günaydın anişler ve zuzuları
nerdeyse topikin ablasıyım ve hepiniz kardeşim yerinesiniz çok zor belirsiz günler yaşıyorum ve hepinizden Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşuruz meleklerimize biz ayın 7sine anca randevu aldık istediğimiz doktora bugünede bulduk ama bundan sonra aldırmak gibi bi niyetimiz olmadığı için perintoloji uzmanı olan doktora 7sinde dedik ona gideceğiz devlette ki doktor yıllık izinden gelince mr ı soracağım ve zararı yoksa ona da gireceğim kısmet ama inanın çok zor
eşimden Allah razı olsun buara çok dedim tabiki yinede şeytan aramıza girmesin değişmesin ama cmt akşam çaybahçesi park karışımı biyere gittik tüm çocuklar koşuyop oynuyo yerlerde emekliyopr beni bi ağlama tuttu benim kuzum koşamazsa neden aNNE derse nedicem diye eşim dedi öğreticez eve kapatmıcaz gezdireceğiz ama rabbim nezor benimki daha ihtimal ama bunu yaşayan anneler var rabbim hepsine yardımcı olsun biz yarı ağlayıp yarı bekleyip duruyoruz bakalım zaten 20ci haftadan önce pek belli olmuyormuş kısmet artık
fesleğencim senin yazında çok ağladım hiç bebişle kendimi düşünmüyordum bukadar kalp atışına kadar görsemde hep acabam var ama senin yazdıklarında okucağımda bana bakacak inşallah canım inşallah
tontirikçim kenzul arşı biliyodum güya ama hiç türkçe mealiyle okumamışım sen ogün yazmışsın bi int araştırdım canım ya çok sağol nasıl güzel bi dua kardeşim arapça biliyo onu aradım oku bize diye oda dedi nasıl atlamışız çok sağol canım ve fıstıklar sadece bebişler için değil herşey için okunacak çok anlamlı ve kapsamlı bi dua bi bakın sizde![]()
slm gercekten cok ama cok üzüldüm insallah bir sey yoktur hersey iyidir allah okadar büyük ki rabbimm..hayat mucuzelerle dolu hic belli olmaz belki hersey yolundadir canim benim kendini üzme demek kolay kendine iyi bak kurban oldugum allahim büyüktür insallah hersey yolundadir aminn......