bugun pazar nasil olmussa kizim saat 10 kadar uyumus bende tabi
sonra kalktim kahvalti hazirladim sofrayi topla bulasiklari yika , tursu kurdum (ins guzel olur, deneyimsizim bu konuda

( )
sonra camasir topladim katladim islaklari astim. yerleri supurdum sildim esim kendime geleyim ben yaparim dedi sadece
yani onun kendisine gelmesini beklesem 2 yil beklerim herhalde
sonra kizimla biraz oynadim arada ogle yemegini yaptim hazirladim tekrar sofra kurdum tekrar kaldirip bulasiklari yikadim
esimde sabah kalkti hazir sofraya oturup karnini doyurdu dusunu aldi ve sonra yatti. tabi bende de peygamber sabri yok
bende onu uyandirdim ve actim agzimi. yani hayat musterekmis diye yalan bir laf var bizde hic o gecmiyor
bari dedim kizla oyna kitlendi tvye azicik sorumluluklarini bil. hersey benim ustumde ya. tamam ev hanimisin yapicaksin ama
bu kadarda olmazki. basladik tartismaya ceki duzen ver kendine dedim ya. surekli sikayet yok oram agriyor
yok kafam yerinde degil ayaklarim yaniyor biktim artik dedim ya ben hamileyim daha agzimi acip bir tarafimi sikayet etmedim
donuyorum ortada normal insan gibi. git dedim tedavi ol sikildim artik. yemegini yedi sonrada guya gonlumu aldi
sonrada arkadaslarina gitti. kizi uyuttum bende nete girdim yani hayata bak evde olunca hep bir taraflari agriyor ama
bu agrilar arkadaslariyla bulusmasina engel olmuyor. evde uyayarak gecirdigin zaman bizimle birlikte gecmis sayilmiyor dedim
benim dakkada uykum gelse hakkim var hamileyim yahu bu adam niye hep halsiz sanki 70 lik dedeyle evlendim ya
bir kere bugun kendimi iyi hissediyorum lafini duymadim. ne bicim is bu . sinirlendim yine ya benim kocam niye boyle ya

(
cocukta sogudu ondan iyice bide bana kalkmis sen mi dolduruyorsun diyor sakayla karisik
dedim azcik ilgilensen oynasan gelicek yanina. bir tek sevmeyi biliyor ali opmeyi bende bilyorum oynaman lazim dedim
oglun dogsun ahtim var kizimdan ayri tutmucam. bir halam var 2 oglu bir kizi bir buyuk ogluna yer supurtturuyormus otekine de sildiriyormus kizida tozlari aldiriyormus kendide yemek yapiyormus o ara. bende oyle yapicam ayirmicam bari karisi rahat etsin bu ne ya.