2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ya benim otrduğum yerde aktar yok hiç :)=))
cnm kuruyemişcilerde de satılıyor.isteksizlik varsa kesinlikle tavsiye ederim
ben o keçiboynuzu yüzünden hamile kaldım zaten.adamı zaptedemedim :1:
plansız bi gebelikti benimkisi

slm kızlar bayram tartilimiz bitti evimizdeyiz çok şükür bu arada bebişimizin cinsiyetini öğrendik bir prenses daha geliyor :) cinsiyeti öğrenincede alışveriş yaptık birazcık ay diyorum alışveriş yapmak ne zevkliymiş biraz daha zaman geçsede başlasak tam anlamı ile hazırlıklara :)
hayırlı olsun kızın.bende ilk kez bugün cinsiyetini ögrenince bişiler aldım bebişe.cok keyifliydi.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 495122 Eki Görüntüle 495123 Eki Görüntüle 495124

dün sitelerde bunlardan gördüm 250den 500e kadar fiyat söyleyen var....aslında dantelli olanlar daha hoş belki ama her yeri inci boncuk o yüzden makınede yıkanmaz ve hijyenık olmaz diye daha az kuaşlı olandan alcam, nuh un gemisine benzeyen modeller var..7aya kadar yanıma alırım diye düşündüm .Birde büyüyen beşik ve şifonyer alacağım odasına... büyüyen beşiğin kendi dolabı var zaten bide çekmeceli şifonyerr dolaba gerek yok diye düşündüm

cnm önemli olan senin begenmen ve fikrin tabiki ama biraz tecrübeli biri olarak nacizane sana tavsiyem bu bambu tarzlar cok kullanışlı degil.
cok kısa süre kullanacaksın ve sonrasında kaldırıp biyere koyamıorsun evinde yer kaplıyor.birde cok pahalı.degermi okadar paraya bilemiyorum.

park yatak taraftarı degilsin anladıgım kadarıyla ama ben sana kesinlikle tavsiye ediyorum.ayrıca 500 lira filan bi park yatak için cok abartı bi fiyat
ben 160 liraya almıştım mega boydu.2.5 yaşına kadar kullandık sonrada katladım kaldırdım. sapa saglam duruyor. 2.bebişte rahatlıkla kullanır
benimkinin eni ve boyu baya büyüktü bebegim cok rahat etti.75x120 idi boyutu
2.5 yaşından sonrada normal bazalı yataga gecti.

Oğluşun vatana millete hayırlı olsun canım... Kesinleşti sonunda... Senin içine kız mı doğuyordu, yanlış mı hatırlıyorum... Benim ki hala belirsiz, içime kız doğuyor diyordum ama, içimizdekiler çıkmayabiliyor herhalde... Nereye gittin doktora?

Allah razı olsun cnm amin.evet kesinleştirdik.valla 5 ay o kadar merak etmedim ama o günkü asistan doktor erkek deyince acaba dogrumu diye 2 gündür meraktan catladım
dün o kadar cok özel hastane aradımki ama hep randevular doluydu sinir oldum
en sonunda sanatoryum tıp merkezine telefon ettim randevusuz calışıyoruz dedi.
sabah 9 da gittik kimse yoktu.9:30 da doktor geldi odasında usg de vardı hemen söledi. doktorda hoşuma gitti.
daha önce zübeyde hanımdada calışmış.operatör dr diye geciyor.tecrübeli biri
benim hissettigim kız bebekti ama belirtilerim hep erkek bebek yönündeydi.

senin kaçıncı haftada kız dediler?

hastaneye yatışımın 14.gün itibariyle nihayet kadın doğuma yolladılar beni.bebeğim haftasıylA uyumlu hatta bi kaç gün önde ve sağlıklı idi.dediklerine göre.ultrason ekranını göremedim bile.4l testime baktılar sorun yok.6 eylülede hastanede ayrıntı usg randevusu verdiler.
içim rahatladı en azından bebeğimle ilgili bilgi almış oldum.diğer taraftan bu kan hcrelerimin dşüklüğnün sebebi doktorların yine kendi hatası.ilacın yaptığı yan etki.çıldırıyorum resmen.yap boz tahtası gibi.istanbuldan başka romatoloji uzmanları araştırıyorum.çok sıkılıyorum dr hatası yüzünden sürekli başıma bişeler geldi bi vcut 9 sene aynı ilacı kullanabilirmi.hemde bu ilaç bağışıklık baskılayıcı.al sana öyle bi baskılandıki hücrelerim dibe vurdu.içimi dökmek istedim çok doluyum artık burunlarından kıl aldırmıyolar herşeyin en iyisini onlar bilir!!
bak annesi beben ne kadar iyi..hemde önden gidiyor maşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar:korkulacak bir durum yok..sende az daha sabırlı olmak zorundasın canım..bebeğine kavuştuğun zaman bu günleri unutacaksın..Allah yardımcın olsun..
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğinizi esirgemediğiniz için
hepinizin görüşleri ayrı ayrı çok değerli çok anlamlı
bu sınavı da iyi ya da kötü bir şekilde vereceğim bazı çelişkilerim git gellerim oluyor ama dirayetli kararlı ve sabırlı davranmaya gayret edeceğim hepinize söz
bugün kayınvalidem aradı "hepimizin eşi yaptı pişman olur yapmaz" dedi "eşini o kadına kaptırma savaş" dedi
ben de dedim ki benim bir gururum var ve oğlun da bulunmaz hint kumaşı değil, ayrıca şu an önce çocuğumu sonra kendimi düşünmek zorundayım oğlunun peşinden koşamam onunla uğraşamam dedim...

yani bu saatten sonra yumuşama falan kolay değil
üzüntümü de bir şekilde aşıp bu durumu kabulleneceğim zamanla Allah sabır verirse inşallah

sayfaları okuyorum da içim buruluyor ister istemez hepiniz heyecanla bebişlerinizi bekliyorsunuz eşinizle mutlu bir birlikteliğiniz var Allah daim etsin
ben bir süre buralarda olmasam daha iyi valla bu halde size de nazarım değer diye korkuyorum en iyisi ben bir süre kafa dinleyeyim siz de dikkat edin kendinize bebişlerinize ve kocalarınıza...
beni de dualarınızdan eksik etmeyin ne olur hepinizi öpüyorum...

canım benim sana öyle yap nede böyle yap derim..içinden nasıl geliyorsa öyle davran..ama güçlü ol,ayakta durmasını bill..unutma bizler her zaman senin için burdayız ve seni dinlemek varız canım..Allah sabır ve ferahlık versin..
kızlar fecii hastayım,grip gibi değilim hapşurma falan yok burun akıntısı yok,boğazlarım şişti iltihaplı ve ateşim var 36-37 o arada hep,düşürmeye çalışıyoruz eşimle sağolsun ıslak bez koydu alnıma koltuk altlarıma,bacaklarıma falan ama dışım soğudu içim avuç içlerim ayaklarımın altı hala yanıyor.ıhlamur içtim,sirkeyle adaçayıyla gün içinde gargara yaptım boğazıma ama geçmedi.heryerim dayak yemiş gibi ağrıyor.eğer gece 38 olursa ateşim ve geçerse 38i acile giderim .ateş iyi değilmiş bebeğe internette öyle yazıyo.önerebilceğiniz bişey varmı bana kızlar,etlerim acıyor resmen:68:

bi doktora görünsen iyi olur bence ne olur ne olmaz..

günaydın kızlar.bebeğinin tekmelerini hiseden varmı yada hareketlerini.bizim kız belli 3 gündür hep aynı saatlerde hareket ediyor.sabah 10 öğlen 12,30 akşam 5,30 gece 10-11 arası.müthiş bir duygu.ama net bir şekilde tekmeleri hisedilmiyor.bu arada ayrıntılı usg de bebeğinizin yüz hatları falan net bir şekilde belli oluyormu.renkli usg dedikleri bunu acaba

ben hissediyorum artık net bir şekilde bebeğimi, hatta babamız bile elinle hissediyor iki gündür..
Günaydın arkadaşlar.Hayırlı cumalar
Doktordan geliyorum bebegim erkekmiş
sere serpe yatmış efendii ,hiç utanma yokkk:1:

Rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.

hayırlı cumalar canım..amin..gözün aydın..
canım genç odasına çevrilmiş hallerini gösterdiler mesela gemili bi takım beğenmiştim o gemiler çıkıyormuş sade bembeyaz bir başlık kalıyor.her marka öle olmayabilir belki ben sitelerde baktım 3500dediler ama:(( kararsızım o parayı vermem ucuzuda senın dediğin gibi içime sinmeyecek kullanamayacağımız bişi olursa bılemıyorum...

ben kızımın odasını ikeadan almayı planlıyorum..hem daha uygun hemde fonksiyonel oraya bakın birde isterseniz..

Kızlarrrr bebişininiz hareketlerini tarif edermisinizzzz????herkes faklı şeyler söylüyorr

valla benimki içeride bazen balık gibi yüzüyor.yer değiştiriyor bazende aynı yerden peş peşe aralıklarla tekme atıyor.tekme attığında göbeğimin o bölgesi resmen kabarıp tekrar iniyor.özellikle sırtüstü düz uzandığımda.ama sen benimle karşılaştırma çünkü 4 .bebeğim.uzman oldum bebek hareketleri konusunda:))
kızlar hamileyken göz seyirmesi problemi yaşayan varmı.20 gündür sağ gözüm seyiriyor.potasyum ve magnezyum eksikliğinden bide stres ve yogunluktan oluyomuş ama .artık haftaya doktora gittiğimde sorarım..

Ben genellikle sol kasık boşluğumda dürtükleme gibi hissediyorum.. Sanki baloncuk oluşup sönüyor gibi.. Çok ufak, güçlü değil... Bazen kayma şeklinde de oluyor..

o dürtükleme bendede oluyorr.ama o baloncuk kısmı yokkk..hele kaymayı çoook merek ediyorum...

valla benimki içeride bazen balık gibi yüzüyor.yer değiştiriyor bazende aynı yerden peş peşe aralıklarla tekme atıyor.tekme attığında göbeğimin o bölgesi resmen kabarıp tekrar iniyor.özellikle sırtüstü düz uzandığımda.ama sen benimle karşılaştırma çünkü 4 .bebeğim.uzman oldum bebek hareketleri konusunda:))
kızlar hamileyken göz seyirmesi problemi yaşayan varmı.20 gündür sağ gözüm seyiriyor.potasyum ve magnezyum eksikliğinden bide stres ve yogunluktan oluyomuş ama .artık haftaya doktora gittiğimde sorarım..

benim gözüm hiç seyirmedi.evet çok tecrübeli anneler nasıl olduğunu bildiği için daha net anlıyorlarmış...

ilk aylar sanki balon patlıyormuş yada kelebek kanadı dokunuyormuş gibiydi
şimdi pıt pıt diye arada bişiler degiyor saglı sollu
dünde kıyafetimin üstünden belli oldu

benim direk pıtpıtlar başladı.kelebek çırpıntısını hiç yaşayamadım.ya da yaşadımda anlamadım:)

cnm önemli olan senin begenmen ve fikrin tabiki ama biraz tecrübeli biri olarak nacizane sana tavsiyem bu bambu tarzlar cok kullanışlı degil.
cok kısa süre kullanacaksın ve sonrasında kaldırıp biyere koyamıorsun evinde yer kaplıyor.birde cok pahalı.degermi okadar paraya bilemiyorum.

park yatak taraftarı degilsin anladıgım kadarıyla ama ben sana kesinlikle tavsiye ediyorum.ayrıca 500 lira filan bi park yatak için cok abartı bi fiyat
ben 160 liraya almıştım mega boydu.2.5 yaşına kadar kullandık sonrada katladım kaldırdım. sapa saglam duruyor. 2.bebişte rahatlıkla kullanır
benimkinin eni ve boyu baya büyüktü bebegim cok rahat etti.75x120 idi boyutu
2.5 yaşından sonrada normal bazalı yataga gecti.

Allah razı olsun cnm amin.evet kesinleştirdik.valla 5 ay o kadar merak etmedim ama o günkü asistan doktor erkek deyince acaba dogrumu diye 2 gündür meraktan catladım
dün o kadar cok özel hastane aradımki ama hep randevular doluydu sinir oldum
en sonunda sanatoryum tıp merkezine telefon ettim randevusuz calışıyoruz dedi.
sabah 9 da gittik kimse yoktu.9:30 da doktor geldi odasında usg de vardı hemen söledi. doktorda hoşuma gitti.
daha önce zübeyde hanımdada calışmış.operatör dr diye geciyor.tecrübeli biri
benim hissettigim kız bebekti ama belirtilerim hep erkek bebek yönündeydi.

senin kaçıncı haftada kız dediler?

Benim 16. haftada bir dr kız gibi dedi başka bir dr erkek gibi dedi...
Demette hastane durağının karşısında Fatihe gidiyorum ben, genellikle gün içerisinde sıra bulunuyor. 30tl.. Dün sormuşsun ama ben az önce gördüm..
Sanatoryumda nasıl fiyatlar..

günaydın kızlar
bebek hareketlerını doktor sımdı hıssedemezsın dese(çünkü bebegın kasları 20. haftadan sonra gelısıcek) de hıssedıyorum dıyorum ama arada gaz hareketlerıyle karısıyor bence.ama en belırgını göbek delıgının altında pıt pıt dıye bı hareketlenme oluyor bı de sag tarafıma yatınca sankı o da kayıyor o tarafa dogru.
bebek odası konusunda hala kararsızım ama oda mutlaka yapmak ıstıyorum.bır sürü yayıntısı olacak nereye koyucam.bıde genc odası fıkrı bana pek mantıklı gelmıyor büyüyen bebek odası en az ortaokula kadar götürür allah ızın verırse.zaten babasına cekerse 3 yıla takımı mahveder:)bıde bambu beşik alıcam 7-8 aya kadar yanımda kalsın hem tekerleklı salona falanda gıder.bursada oturuyorum inegöl fıyat konusunda daha makul ordan alırız heralde ama mıllet heves bırakmıyor ayyy dur dogsun sonra al,bebek bıraz daha canlansın vs .patık alıyorum ona bıle alma dıyorlar bende inadına alıyorum:)erkekler ıcın pek sevımlı seyler yok ama kipa da buldum tam begendıgım renklerı açık kahve turkuaz beyaz lımon sarısı kurbagalı yeşili tulumlar şortlar donlar aldım:)allah giydirmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla hepimize...:emir_bebek::nazar:

kızlar ya ben bir konuda kararsızım bebek arabası olarak travel sistem almayı düşünüyorum onun içindeki taşıma koltuğunu evde kullanmak istemiyorum arabaya monte edecem ama ev içinde ev tipi anakucakları varya onlardan istiyorum 5 li set olarak satılıyor onlardan alacam içindeki çantayı falanda birilerine veririm diyordum ama eltim kesinlikle en çok onlar kullanılıyor diyor kendi çocuğuna hep chicconun çantasını falan almış ama kesinlikle çok sert içine bir kaç şey koyuyorsun hemen doluyor diyor ama diğer ucuz 5 li setler öyle değil içine ne koyarsan koy alıyor yumuşak olduğu için istediğin şekle giriyor diyor bebek taşıma çantasınıda bebeği aşıya falan götürüken yada komşuya falan giderken çok kullanışlıyort diyor yani kış bebeği sonuçta ama ben kararsız kaldım

benim direk pıtpıtlar başladı.kelebek çırpıntısını hiç yaşayamadım.ya da yaşadımda anlamadım:)

ben 10 haftalıkken sag tarafımda hissettim o baloncuk veya kanat hareketini.kimse o bebek degil desede ben adım kadar eminim.
sonrasında onlar yine belli süre devam etti
14-15 haftadan sonra pıt pıtlara döndü

Benim 16. haftada bir dr kız gibi dedi başka bir dr erkek gibi dedi...
Demette hastane durağının karşısında Fatihe gidiyorum ben, genellikle gün içerisinde sıra bulunuyor. 30tl.. Dün sormuşsun ama ben az önce gördüm..
Sanatoryumda nasıl fiyatlar..
16 haftda aslında cokta erken degil.sanatoryum tıpa gitme imkanın varsa git istersen.merakını gider.böle ikilemde kalmak cok kötü bişi
ben kadına zaten söledim cinsiyetine baktırcam diye.o da sagolsun baya ilgilendi emin olmak için
muayene ücreti 21 lira.ayrıntılı usg de 50 liraymış bu arada.ben ayrıntılıya girmedim.

kızlar ya ben bir konuda kararsızım bebek arabası olarak travel sistem almayı düşünüyorum onun içindeki taşıma koltuğunu evde kullanmak istemiyorum arabaya monte edecem ama ev içinde ev tipi anakucakları varya onlardan istiyorum 5 li set olarak satılıyor onlardan alacam içindeki çantayı falanda birilerine veririm diyordum ama eltim kesinlikle en çok onlar kullanılıyor diyor kendi çocuğuna hep chicconun çantasını falan almış ama kesinlikle çok sert içine bir kaç şey koyuyorsun hemen doluyor diyor ama diğer ucuz 5 li setler öyle değil içine ne koyarsan koy alıyor yumuşak olduğu için istediğin şekle giriyor diyor bebek taşıma çantasınıda bebeği aşıya falan götürüken yada komşuya falan giderken çok kullanışlıyort diyor yani kış bebeği sonuçta ama ben kararsız kaldım

ben o setelrden almıştım 2 li olanını
cantası ve portbebe vardı.cokda uygundu 20 lira.bayada işime yaradı.yesyeni duruyor.gidip cok pahalı marakalı bişiler almaya gerek yok bence
travel sistem bebek arabalarıda cok yer kaplıyor bagajda.

ben o setelrden almıştım 2 li olanını
cantası ve portbebe vardı.cokda uygundu 20 lira.bayada işime yaradı.yesyeni duruyor.gidip cok pahalı marakalı bişiler almaya gerek yok bence
travel sistem bebek arabalarıda cok yer kaplıyor bagajda.

bende baktım ikililerine 30 milyon civarı nette sanırım bende öyle yapacam canım benim baktığım travel sistem şu oto koltuğu içine oturtuluyor o şekilde değil üzeri tamamen çıkıp sadece ayakları kalıyor ve oraya oto koltuğu takılıyor çok ta hafifti 650 tl demişti adam baby hope marka biraz daha araştıracam o konuda ama şimdilik seninde söylediğin gibi 2 li set ayrıyeten birde evde kullanmak için ev tipi ana kucağı düşüneyim çok teşekkürler cevabın için

cnm kuruyemişcilerde de satılıyor.isteksizlik varsa kesinlikle tavsiye ederim
ben o keçiboynuzu yüzünden hamile kaldım zaten.adamı zaptedemedim :1:
plansız bi gebelikti benimkisi

hayırlı olsun kızın.bende ilk kez bugün cinsiyetini ögrenince bişiler aldım bebişe.cok keyifliydi.

ben 10 haftalıkken sag tarafımda hissettim o baloncuk veya kanat hareketini.kimse o bebek degil desede ben adım kadar eminim.

16 haftda aslında cokta erken degil.sanatoryum tıpa gitme imkanın varsa git istersen.merakını gider.böle ikilemde kalmak cok kötü bişi
ben kadına zaten söledim cinsiyetine baktırcam diye.o da sagolsun baya ilgilendi emin olmak için
muayene ücreti 21 lira.ayrıntılı usg de 50 liraymış bu arada.ben ayrıntılıya girmedim.

yaaaa ben nasıl alıcam keçiboynuzu die utanırım kıss:52:
16.haftada kız dedi sonra başka doktor erkek dedi erkek kesin dedimi gördümü pipiyi

bend e chicconun 5 lı setını gördum ındrımıe gırmıstı 1.500 dü.ama bana cok geldı 5 parca.ben 2 lı ıstıyorum oto koltugu ve arabası.oto koltugu hemen yerınden cıkıyor bı yere gıderken tasıyabılıyorsun daha dogrusu babaya tasıttırıyorsun.concord dıye bı markayı begendım 2 lı set 2000 tl bıraz pahalı ama eşim onu alalım dıye tutturdu markacıdır kendısı.bence 900 -1000 tl olmalı en fazla .e-bebekde bakmkıstık chicco ıkılı set 600 tl erken olmasa onu alırdım kampanya varmıs.bız hep chıccoyu ıyı marka dıye tercıh edıyoruz ama bıcok yer önermıyordu.maclaren de güzel bı marka.
buarada bısey sorucam elevıte başladıgımdna beri affedersınız dışkım resmen yeşil.ben ılaca bagladım doktora sormadım sızde öle bı sorun varmı?

günaydın kızlar
bebek hareketlerını doktor sımdı hıssedemezsın dese(çünkü bebegın kasları 20. haftadan sonra gelısıcek) de hıssedıyorum dıyorum ama arada gaz hareketlerıyle karısıyor bence.ama en belırgını göbek delıgının altında pıt pıt dıye bı hareketlenme oluyor bı de sag tarafıma yatınca sankı o da kayıyor o tarafa dogru.
bebek odası konusunda hala kararsızım ama oda mutlaka yapmak ıstıyorum.bır sürü yayıntısı olacak nereye koyucam.bıde genc odası fıkrı bana pek mantıklı gelmıyor büyüyen bebek odası en az ortaokula kadar götürür allah ızın verırse.zaten babasına cekerse 3 yıla takımı mahveder:)bıde bambu beşik alıcam 7-8 aya kadar yanımda kalsın hem tekerleklı salona falanda gıder.bursada oturuyorum inegöl fıyat konusunda daha makul ordan alırız heralde ama mıllet heves bırakmıyor ayyy dur dogsun sonra al,bebek bıraz daha canlansın vs .patık alıyorum ona bıle alma dıyorlar bende inadına alıyorum:)erkekler ıcın pek sevımlı seyler yok ama kipa da buldum tam begendıgım renklerı açık kahve turkuaz beyaz lımon sarısı kurbagalı yeşili tulumlar şortlar donlar aldım:)allah giydirmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla hepimize...:emir_bebek::nazar:

sen kimseye bakma ne istiyorsan onu al..aynen banada yapıyorlar acele etme istersen diye..ama son anda hepsini nasıl yapacaksın, alacak gücün var mı diye soran kimse yok..bende gönlüme göre birşey bulduğum zaman alıyorum..damlaya damlaya göl olur diyorum..büyük şeylerde sona kalır artık..

canım bende travel sistem düşünüyorum..araba koltuğunda bebeği fazla tutmak zaten sağlık açısından iyi değil..o yüzden eve alternatif bişey düşünebilirsin..çanta konusunda ben bebek bakım çanta setleri var onlardan düşünüyorum..hem bakım malzemelerini almış olurum, hemde çantam olur:::))) bana birisi fikir verdiği zaman ben o kişiyi analiz ederim..acaba bana dediklerini kendisi uygulamış mı diye..bazı insanda boş konuşmayı çok sever..herkesi dinlerim ama her duyduğumu uygulamam..

Bu bebek hareketleri konusunda doktorların yorumunu ban de saçma buluyorum.. Ya erkek oldukları için bilmiyorlar ya da hamilelk yaşamamışlar.. Çok okuyana değil çok doğurana sormak lazım.
Sen bana oranın nosunu verirsen sevinirim..

günaydın kızlar

bende kararsızım, bebk odası yapıyım istiyorum ki kokusu 2aya çıkıyormuş erken almak lazım ama minicik bebği başka odaya koyacak halim yok bebk odasının yatağıda yatak odama sığmaz...büyüyen beşik ve şifonyeri odasına koyuyum diyorum ufak bir beşik de alıp kendı odama koysam diyorum o ufak beşikte 7aya kadar kalır sonrada umarım kendı odasında yatmaya alışır...ama alışmazsa bu sefer bambu beşiğe sığmaz park yatak o yönden iyi hem daha ucuzları varmıs nette gördüm ama o da naylon uyduruk bişi gibi gelio yüzüğüm yakılsa yırtılır gibi:)
ama bbek odası baya pahalıya patlıycak bişi gibi... dün sitelerde ayvayı yedik dedim:) kendım tüm evi aldım 3bıne adam bebk odasına istıo

Bu bebek hareketleri konusunda doktorların yorumunu ban de saçma buluyorum.. Ya erkek oldukları için bilmiyorlar ya da hamilelk yaşamamışlar.. Çok okuyana değil çok doğurana sormak lazım.
Sen bana oranın nosunu verirsen sevinirim..

valla ben en son doktora gittiğimde 16. haftalıktım..doktorum bana annesi artık bebek hareketlerini hissetmen gerekiyor..sen hissediyormusun diye sordu bende evet dedim..erken falan değil bencede..kişiden kişiye değişir..

Back
X