Eki Görüntüle 495122
Eki Görüntüle 495123
Eki Görüntüle 495124
dün sitelerde bunlardan gördüm 250den 500e kadar fiyat söyleyen var....aslında dantelli olanlar daha hoş belki ama her yeri inci boncuk o yüzden makınede yıkanmaz ve hijyenık olmaz diye daha az kuaşlı olandan alcam, nuh un gemisine benzeyen modeller var..7aya kadar yanıma alırım diye düşündüm .Birde büyüyen beşik ve şifonyer alacağım odasına... büyüyen beşiğin kendi dolabı var zaten bide çekmeceli şifonyerr dolaba gerek yok diye düşündüm
cnm önemli olan senin begenmen ve fikrin tabiki ama biraz tecrübeli biri olarak nacizane sana tavsiyem bu bambu tarzlar cok kullanışlı degil.
cok kısa süre kullanacaksın ve sonrasında kaldırıp biyere koyamıorsun evinde yer kaplıyor.birde cok pahalı.degermi okadar paraya bilemiyorum.
park yatak taraftarı degilsin anladıgım kadarıyla ama ben sana kesinlikle tavsiye ediyorum.ayrıca 500 lira filan bi park yatak için cok abartı bi fiyat
ben 160 liraya almıştım mega boydu.2.5 yaşına kadar kullandık sonrada katladım kaldırdım. sapa saglam duruyor. 2.bebişte rahatlıkla kullanır
benimkinin eni ve boyu baya büyüktü bebegim cok rahat etti.75x120 idi boyutu
2.5 yaşından sonrada normal bazalı yataga gecti.
Oğluşun vatana millete hayırlı olsun canım... Kesinleşti sonunda... Senin içine kız mı doğuyordu, yanlış mı hatırlıyorum... Benim ki hala belirsiz, içime kız doğuyor diyordum ama, içimizdekiler çıkmayabiliyor herhalde... Nereye gittin doktora?
Allah razı olsun cnm amin.evet kesinleştirdik.valla 5 ay o kadar merak etmedim ama o günkü asistan doktor erkek deyince acaba dogrumu diye 2 gündür meraktan catladım
dün o kadar cok özel hastane aradımki ama hep randevular doluydu sinir oldum
en sonunda sanatoryum tıp merkezine telefon ettim randevusuz calışıyoruz dedi.
sabah 9 da gittik kimse yoktu.9:30 da doktor geldi odasında usg de vardı hemen söledi. doktorda hoşuma gitti.
daha önce zübeyde hanımdada calışmış.operatör dr diye geciyor.tecrübeli biri
benim hissettigim kız bebekti ama belirtilerim hep erkek bebek yönündeydi.
senin kaçıncı haftada kız dediler?