:)

canım oğluşunun ismi hayırlı olsun inşallah adınında sahibi olan çınar ağacı gibi..uzun ömürlü,çınar gibi tüm olumsuzluklara dayanıklı.çınar gibi tüm dertlere deva ve çınar gibi heybetli olur...

canım oğluşunun ismi hayırlı olsun inşallah adınında sahibi olan çınar ağacı gibi..uzun ömürlü,çınar gibi tüm olumsuzluklara dayanıklı.çınar gibi tüm dertlere deva ve çınar gibi heybetli olur...

saol canım inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz.
benim şimdiden reflü sorunum başladı hanı ilk 3 aydan sonra rahat edecektık:)namaz kılarken secdeye gıdınce cok zorlanıyorum acaba oturarark kılsam abartmıs mı olurum?yoksa kılasım gelmıyor atlıyorum bazı namazları malesef..

canm merhaba,bende subat annesı topıgındenım sanırım kızınn ısmı ecrin,anlamı nedır acaba benımde hayalımdekı ısım ama anlamından emın degılım herkes farklı bırsey soyluyor??

ecrinin anlamı ödül-mükafat diye geçiyor..şu anda tam ayet ayet hatırlamıyorum ama kuranı kerimde öyle geçiyordu..kuranı kerim mealinden bakmıştım kızıma bu ismi koymak istediğim dönem...herkese takılma bence bende kızıma ecrin naz ismini koymak istiyorum dediğimde her kafadan bir ses çıkmıştı ne yorumlar ne yorumlar...hiçbirini dinlemedim çok ta seviyorum kızımın adını..

Aynı koca bende de mevcut .. kız cocugu gorunce yapısır sevmekten kendınden gecer ama oglumuz olcagını ogrendıgınde tepkıleri bile degişti. erkeklerin genelınde bu var sanırım :)

Genel olarak bakınca herkes sıskınlık ve gazdan sikayetcı olmus.. bende de aynısı var doktoruma sordumda bagırsaklarda sorun varmıs genel bir sorunmu bu .. oructanda olabilirmiş vs vs.. gecmesını beklıyorum :)

gebelik dönemde şişkinlik ve gaz çok görülebilen birşey canım..

Zeynepfaz,

yaşadığın ,hele hele hamileyken yaşadığın çok acı. Ama hayatın sonu değil.

Sana yapılanı kaldıramayacak, ben bunu haketmedim diye günlerce ağlayacaksın. Şu an durumun şaşkınlığı ve öfkesi içindesin.

Ama öfke geçince sakın iyi anılarınızı hatırlamaya çalışıp yumuşama! çünkü öfke bitince insanın aklına hep iyiler gelir ve yaşadıklarına bir kulp bulmaya çalışır.

Ekonomik özgürlüğün var mı bilmiyorum,ama bence bir an önce bu adamı hayatından çıkar ve bebeğinle yoluna bak.

Böyle bir ortamda büyümesindense, seninle sağlıklı ve sevgi dolu bir ortamda büyümesi daha hayırlı olacak.

Ağlayabildiğin kadar ağla, sonra bebeğine tutun, onun minicik ellerini düşün ve ayağa kalk.

Çok büyük bir sınavdan geçiyorsun, Allah yar ve yardımcın olsun!

ah bu hormonlar.. benim asansörde arabada koltukta yatakta mutfakta banyoda.. her dakika aklımda.. adama her an saldırasım var, ben hamile kalmadan da böyleydim gerçi ama şimdi daha bi farklı yaşarken..
bu sefer de o isteksiz, çok üzülüyorum :(

eşine keçiboynuzu suyu kaynat her akşam içir 1 bardak
sonra sen kacacak yer ararsın

takviye kullanırsa tribulus verebilirsin eşine.testesteronu arttırıyor.

aaa nası boğasın sen bi yaşıma daha girdim :)

boğalar kovalasın seni :)

:1:

benim şimdiden reflü sorunum başladı hanı ilk 3 aydan sonra rahat edecektık:)namaz kılarken secdeye gıdınce cok zorlanıyorum acaba oturarark kılsam abartmıs mı olurum?yoksa kılasım gelmıyor atlıyorum bazı namazları malesef..

benimde midem yanmalarım başladı cok fena.özellikle akşamları beni zorluyor.
namazı terketmektense tabiki oturarak kılabilirsin sıkıntı yaratıyorsa reflü.

anlaşılan kızlar hepinizin hormonları tavan yapmış ama bende tıkk yok.ancak alınganlık konusunda tavan yapıyo hormonlarım:)zaten hala cok halsizim cınsellık düşünecek hali bulamıyorum ama sırf eşimi ıhmal etmemek ıcın haftada 1 işte.gecen arkadasım anlatıyordu son aylarındaymıs hamılelıgının tam o esnada göğsünden süt gelmiş eşinin suratına :)gel de moda gır bakalım.adam da ınga ınga dıye geyıp yapınca kız uzun süre yanasmamıs bı daha:)hayal ettım komik ya

Nasıl içiricem ben bunu eşime :)))))) hayatım biraz azman lazım bana karşı, bunu içmelisin mi dicem :)

ilahi çekırdek yaa :))

:1:

benimde midem yanmalarım başladı cok fena.özellikle akşamları beni zorluyor.
namazı terketmektense tabiki oturarak kılabilirsin sıkıntı yaratıyorsa reflü.

canım gaviscon ıcmeyı denedın mı 10-15 gunde bitiriyo mıde yanmasını ?

eşine keçiboynuzu suyu kaynat her akşam içir 1 bardak
sonra sen kacacak yer ararsın
.

sabahlar olmasın artıkk :)

canım gaviscon içebilrisin doktoruna danıs tontrikede yazdıgım gibi 10-15 gunde gecırıyor yanmayı fln

bu arada çok rahatsızsan ıyılesene kadfar oturarak kıalbılırsın canım taabii ki....

bende kuyruk sokumu agrısından dolayı oturunca kalkamıyorum kalkınca oturamıyorum

o sebeple oturarak kılıyorum maalesef merdıvenden düştüğümden beri gecmek bılmedı agrı...

anlaşılan kızlar hepinizin hormonları tavan yapmış ama bende tıkk yok.ancak alınganlık konusunda tavan yapıyo hormonlarım:)zaten hala cok halsizim cınsellık düşünecek hali bulamıyorum ama sırf eşimi ıhmal etmemek ıcın haftada 1 işte.gecen arkadasım anlatıyordu son aylarındaymıs hamılelıgının tam o esnada göğsünden süt gelmiş eşinin suratına :)gel de moda gır bakalım.adam da ınga ınga dıye geyıp yapınca kız uzun süre yanasmamıs bı daha:)hayal ettım komik ya

:1::1: ay cok güldümm ilahii.komik olmuş cidden

ben de dıyorum eşime süt dolunca rüyanda görürüsün diyorum

ben o zaman tepelere çıkmam yamaçlarda dolaşırım diyo :9:

yok cnm denemedim gavisconu.talcid tablet alıp emiyordum ilk aylarda ama oda midemi bulandırıyordu.tiksindim ondan agzıma süremiyorum
gaviscon alayım dedigin gibi tşkler

canım tabletler işe yaramıyo yaa şurupların tadı da enfes değil ama çok iyi gelıyo ya ıksır gibi :)

mutlaka kullan doktoruna da sor ama

Back
X