2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
herkese günaydın kızlar.
hala inanamıyorum ama ewimdeyim..dün çıkarttılar beni.ettikleri kortizon tedavisi işe yaramadı.değerlerim hala aynı.başka bi ilaç önerdiler.ooda raporla alınıyo rapor hazırladılar ankaraya yolladık.cevap gelince 5günlük hastanede yatıp vericekler serumu.hamilelikte gvenilirmiş.evde kimseyle görüşme maske kullan çocuğunla bile çok yakın durma dediler.yani hastanede yapcak bişey kalmamıştı.ama ben kendimi iyi hissediyorum midem düzeldi ve yemek yiyebiliyorum.Allahın izniyle değerlerimde yükselicek.asıl benim bu bağışıklığımın dşmesinin sebebi kayınpederim!!eşimin üstnden kredi çekip ödemedi.hamileliğimin başında eve icra geldi.ve hala çözmedi ödemedi.ben çoook sıkıntı yaptım halada öyle.geçen telefonda kayınvalideme dedim.doktorlar sebep bulamadı herşeyimi incelediler,en son strese bağladılar dedim.bu babamın icra mevzuları beni bitirdi dedim.tabi çoook da tınladığını zannetmiyorum.bu yüzden onlara hakkımı helal etmiyorum.

demet dualarım seninle.insanın içine kuruntu düştmü aman allahım bide konu evlat olunca çok zor.ama iyi düşün.benim de 1 ay önce ayrıntılıda bebeğin kalbinde ekojen odak görmüşlerdi.dr.da küçük bi ihtimalde olsa anomalili bebklerde oluyo demişti 4lü test önermişti.aklıma kötü bişey getirmemeye çalıştım .ama 4lü test sonucunu alana kadar acaba mı diyosun.inşallah herşey çok gzel olucak sen gönlünü ferah tut.
Tamamen iyileştiğinin haberini de alırız inşallah.. Eve çıkmana çok sevindim. Gözün aydın canım.. Ev gibisi yok..
kızlar benim bebeğim cok asagıya iniyo ya taş gibi oluyo aşağıya doğru kaç gündür böyle beni korkutuyo gerci ilkindede böle olmustu asagıda taşımıştım ama yinede tedirgin oluyorum işte bazende tam tersine kaburgalarımı acıtıyo diyebilirim baya zorlıcak galiba beni kızım:49:

Özgecim ben doktora sormuştum çok aşağıda hissediyorum, bebeğe zarar verecekmişim gibi geliyor oturup kalkarken diye.. Hiç bir problemyok olması gereken yerde dedi... Korkma çoğumuzda oluyordur herhalde..

Herkesin gecmiş bayramını kutluyorum..
gecmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.
bayramdan önce dr kontrolüm vardı, sonrasında da nete giremediğim için yazamadım..
öncelikle bebeğimin saglıgı cok cok iyi, Allaha cok şükür.
cinsiyeti en buyuk merek konusu idi tabi ki.. maaile doktordaydık :)
ve bir oglumuz olacagını öğrendik:)
Allahım herkese saglıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah..
Saglıkla kucagımıza alalım inşallah..

Ay_she'ciğim cinsiyet erkek, isim ömer.. :))
tabloya ekler misin?
teşekkür ederim..

canım gözün aydın..oğluşun hayırlı olsun..ömer ismide çok güzel..Allah adıyla yaşatsın canım..

Kızlar ben kaçar,5günlük bir alanya tatili beni bekliyor umarım sıcaklardan kötü etkilenmem..otelde wifi iyi çekerse yazarım...önce bebişlerinize sonra kendinize iyi bakın:)

iyi tatiller canım..
herkese günaydın kızlar.
hala inanamıyorum ama ewimdeyim..dün çıkarttılar beni.ettikleri kortizon tedavisi işe yaramadı.değerlerim hala aynı.başka bi ilaç önerdiler.ooda raporla alınıyo rapor hazırladılar ankaraya yolladık.cevap gelince 5günlük hastanede yatıp vericekler serumu.hamilelikte gvenilirmiş.evde kimseyle görüşme maske kullan çocuğunla bile çok yakın durma dediler.yani hastanede yapcak bişey kalmamıştı.ama ben kendimi iyi hissediyorum midem düzeldi ve yemek yiyebiliyorum.Allahın izniyle değerlerimde yükselicek.asıl benim bu bağışıklığımın dşmesinin sebebi kayınpederim!!eşimin üstnden kredi çekip ödemedi.hamileliğimin başında eve icra geldi.ve hala çözmedi ödemedi.ben çoook sıkıntı yaptım halada öyle.geçen telefonda kayınvalideme dedim.doktorlar sebep bulamadı herşeyimi incelediler,en son strese bağladılar dedim.bu babamın icra mevzuları beni bitirdi dedim.tabi çoook da tınladığını zannetmiyorum.bu yüzden onlara hakkımı helal etmiyorum.

demet dualarım seninle.insanın içine kuruntu düştmü aman allahım bide konu evlat olunca çok zor.ama iyi düşün.benim de 1 ay önce ayrıntılıda bebeğin kalbinde ekojen odak görmüşlerdi.dr.da küçük bi ihtimalde olsa anomalili bebklerde oluyo demişti 4lü test önermişti.aklıma kötü bişey getirmemeye çalıştım .ama 4lü test sonucunu alana kadar acaba mı diyosun.inşallah herşey çok gzel olucak sen gönlünü ferah tut.

ya canım benim çok sevindim eve geldiğine..ev gibisi yok..ama yaşadığın sorunlar hoş değil..sen kafaya bişey takma sadece bebeğini ve kendini düşün..gerisi bir şekilde hallolur.

sakın ağlayıp kendini harap etme,o sana söyleyeceğini söyledi belkide başka bir şeyin hırsını çıkardı aklınca şimdi arkasını dönüp gitti unuttu
ama sen ağlar üzülürsen bebğin bunu hissedecek,duşa gir çık sakinleş boşver eşin üzülsün...bbeğine hisssettirme

üzülme canım onun benzerinden her evde var.. yarın bebek olduğunda herhapşurduğunda sen nasıl annesin nutuklarına başlar her olumsuz durumun sebebi biziz çünkü..

bazi dr larin maalesef vicdanlari alinmis oluyor ozele giderim genele giderim sanane bundan yani onune hasta gelmisse ilgilenmen gerekecek. saygi namina Birsey kalmamis stres yapma sen. cok kotu bir durum ama Allah versin cezasini
ins bebegini saglikla alirsin canim kucagina esinede masallah cok olgun.
bu davranisi bile yeter ins tum o testler tahliller yersiz cikar ki zaten %100 diye birsey yok
ben inanki 2li yaptirdim 3 lu aklimda bile yoktu. dr A gittim kendi yapti simdi buraki dr da istedi tekrar yaptirmadim oncekinin sonucunu gostericem bir sonraki kontrolde 4 lude derse onu da yaptirmicam niye gereyim kendimi ya
zaten su saatten sonra ben bu cocugu aldirirsam Allaha buyuk konusmayayimda arkasindanda denize atlamam lazim daha toparlayamam 2 kayiptan sonra ne olsa kabulum benim. Allah ins tum bebekleri saglikla kucagimiza almayi nasip eder canim .

Sagol canim

aman bu erkekler valla bende cozemiyorum uzulupte bebegi uzme tipik erkek modeli.
viledayla yer silmekten birsey olmaz canim eger dr riskli gebelik yaticaksin demediyse. kendini yormadan yapabilirsin
ben herisimi yapiyorum Allaha sukur daha agirlasmadim da. ama dr riskli dese yapmam o ayri dinlene dinlene yapiyorum
bazen belim agriyor esime yaptiriyorum. sende gelince elini ise surme ona yaptir yada birini tutsun yan herseyin br cozumu var
canim. senide uzmus umarim hatasini anlar gerci cok zor oluyor bazen ama:)

gecmis olsun canim benimde karnim agriyor boyle kasiklarda ip cekilir gibi oluyor rahim buyuyor diye yordum ben ama bobregi bilemeyecegim dra gittin mi ? bir gorun hmal etme

ben 55 le hamile kaldim bugun 21. haftam bitti ve 58,5 olmusum:(
17 gun once 58 idim 2 haftada yarim kilo ustelik daha 4 ay 10 gun var
ve sonlara dogru daha fazla kilo aliniyormus. kizimda 62 ile doguma girdim ama bunda 2 aya kalmaz 62 yi gecicem gorunuyor
gece yatarken cok acikiyor karnim bende yiyorum oda direkt yag oluyor tabi :((

canim ilk zamanlar benimde oyleydi normalde uyumam lazim ama ben gecelri sabah ettim
sonra farkettimki benim sorun bebekten kaynaklanmiyor ben yapi itibariyle biraz tez canliyim bir seyi takinca takarim
kitlanirim o konuya daha yogunlasamam. simdi o taktigim konu cozuldugu icin artik rahatca uyuyorum hatta yetmiyor geceler hergun
oglen uyuyorum ben ya:)) iyiki kiz kreste hehe:)

canim agzin bal yesin senin ya ne kadar dogru soyledin. bu erkekler bir fabrikadan ckti galiba ben hep tek esim saniyordum ama
baslaarida varmis:) hakikaten oyle diyor kendide kizina bir meyvesuyu sikip icirmez ilaclariyla ilgilenmez
hastaneye ben kosturuyorum herseyiyle ben ilgileniyorum disari cikariz kendini alir cikar kapida bekler nasil olsa
herseyi ayarlayip cikan biri var ilk kizim dogdugunda daha kotuydu ama artik biraz duzeldi
ama kesinlikle biraz daha duzelmesi lazim ocak ayi olsunda ona yemek bile yaptiricam kole gibi kullanicam 5 senenin intikami aci olucak :1: :1: :47::47::47:

canim evet o maskeler cok ise yariyor ben burda kizim 9 aylikken filan domuz gribine yakalandim nasil yakalandiysam maskeyi hic cikartmadim ve kizima masallah gecmedi. ustelik emziriyordum tabi hemen kestik sutu
Allaha sukur birsey olmadi. ins hersey duzelir uzmemeye calis kendini her hastaligin sebebi biliyorsun stres.
gunumuzde cok zor ama bebis icin sakin kalmaya calis

Allah sifa versin

Kızlar naapcaz biz bu adamlarla yav :) Dün uçağa binmeden mesaj atmış durumu düzeltmek icin, beni öyle is yaparken görünce dayanamamış filan. Sevgili eşcağızıma buradan " Bu ne sevgi ah, bu ne ızdırap" sarkisini armağan ediyorum!

kizlar annem 3 lu test sonucumu almis.
ben ayin 8 inde gostericem dr a.
illa yapilacak dedi burayada yazayim nasil sizce?
4luyu yap diye tutturmaz umarim.
AFP: 28,1IU/ml
HCG: 28498
E3 :5,27
Bunlardan birsey anlayan var mi kizlar?

Slm kızlar...
Keyifler iyidir umarım....
Sayfalar hızlıca ilerlemiş ama okuyabildiğim kadar cvp yazayım bende:D

2li testim riskliydi 3 lüyü bekliyordum ama eşim yaptırmayalım Allahımıza dua edelim yeter deyince çok kararsız kaldım
eylüldeki randevumda ne yaparım bilmiyorum ama ALLAHIM HEPİMİZİN BEBEKLERİNİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.....

Beşik konusunda oğlumda park yatak kullanmıştım ve memnundum bundada park yatağı kullanıcam
Kız olduğu için oğlumla aynı odayı paylaşamıcak ve ayrı oda yapıcaz
Oda takımını beğendim bile eşim birazdan işten gelince bakmaya gidicez:))
Kıyafet konusunda kendimi hiççç tutamıyorum beğenirsem alıveriyorum:D giydirmek nasip olur inş...

Oğlum doğduğunda pusetini arabaya kemerleyip rahatça kullanmıştık.bebekleri kontrol etmek için arabaya takılan aynaları oluyor tavsiye ederim
Tedbiri elden bırakmayıp dikkatli kullanıcaz ama bebeğimizin güvenliğinide sağlıcaz

Herkese iyi hafta sonları diliyorum......

gecmis olsun canim benimde karnim agriyor boyle kasiklarda ip cekilir gibi oluyor rahim buyuyor diye yordum ben ama bobregi bilemeyecegim dra gittin mi ? bir gorun hmal etme.

sağol tatlım valla bende böbreği ağrıyanı hiç duymadım burda allahta duyurmasın
otururken batyo genelede dün gece dümdüz yattım öle ce robot gibi doktora çarşamba gidicem bakalım inşallah kötü bişe çıkmaz

mrblar nasılsınız bakalım umarım iyisinizdir ya ben pek iyi değilim kızkardeşimin kayınvalidesine kocasına yani onlara uyuz oluyorum :35: kız daha 2 aylık evli burnundan getryolar bize bile göndermiyolar çok üzlyrum ya :50: bize gelmişti kahvaltya zar zor izin almış ağlaya zırlaya otrduk dertleştik kocası az önce almaya geldi hiç slm vermedim ilk kez uyuzlar ya:63::63:
neyse ben bişe sorcaktım bu sağlık ocağaına benim 16 sında gitmem gerekiyomuş ama ben unuttum yani pazartesiye kaldı

sağlık ocağında ilk ne aşısı yapıyolar yani ben daha hiç aşı olmadım ve ne olucağından haberim yok.......ve bu aşı kaçıncı haftada oluyor yani benim 10 gün geçti pazartesiyle şimdi kaçırdıımmı acaba :26::26:

sağol tatlım valla bende böbreği ağrıyanı hiç duymadım burda allahta duyurmasın
otururken batyo genelede dün gece dümdüz yattım öle ce robot gibi doktora çarşamba gidicem bakalım inşallah kötü bişe çıkmaz

Canım regl olduğumda böbreğim ağrirdi benim, sen de belki normal zamana göre o donemdesindir. Veya üşütmüş olabilirsin. Ayaklarını sıcak tutmanda fayda var, malum bünye normal zamandakinden daha zayıf.

mrblar nasılsınız bakalım umarım iyisinizdir ya ben pek iyi değilim kızkardeşimin kayınvalidesine kocasına yani onlara uyuz oluyorum :35: kız daha 2 aylık evli burnundan getryolar bize bile göndermiyolar çok üzlyrum ya :50: bize gelmişti kahvaltya zar zor izin almış ağlaya zırlaya otrduk dertleştik kocası az önce almaya geldi hiç slm vermedim ilk kez uyuzlar ya:63::63:
neyse ben bişe sorcaktım bu sağlık ocağaına benim 16 sında gitmem gerekiyomuş ama ben unuttum yani pazartesiye kaldı

sağlık ocağında ilk ne aşısı yapıyolar yani ben daha hiç aşı olmadım ve ne olucağından haberim yok.......ve bu aşı kaçıncı haftada oluyor yani benim 10 gün geçti pazartesiyle şimdi kaçırdıımmı acaba :26::26:
cnm bana 20.haftada dediler ilk aşıyı sonra bide 24.haftada olucakmışım.tetanoz aşısı dedi ordaki hemşire bana cnm

Merhaba kızla arnza yenı katıldım umarım hrksn hamılelıgı yolundadır bn 19 hafta 3 gnluk hamıleyım 75 kılo ıle hamıle kaldım su an 77 kılo oldum az kılo aldım . bbgm ıse 22cm ,kılosu 327gr szce nasl kzlar

az önce eşime sinir oldum.ya bazen mal gibi yapıyo kendini resmen.ya biraz karnım ağrıdı uyumuşum..,kıyma çıkarmıştım buzluktan söylemesi ayıp köfte
yapıcaktım.2 saat uyumuşum.bi kalktım kıymayı buzluğa geri koymuş,oturmuş kendine bişeyler hazırlamış yemiş.o tabaklar yine masanın üstünde durulatılmadan öylece duruyor,cinlerim tepeme çıktı.ya benim kayınvaldem temiz bi insan değil,bende inadına titizim.üstüne üstlük oğluna okadar düşkün evlenene kadar bir ekmek dahi aldırmamış bir çöp dahi attırmamış,bunu burda bikez daha dile getirmiştim.afedersiniz benim kocam bi boktan çakmıyo anlıycanız.4 yıldan beri dilimde tüy bitti,okumuş etmiş insan ama mal gibi yapıyo kendini bazen.bak bu saate kadar orda aç yatmışım hazırla ayaküstü bişeyler çay koy peynir koy bi yumurta kır demi kaldır beni bikerede yüzüm gülsün.yemiş orda güzelce.dedim benide kaldırsaydın,ben yemekmi yapmayı biliom diyo,ölürmüsün öldürürmüsün.sanki ona yemek yap diyen var.abulaşık makinası bomboş o tabakları yerleştirmemiş yerleştirmezde ruh öküzüm benim,aldım tabakları lavabonun içine içine attım kırıldı hepsi.bişey yap demeden yapmaz ,duşakabinin kenarındaki silikonda açılma vardı,bu kadın halimle tornavidayı aldım kazıdım kaç gündür silikon çekilicek bekliyo öyle mal işte demiyo şuraya silikon çekiyim giriyo yıkanıyo dışarıya su sızdırıyo hep siliyorum silmezde..silikon almış 1 haftadır öylece duruyo.ne mal adam,dövsem adamı şuan rahatlıcam okadar yani:22: üniversitede bile hergün dışarda yemek yemiş bi insan,yemek yapmayı denememiş okadar rahat,duvara sölesem o bile yosun tutardı,hala açım bu saatten sonra yemekte yapılmaz bi makarna yapayımda doyurayım karnımı bari.. ben oğluma böyle öğretmiycem..dün kayınvaldemede deli oldum zaten,çöp attım dedi eşim gelirken lafın arasında bi konu arasında geçti,aaa dedi çöpa attırma ona.kapıcımız izinde atıversin dedim.gerçi eşim hemen kolladı ama..ya biz evlat değiliz sanki,çıkınca eşime ''söle annene bidahakine annemde kızımın yanına yatmasın oğlun diyomuş'' de dedim:9 üzülüyomuş çok dersin dedim

Son düzenleme:
az önce eşime sinir oldum.ya bazen mal gibi yapıyo kendini resmen.ya biraz karnım ağrıdı uyumuşum..,kıyma çıkarmıştım buzluktan söylemesi ayıp köfte
yapıcaktım.2 saat uyumuşum.bi kalktım kıymayı buzluğa geri koymuş,oturmuş kendine bişeyler hazırlamış yemiş.o tabaklar yine masanın üstünde durulatılmadan öylece duruyor,cinlerim tepeme çıktı.ya benim kayınvaldem temiz bi insan değil,bende inadına titizim.üstüne üstlük oğluna okadar düşkün evlenene kadar bir ekmek dahi aldırmamış bir çöp dahi attırmamış,bunu burda bikez daha dile getirmiştim.afedersiniz benim kocam bi boktan çakmıyo anlıycanız.4 yıldan beri dilimde tüy bitti,okumuş etmiş insan ama mal gibi yapıyo kendini bazen.bak bu saate kadar orda aç yatmışım hazırla ayaküstü bişeyler çay koy peynir koy bi yumurta kır demi kaldır beni bikerede yüzüm gülsün.yemiş orda güzelce.dedim benide kaldırsaydın,ben yemekmi yapmayı biliom diyo,ölürmüsün öldürürmüsün.sanki ona yemek yap diyen var.abulaşık makinası bomboş o tabakları yerleştirmemiş yerleştirmezde ruh öküzüm benim,aldım tabakları lavabonun içine içine attım kırıldı hepsi.bişey yap demeden yapmaz ,duşakabinin kenarındaki silikonda açılma vardı,bu kadın halimle tornavidayı aldım kazıdım kaç gündür silikon çekilicek bekliyo öyle mal işte demiyo şuraya silikon çekiyim giriyo yıkanıyo dışarıya su sızdırıyo hep siliyorum silmezde..silikon almış 1 haftadır öylece duruyo.ne mal adam,dövsem adamı şuan rahatlıcam okadar yani:22: üniversitede bile hergün dışarda yemek yemiş bi insan,yemek yapmayı denememiş okadar rahat,duvara sölesem o bile yosun tutardı,hala açım bu saatten sonra yemekte yapılmaz bi makarna yapayımda doyurayım karnımı bari.. ben oğluma böyle öğretmiycem..dün kayınvaldemede deli oldum zaten,çöp attım dedi eşim gelirken lafın arasında bi konu arasında geçti,aaa dedi çöpa attırma ona.kapıcımız izinde atıversin dedim.gerçi eşim hemen kolladı ama..ya biz evlat değiliz sanki,çıkınca eşime ''söle annene bidahakine annemde kızımın yanına yatmasın oğlun diyomuş'' de dedim:9 üzülüyomuş çok dersin dedim

Hepimizin böyle bir kaşık suda boğmak istediğimiz zamanlar oluyor.. Ama insanın yetişme tarzı yerleşiyor karakterine... Bütün bütün değiştirmek zor, bazen de benim de aşamadıklarım var deyip geçmek gerekiyor...
Çoğu zaman seviyoruz herşeyiyle, muhakkak kaldıramadığımız zamanlar oluyor... Allah çözümsüz sıkıntılar vermesin..
Bu gün eşim şehir dışında da, gün boyu Allahım ayrılık verme diye dua ettim.. Allah yokluklarını göstermesin.. Halbuki düne kadar kızıyordum..
Bir de aslıcım, ben de eşimin paşa oğluymuş tavırlarından hoşlanmam ama düşünüyorum da gençliğim de hayalimdeki koca profili ağır abi yapılı kişiliklerdi.. Dua niyetine geçmiş olabilir yada tersi bana hitap etmeyecek de olabilir...
Allah sevginizi arttırsın..

Merhaba kızla arnza yenı katıldım umarım hrksn hamılelıgı yolundadır bn 19 hafta 3 gnluk hamıleyım 75 kılo ıle hamıle kaldım su an 77 kılo oldum az kılo aldım . bbgm ıse 22cm ,kılosu 327gr szce nasl kzlar

canim hos geldin aramiza bebegin hayirli olsun saglikla sihatle al kucagina insallah tüm hamislerimiz aminn...bende 56t kiloyla kaldim simdi 57 kiloyum benim hersey yolunda insallah seninde öyledir kafana cok takip evham yapma doktora gittiginde sor bakalim ne diyecek ben bu gittigimde sorucam bu persembe büyük ultrasalim var insallah cinsiyetinide ögreniriz hersey yolunda gider insallah...

Son düzenleme:
Hepimizin böyle bir kaşık suda boğmak istediğimiz zamanlar oluyor.. Ama insanın yetişme tarzı yerleşiyor karakterine... Bütün bütün değiştirmek zor, bazen de benim de aşamadıklarım var deyip geçmek gerekiyor...
Çoğu zaman seviyoruz herşeyiyle, muhakkak kaldıramadığımız zamanlar oluyor... Allah çözümsüz sıkıntılar vermesin..
Bu gün eşim şehir dışında da, gün boyu Allahım ayrılık verme diye dua ettim.. Allah yokluklarını göstermesin.. Halbuki düne kadar kızıyordum..
Bir de aslıcım, ben de eşimin paşa oğluymuş tavırlarından hoşlanmam ama düşünüyorum da gençliğim de hayalimdeki koca profili ağır abi yapılı kişiliklerdi.. Dua niyetine geçmiş olabilir yada tersi bana hitap etmeyecek de olabilir...
Allah sevginizi arttırsın..
canım haklısın.iyi dileklerin için teşekkür ediyorum amiin diyorum.eşime olan sevgim sonsuz .çok severek evlendik biz,eminim burda çoğu insanda öyledir..ama aşamıycam bi durum eşimin bazı hareketleri öyle alışmış,yani böyle gelmiiiş böyle gider hesabı..ama onsuzda olamam.o benim ömürlük yol arkadasım.ama zorla hakaret ettiriyo işte kendine :9:aslında eşim çok merhametli ,duygusal,romantik bi adamdır.hakkını yiyemem.ama bazı tavırları varki çook gamsız..işe gidip gelmesi ona yetiyor.beni annesi babası gibi görüyor bazen galiba,yani anlatmak istediğim bişey yap demeden yapmaz.pazara çık demeden çıkmaz mesela,tabağında yemeği bitsin ocak ona daha yakındır kafamı kaldırmasam görmem yemeğinin bittiğini ,yani bırak kalkıp tencereden kendine yemek koymayı banada koy demez,bibakarım tabağı boşalmış öylece duruyor:9:.4 tılda tek öğretebildiğim eve gelirken arar ekmek yoğurt almak için.budur yani tek özelliği..ben bazen bunalıyorum onun bu hareketlerinden.böyle tavırları yüzünden kendimi onun annesi gibi görmemi sağlıyo.acıktığında kalkıpta dolabı bile açmaz.benden bekler hazırlıyım diye. benim rahmetli babamda cnm abimde böyle olmadılar hiç.ya benim kocam elektrik prizi yapmayı bilmez.o derece siz düşünün.abim gelir bişeyimizbozulduğunda.30 yaşında adam ama bişey öğrenmemiş.çocuğum olsa hayatta bakayımda sende işini yap demez bu bana.vallahi çocuğum içimde kasıldı kaldı.karnım ağrıdı sinirden..

Son düzenleme:
Canım regl olduğumda böbreğim ağrirdi benim, sen de belki normal zamana göre o donemdesindir. Veya üşütmüş olabilirsin. Ayaklarını sıcak tutmanda fayda var, malum bünye normal zamandakinden daha zayıf.

olabilirmi sanmıyorum hiç durmadan ağrı var orda sürekli.....yürüyünce geçiyo oturunca başlıyo te allahım ya

cnm bana 20.haftada dediler ilk aşıyı sonra bide 24.haftada olucakmışım.tetanoz aşısı dedi ordaki hemşire bana cnm

peki bu 20 hafta geçince 1-2 hafta falan yapılmıyomu acaba ilk aşı
bu arada eşini anlatrken kendi kocamı gördüm he :1::1:

canim hos geldin aramiza bebegin hayirli olsun saglikla sihatle al kucagina insallah tüm hamislerimiz aminn...bende 56t kiloyla kaldim simdi 57 kiloyum benim hersey yolunda insallah seninde öyledir kafana cok takip evham yapma doktora gittiginde sor bakalim ne diyecek ben bu gittigimde sorucam bu persembe büyük ultrasalim var insallah cinsiyetinide ögreniriz hersey yolunda gider insallah...

sagol canım dun gorduk oglumu saglıklı masallah cok sukur onun kılosuda ıyı bence benım kılomda ıyı doktorumda zaten kılonu boyle korumaya devam et dedı sonucta oglum beslenıyo onemlı olan o bızde hep 4 boyutludagorduk cınsıyet ıcın gec kalmadınızmı ınsallah saglıklıdır senın bebıgınde

canım haklısın.iyi dileklerin için teşekkür ediyorum amiin diyorum.eşime olan sevgim sonsuz .çok severek evlendik biz,eminim burda çoğu insanda öyledir..ama aşamıycam bi durum eşimin bazı hareketleri öyle alışmış,yani böyle gelmiiiş böyle gider hesabı..ama onsuzda olamam.o benim ömürlük yol arkadasım.ama zorla hakaret ettiriyo işte kendine :9:aslında eşim çok merhametli ,duygusal,romantik bi adamdır.hakkını yiyemem.ama bazı tavırları varki çook gamsız..işe gidip gelmesi ona yetiyor.beni annesi babası gibi görüyor bazen galiba,yani anlatmak istediğim bişey yap demeden yapmaz.pazara çık demeden çıkmaz mesela,tabağında yemeği bitsin ocak ona daha yakındır kafamı kaldırmasam görmem yemeğinin bittiğini ,yani bırak kalkıp tencereden kendine yemek koymayı banada koy demez,bibakarım tabağı boşalmış öylece duruyor:9:.4 tılda tek öğretebildiğim eve gelirken arar ekmek yoğurt almak için.budur yani tek özelliği..ben bazen bunalıyorum onun bu hareketlerinden.böyle tavırları yüzünden kendimi onun annesi gibi görmemi sağlıyo.acıktığında kalkıpta dolabı bile açmaz.benden bekler hazırlıyım diye. benim rahmetli babamda cnm abimde böyle olmadılar hiç.ya benim kocam elektrik prizi yapmayı bilmez.o derece siz düşünün.abim gelir bişeyimizbozulduğunda.30 yaşında adam ama bişey öğrenmemiş.çocuğum olsa hayatta bakayımda sende işini yap demez bu bana.vallahi çocuğum içimde kasıldı kaldı.karnım ağrıdı sinirden..

aman allahım eşlerim,z kardeş olabilirmi acaba ...burcu ne eşinin canım......benimkide boğazına çok düşkündür aç olunca kavga da etsek sırf yemek hazırlmam için benim gönlümü alır benden medet umar demezki kalkıp bi yumurta kırıyım yiyim die...benimkide bişeyden anlamaz arkadaşı yapar en ufak priz işlerini falan :) ay bide bana çok soru sorar hiç bişe düşünmez arabayı parkeder 10 dk sonra arabanın anahtarı nerde der aramaya bile üşenir bende bi ara soru sormasından bıkmıştım ya ama okadar saçma boş sorul<rki ya be adam bi düşünsen aslında bunu sormaya gerek yok kaç kere diyorum bana soru sormaaaaa die arabaın anahtarını kafasını çevirip bakması yeterliydi mesela bunun gibi şeyler ......karnı açıktığında da canım ne istyo die bana soran insan yani ne yemek istedğini düşünmekten aciz koskaca şirkettte adamlara laf yetşrtip dediğini yaptran bi insan işinde çok akıllı ama benim yanımdA MALA BAĞLAIYO :) offf amaaaan sen anlattın bende iyice bunalttım ama napıyım bu dertten muzdaribim bende dolmuşum

doktor kontrolümüz vardı bugun bıde ayrıntılı ultrason cok sükür bı sorun yokmus ama oglusum 2 hafta önde gıdıyor ben anlamadım ıyı bısımı tuaf bı durummu.doktor olabılır dedı gectı uzatmadım bende.dogumum ocak sonundan ocak başına kaymıs görünüyor.370 gram olmus mınıgım bende 3 kılo almısım 1 ayda :(öncesınde hıc almadım suanda da zayıfım ama doktor cok hızlı almıssın dıkkat et dedı ee yersem 2 tabak mantı olacagı bu.yarın yürüyüse baslıcam bogazımdan kesemem:)kontrolden sonra gıdıp eşimle yemek yedık sonra bebek odası baktık fıyatlar ucmus soyguncu bunlar ya.beyaz bı takım begendım büyüyen yataklı ve 4 kapılı bır dolap şifonyer gereksız buldum ıstemedım bu 2 parca 2700 tl.yanıma besık de gereksız buldum 3 ay yatacakmıs 550 tl ne gerek var onun yerıne ana dizi dıye bısı varmıs 60 tl onu alıcam 3-4 ay yatıyormus.aklınızda bulunsun süsüne kanıp bambu besık falan almayın en fazla 3 ay yatcak sonra düşme rıskı var.akşam yemegı yemedım sadece sım a meyve suyu ıctım hayatımda ılk defa bırı az ye dedı ya:((ömrüm boyunca hep nasıl kılo alırım dıye ugrasmıstım halbukı:56:

Ay canim hic sorma bu esler bizi delirtcek bigun bugun bizim dugun yemegimiz vardi 7de ben hazirlandim esim geldiginde 8.30 du ee dugunde yemkli olunca yemek yapmadim tabi nese biz gidene kadar saat 9 olduillet kalkmaya baslamis bi daha yeni gittik dugun sahibi kuzenim hemen oturun servis gelsin dedi esim yok yok bisey istemeyiz biz saol dedi nese biraz oturduk diger kuzenimgol bizimle geldi nereye gidelim dediler kuzenim dediki siz acsiniz biseyler yiyin dedi bende aciktim yani taa oglen yedigim neyse bizimki daha yok ya diye kuzenimlerde bize gelin dediler onlara gittik oturduk esinde demiyoki biseyler yiyelim acikmissindir diye gicik ya bende bisey demedim nese eve geldik namaz kildi senin karnin acmi dedi ee yani dedim seninki acsa güvec isitiyim dedim ben diincemi aklina geldi yok yemem dedi ayy cinlerim cikti tepeme unuttum seni dedi o tuzden sormadim dedim simdide yatti ben acin tabikide sinir oldum sinir :47:

Son düzenleme:
Back
X