Pipi düşkünü kelimesi çok iğrenç bı laf,ne alaka doğduğuna pişman etme!dol benim dol yatag benim evlat benim,kime ne.bunun inançla alakası ne Rabbim icimi bilio erkek cocuğundan yanaydı ama vermedi hakkımızda hayrlisi buymuş.bu kadar..sende analik duygusu var bende yok mü sandin.bu benim düşüncem burada. Saygı duymak zorundasınız ağır itham hakkına kesinlikle sahip degilsin
yanıldıgımız nokta bu işte döl de senın değil yatak da çocuk da hepsi emanet ve sana emanet
olarak verilen üzerinde tasarruf hakkın yoktur...çocuk hem lütuf hem sorumluluk hem sınavdır
böyle bir ayrıma giriyor olman dahi bu sınavda kötü not almana sebep olur...
sen bazı değerlerin özüne saygılı olursan biz de senin söylediklerine saygılı oluruz fakat hakikatı
yalanlayan kişiye gösterilen suskunluk saygı değil korkaklıktır ancak...kelime oyunu yapmayalım
DEMETcin gozun aydin canim inanki cok sevindim. Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin ins.
kizlar bizde dr dan geldik hem iyi hemde biraz cansikici haberlerim var
bugun doppler yaptirdim Aysecim tesekkur ederim sana beni yonlendirdigin icin ben bilmiyordum doppleri
heryerine bakti tek tek parmaklarina kadar saydi butun organlari iyi cok sukur haftasinda hepsi bacak boyu 1 hafta ilerde cikti
hersey iyi dedi dr ucretide 150 tl civarina denk geldi cinsiyetinede erkege benziyor dedi bu sefer. yine kesin demedi
bizde artik oglumuz diye sevicez degisiklik olmazsa tabi:)
neyse gelelim can sikici habere bugun seker olcumu yaptirdim ve 160 cikti 140 max limitmis
kizimda sekerim yoktu normaldede seker olan biri degilim ama niye boyle oldu son gunlerde hamurisi cok yedim ondan mi acaba?
canim sikildi hic beklemiyordum. pazartesi tekrar test yapicak 2-3 kere kan alicaklar sanirim birseyler icirerek.
bu arada kuzucuk 600 gr olmusboyu belli degilmis. tetonoz asisinida normalde burda yapmiyorlarmis
ama eger istersek 28. haftada yapiyorlarmis birde dogum zamani. burasi temiz diyor dr sanki bizim ulke pis yani o
onlem en nihayetinde. ben yinede yaptiricam.
dogum sekli hakkindada sormadim zaten basimda agrimisti.
sonra kizimi dr a goturdum bagirsak kurdundan suphelendik oda ilac verdi kocaman hap
zor icirdim valla. iste boyle kizlar ya
sekeri yuksek cikn varmi ?
Canım maşallah sübhnallah oğluşuna Rabbım sağlıkla kavustursun ınsallah :) rica ederim
şeker ciddi canım dikkat et aman yemene ıcmene
okullar açıldı evime geldm giremz oladum kk ya.birazcık geçmiişe bakıyım dedim ama atlayarak ne mümkün hepsini okumak.bende kontrole gittim iki gün öncede kan tahlili yaptırmıştım.bugün gösterdim doktora kansızlığım varmış demir ilacını günde 2 taneye çıkardı.ama kuzucum çok iyikilosu falan iyiymiş.1 ay sonra şeker yüklemesi yapılacak.ama benim göbeğim çpk çıktı kızlar.baska bir yerim kilo almıyor.çok da yemiyorum.moralim bozuluoyr bazenbebeğimn beşiğini annem alacak.ama bende oturduğum salonda da olsun diye bir tane küçük bambu beşik aldım.h&m de süper şeyler var özelikle erkek bebeklere değişik ürünler var.bu aralar maddi olarak sıkışığız alamadım ben.sadece organik yandan ve alttan çıtlı tulum aldım iki tane.mide yanması basladı bende bu aralar.yemekten sonra çok fenayım.böyle işte canlar
kansızlık cok fena yaa ben de kan degerlerımı yukseltmeye calısıyorum
bebıslere kan lazım...bebegın buyudukçe cıkıyrodur belkı de canım karnın anatomik yapıya göre değişir
bence canını sıkma sen dengeli beslenıp dengeli kılo alıosan karnın cıkıversın olsun