evet cnm ama en uygunu buydu benim gittiğim hastane 350 dedi aile hastanesi var 425 dedi burası 220 en uygunu buydu oyuzden malesef vermek zorunda kaldım amann napimm bebeğim iyi olsunda sağlık olsun ama bulabildiysen daha uyguna oraya git tabi hastaneler bu işi ticarete döktü çünkü
yok kuzum bizim hastane 350 diyince başka yerde yaptırsam olumu dedim olur dedi cumartesi sonuçları götürücem :)) yaa stres yapma bebek çok etkileniyo keşke uyaran olsaydı bizi nisa hastanesinde 145 tl ve çok güzel bakıyolarmış ama okadar yoğunlarki eylülün sonuna kadar randevuları dolu(
ben biliyordum 145 olduğunu ama çok kalabalık diye gitmek istemedim ama daha büyük eşşeklik ettim,araştırma hastanesi diye gidip Kanuniden randevu aldım,aman allahım diyorum başkada bi şey demiyorum,allah herkeze yardımcısı olsun...
Özel muaynaneye git git,sonra git kanuniden randevu al,araştırma hastanesi diye incelerler sandım,zaten aman allahım o ne kalabalık,çarşamba dün ordaydım,şoka girdim...tabi yaptıramadan çıktım,ben tavsiye etmiyorum ...
Kanuni sultan süleyman hastanesine gideyim,2.düzey ultronda aratırma hasanesi diye iyi bakarlar diye düşünmeyin,ben gittim çok kalabalık olduğu için geri döndüm,hatta bana kızın(hamiş) biri neden muayne olmadığımı sordu,dedim çok kalabalık,burda ne kadar incelerleki ,bana demesin mi ,zaten burda yapmıyorlar sadece muaynede sakıncalı riskli çıkarsa bakıyorlar dedi.yani ben istesem yaptıramazmıyım,ben buradaya detaylı ultroson için gelmiştim zaten dedim,dr um şuana kadar riskli bi şey yok dedi ama 2.düzey ayrıntılı istedi dedim, yok sadece riskliler için dedi...
yani isabet olmuşşşş dedim,boşu boşuna gitmiştim,allahtan beklememişim ...
Nisa hastanesi vaktiniz varsa oradan randevu alıp gidebilirsiniz hem nisadaki perinatolog yani bu işin uzamanı..
ben fiyatları yazımmm:avcılar hospital:350
medilife:280
medipol:270
medical :250
b.çekmece kolon:250
bakırköy acıbadem:350
ben randevyumu aldım çok şükür ,allah hekeze yardımcı olsun
Son düzenleme: