2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm canim benim stres yapma kendine.haklisin tabiki insan bu günlerde ayri bir ilgi bekliyor hepimiz ölye gercekten birbirinizi kirmayin hic birsey icin degmiyor canim benimm.ona anlatmaya calis heee beni biraz idare et her zamanmi kapris yapiyorum de..canim üzme sen kendini.

En çok zoruma giden de defalarca kendimi ifade etmeme rağmen, beni anlamaya çalışmaması,kendi bildiğine gitmesi..akşam sadece kendini haklı görüyor,hatta beni öyle kırıcı suçluyor ki...ama sabah tam tersi özür diliyor falan... hamile olduğumu düşünerek, madem alttan alacak, keşke dün yapsaydı da yapacağını, ben de gece saatlerce ağlayıp kendimi yıpratmasaydım..sinirlenince hiçbirşeyi gözü görmüyor...neyse düzelir heralde zamanla...insan unutmam,affetmem dediği neleri unutmuyor ki...

slm annişler öğlen bıraktım ayrıntılı ve fiyatları akşam geldim ayrıntılı ve fiyatları :)

eh özel hastane farkı ama şu acıbademde ilk 10 000 yazan o parayla çocuğumu okuturum yazmış ya çok gülmüştüm ama özel anaokullarının bazısının yıllık fiyatı bile bunun katları eh gelire göre gider ama çok paramda olsa acırdım bi doğuma 10000 vermeye yazık kaç gariban doğurtulur hele tıpa gidince sosyal siğortası bağkuru olmayıp ne sözler duyanlar var ama tabi bide kazanıp varyemezler var onlara lafım yok benim bi yeğenim çok zenginler güya doğum yapacaklar koca tarafı bi doktor adı vermiş eline ohalde nerdeyse doğuracak doktoru aramışlar ay öyle parayıda öyle kocayıda napayım

babalarını ve akrabalarını hele genç yaşta kaybeden eh bugünkü şehitlerimizi rabbim cennetine kabul etsin yakınlarına başsağlığı acısı unutlumaz ama kalan yaşıyor napıcak benim bi arkadaşımın düğün günü babası kalp krizi geçirmişti ertelediler haman ama kızcağızım hem babasını kaybetmiş hem düğünü kötü bi hatıra olarak kalmıştı

buarada babişlerden çok bişey beklemeyin ve konuşun ben de başlarda konuşamazdım ah üzülür neden böyle diyemez takardım önce mail yollamaya başladım hemde çok takınca gece yazıyodum uyandırıp sana mesaj gelmiş diye okutuyodum şimdi direk söylüyorum eh eskidik biz 5yılı kutladık bu cmt bizde pamukum özürlü olsa benle bakıcak öğreticek çok iyidir eşim anlayışlı sabırlı ama inanın bu çok farklı bişey herşey annede dönüyor ki biz zaten emanet edemeyiz ki ama kaç gündür namaz kılıyorum okuyorum o tv karşısında totosunu büyültüyor enson dayanamadım doğru bu bebek benim ya dedim beraber bakıcaz ama bi dua etme bi isteme diye patladım
eh uykusu geliyomuş söyleseymişim ya ya niye herşeyi ben söylemek zorundayım ama işte hiç bişeyi akıl etmiyolar eh söyleyincede zevki isteği kalmıyor ama neden almıyoruz diye sor neden siye sormak çok şeyi çözüyor çünkü iki farklı düşünce şekli yetişme şekli ve biz evlilik

bide fıstıklar babanın duasıda bedduasıda tutar derler bi zahmet onlarda etsin gerçi benimki için bu eminim çoğunuzun ki yapıyodur ama benimki görmemiş böyle şeyler oruç namaz eh ama madem evlendik azcık bilcek bayram namazı mümkünse cuma eh kandillerde gider ay gözümde büyür canım benim yapamam bilmem deseydi herhalde baya çatışırdık ki ben açığım ama bunlar farklı şeyler

Son düzenleme:
sabahları işe giderken sadece yumurta yıyebılıyorum bende pratik ama besleyıcı ne olabılkır dıye doktoruma sordum yulaf ezmesı dedı süte karıstırıp kuru üzüm içine atıp yıyorum üzerıne yumurta yıyorum 5 dk da süper kahvaltı oluyor içinde demir b grubu vıtamınler lif varmıs kabızlıga cok ıyımıs ve cok besleyıcı.ve %100 doğal bı yıyecek.marketlerde kutularda satılıyor tavsiye edeyım dedım:56:

kızlar 3-4 haftadır süreklı kabus görüyorum uyandıgımda nasıl yorgunum:(bide hep aklıma kötü şeyler gelıyor yok ben doğumdayken deprem olursa doktorlar benı bırakıp gıderse naparım gıbı....namaz kılıp bol bol dua edıyorum şeytan vesvesesidir dıye:47:bilimsel olarakta kabuslar görülürmüş hamılelıkte hormonal olaylarmış.onu bunu bılmem deli deli senaryo yazıyorum.erken logusa bunalımına mı gırdım nedır puffff..eşime söylüyorum akşam süt içme gazdan kabus görüyorsun dıyor ne pratik bi cevap dımı

En çok zoruma giden de defalarca kendimi ifade etmeme rağmen, beni anlamaya çalışmaması,kendi bildiğine gitmesi..akşam sadece kendini haklı görüyor,hatta beni öyle kırıcı suçluyor ki...ama sabah tam tersi özür diliyor falan... hamile olduğumu düşünerek, madem alttan alacak, keşke dün yapsaydı da yapacağını, ben de gece saatlerce ağlayıp kendimi yıpratmasaydım..sinirlenince hiçbirşeyi gözü görmüyor...neyse düzelir heralde zamanla...insan unutmam,affetmem dediği neleri unutmuyor ki...

canim kac yilik evlisiniz bilmiyorum ama inann her evlilikte sorunlar tartismalar mutlaka oluyor.olmuyor diyene asla inanmamm..ne kadar birbirine deligibi asik olsanda yinede tartisiliyor.inan bana zamanla hersey düzeliyor ve rayina oturuyor.ben 11 sene oldu evleneli esime baya seyleri ögrenmesi icin cok caba sarfettim inan bana ama simdi bütün sorumluluklarini biliyor yapiyor ben demeden.yeterki biraz sabir ve zaman bir bakyiorsun hersey yolunda.mesela ben hamile oldugumdan beri dahada bir yardimci bana bugün ben size yazaken o ev süpürüyordu .alisveisimi o yapar bazen beraber yapariz cöplerimi atar temizlikte yardim eder 11 senede o öyle olcak bu böyle olcak derken hersey yoluna girdi cok sükür daginikligi kalmadi mesela ben titizimdir takintilarim vardir. beni ne kadar askim bak iyi degil sen cok fazla yoruyon desede bende böyleyim saygi duyucaksin diye diye onada alisti artik neye sinir oldugumu ne yapinca kizdigimi anliyor kendide dikkat eder cocuklarada dikkat ettirir.yani böyleee tikirdayip gidiyoruz bizde birbirimizi cok severek evlendik tabiki bana göre hala öyleyiz bazen insan kizinca sinirlenince birsey gözü görmez ama düzelince gelir gecer sana demem o ki canim bazi seylere birbirinize biraz daha sabirli olun sen simdi hamilesin ben senide anliyom ama hamileliktende insan cokk sinirli oluyor:1::1::1:esim bile bak askim bana iyi davran bune yaa böyle hep yanina geliyom öpmeye üflüyon büflüyonn diyo bak valla kiziyom ama insanin kafasinda binbirtürlü düsünce oluyor iste hamilelik yok söyle yok böyle..onun icin sen yinede sabirli ol canim benimmmm kendini üzme bebisede kendinede cok iyi bakk...

Son düzenleme:
ben biliyordum 145 olduğunu ama çok kalabalık diye gitmek istemedim ama daha büyük eşşeklik ettim,araştırma hastanesi diye gidip Kanuniden randevu aldım,aman allahım diyorum başkada bi şey demiyorum,allah herkeze yardımcısı olsun...

Özel muaynaneye git git,sonra git kanuniden randevu al,araştırma hastanesi diye incelerler sandım,zaten aman allahım o ne kalabalık,çarşamba dün ordaydım,şoka girdim...tabi yaptıramadan çıktım,ben tavsiye etmiyorum ...
Kanuni sultan süleyman hastanesine gideyim,2.düzey ultronda aratırma hasanesi diye iyi bakarlar diye düşünmeyin,ben gittim çok kalabalık olduğu için geri döndüm,hatta bana kızın(hamiş) biri neden muayne olmadığımı sordu,dedim çok kalabalık,burda ne kadar incelerleki ,bana demesin mi ,zaten burda yapmıyorlar sadece muaynede sakıncalı riskli çıkarsa bakıyorlar dedi.yani ben istesem yaptıramazmıyım,ben buradaya detaylı ultroson için gelmiştim zaten dedim,dr um şuana kadar riskli bi şey yok dedi ama 2.düzey ayrıntılı istedi dedim, yok sadece riskliler için dedi...
yani isabet olmuşşşş dedim,boşu boşuna gitmiştim,allahtan beklememişim ...
Nisa hastanesi vaktiniz varsa oradan randevu alıp gidebilirsiniz hem nisadaki perinatolog yani bu işin uzamanı..
ben fiyatları yazımmm:avcılar hospital:350
medilife:280
medipol:270
medical :250
b.çekmece kolon:250
bakırköy acıbadem:350
ben randevyumu aldım çok şükür ,allah hekeze yardımcı olsun

mrb ben şubat annesiyim tam ayrıntılı ultrason için bilgi alırım diye buraya girmiştim yazınızı gördüm.bende kanuniye mi gitsem acaba diyodum ama yazdıklarınızı görünce kararsız kaldım.bide nisa hastanesinde fiiyat nedir acaba bilgilendirirseniz sevinirim.ayrıntılısını devlette yaptıran istanbulda oturan diğer arkadaşlar rica etsem sizde bilgilendirirmisiniz nasıl randevu aldınız memnun kaldınız mı?şimdiden telekkürler....

iyi akşamlar.bugün kocaeli tıp fakültesinde ayrıntılı ulrasona girdim.perinotoloji uzmanı falan bakmadı.normal bi dr.du.ultrason ekranını zaten hiç görmedim.2 boyutmu 3boyutmu kaç boyut göremedim.hızlı hızlı baktı problem yok dedi.sadece kalbindeki ekojen odağı gördü.onu zaten biliyodum.bi problem yokmuş çok şkür.kalbi içinde pediatri kardiyolojisine randevu aldırdılar.
kızım 407 gr olmuş 2haftada 2 kat büyümüş maşşallahh.benden haberler böylee.umarım herkes iyidir.

Mrh kızlar nasılsiniz ben takilamiorum takip etmeye çalışıyorum,
Vaveyla esk bebeğin cinsiyeti değişmiş :d hayrli olsun darısı basıma :) belki bizimkide şaşırtır bizi..
senin bu tarz msjların bi kadın ve anne olarak beni cok rahatsız ediyor, üzüyor
bir oglun varmış Allah bagışlasın ve bu bebeginin kız olması ne kadar güzel.Herkese nasip olmıcak bişi bu
neden bebeginin kız olmasını kabullenemiyorsun halaa??cidden seni anlamak cok güç
ileride kızına baktıkca utanacaksın , vicdan azabı cekeceksin.
kızın senin en büyük dostun olacak bu hayatta bunu unutma ve lütfen kızınla şimdiden baglarınızı kuvvetlendirin.

acılmaya elleriyle bakıyolar maalesef.. kızımda onune gelen bakmıstı neredeyse..sonrasında da sezeryan oldum :25:
epiduralin yapılma zamanı da onemliymis. gerci birden fazla kere vurulabiliyo sanırım. arkadasım normal yaptı epiduralli ama dikis atıldıgı zaman etkisi biraz kayboldugu icin hissetmis

sende ankaradaydın yalnış hatrlamıyorsam.hangi hastanede dogum yaptın kızına?
bana aynı hemşire tarafından alttan 2 kez bakıldı
epiduralde birden fazla igne vurulmuyor
igne yapılırken o bölgeye bir kateter yerleştiriliyor küçük serum gibi bişi düşün
ilacın etkisi gecip sancı hissetmeye başladıgında hemşireye sölüyorsun sana o kateterden tekrar ilac veriyor
sadece dogum anında ilac verilmiyor oda ıkınma hissin olsun diye.
dikiş atılırken o bölgeye igne yaptılar , ben hissetmemiştim.

gecen doğum ücretlerını sordum
normal:480
normal epıdural:830( benım ıstedıgımm kısmetse)
zorunlu sezeryan:900
keyiften sezeryan:1250
sgklıya olan fıyatları buymus oda doktor ücretı vs dahıl.
ne kadar uygunmuş fiyatlar ,valla süper

Mandalina01 mesajından alıntı yapamadım hata verdi
ayrıntılıyı devlette yaptırdıgını yazmışsın.yeterince ilgilendilermi ,kaç dakika sürdü acaba?
bende yarın sabah gitcem ünv hastanesine.inşallah cok ileri tarihe atmazlar usg randevusunu

iyi akşamlar.bugün kocaeli tıp fakültesinde ayrıntılı ulrasona girdim.perinotoloji uzmanı falan bakmadı.normal bi dr.du.ultrason ekranını zaten hiç görmedim.2 boyutmu 3boyutmu kaç boyut göremedim.hızlı hızlı baktı problem yok dedi.sadece kalbindeki ekojen odağı gördü.onu zaten biliyodum.bi problem yokmuş çok şkür.kalbi içinde pediatri kardiyolojisine randevu aldırdılar.
kızım 407 gr olmuş 2haftada 2 kat büyümüş maşşallahh.benden haberler böylee.umarım herkes iyidir.

masallah bebegine canim tontis tontis masallahhh sübhanallahhh ..problem olmadigina cok sevindim canim bizde iyiyiz cok sükür hamilelik falan ugrasiyoruz.almanyanin soguna alismaya depresyona girmemeye calisiyoruz.beni bu aylarda havarlarda kötü yapiyor kisa dogru kötü oluyor insan soguk falan hic bir sey yapasi yok izinde olmadi türkiyeye busene bakalim kis nasil gececek bebegim tekkk ama tek mutlulugm tabikiii canimmm ogluslarim benimm canim kocam onuda unutmayayim .bende amma uzattim ddegilmi canim sen nasilsiniz dedin ben döktürdümm vallaaa:1::1::1::52::52:kendine iyi bak canim.bebisede:nazar:

kızlar 3-4 haftadır süreklı kabus görüyorum uyandıgımda nasıl yorgunum:(bide hep aklıma kötü şeyler gelıyor yok ben doğumdayken deprem olursa doktorlar benı bırakıp gıderse naparım gıbı....namaz kılıp bol bol dua edıyorum şeytan vesvesesidir dıye:47:bilimsel olarakta kabuslar görülürmüş hamılelıkte hormonal olaylarmış.onu bunu bılmem deli deli senaryo yazıyorum.erken logusa bunalımına mı gırdım nedır puffff..eşime söylüyorum akşam süt içme gazdan kabus görüyorsun dıyor ne pratik bi cevap dımı

slm canim hamileliktendir bu rüyalar bende bazen cok kötü görüyorum üstünde durma canim benim bak okuyormussun zaten allahin izniyle hic birsey olmaz canim kötüye yormayalim kötü olmasin insallahh.yorgunlugunda rüyada cok ugrasmandandir canim.esinede cokk güldüm canim yaa:1::1: oda kendince iste bir tahminde bulunmus:1::1:kendine bebise iyi bak kötü düsünme..

canim kac yilik evlisiniz bilmiyorum ama inann her evlilikte sorunlar tartismalar mutlaka oluyor.olmuyor diyene asla inanmamm..ne kadar birbirine deligibi asik olsanda yinede tartisiliyor.inan bana zamanla hersey düzeliyor ve rayina oturuyor.ben 11 sene oldu evleneli esime baya seyleri ögrenmesi icin cok caba sarfettim inan bana ama simdi bütün sorumluluklarini biliyor yapiyor ben demeden.yeterki biraz sabir ve zaman bir bakyiorsun hersey yolunda.mesela ben hamile oldugumdan beri dahada bir yardimci bana bugün ben size yazaken o ev süpürüyordu .alisveisimi o yapar bazen beraber yapariz cöplerimi atar temizlikte yardim eder 11 senede o öyle olcak bu böyle olcak derken hersey yoluna girdi cok sükür daginikligi kalmadi mesela ben titizimdir takintilarim vardir. beni ne kadar askim bak iyi degil sen cok fazla yoruyon desede bende böyleyim saygi duyucaksin diye diye onada alisti artik neye sinir oldugumu ne yapinca kizdigimi anliyor kendide dikkat eder cocuklarada dikkat ettirir.yani böyleee tikirdayip gidiyoruz bizde birbirimizi cok severek evlendik tabiki bana göre hala öyleyiz bazen insan kizinca sinirlenince birsey gözü görmez ama düzelince gelir gecer sana demem o ki canim bazi seylere birbirinize biraz daha sabirli olun sen simdi hamilesin ben senide anliyom ama hamileliktende insan cokk sinirli oluyor:1::1::1:esim bile bak askim bana iyi davran bune yaa böyle hep yanina geliyom öpmeye üflüyon büflüyonn diyo bak valla kiziyom ama insanin kafasinda binbirtürlü düsünce oluyor iste hamilelik yok söyle yok böyle..onun icin sen yinede sabirli ol canim benimmmm kendini üzme bebisede kendinede cok iyi bakk...

Canım benim ilgin için çok teşekkür ederim. inşallah zamanla düzelir herşey dediğin gibi... bu arada senin 2.bebeğin mi bu?

Kızlar ben bişey farkettim.Stresli olduğum zamanlar uyuduğumda bacaklarıma kramp giriyor.Sizde de oluyo mu böyle hiç farkettiniz mi?

masallah bebegine canim tontis tontis masallahhh sübhanallahhh ..problem olmadigina cok sevindim canim bizde iyiyiz cok sükür hamilelik falan ugrasiyoruz.almanyanin soguna alismaya depresyona girmemeye calisiyoruz.beni bu aylarda havarlarda kötü yapiyor kisa dogru kötü oluyor insan soguk falan hic bir sey yapasi yok izinde olmadi türkiyeye busene bakalim kis nasil gececek bebegim tekkk ama tek mutlulugm tabikiii canimmm ogluslarim benimm canim kocam onuda unutmayayim .bende amma uzattim ddegilmi canim sen nasilsiniz dedin ben döktürdümm vallaaa:1::1::1::52::52:kendine iyi bak canim.bebisede:nazar:

sağol canım.
soğuk hava daha doğrusu güneşi görememek gerçekten depresyon sebebi.gerçi ben yazın bitmesini 4 gözle bekliyorum bu sen desem yeridir.sıcaklar mahvetti bu sene .şöylee güzell bi sonbahar hiçde fena olmaz:)oohhh çoluk çocuk sıkılmaya vaktin olmaz bu sene 3 tane ne güzel maşallahh.döktür melonee cim burda konuşup dertleşmek için varız.bak eve gelir gelmez pcyi açtım ve buraya yazıyorum

:)))) yok kuzu doğru biliyon sen :)))
evet onları biliyom ist dakiler için dedim ben :)) yaa cnm ben fazla bişi almadım hatta hiç almadım diyebilirm annem bikaç bişi almış bide çeğizimde getirdiği hırkalar falan var daha evlenmeden annaneme ördürmüştüm :))aslında resimlerini çektim ama kb büyük diyo küçültmeyi beceremediğimden yükleyemiyon unu hemen öğrenicem burda bi arkadaştan sonra hepsini paylaşıcam :)) bende haftaya bişiler almaya başlıcam kuzuma aslında geçen hafta araba baktık oğluşa baston almaya karar verdik onun için ist da haşimişcan geçidi var oraya gidicez bi çok marka araba çok uygun fiyata :)) artık yavaş yavaş almaya başlıcaz bu ay sonu itibariylee topiki patlatıcam yanee :)) bekle beniiiii :)) ayy eşin çok tatlı sölemiş yaa benimki hep birlikte alalım istiyo bakalım neler olucak :))
ayyy hadi bakalım güzel kızımız minamız göstersin gül yüzünü :)) (ayy bunu yazarken bizimki tepikledi kızına talip olucak galiba :)) )
yaaa tabi sonuna kadar normal dicem ama benim yada bebeğin hayatını asla tehlikeye sokmam sadece o anı yaşamayı çok istiyorum :)) olmazsa sezeryanla doğururm yeterki kuzum sağlıklı doğsun :))

patlat bakalım bekliorum resimleri :) bu arada bugün taç a baktım indirim wardı organik bebek nevresimleri 60 a düşmüş %100 pamuklu nevresimler de 45 haberiniz olsun kızlar...

canım ya forumdan çıktıktan sonra dayanamadım hastaneye gittim renkli doppleri yapan doktorla konuştum dedim yüzünü göstermemişti bi bakabilir miyiz yine, çok yoğundu adam.. ama saolsun randevulu hastalar bitince alırım seni bakarız dedi.. eee o da tabi beş buçuğu buldu.. ama yılmadım bekledim ve beklerken sürekli dua ettim allaha nolur kızım yüzünü göstersin die... veeee minik kızım bugün anneyi hiç üzmedi yüzünü gösterdi :16::16::16::16: yine çok hareketliydi eli ayağı durmuodu :) doktor dio bu ne hareket :):):) eller yumuk yumuk ağzına götürüo esnio, başına götürüo, ayaklar yine yerinde durmuo :10::10::10::10::10: o kadar duygulandım ki ağlicaktım nerdeyse :5::5::5::5::5: yüzüne baktık yan döndü doktor dio ki bu ne güzel burun böle :nazar::nazar::nazar: bu sefer yanındaki randevu veren ve hastalarla ilgilenen kızlar da dayanamadı geldi baktılar ekrana hep beraber oturduk kızımı sevdik ekrandan :9::9::9::9::9: allahım bu ne güzel duyguymuş böle, kucağımıza alıp yüzüne bakınca kim bilir neler hissedicez... tarifi yok kızlar yaa... bak yine gözlerim doldu :2::2::2::2::2: böle işte çok mutluyum minik kelebeğimi gördüm ben babasının yüz yapısına benzettim bakalım yarın videosunu görünce babası ne dicek :16::16::16::16:

ya cok güzel bir duygu melonee, cok heyecanlandım hissedince ama cok sık hissetmiyorum günde bir iki defa oluyo bazen üc.. daha sık olacağı günler de gelecektir heralde :)) ben iş yerindeydim hissettim, aradım hemen eşimi cok heyecanlandı ve cok sevindi .. akşam yatarken de olunca hemen fırladı yanıma geldi elini koydu karnıma sanki hissedebilecek :1: dedim ben bile zor hissediyorum taa derinden geliyor dedim... yine de elini koydu kulağını dayadı ben koptum tabii :1::1::1::9::9::9:

benim eşimi anlatmışsın sanki bu kadar mı benzer.. :))
hiç unutmuyorum nişan kıyafeti bulamamıştık, son gün ve arıyoruz deli gibi, gitmediğimiz yer kalmadı.. ben sıkıldım ofladım puffladım ama ondan hiç ses cıkmadı.. her yerde kıyafet buldu kabinin başında bekledi yorum yaptı ama bi kere bile of demedi yavrum benim.. hala da öyledir.. cok dayanıklı bu konuda.. istediğim bişeyi allah razı olsun nerde olsa arar bulur gelir ne olursa olsun yiyecek giyecek.. hakkı ödenmez canım benim ooo:nazar::nazar::nazar::16::16::16:

canım benim benim de eşim ilk bebeği hissettiğim gün öle yapmıştı kulağını dayamıştı :) babacıkların ortak tepkisi bu herhalde :9::9::9: şimdi kızım o kdr hareketli ki hemen hemen her akşam babasına kendini belli edio kıpır kıpır içerde :) eşimde hissedio acaip mutlu oluo :):)

ne güzel walla böyle erkekler fazla yok kıymetlerini bilelim canım nazar değmesin onlara :nazar::nazar::nazar::nazar: benim babamda öledir bilio musun canım, üç kız kardeşiz biz, bizle çıkıp bıkmadan usanmadan alışveriş yapar.. hepimiz kabine girer çıkar babama gösteririz yakıştı mı die, o da bize yorum yapar ona göre alırız... ve çok modern bir adamdır... benim düğünüm olcağı zaman kardeşlerime abiye kıyafet bakıyoruz annem evde, üç kız kardeş babamla çıktık alışverişe yine her zamanki gibi, kardeşim bi elbise denedi hafif göğüs dekoltesi war.. satıcı kız babamdan çekindi dedi ki isterseniz burasını böle dikip kapatabiliriz biraz daha, babam dio ki yok öle pot durur orası böle güzel :9::9::9::9: kız dio ki bize gerçekten babanız mı hiç kızmadı :9::9::9::9::9::9::9: bi de babam genç gösterir yanında boyu kadar üç kızı görünce inanmıolar yok canım senin kızların mı gerçekten falan diolar :):):) dua ederdim allahım bana babam gibi birini nasip et evine bağlı olsun benle ilgili olsun die, allaha şükür eşimin de huyları babama benzio :):):) huysuz, titiz yönleri de ona benzio ama napalım o kadar kusur kadı kızında da olur :9::9::9::9::9::9:

Back
X