2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm canim daha benimde olmuyor öyle canim benimmm daha öyle olmasi icin cookkk erken.:1::1:benimde öyle hafiften oynuyor.ooohhhhhh masallah ona anne ben burdayim ne yapiyon diyor sana yesinler senin pasani :1:allahim saglikla sihatle alirsin hepimiz alisriz insallah allahim onu salihlerden eylesin oglunu hepimizin kiz evlatlarimizida salihalardan eylesin aminn.baktim canim benim yazdim bile:1::1:opt seni kendine tosuncuguna iyi bakkk..:nazar::nazar:

canım benim seninle aramızda iki gün var tahmini doğum tarihinde, ama benim kız içerden bi vuruo karnımın dışından belli oluo yukarı kalkıo resmen :) hatta şuanda bunları yazarken bile bi yandan karnımı izliorum kızımın tekmelerini :nazar::nazar::nazar::nazar: bi kaç güne seninki de öle belirgin hareketler yapmaya başlar ki şaşar kalırsın annesi :16::16::16::16:

selam kızlar..
şu ayrıntılı ultrason kafama takıldı da takıldı yani..
doktorum ayrıntılı istedi 10 gün önce biz de merkezdeki özel bir hastaneyi(zaten tek özel hastane medical o da)arayaıp detaylı için randevu istedik. aptal suratsız sekreter o gün için ayarladı biz bulunduğumuz köye geri dönemeyiz ulaşım yollar bozuk sıkıntı diye. neyse gittik o gün zaten mahwolduk çocukla sıcakta beynim durmuş, radyolog 3 dk da çekti hoop kaldırmadı mı.. bir anda noluyor ya ma gibi geçti beynimden ama acayip yorgunum ağzımı açmaya dermanım yok. meğerse adam normal obstetrik çekmiş(yani normal ölçüm için gebelik ultrasonu).ewe geldik eşimle konuşmadık dinlendik sonra kafa dank dedi ya ben niye söylemedim o anda falan filan diye. 85 lira werdik bir de 3 dakika için.. normal olarak 30 dk sürmesi gereken şeyi 3 dk da çekti bir de o kadar yol gittik..ben uzun bir süre ulrasonda çalışmış bir sağlık teknikeriyim. insan kendi olunca cahil oluyor ya bir anda aynen öyle oldu.
aynı hastaneye kızım hasta oldu 3 gün önce gittik, yatış matış derken. aklıma geldi bir çatayım şunlara dedim, ben bilgimle kafa tutunca:) rapor sekreteri kızardı bozardı yanlış yapılan uygulamaya doktorla hemen grüşelim falan dedi. biz çıktık sonra demezler mi bizim çocukta apandisit war diye haydaaaa beynimiz yine döndü derken unuttuk gitti yine ayrıntılıyı döndük köüyümüze..(tabi bu arada kızımda bişey çıkmadı tahlilllerden sonra) biz de kurtulduk diye güle oynaya geldik işte..
yani anlayacağınız kaynadı arada.. çok kızıyorum çok.. bir daha gitme şansım yok zaten bu seferde o yola çıksam kesin sarsıntıdan doğurucam :41:

canım benim seninle aramızda iki gün var tahmini doğum tarihinde, ama benim kız içerden bi vuruo karnımın dışından belli oluo yukarı kalkıo resmen :) hatta şuanda bunları yazarken bile bi yandan karnımı izliorum kızımın tekmelerini :nazar::nazar::nazar::nazar: bi kaç güne seninki de öle belirgin hareketler yapmaya başlar ki şaşar kalırsın annesi :16::16::16::16:

araya atlayayım ben :23:

maaşallah kızına:) ya benim oğlan niye hareketli değil anlayamıyorum.. kızım aynen senin ki gibi güm güm wuruyordu

maaşallah kızına:) ya benim oğlan niye hareketli değil anlayamıyorum.. kızım aynen senin ki gibi güm güm wuruyordu

atla tabiki canım nolcak :):):) walla benim kız salı günü 3 boyutluda ayağını kafasına değdiriodu o derece hareketli yani :):) doktor dedi ki jimnastik saatine denk gelmişiz göstermio kendini :9::9::9: annemi aradım çıkınca dedim böle böle anne göstermedi yüzünü ayağını kafasına bile koydu die annem dioki senin kızından da başka bişi beklenmez ki zaten annesine çekmiş yaramaz olcak :9::9::9::9::9: bugünde yine baktı doktorum saolsun bu kez yüzünü gösterdi ama yine kıpır kıpır doktor dio bu ne hareket :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: 20. haftada dışardan hissediliodu vurduğu :nazar::nazar::nazar::nazar: benimki bi acaip bişi olcak herhalde şimdi de bi vuruo karnım yukarı kalkıo :):):)

canım benim oğluşlar daha hareketli olur derler, hatta erken hareket etmeye başlarsa bebek erkektir derler ama seninki tembel herhalde annesi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

atla tabiki canım nolcak :):):) walla benim kız salı günü 3 boyutluda ayağını kafasına değdiriodu o derece hareketli yani :):) doktor dedi ki jimnastik saatine denk gelmişiz göstermio kendini :9::9::9: annemi aradım çıkınca dedim böle böle anne göstermedi yüzünü ayağını kafasına bile koydu die annem dioki senin kızından da başka bişi beklenmez ki zaten annesine çekmiş yaramaz olcak :9::9::9::9::9: bugünde yine baktı doktorum saolsun bu kez yüzünü gösterdi ama yine kıpır kıpır doktor dio bu ne hareket :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: 20. haftada dışardan hissediliodu vurduğu :nazar::nazar::nazar::nazar: benimki bi acaip bişi olcak herhalde şimdi de bi vuruo karnım yukarı kalkıo :):):)

canım benim oğluşlar daha hareketli olur derler, hatta erken hareket etmeye başlarsa bebek erkektir derler ama seninki tembel herhalde annesi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ewet erken hareket ederler öyle olmuştu.. ama hep seyrek haraket etti..galiba hakikaten tembel yemek yiyince oynuyor o kadar:)
senin kız doğuncada çok hareketli olacak emin ol;) kızım karnımda da zıp zıptı, şu an 3 yaşında hala zıp zıp :))

[

canım neden öyle söylüyosun:(
hisseder bebişin, üzülür sonra annesi:26:

ben de anlayamıyorum o arkadası. ilk cocugu kız sanıyordum meger ilki de erkekmis. dr buna kız dedi diye uzuluyo, erkek istiyo. bir erkek bu sekilde istese sasırmazdım bu kadar ama bir kadının bu sekilde dusunmesi cok garip[/QUOTE]
Arkadasım lafi çok uzatmicam,kısaca şunu sölim ben erkek cocuğnu çok seviyorum hiç kızım olmasa yinede oğlana doymam.kisisel 1dusunce benimki

kızlar ben ayrıntılı ultrason için perinatoloğa çıkmaya karar verdim ,bi özel hastanede 100 tl demiştim ya vazgeçtim.normal doktorlar bu işi bilmiolarmış,bebeğin kalbine kordonuna bu işin uzmanları bakması gerekiyomuş.doktorumda demişti bizim bakmamız dahiliyenin doğum yaptırması gibi bişey demişti.yani onlar bize nazaran bu konuda bilgililer dediprofesörlerin bile bu dalda belgeleri olanlara gitmek gerekmiş..arkadaşım perinatoloğa gitmiş tam 1-1,5 saat bakmışlar .bi arkadasımda normal doktordan 20 dakikada çıkmış.ben vazgeçtim işinin ehli insanlara gidicem..300 tl'miş ama napalım başa gelen çekilir artık ;) bişey bilmeyen adama para vermekten daha iyidir enazından..
ya kızlar ben 20 haftama yeni girdim.arada sanırım yorulunca oluyo hafif hafif karın ağrılarım var,bacaklarım ağrıyo bitkinim yaa .benimle aynı haftada olan arkadaslar sizde de aynı şikayetler varmı...

Son düzenleme:

cnm bizim oğluşlar çıkınca azıcaklar :9: kızlar uslu oluyo normalde.malum erkek çocuğu şimdi içerde keyif sürüyolar tatlım çıkınca canımıza okumak için enerji topluyo sıpalar:1: başımıza gelicek var ama hadi hayırlısı diyorum eşime :9:

kızlar ben ayrıntılı ultrason için perinatoloğa çıkmaya karar verdim ,bi özel hastanede 100 tl demiştim ya vazgeçtim.normal doktorlar bu işi bilmiolarmış,bebeğin kalbine kordonuna bu işin uzmanları bakması gerekiyomuş.doktorumda demişti bizim bakmamız dahiliyenin doğum yaptırması gibi bişey demişti.yani onlar bize nazaran bu konuda bilgililer dediprofesörlerin bile bu dalda belgeleri olanlara gitmek gerekmiş..arkadaşım perinatoloğa gitmiş tam 1-1,5 saat bakmışlar .bi arkadasımda normal doktordan 20 dakikada çıkmış.ben vazgeçtim işinin ehli insanlara gidicem..300 tl'miş ama napalım başa gelen çekilir artık ;) bişey bilmeyen adama para vermekten daha iyidir enazından..
ya kızlar ben 20 haftama yeni girdim.arada sanırım yorulunca oluyo hafif hafif karın ağrılarım var,bacaklarım ağrıyo bitkinim yaa .benimle aynı haftada olan arkadaslar sizde de aynı şikayetler varmı...

22. haftamdayım canım aynen 1-2 saat ayakta kalayım akşam kafamı kaldıramıyorum, gün içinde özellikle uzandığımda tüm vücudum uyusyuyor en çokta bacaklar... ve kasıklarımda minik batmalar ve bazen karın ağrısı oluyo, hatta dün dedimki acaba idrar yollarımı üşüttüm ama hamilelikten sanırım...

Arkadasım lafi çok uzatmicam,kısaca şunu sölim ben erkek cocuğnu çok seviyorum hiç kızım olmasa yinede oğlana doymam.kisisel 1dusunce benimki

ozaman parana kıyıp sırf erkek olsun diye tüpbebek yaptırsaydın arkadaşım
kızın daha dogmadan sevilmeyen bi bebek olmuş durumda.bunu ona yaşatmaya ne hakkın var senin
hayatımda böle bişi duymadım ben.amma pipi düşkünüymüşsün.
Allaha inancın ve korkun varsa kızını dogduguna pişman etme ilerde emii.

ya keyiftennn sezeryana çokk güldüm arzu:))doktor amca çok keyfim geldi bana bir sezeryan ordan :)))

aynen ...

birde yanlış anlamanızı istemem ama şu hastaneler hiç mi utanmıyorlar sezeryana 2 ayrı fiyat vermeye,bu nasıl bi şeydir,anlamak zor!!!ne demek zorunlu ve keyfiyyeten ,yasa çıktı bakan kendi ağzı ile bile ,anne adayı korkuyorum , hazır değilim dediğinde bile kendi insiyatifine kalıyor,koskocaman drların doç,uzmanların çalıştığı hastanelerde, bazen karşılarında soru sorarken dikkat ettiğimiz kişilerin çalıştığı yerlerde bu nasıl bi mantıktır ki ;2 ayrı fiyat veriyorlar.. hırrrrrr:P
ne yani ben sezeryan olucam ama keyfim öyle bana kazık atın mı dicem ,yada dr ,normal doğuma hazırlarken çok çatısı dar,yok bebek ters dicek zorunlumu olucak?

kusura bakmayın ama ,bu hastaneler ticarethane olmuşlar,yapılan testlerdeki fiyatlar bile almış başını gidiyor,arkadaşımın dr u utanmadan ,300 tl de veremicekmiisn ,bu testi burda yaptırman lazım demiş....

hamilelikten olsa gerek ,bu konular beni bu aralar epey bi gerdi....
Sağlık bakanlığına şöyle bi mektup yazıcammm:)))))))yada yardımcıları arada okusunlar şu forumu :P hırrrr

canım sömürücü bunlar ya napıcan ya bu deveyi güdücen yada bu diyardan gidicen ...aslında herkes bir olup para yedrmese bunlara belki bişeyler yapabiliriz ama nerde zor iş :))

haklısın aslıcım benim de kendi doktorum bakıcak .....
işin kötü tarafı adam dışarıda yapılan sonuca bakmıyo aptal memnunuz doktrdan bi bu huyunu sevmiyrum bide herşeyi yaptr dio ;:)
git yaptr tabi canım için rahat etsin üsütne koy 3-5 her neyse 100 tlyi sokaktan bulmuysun dimi ama

Kızlar ben bişey farkettim.Stresli olduğum zamanlar uyuduğumda bacaklarıma kramp giriyor.Sizde de oluyo mu böyle hiç farkettiniz mi?

aynen özellikle yorgun ve stresli benim şuana kadar 3 gece girdi bu ay biri kardeşimin söz günü tam uyuyacağımda
diğer ikiside 2 gün üst üste misafir geldiğinde hem yoruldumhem stres:)

bacılar ben açma yapmıştım bugün sanki içi tam pişmemiş gibi normal şartlara göre pişmiş ama hamile bi insana göre nasıl onu anlamadım aman ne pipirkli oldum ben yaa:26: hatta eşim çok beğendi 4 tane yedi yoo pişmiş dedi ben çiğ olsa yemezdim biliyosun dedi yemez biliyrum
hani hamileler az pişmiş yemiyo ya bu hamur içinde geçerlimi ki ya 2 tane yediiiiiiiiiiiiiiiimm ığğğğ:56::37:

bacılar ben açma yapmıştım bugün sanki içi tam pişmemiş gibi normal şartlara göre pişmiş ama hamile bi insana göre nasıl onu anlamadım aman ne pipirkli oldum ben yaa:26: hatta eşim çok beğendi 4 tane yedi yoo pişmiş dedi ben çiğ olsa yemezdim biliyosun dedi yemez biliyrum
hani hamileler az pişmiş yemiyo ya bu hamur içinde geçerlimi ki ya 2 tane yediiiiiiiiiiiiiiiimm ığğğğ:56::37:

Sanmıyorum canım benim dr.um et için uyardı salampastırma yeme ete dikkat et fln dedi:) ayrıca bişi olmaz ben ramazanda günde5-6 dilim pastırmayı yedim valla bişicik olmadı:)))

cnm tam pişmemiş dahi olsa 1 kereden bişey olmaz ,uzmanlar çiğ etten sakının diyor.ben geçen sölemesi ayıp cnm salam ve sucuklu tost çekmişti.salamıda yedim sucuklu tostumuda yedim ohh bana :) ay söylüyorum ama bulunucak şeyler yazdıklarım nasıl olsa :1: okadar irdeleyipte üzme kendini cnm benim..kız valla cnm açma istedi şimdi gecenin köründe.yapayım bende bari bi ara:26: öff bu ay sonu badana yapıcaz varya bi atlatsam dünyalar benim olucak,anacım yardıma gelicek ama heryer heryere olucak kafayı yiycem düşünmekten:10:

Son düzenleme:
Selam kizlar uyku tutmadi gunaydinnn herkese neguzel anket dolmus herkes cinsiyetleri ogrenmiss bi ben kaldim sanirim bnmki 6aya gircek nerdeyse ben hala ogrenemedim kapatio bnm bebegim bacaklariylaa gostermio bize:) ama gizledigi icin kiz diyoruz artik kendi capimizda hehe

iyi akşamlar.bugün kocaeli tıp fakültesinde ayrıntılı ulrasona girdim.perinotoloji uzmanı falan bakmadı.normal bi dr.du.ultrason ekranını zaten hiç görmedim.2 boyutmu 3boyutmu kaç boyut göremedim.hızlı hızlı baktı problem yok dedi.sadece kalbindeki ekojen odağı gördü.onu zaten biliyodum.bi problem yokmuş çok şkür.kalbi içinde pediatri kardiyolojisine randevu aldırdılar.
kızım 407 gr olmuş 2haftada 2 kat büyümüş maşşallahh.benden haberler böylee.umarım herkes iyidir.
maşşallah kuzunaa :)) herşeyin yolunda olmasına çok sevindim cnm :))
patlat bakalım bekliorum resimleri :) bu arada bugün taç a baktım indirim wardı organik bebek nevresimleri 60 a düşmüş %100 pamuklu nevresimler de 45 haberiniz olsun kızlar...

canım ya forumdan çıktıktan sonra dayanamadım hastaneye gittim renkli doppleri yapan doktorla konuştum dedim yüzünü göstermemişti bi bakabilir miyiz yine, çok yoğundu adam.. ama saolsun randevulu hastalar bitince alırım seni bakarız dedi.. eee o da tabi beş buçuğu buldu.. ama yılmadım bekledim ve beklerken sürekli dua ettim allaha nolur kızım yüzünü göstersin die... veeee minik kızım bugün anneyi hiç üzmedi yüzünü gösterdi :16::16::16::16: yine çok hareketliydi eli ayağı durmuodu :) doktor dio bu ne hareket :):):) eller yumuk yumuk ağzına götürüo esnio, başına götürüo, ayaklar yine yerinde durmuo :10::10::10::10::10: o kadar duygulandım ki ağlicaktım nerdeyse :5::5::5::5::5: yüzüne baktık yan döndü doktor dio ki bu ne güzel burun böle :nazar::nazar::nazar: bu sefer yanındaki randevu veren ve hastalarla ilgilenen kızlar da dayanamadı geldi baktılar ekrana hep beraber oturduk kızımı sevdik ekrandan :9::9::9::9::9: allahım bu ne güzel duyguymuş böle, kucağımıza alıp yüzüne bakınca kim bilir neler hissedicez... tarifi yok kızlar yaa... bak yine gözlerim doldu :2::2::2::2::2: böle işte çok mutluyum minik kelebeğimi gördüm ben babasının yüz yapısına benzettim bakalım yarın videosunu görünce babası ne dicek :16::16::16::16:
dur bugün öğrenicemmm ve patlatcam resimleri :)) aaa sölediğin iyi oldu cnm bakim ben bi oraya :))
ayy yerim kuzunu bennn maşşallah bu sefer gösterdi demek yüzünü hareketli olması bence çok güzel o hareketleri görünce ayrı mutlu oluyorum ben yaa :)) ayy bakalım babası ne dicek merak ettim :)) maşşallahh kuzunaa :nazar::nazar::nazar:
karar vermene sevindim cnm git tabi için rahat eder en azından :))
cnm rahim büyüdüğü için ağrı yapıyo doktor bana magnezyum eksikliğinden dedi şimdi magnezyum kullanıyorum daha iyiyim doktora gidince sor istersen :))
cnm bizim oğluşlar çıkınca azıcaklar :9: kızlar uslu oluyo normalde.malum erkek çocuğu şimdi içerde keyif sürüyolar tatlım çıkınca canımıza okumak için enerji topluyo sıpalar:1: başımıza gelicek var ama hadi hayırlısı diyorum eşime :9:

ayyy varyaa benimde en korktugum bu bizim oğluşta az hareket ediyo ama dışarı çıkınca canımıza okucak annemde öle diyo sen bu zamanların tadını çıkar doğunca görücen diye :)) ama ben diyorum ki erkek çocugu azcık yaramaz olsun yaa :))

Back
X