Tamamen iyileştiğinin haberini de alırız inşallah.. Eve çıkmana çok sevindim. Gözün aydın canım.. Ev gibisi yok..herkese günaydın kızlar.
hala inanamıyorum ama ewimdeyim..dün çıkarttılar beni.ettikleri kortizon tedavisi işe yaramadı.değerlerim hala aynı.başka bi ilaç önerdiler.ooda raporla alınıyo rapor hazırladılar ankaraya yolladık.cevap gelince 5günlük hastanede yatıp vericekler serumu.hamilelikte gvenilirmiş.evde kimseyle görüşme maske kullan çocuğunla bile çok yakın durma dediler.yani hastanede yapcak bişey kalmamıştı.ama ben kendimi iyi hissediyorum midem düzeldi ve yemek yiyebiliyorum.Allahın izniyle değerlerimde yükselicek.asıl benim bu bağışıklığımın dşmesinin sebebi kayınpederim!!eşimin üstnden kredi çekip ödemedi.hamileliğimin başında eve icra geldi.ve hala çözmedi ödemedi.ben çoook sıkıntı yaptım halada öyle.geçen telefonda kayınvalideme dedim.doktorlar sebep bulamadı herşeyimi incelediler,en son strese bağladılar dedim.bu babamın icra mevzuları beni bitirdi dedim.tabi çoook da tınladığını zannetmiyorum.bu yüzden onlara hakkımı helal etmiyorum.
demet dualarım seninle.insanın içine kuruntu düştmü aman allahım bide konu evlat olunca çok zor.ama iyi düşün.benim de 1 ay önce ayrıntılıda bebeğin kalbinde ekojen odak görmüşlerdi.dr.da küçük bi ihtimalde olsa anomalili bebklerde oluyo demişti 4lü test önermişti.aklıma kötü bişey getirmemeye çalıştım .ama 4lü test sonucunu alana kadar acaba mı diyosun.inşallah herşey çok gzel olucak sen gönlünü ferah tut.
kızlar benim bebeğim cok asagıya iniyo ya taş gibi oluyo aşağıya doğru kaç gündür böyle beni korkutuyo gerci ilkindede böle olmustu asagıda taşımıştım ama yinede tedirgin oluyorum işte bazende tam tersine kaburgalarımı acıtıyo diyebilirim baya zorlıcak galiba beni kızım![]()
Özgecim ben doktora sormuştum çok aşağıda hissediyorum, bebeğe zarar verecekmişim gibi geliyor oturup kalkarken diye.. Hiç bir problemyok olması gereken yerde dedi... Korkma çoğumuzda oluyordur herhalde..